• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

XFACTOR

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلام دوستان جدید

ببخشید مزاحم شدم من یه مشکلی داشتم خواستم بدونم قابل رفع هست یا نه ؟!

من یه سری عکس رو رو فلش با لپتاپم می ریزم و وقتی به سیستم دوستم وصل می کنم دقیقا همون عکس ها و... رو نشون نمیده مشکل از چیه ؟

==== :) ====

ßruce

Registered User
لایک‌ها
2
نشون نمیده یعنی چی ؟ file error میده ؟ هیچکدوم رو نشون نمیده ؟ بعضی هارو نشون نمیده ؟
اسم فایل ها احیانا برنگ سبز نیست ؟
اگرنه , احتیاج به سیستم سومی هست بعنوان تست شاهد که معلوم شه فلش سالمه یانه .

chaand

Registered User
لایک‌ها
31
سلام دوستان
من یه سئوال در مورد Duplicator داشتم میخوام بدونم دوپلیکیتور 2 به 2 یا 2 به 1 داریم؟
اگه همچین چیزی تو بازار نیست میشه دوتا برد 1 به 1 رو روی یه case مثلا 1به 5 وصل کرد بعد همزمان دوتا دی وی دی متفاوت باهاش رایت کرد؟ ممنونم میشم پاسخ بدید

naser2008

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام 2 تا سوال داشتم :

1- سيستم من چند وقتي كه رنگش رفته مثلا رنگهاي قرمز و سبز و غيره رو نشون نميده مثلا زرد رو سبز نشون ميده و غيره و نمي دونم مشكل از چيه كسي مي تونه راهنمايي كنه ايا از مانيتوره مانيتورم سامسونگ syncmaster 753dfx هستش و اينم بگم كه از وقتي كه مادر بردم رو عوض كردم 2 ماه بعدش اينجوري شد و يهو صفحه شروع مي كرد به لرزيدن و رنگهاش هي كم و زياد ميشد چي كا بايد بكنم ؟؟

2- كامپيوتر يه بنده خدايي بالا نمياد فك كنم از هاردش باشه چون وقتي هارد خودم رو زدم بالا اومد ولي بعد چند ثانيه ريسيت ميشد كسي ميدونه مشكل چيه

Mr Unknown

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
كامپيوتر من از ديروز وقتي كه روشن مي كنم مانيتور همينجوري خاموش ميمونه
چراغ هارد هم خاموش ميمونه
اون بوقي كه موقع روشن شدن قبلا مي زد ديگه نمي زنه
مشكل چيه؟

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
مشكل چيه؟

ممکنه کارت گرافیکی از جاش در اومده باشه ( لق شده باشه ) یه تستی بکن ببین درسته یا نه

موجود فضایی تویی ؟:)

pejvak61

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وقتی دارم با کامپیوتر کار می کنم یه دفعه یه صدای تیک از داخل کیس میاد وبعد از 5 ثانیه :blink:ویندوز قفل می کنه و هیچ کاری دیگه نمی تونم بکنم وفقط می شه از طریق دکمه رست هارد دوباره ویندوز راه اندازی بشه لطفاً منو کمک کنید مشکل از کجاست

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71
سلام 2 تا سوال داشتم :

1- سيستم من چند وقتي كه رنگش رفته مثلا رنگهاي قرمز و سبز و غيره رو نشون نميده مثلا زرد رو سبز نشون ميده و غيره و نمي دونم مشكل از چيه كسي مي تونه راهنمايي كنه ايا از مانيتوره مانيتورم سامسونگ syncmaster 753dfx هستش و اينم بگم كه از وقتي كه مادر بردم رو عوض كردم 2 ماه بعدش اينجوري شد و يهو صفحه شروع مي كرد به لرزيدن و رنگهاش هي كم و زياد ميشد چي كا بايد بكنم ؟؟

2- كامپيوتر يه بنده خدايي بالا نمياد فك كنم از هاردش باشه چون وقتي هارد خودم رو زدم بالا اومد ولي بعد چند ثانيه ريسيت ميشد كسي ميدونه مشكل چيه

1 احتمالن مشکل از مونبتوره ولی گرافیک رو هم یک تستی بکنید مثلا تعویضش کنید یا اگر مادربرد گرافیک آنبرد داره فعالش کنید
2 از پاور میتونه باشه و رم ولی احتمال پاور بیشتره به نظر من

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71
وقتی دارم با کامپیوتر کار می کنم یه دفعه یه صدای تیک از داخل کیس میاد وبعد از 5 ثانیه :blink:ویندوز قفل می کنه و هیچ کاری دیگه نمی تونم بکنم وفقط می شه از طریق دکمه رست هارد دوباره ویندوز راه اندازی بشه لطفاً منو کمک کنید مشکل از کجاست

