• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
بهترین برنامه برای افزایش/کاهش نور مانیتور چی هست؟! چند تا نصب کردم یا کار نکردن یا ویروسی بودن!

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
با سلام. بعد از چند ماه من تصمیم گرفتم یک بازی که قبلا تمومش کرده بودم رو نصب کنم و بازی کنم. وقتی کع وارد محیط بازی شدم دیدم که fps روی 16 هست و اصلا قابل بازی کردن نبود. من همین بازی شاید حدود 6 ماه قبل با 60 فریم بازی کرده بودم. گرافیک فرستادم گارانتی واسم پس فرستادن و گفتن که هیچ مشکلی نداشته. چند تا بازی امتحان کردم همه fps پایین بود.بعد نرم افزار مانیتورینگ نصب کردن دیدم gpu coreclock از 214 بالاتر نمیره درصورتی که قدرت گرافیک 1216 هستش! چند بار ویندوز و درایور رو عوض کردم ولی فایده نداشت. بعد نرم افزار اورکلاک گیگابایت vtuner نصب کردم ئر کمال ناباوری دیدم گرافیکم درست شده و بازی اومد روی 60 فریم حتی بیشتر . اساسینز کریید مصر رو هم با 60 فریم اجرا کرد عالی . ولی یک روز بیشتر دووم نداشت و دوباره الان روز از نو روزی از نو/
الان به چیزی که شک دارم پاور هست. وقتی که بازی میکردم فن پاور با سرعت زیاد میچرخید جوری که من صداشو واضح میشنیدم. بازی هم خوب اجرا میشد/ الان این اتفاق نمیقته و بازی هم بسیار بد اجرا میشه. همون اوایل این مشکل گاهی بازی حدود 1 دقیقه درست کار میکرد و دوباره افت میکرد که صدای فن پاو مشخص بود که داره کم و زیاد میشه. من مطمئنم یه ارتباطی به بحث رسیدن برق به گرافیک داره. مشکل اینجاست گرافیکم فقط pci-e برقش تامین میکنه و ورودی برق جداگانه نداره. دیگه عقلم به جایی کار نمیکنه. سیستمم mainbord asus z170 pro gaming و power 550 w cooler master و grafic asus rx 480 2gb هستش.پردازنده هم اینتل 7500. اگر کسی میتونه راهنمایی کنه خوشحال میشم/
پاور اگر مشکل داشته باشه سریع خودش را نشون میده . و سیستم به شدت از حالت پایداری در میاد .
شما درایور کارت گرافیک را یکبار با ddu حذف و آخرین درایور amd را نصب و امتحان کنید

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
بهترین برنامه برای افزایش/کاهش نور مانیتور چی هست؟! چند تا نصب کردم یا کار نکردن یا ویروسی بودن!
مدل مانیتور
از خود منوی osd مانیتور استفاده کنید . برنامه های ثالث دسترسی کامل به تنظیمات مانیتور پیدا نمیکنند

chapdast64

Registered User
لایک‌ها
28
سلام
مشخصات سیستم را قید کنید
سلام مجدد
شرمنده یکم دیر پاسخ دادم
مادر برد foxconn 945p7ae
سی پی یو p4/3ghz/3 mb intel
ram 2gig ddr2

پاور هم گرین قدیمیه با اتصال کوتاه تست کردم روشن شد(زیر بار نبود)
امروز بازش کردم چند تا خازن مین بورد باد کرده؟ممکنه مشکل از اونا باشه؟
قابل تعمیره؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام مجدد
شرمنده یکم دیر پاسخ دادم
مادر برد foxconn 945p7ae
سی پی یو p4/3ghz/3 mb intel
ram 2gig ddr2

پاور هم گرین قدیمیه با اتصال کوتاه تست کردم روشن شد(زیر بار نبود)
امروز بازش کردم چند تا خازن مین بورد باد کرده؟ممکنه مشکل از اونا باشه؟
قابل تعمیره؟
اول فن پردازنده را تعویض کنید و خمیر سیلیکون جدید بزنید .

