• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
یه سوال :
من الان دوتا از اسلات های رم رو با دوتا مموری 667 که 512 مگابایت هست پرکردم (dual channel )
حالا ایا میتونم 2 تای دیگه اسلاتها رو با دوتا مموری 512 مگ باس 800 پر کنم
یعنی در حقیقت این تفاوت کلاک مشکلی برام پیش نمیاره ؟
چیپست مین بوردم هم p945 هست

از 4 رم یک چور استفاده کنید

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
با سلام مین بورد من axper xp-p4sm533 با AGP 4x میباشد حداکثر کارت گرافیکی که میتونم روش نصب کنم و سرعت سیستم پایین نیادچیست و بقیه اطلاعات سخت افزاریم هم cpu2.53GHZ : ram1.256g

یک مدل 6800 بایئستار هست به قیمت 65

Mod.Chip

Registered User
لایک‌ها
2
سلام ، یه سوال داشتم دوستان ، من الان به کامپیوتر رو میزیم یه مودم یو اس بی ِ وایر لس وصله ، حالا اگه بخوام توی خونه ، لپتاپم هم از این مودم استفاده کنه باید چیکار کنم ؟

و اینکه اگه بخوام وایرلس این دو کامپیوتر رو به هم ارتباط بدم چیکار باید بکنم ؟ ( جدای از بحث دسترسی به اینترنت رو میزیه ، مثلا وقتی با لپتاپم کار میکنم به هارد و اطلاعات رو میزی دسترسی باشه و بتونم کپی پیست کنم و ... )

ممنون
باید تو یکی از کامپیوتر ها یه شبکه Adhock درست کنی کار خیلی سادهای و با اونیکی کامپیوتر به اون شبکه متصل بشی برای تنظیماتش میتونی تو بخش شبکه پست بزنی البته کار سادست و اگر خودتم یکمی ور بری میتونی این کار رو بکنی .

mapd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یک مدل 6800 بایئستار هست به قیمت 65

میشه بیشتر در موردش توضیح بدین وایا اینکه مطمئن هستین که سرعت سیستم پایین نمییاد وکارایی بهتری دارد چون من قبل از از هرکی پرسیدم گفتن xfx5500 حداکثرش هست واینی که گفتین پیدا میشه یا نه

mapd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه سوال دیگه هم داشتم ram من 256 333hz هستش میخوام یه رم یک گیگی بهش اضافه کنم به نظر شما کدم ram بهتره

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
سلام
من مادربورد سیستمم رو عوش کردم.ولی بوت نمیشه!بوق دیگهای هم نمیزنه ولی فن CPU و VGA کار می کنه.!!
فقط یک دفعه به رم ها که دست زدم بوت شد و بوق بوت هم زد ولی بعد که کابل مونیتور رو وصل کردم، دوباره این طوری شد و دیگه روشن نشد!
مادر بورد رو بیرون کیس نصب کردم و با یک پاور دیگه امتحان کرد.م.ولی درست نشد :-(

لطفا هر چه زودتر راهنمایی کنین.
را تشکر از تمامی دوستان

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
میشه بیشتر در موردش توضیح بدین وایا اینکه مطمئن هستین که سرعت سیستم پایین نمییاد وکارایی بهتری دارد چون من قبل از از هرکی پرسیدم گفتن xfx5500 حداکثرش هست واینی که گفتین پیدا میشه یا نه
مسلماً اگه اين پيدا بشه بسيار بسيار از 5500 بهتره. کارتهای BioStar رو شرکت انفورماتيک گستر وارد ميکنه.

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
سلام
من مادربورد سیستمم رو عوش کردم.ولی بوت نمیشه!بوق دیگهای هم نمیزنه ولی فن CPU و VGA کار می کنه.!!
فقط یک دفعه به رم ها که دست زدم بوت شد و بوق بوت هم زد ولی بعد که کابل مونیتور رو وصل کردم، دوباره این طوری شد و دیگه روشن نشد!
مادر بورد رو بیرون کیس نصب کردم و با یک پاور دیگه امتحان کرد.م.ولی درست نشد :-(

را تشکر از تمامی دوستان
بارها و بارها گفتيم که قطعات رو بايد عوض کنين دونه به دونه تا مشخص بشه عيب از کجاست. از همون رم شروع کنين.

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
سلام
مادر بورد رو بیرون کیس نصب کردم و با یک پاور دیگه امتحان کرد.م.ولی درست نشد :(

را تشکر از تمامی دوستان

راستی سیستمم اینه و CPU و RAM هم ندارم که روش تست کنم!:

CPU : Athlon X2 3800
MB : MSI K9N Neo V3
Ram : GSkill DDR2 667 1G *2
Power : Green GP580A
VGA : HIS X1550
HDD : Hitachi 320 GB

وقتی مادر بورد بوق نمیزنه ،مشکل از کجاست؟حتی وقتی رم رو هم در میارم بازم هیچ صدایی نداره!PC Speaker هم سالمه.
در ضمن چون یک دفعه بوت شد فکر نمی کنم مشکل از CPU یا Ram باشه.
راستی ،وقتی رم ها رو در اوردم هم هیچ بوقی نزد!