هارد دیسک بد سکتور گرفته یا یک مشکل فیزیکی پیدا کرده البته احتمال داره پاور هم مشکل داشته باشه و این مشکلاتو درست کنه ولی اگر هارد قدیمی هست احتمال خرابی هارد بیشتر هست
رم سیستم چقدره ؟ اگه 256 یا کمتر هست باعث میشه هارد مدام درگیر باشه وفشار زیاد روش باشه و این مشکلات بیشتر و زودتر پیش می اد
اگر امکانش هست کل هارد رو با پارتیشن مجیک فرمت کنید در حالتی که گزینه بد سکتور چک فعال باشه
اگر نمی تونید کل هارد رو فرمت کنید می تونید با برنامه های مخصوص بد سکتور هارد رو چک کنید و بد سکتور هارو پیدا کنید
اگر همه این کارها رو کردید و نتیجه نداد هارد رو از روی کیس جدا کنید و وارونه ببندید

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71
مشكل چيه؟

علاوه بر گفته هادی چون صدای بوق نمی اد مشکل از پاور هم می تونه باشه
و رم و سی پی یو و در اخر مادربرد

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71
نشون نمیده یعنی چی ؟ file error میده ؟ هیچکدوم رو نشون نمیده ؟ بعضی هارو نشون نمیده ؟
اسم فایل ها احیانا برنگ سبز نیست ؟
اگرنه , احتیاج به سیستم سومی هست بعنوان تست شاهد که معلوم شه فلش سالمه یانه .

شاید هم فایل ها مخفی شده باشن
در تنظیمات ویندوز نمایش همه فایل ها را فعال کنید

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71
نوشته ای از CP-YOU
سلام

باز من اومدم با يكدنيا سوال

اول اينكه مي خواستم dvdrom بگيرم ( dvd رايترم سوني هستش ) . سوال كردم چي بگيرم . ممنون كه جوابمو نداديد
خلاصه رفتم asus خريدم . 22 تومن

1- خوبه ؟
2- مشكلي كه الان دارم اينه كه وصلش كردم ولي هربار كه سيستم رو روشن مي كنم اين ميآد بيرون بعد ميره تو دوباره ميآد بيرون و ... . مشكل از مستر و اسليوه يا ... ؟

و يك سوال هم در مورد يكي از سيستم هاي شركت دارم

ببينيد
3- اينو كه روشن مي كنيم

كارت گرافيك و رم اينا دتكت مي كنه اما توي صفحه مشكي قبل از لود شدن ويندوز گير مي كنه و مي گه " پريمري هارد ديسك فيلد " !! . دو تا گزينه هم مي ده يكي ستاپ . و ديگر كانتينيو . كه اگر كانتينيو كني مي گه سي دي سيستم بذار و error I/0 ميده !!
مشكل از مينبورده ؟

4- از کجا بفهمم مشکل از هارد هست ؟
تشكر مي كنم از راهنمايي

2 بسته شدن در موقع ریست طبیعیه ولی باز شدنش نه مشکل از مستر اسلو هم نیست
فقط موقع روشن کردن کامپیوتر اینطور میشه یا مواقه دیگم درش خود بخود باز میشه ؟
اگر امکانش هست درایو رو تعویض کنید
3 باید وارد ستاپ شوید وببینید هارد و درایو های دیگر چه وضعیتی دارند از نظر مستر و اسلو وپرایمری و سکاندری چون بعضی مادر برد ها نسبت به پرایمری بودن هارد حساسن باید هارد رو در وضعیت مستر و پرایمری قرار بدین
اگر مشکل همچنان باقی هست بهتره همه درایو های دیگر رو به غیر از هارد از مادر برد جدا کنید
اگر مشکل همچنان باقیست مشکل میتونه از پاور باشه یا خود هارد دیسک

pedram_sad

Registered User
لایک‌ها
38
سلام دوستان
من يك كارت tv مدل pvr pro با مارك sanzzi دارم كه 2 ماهي هست خريدم
به يك Reciever وصله براي ضبط كردن

از مدتي قبل با هر نرم افزار capture مثل winDVR 3 و ULEAD يا هر نرم افزار ديگه اي كه
بالا ميارم تصوير به خصوص در هنگام RECORD كردن بالا ها و پايين هاي تصوير سفيد رنگه
يعني يكم بيشتر از جاهاي ديگه سفيدي داره و هنگامي كه تصوير عوض ميشه و نور تصوير كم و زياد ميشه اين لايه ها هم كم و زياد ميشن

چند تا درايور كارت گرافيك عوض كردم خوب نشد
خود كارت رو هم جاشو عوض كردم بازم نشد

ممكنه از ساز گار نبودن كارت گرافيك و اين كارت با هم باشه ؟
چون قبلا كه خوب بود هم كارت گرافيك هم RECIVER يك مدل ديگه بودن

با هر درايور كارت گرافيك كه عوض ميكنم كيفيت ضبط يك جور متفاوت در مياد
كسي نميدونه بهترين درايور nVIDIA براي اين كار كدومه ؟

hmd_kro

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت همه دوستان اگه امکان داره یکی راهنمایی به من بکنه:

بعد از نصب کارت صوتم در قسمت device manager دو تا از قسماتش زرد رنگه :
از قسمت other device:
1-Audio Decice on high Definition Audio Bus
2-Ethernet controller

سی دی کارت صوت رو میزارم ولی آپ دیت نمی کنه؟
پاک کردم دوباره نصب کردم بازم زرد رنگ بودن