HRBM

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما تو اين تاپيك سوالهاي كه در مورد هر قطعه داريد مطرح ميكنيد و من و ديگر دوستان سعي بر رفع اين مشگلها ميكنيم.

سلام...
کیس من جای میکروفون و هدفونش جداست و برای استفاده باید یه میک و یه هدفون بزنم بهش بعد من یه سیمی درست کردم تا این دو یکی باشن ( انگار aux رو ازجای میکروفون زدم به هدفون روی کیس ) دیگه میکروفون رو تو هر یک از جا ها وصل کنم توی کیس کا نمیکنه هدفون رو کا میکنه ولی دیگه میکروفون رو نه
مصلا هدفونم بزنم جای میکروفون از بلندگو به جای میکروفون استفاده میکنه

آیا خراب شده قظعه ای که با میکروفون سروکار داره؟؟/ یا چی ؟؟
اطلاعی دارید؟؟
مرسی

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام...
کیس من جای میکروفون و هدفونش جداست و برای استفاده باید یه میک و یه هدفون بزنم بهش بعد من یه سیمی درست کردم تا این دو یکی باشن ( انگار aux رو ازجای میکروفون زدم به هدفون روی کیس ) دیگه میکروفون رو تو هر یک از جا ها وصل کنم توی کیس کا نمیکنه هدفون رو کا میکنه ولی دیگه میکروفون رو نه
مصلا هدفونم بزنم جای میکروفون از بلندگو به جای میکروفون استفاده میکنه

آیا خراب شده قظعه ای که با میکروفون سروکار داره؟؟/ یا چی ؟؟
اطلاعی دارید؟؟
مرسی

نوشته شما اصلا مشخص و واضح نیست

HRBM

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نوشته شما اصلا مشخص و واضح نیست
سلام فرض کنید دوتا ورودی یکی برای میکروفون و دیگری برای هدفون باشه روی کیس کامپیوتر بوسیله سیم aux به هم وصل بشن بعد از اون موقع دیگه به ورودی میکروفون یا به هر وردی دیگه میکروفونی وصل بشه کار نمیکنه توی سیستم کامپیوتر میشناسه و حتی تو قسمتش هم نشون میده ولی هر چقدر صدا باشه هم باز نه صدایی میاد نه ضبط میکنه
آیا این مشکل سخت افزاری است؟
آیا فقط قسمت های مربوx به میکروفون داخل کیس خراب شده؟
و یا چی؟Screenshot (208).png Screenshot (209).png
مرسی بابت پاسخ

msh2008

Registered User
لایک‌ها
319
سلام فرض کنید دوتا ورودی یکی برای میکروفون و دیگری برای هدفون باشه روی کیس کامپیوتر بوسیله سیم aux به هم وصل بشن بعد از اون موقع دیگه به ورودی میکروفون یا به هر وردی دیگه میکروفونی وصل بشه کار نمیکنه توی سیستم کامپیوتر میشناسه و حتی تو قسمتش هم نشون میده ولی هر چقدر صدا باشه هم باز نه صدایی میاد نه ضبط میکنه
آیا این مشکل سخت افزاری است؟
آیا فقط قسمت های مربوx به میکروفون داخل کیس خراب شده؟
و یا چی؟مشاهده پیوست 1094505 مشاهده پیوست 1094506
مرسی بابت پاسخ
شاید شما باید ac97 رو در نرم افزار مربوط به کارت صدا فعال کنید، چون دو ورودی صدا هست اگه پشت کیس وصل کنید باید رو hd تنظیم بشه و اگه جلوی کیس وصل کنید با کابل ac97 به مادربرد متصل شده و باید روی ac97 تنظیم کنید.

Mativ

Registered User
لایک‌ها
14
امروز صبح سیستم رو سر هم کردم و فکر کنم همه چیز به خوبی و خوشی پیش رفت. برای تست نهایی که روشن کردم دیدم تصویر نمیده. گفتم شاید به خاطر HDMI باشه و امروز یه مانیتور DVI قرض گرفتم تا امتحان کنم. باز هم تصویر نمیده.