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
راستی سیستمم اینه و CPU و RAM هم ندارم که روش تست کنم!:

CPU : Athlon X2 3800
MB : MSI K9N Neo V3
Ram : GSkill DDR2 667 1G *2
Power : Green GP580A
VGA : HIS X1550
HDD : Hitachi 320 GB

وقتی مادر بورد بوق نمیزنه ،مشکل از کجاست؟حتی وقتی رم رو هم در میارم بازم هیچ صدایی نداره!PC Speaker هم سالمه.
در ضمن چون یک دفعه بوت شد فکر نمی کنم مشکل از CPU یا Ram باشه.
راستی ،وقتی رم ها رو در اوردم هم هیچ بوقی نزد!
يا cpu يا mb يا هر دو.

mapd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یک رم 256 داشتم یه 512 هم بهش اضافه کردم یعنی رو مین بورد نصب کردم وقتی سیستم رو روشن کردم صدای fanمی یاید ولی مونیتور سیاه هستش و اگه رم 512 رو بورد باشه سیستم بالا نمی یاد ولی با همون اولی خوب کار میکنه لطفا توضیح کاملی در مورد چگونگی نصب رم وتنظیمات اون بدین

mhaf

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
314
من یک رم 256 داشتم یه 512 هم بهش اضافه کردم یعنی رو مین بورد نصب کردم وقتی سیستم رو روشن کردم صدای fanمی یاید ولی مونیتور سیاه هستش و اگه رم 512 رو بورد باشه سیستم بالا نمی یاد ولی با همون اولی خوب کار میکنه لطفا توضیح کاملی در مورد چگونگی نصب رم وتنظیمات اون بدین
باس رمی که نصب کردی با باس مادر برد جور هست؟

mapd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از کجا بدونم جور هست یا نه تو دفترچه راهنماش در قسمت ram نوشته -184pin ddr dimm sockets, supports up to 2gb dram max supports ddr333/ddr266/ddr200 imm supports only 2.5v ddr sdram
روی رمی هم که خریدم نوشته kvr 400x64c3A/512
512mb pc3200 ci3 184pin dimm

farzamt

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام خمت همه دوستان.
یک مشکلی برای کامپیوتر من پیش اومده که هردفعه کامپیوتر رو روشن میکنم اسکن دیسک میکنه ، چند بار هم ویندوز رو عوض کردم ولی متاسفانه این مشکل رفع نشده ،ممنون میشم راهنمایی کنید .

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
يا cpu يا mb يا هر دو.

خیلی ممنون
مشکلش حل شد.
یک جا خوندم یکی از علت های شایع این مشکل Bios هست که با پاک کردن Cmos حل میشه.
فقط هر دفعه که می خواستم روشنش کنم باید Cmos رو پاک می کردم که اونم با Update کردن Bios حل شد.

اینو نوشتم تا اگه بقیه هم این مشکل براشون پیش اومد ،از اول به خرابی قطعات فکر نکنن.اول CMOS رو Clear کنن :)

Mohammad.d

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
دوستان کامپیوتر من از دیروز دچار مشکل شده
مشکلی که من دارم اینه که وقتی کلید پاور رو میزنم خیلی عادی شروع میکنه به بالا اومدن ولی یهو ریستارت میشه
هر دفعه هم یه جای متفاوت این اتفاق می افته !!!
در کیس رو باز کردم قطعات رو چک کردم که شل نشده باشن ! خاک رو گرفتم و سیم های برق رو هم چک کردم ! چون مشکل حل نشد گفتم شاید ایراد نرمافزاری باشه و سعی کردم با سی دی بوتش کنم ولی باز هم جوابی نگرفتم !
الان دیگه واقعا نمیدونم اشکال از چی میتونه باشه
اگه سوالی بود بفرمایید که من اطلاعات کامل بدم و شما زحمت بکشید و راهنماییم کنید
ممنون

mhaf

کاربر فعال
لایک‌ها
314
از کجا بدونم جور هست یا نه تو دفترچه راهنماش در قسمت ram نوشته -184pin ddr dimm sockets, supports up to 2gb dram max supports ddr333/ddr266/ddr200 imm supports only 2.5v ddr sdram
روی رمی هم که خریدم نوشته kvr 400x64c3A/512
512mb pc3200 ci3 184pin dimm
خوب عزیز مادر برد شما فقط تا باس 333 رو ساپورت میکنه
ولی شما رمی که خریدی باسش 400 هست

mhaf

کاربر فعال
لایک‌ها
314
سلام
دوستان کامپیوتر من از دیروز دچار مشکل شده
مشکلی که من دارم اینه که وقتی کلید پاور رو میزنم خیلی عادی شروع میکنه به بالا اومدن ولی یهو ریستارت میشه
هر دفعه هم یه جای متفاوت این اتفاق می افته !!!
در کیس رو باز کردم قطعات رو چک کردم که شل نشده باشن ! خاک رو گرفتم و سیم های برق رو هم چک کردم ! چون مشکل حل نشد گفتم شاید ایراد نرمافزاری باشه و سعی کردم با سی دی بوتش کنم ولی باز هم جوابی نگرفتم !
الان دیگه واقعا نمیدونم اشکال از چی میتونه باشه
اگه سوالی بود بفرمایید که من اطلاعات کامل بدم و شما زحمت بکشید و راهنماییم کنید
ممنون
برو تو بایوس نگاه کن ببین دمای سی پی یو چه قدره؟

Mohammad.d

Registered User
لایک‌ها
0
برو تو بایوس نگاه کن ببین دمای سی پی یو چه قدره؟

سلام
دما حدود 50 درجه هست و هم فن cpu و هم فنهای کیس به خوبی کار میکنه !
البته این سری که روشن کردم که دما رو ببینم ریستارت نشد ! ولی هنگ کرد و چراغ هارد روشن موند و صفحه مانیتور هم ثابت شد که من به اجبار به صورت دستی خاموشش کردم !
باز هم ممنون

بالا