مدل کارت صوتم ceative fatality X-FI

Majid_sp2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام بچه ها

راستش من مانیتورم یک سال پیش وقتی روشن کردمش یه دفعه از پشتش دود در اومد و و صدا و بوی سوختگی شدیدی داد و هیچی نشون نمی داد خلاصه دادم یجا درستش کردن 15 هزار تومان هم گرفتن

از اون روز به بعد دیگه فقط رزولیشن 600*800 رو خوب نشون میده و وقتی رزولیشن بالاتری می ذازن تصویر خیلی مات میشه در ضمن تو همین رزولیشن 600*800 هم خیلی تصویر خوب نیست یعنی بقیه که به مانیتور نگاه می کنن می گن سرمون درد گرفت ولی خوب من عادت کردم ولی جدیدا چشمام خیلی اذیت میشه

به این فکر افتادم عوضش کنم یه LCD بگیرم ولی یه دفعه گفتم نکنه مشکل از کارت گرافیک باشه

حالا برای این که بفهمم گرافیک سالمه چیکار باید بکنم ؟ در ضمن گرافیکم unboard هستش

ممنون

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

من از کجا باید متوجه بشم که دوتا رم هام همدیگرو ساپورت میکنن؟
امروز انداختم تو سیستم نمیدونم اگه الان ساپورت نکنن در اینده نه چندان دور مشکلی در کیسم بوجود نمیاد؟

ممنون

hesampersian

Registered User
لایک‌ها
6
سلام دوستان؛ من دیروز که سیستم رو روشن کردم بعد چند دقیقه خاموش شد. و وقتی دوباره روشنش می کنم یا روشن میشه بعد چند دقیقه خاموش میشه یا اینکه فقط فن، CPU روشن میشن یعنی 2 تا چراغ Memory و Graphic که روی مادربورد روشن نمیشن و مانیتور، موس، کیبورد هم خاموش میمونن و فقط فنها میچرخن

حالا اگه یه 20 مین سیستم رو خاموش بگذارم، و روشن کنم 90% وقت ها دوباره روشن میشه و کار میکنه و هر چقدر هم ریستارت میکنم کار میکنه خیلی عادی ولی به محض اینکه خاموش میکنم همون اتفاقات بالا از نو شروع میشه!

سیستم:
مادربورد سری T بایواستار 8200
cpu دو هسته ای AMD
گرافیک آنبورد 8200 جیفورس
مموری Dual Channel 2 گیگ ( دو تا رم 1 گیگ)
پاور TVM 500 Turbo

اینم بگم من این سیستم رو 3ماه پیش جمع کردم ولی Power رو عوض نکردم و همون پاور قبلیه چون بهم گفتن لازم نیست که تعویض کنم. و 1،2 نفر هم گفتن از پاوره ولی من دمای CPU و ... رو چک کردم و نرمال بود مثلا CPU 27 و MEMORY 20 و ...

حالا دوستان به نظر شما مشکل از کجاست؟؟ فقط ممنون میشم سریع راهنمایی کنید.

ysr159

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
یه سیستم هست که مشخصاتش در ادامه اومده ...مشکل اینه که فایل های تصویری رو (فرقی نمیکنه با چه نرم افزاری) وقتی پلی میکنم خیلی تیره و تار نشون میده با تنظیمات خود نرم افزار هم نمیشه درستش کرد ولی زمنی که پنجره ستینگ ان ویدیا رو باز میکنم تصویر شفاف و روشن میشه !
کارت گرافیک رو دوباره نصب کردم ...ویندوز عوض شده ...مشکل سر جاشه !

مشخصات سیستم::
CPU 3.GHZ inetel
Ram 1gig kingson
VGA geforce 7200 512 MB
MB p5p800 asus

david-a26

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
كارت گرافيك و رم اينا دتكت مي كنه اما توي صفحه مشكي قبل از لود شدن ويندوز گير مي كنه و مي گه " پريمري هارد ديسك فيلد " !! . دو تا گزينه هم مي ده يكي ستاپ . و ديگر كانتينيو . كه اگر كانتينيو كني مي گه سي دي سيستم بذار و error I/0 ميده !!
مشكل از مينبورده ؟

4- از کجا بفهمم مشکل از هارد هست ؟

منم یه همچین مشکلی دارم
dvd,cd rom رو دتکت میکنه ولی جلوی هارد none میده و بعد میگه:system disk boot failure insert system disk
یه بار سیستم رو که خاموش روشن میکنم درست میشه بعد یه مدت که با ویندوز کار میکنم(حالا این یه مدت میتونه 1ساعت2ساعت2روز یه بارم 2 هفته ای دیگه پیغام نداد گفتم درست شده ولی دوباره شروع شد)
وسط کاربا ویندوز هنگ میکنه و گاهی اوقات اون پیغام بالایی رو میده..

کابلای هارد رو عوض کردم یه فن جدید برای سی پی یو گرفتم درست نشده نمیدونم مشکل از هارده - پاوره چیه؟
اگه کسی میدونه لطفا کمک کنه؟
یه چیزم بگم سیستم من قدیمیه:256رم/2گیگااینتل..

بالا