فعلا از گرافیک on-board مادربرد استفاده میکنم چون کارت گرافیک مورد نظرم در بازار نایاب شده و گذاشتم سر فرصت تهیه کنم. حالا کلا تصویر نمیده، به نظر میاد همه چیز درست کار میکنه چون وقتی روشنه از موس و کیبورد نور میاد و حتی number lock و caps lock کیبورد رو میشه فعال کرد اما تصویر نداره

برای اطمینان یه بار کلا رم ها رو در اوردم و روشن کردم، در این حالت حتی کیبورد و موس هم غیرفعال شده بودند. بعد رم ها رو در وضعیت مختلف امتحان کردم که باز نتیجه بالا و بدون تصویر رو گرفتم.

MSI x470 Gaming Pro

Ryzen 2700

G.Skill Ripjaws V 2800

آیا راه حل، پیشنهاد و توصیه‌ای دارید؟

salam2050

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
لطفا راهنمایی
ایا کارت گرافیگ روی سیستم نصب نشده باشد
ایا می توان از خروجی vga مادربرد به مانیتور وصل کرد
وبه عنوان گرافیک استفاده کرد

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
لطفا راهنمایی
ایا کارت گرافیگ روی سیستم نصب نشده باشد
ایا می توان از خروجی vga مادربرد به مانیتور وصل کرد
وبه عنوان گرافیک استفاده کرد
این سوال شما ناقصه
باید مدل مادربرد و پردازنده قید شود

salam2050

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
من فقط می خواهم بدانم این کار میشه یا نه
اگر جواب بله است
چه نوع مدلی مادربرد وپردازنده این روش ساپورت می کنه

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
من فقط می خواهم بدانم این کار میشه یا نه
اگر جواب بله است
چه نوع مدلی مادربرد وپردازنده این روش ساپورت می کنه
در مادربردهای جدید گرافیک IGP داخل پردازنده است . پس باید پردازندتون دارای گرافیک تو کار باشد .
پردازنده های اینتل عموما دارای گرافیک های توکار هستند و همینطور APU های AMD و رایزن های 2200G-2400G

salam2050

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
این ایا این سیستم برای سیستم خانگی جوابگو است
الان قیمت این سیستم چقدر میشه

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
سلام
آقا ما یه غلطی کردیم یه رم سوخته که به سلامتیش امید داشتیم روی سیستم تست کردیم..دیدیم که کلا سوخته و از دست رفته!
بعدش برگشتیم رم های خود سیستم رو روش نصب کردیم.. الان سیستم بعد از یکی دو دقیقه روشن شدن تصویرش بهم میریزه .. و یا قفل میکنه یا خودکار ری استارت میشه!!
باتری مادربورد رو در آوردم و بعد از 20 ثانیه دوباره جا زدم ولی بازم مشکل برطرف نشد!@
یعنی مادر بورد صدمه دیده؟!

فایل های ضمیمه

• 20181130_095818.jpg
    20181130_095818.jpg
    843.4 KB · نمایش ها: 4

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام
آقا ما یه غلطی کردیم یه رم سوخته که به سلامتیش امید داشتیم روی سیستم تست کردیم..دیدیم که کلا سوخته و از دست رفته!
بعدش برگشتیم رم های خود سیستم رو روش نصب کردیم.. الان سیستم بعد از یکی دو دقیقه روشن شدن تصویرش بهم میریزه .. و یا قفل میکنه یا خودکار ری استارت میشه!!
باتری مادربورد رو در آوردم و بعد از 20 ثانیه دوباره جا زدم ولی بازم مشکل برطرف نشد!@
یعنی مادر بورد صدمه دیده؟!
بله اون اسلات خراب باید خارج بشه توسط تعمیرکار دوباره باید تست کنید

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
بله اون اسلات خراب باید خارج بشه توسط تعمیرکار دوباره باید تست کنید
ممنونم از شما.. یکم رم و اسلات رو تمیز کردم درست شد..
الان یه رم سوخته دارم که گارانتی فرایند هست..
بنظرتون امیدی هست بفرستمش تهران و یه نو تحویل بدن؟

بالا