- نوشتهها
- 7,193
- لایکها
- 16,499
اگر میخواید پاسخ بگیرید.
بک لینک نگیرید..
وگرنه از مدیران پاسخ میگیرید..
بک لینک نگیرید..
وگرنه از مدیران پاسخ میگیرید..
مشکل حل شد .اگه فایل توش نیست، توی محیط دیسک منیجمنت روش کلیک راست کنید و create partision رو بزنید..
سلام و عرض ادب
مادربرد های سوکت AM2/AM2+ پردازنده های AM3 رو ساپرت میکنن یا نه؟ پردازنده زیر 95W مد نظرم هست.
درود
پرینتر لیزری منزل هنگام چاپ از کنار کاغذ رنگ ریزی داره
قبلاً ۳ دفعه کارتریج اصلی خودش رو دادیم پرش کردند، که این مشکل رنگ دادن پیش اومد؛ سرتون رو درد نیارم، رفتیم یک کارتریج جدید آکبند خریدیم، اولش خوب بود، اما الان دوباره پرینتر با کارتریج جدید هم همین مشکل رو داره.
سوال ۱ : مشکل پرینتر از کجاست؟
سوال ۲ : کارتریج اصلی روی خود پرینتر رو باید نگه داشت، یا دیگه به کار نمیاد (سوال کلی هست)؟
سوال ۳ : یک دونه ۳ کاره جوهر افشان دارم می خواستم براش کارتریج بگیرم تعجب کردم! قیمت کارتریج رنگی پرینترهای جوهر افشان چرا این قدر به طرز وحشتناکی بالاست!؟ یک مقدار رنگ هست و یک قطعه پلاستیکی!
ASUS m2_Crosshair (am2+)سلام
مدل مادربرد را قید کنید
سلام
به دلیل عدم شارژ صحیح داخل داستگاه کثیف شده و باید از سرویس کار کمک بگیرید تا دستگاه را سرویس کنید . در بعضی از موارد باید درام عوض شود .
حتما موقع شارژ از پودرهای مناسب مدل تونرتون استفاده کنید .
سلامممنون
کارتریج فابریک کارخانه رو باید نگه داشت یا به کار نمیاد
با آخرین بایوس بلهASUS m2_Crosshair (am2+)
سلام به دوستان p.t
من دوتا سیستم پهلوی هم دارم یک عدد کیبورد وایرلس ایا کابل یا تبدیلی وجود داره که یک مادگی و 2 نری داشته باشه که من دانگل کیبورد رو همزمان به 2 تا سیستم بتونم متصل کنم؟
سلام
لپتاپی جدیدا با گرافیک اصلی در نرم افزار طراحی ،هنگ میکند ولی وقتی از دیوایس منیجر غیر فعال میشه و با گرافیک مجتمع اجرا میشه، مشکلی یوجود نمیاد
درایور گرافیک رو با DDU حذف و دوباره نصب شد ولی مشکل پابرجاست
با فیورمارک تست شد مشکلی نداشت
به نظر شما راه حل چیه؟
نرم افزارها رویت و راینو هست
در اتوکد و اسکچاپ مشکلی نیست با هردو گرافیک
ممنون بابت پاسخ... همزمان هم نشه استفاده کرد موردی نداره مثلا هارد اکسترنال رابطی که به دو سیستم وصل بشه که احتیاجی به جابجایی نداشته باشه مانیتور و کیبورد سویچر داره دیدم ولی انگار پورت usp کلا رابط یا سویچر نداره؟سلام روی قطعات بیسیم امکان کار همزمان روی دو سیستم وجود نداره
Dell m4600سلام مدل لپتاپ و نوع پردازنده گرافیکی قید بشه
قبلا با ابن دو نرم افزار اوکی بودن؟سلام
لپتاپی جدیدا با گرافیک اصلی در نرم افزار طراحی ،هنگ میکند ولی وقتی از دیوایس منیجر غیر فعال میشه و با گرافیک مجتمع اجرا میشه، مشکلی یوجود نمیاد
درایور گرافیک رو با DDU حذف و دوباره نصب شد ولی مشکل پابرجاست
با فیورمارک تست شد مشکلی نداشت
به نظر شما راه حل چیه؟
نرم افزارها رویت و راینو هست
در اتوکد و اسکچاپ مشکلی نیست با هردو گرافیک
بله قبلا مشکلی نداشتهقبلا با ابن دو نرم افزار اوکی بودن؟
با پروژه های سبک هم همبن مشکلو داره؟
چون پروژه سنگین بخش زیادی از رم رو میخوره..
Dell m4600
corei7 2820qm
quadro 1000m
و آخرین درایور که براش اومده فکر کنم ورژن 378
win 10 x64
ممنون بابت پاسخ... همزمان هم نشه استفاده کرد موردی نداره مثلا هارد اکسترنال رابطی که به دو سیستم وصل بشه که احتیاجی به جابجایی نداشته باشه مانیتور و کیبورد سویچر داره دیدم ولی انگار پورت usp کلا رابط یا سویچر نداره؟