• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

mhaf

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
314
سلام من یک cpu چهار هسته ای 2.4 اینتل دارم و برای کار مونتاژ استفاده می کنم.
وقتی فیلم رو دارم رندر می کنم و فیلم نهایی داره آماده میشه مقدار cpu usag برابر 30 درصد میشه و از تمام توان cpu استفاده نمیشه. کسی می دونه علتش چیه و آیا می تونم از تمام توان cpu استفاده کنم؟
با تشکر.
به خاطر نرم افزاری هست که باهاش رندر میکنی
اگه بری تو ویستا 64 بیت و با پری مایر CS4 رندر کنی و آخرین دایرکت ایکس که جدیدا هم اومده کار کنی اونوقت از تمام تونان استفاده میکنه
البته شاید مالتی پروسسینگ هم تو بایوس خاموش باشه که باید روشنش کنی

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
سلام.

من یه مانیتور سامسونگ SynsMaster MB 17940 دارم. یه مشکل عجیبی داره، بعد از مدتی که از بالا اومدن ویندوز می گذره (مشخص نمی کنه چقدر باشه، خصوصا وقتی صفحات فایرفاکس یا آی یی بازه) نور و رنگش بهم می ریزه و یه جورایی رنگ صفحه ته مایه ی بنفش می خوره و کیفیت یه خورده خراب میشه. ویندوز رو ری استارت که می کنم مشکل حل میشه. با پشتیبانی سامسونگ هم تماس گرفتم ولی گفت نرم افزاریه و به مانیتور ربط نداره ( چون با ری استارت حل میشه ) می خواستم ببینم کسی تجربه ی مشابهی داشته قبلا؟

ممنون

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
سلام.

من یه مانیتور سامسونگ SynsMaster MB 17940 دارم. یه مشکل عجیبی داره، بعد از مدتی که از بالا اومدن ویندوز می گذره (مشخص نمی کنه چقدر باشه، خصوصا وقتی صفحات فایرفاکس یا آی یی بازه) نور و رنگش بهم می ریزه و یه جورایی رنگ صفحه ته مایه ی بنفش می خوره و کیفیت یه خورده خراب میشه. ویندوز رو ری استارت که می کنم مشکل حل میشه. با پشتیبانی سامسونگ هم تماس گرفتم ولی گفت نرم افزاریه و به مانیتور ربط نداره ( چون با ری استارت حل میشه ) می خواستم ببینم کسی تجربه ی مشابهی داشته قبلا؟

ممنون
درايور کارت گرافيکتو آپديت کن ببين بازم ميشه يا نه !

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
درايور کارت گرافيکتو آپديت کن ببين بازم ميشه يا نه !
ممنون. درایورم تقریبا آپدیته. درایور من نسخه اش 6.14.10.6462 است و جدیدترین هم به گمونم 6.14.11.2335 هست مثلا!

احتمالی دیگری نیست؟

hossein_3650

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بچه ها.من از 2روز پی که ویندوزم رو عوض کردم به یه مشکل روانی کننده برخورد کردم.
ویندوزی هم که نصب کردم همون ویندوز قبلیم هست. Servis pack 2 2008

من یه کارت dvb دارم.هفته پیش که گرفتم چون lan مادربوردم خراب بود یه کارت lan dlink خریدم.
هفته پیش که مودمم asus 902 رو وصل کردم همه چیز خوب بود و مشکلی نبود.

ولی از 2روز پیش که ویندوزم رو عوض کردم وقتی که به نت وصل میشم بعضی اوقات بعد از 2 دقیقه بعضی اوقات بعد از 20 دقیقه زمان مشخصی نداره نتم قطع میشه ولی عکس اون 2تا کامپوتر ها همون پایین هست و نه میشه بازش کرد و نه دیسکانکت کرد و همچنین وقتی دیسکانکت میشه نوار منو stat یک لحظه یه شکل clasic ویندوز در میاد.تنها راه چاره هم reset کامپوتر هست.با logof هم درست نمیشه.

گفتم شاید تداخل داره با کارت dvb که جای کارت شبکه و dvb روی مادربوردم عوض کردم ولی بازم اینجوری میشه.

وقتی کارت dvb رو disable میکنم این مشکل پیش نمیاد.

تو رو خدا ممنون میشم اگه منو از دسته این مشکل روانی کننده نجات بدین.

کارت dvb من sky star 2.6 و مادربوردم epox هست.

ممنون اگه کمک کنین

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اقایون خواهشا راهنمایی کنید..یا اگه نمیدونید ادرس سایت یا فرومی بدین برم سوالم رو مطرح کنم...

من قبلا هم پرسیده بودم...ببینید بنده یه مشکلی دارم با کامپیوتر...سخت افزاری هست مطمینم...ویندوز عوض کردم..درایور کارت گرافیک اپدیت هست و همه چی ردیفه...منتها مشکل چیه؟

ویندوز بالا میاد...شروع به کار میکنم...همه چی خوب و ردیف میره جلو...بعد یه مدت حالا 1 دقیقه بعد استارت اپ یا 2 ساعت یا 10 ساعت بعدش فرق نمیکنه...یعنی رندوم اتفاق میفته...یهو صفحه نمایش مونیتور خاموش میشه و هیچ تصویری نشون نمیده 2 ثانیه بعد دوباره تصویر میاد سر جاش...البته این در حال گردش در وب یا کارهای معمولی هست...

در حالت شدید تر یهو مثلا یه DVD میام ببینم صفحه کلا خاموش میشه دیگه برهم نمیگیرده یعنی دستگاه روشنه ولی تصویر نیست بعدش هم 10 ثانیه بعد ریست میشه و موقع بالا اومدن دوباره 3 تا بوق میزنه......یهو یه بازی خیلی سبک در حد 40-50 مگ میام بازی کنم تصویر نمیاد...همون داستان بالا میشه..موقع بالا اومدن هم 3 تا بوق ...یکی تکی 2 تا ممتد...مادربرد هم A8N-E هست..

کلافه شدم..الان حدود 1 سالی هست اینجوریه...منتها یه موقع خوبه یه موقع خراب..کلا نمیدونم چه مرگی داره...یه جورایی باهاش کنار اومدم...ولی خب امروز دیگه خسته شدم...

نرم افزار گوگل ارث رو دانلود کردم..بازش میکنم کار میکنه وقتی زوم میکنم رو یه نقطه یهو تصور خاموش میشه و باز داستان از سر نو...تصمیم گرفتم دیگه مشکل رو حلش کنم..!!

میگم مشکل از کارت گرافیکه؟ چه طوری میشه مطمین شد؟

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
اقایون خواهشا راهنمایی کنید..یا اگه نمیدونید ادرس سایت یا فرومی بدین برم سوالم رو مطرح کنم...

من قبلا هم پرسیده بودم...ببینید بنده یه مشکلی دارم با کامپیوتر...سخت افزاری هست مطمینم...ویندوز عوض کردم..درایور کارت گرافیک اپدیت هست و همه چی ردیفه...منتها مشکل چیه؟

ویندوز بالا میاد...شروع به کار میکنم...همه چی خوب و ردیف میره جلو...بعد یه مدت حالا 1 دقیقه بعد استارت اپ یا 2 ساعت یا 10 ساعت بعدش فرق نمیکنه...یعنی رندوم اتفاق میفته...یهو صفحه نمایش مونیتور خاموش میشه و هیچ تصویری نشون نمیده 2 ثانیه بعد دوباره تصویر میاد سر جاش...البته این در حال گردش در وب یا کارهای معمولی هست...

در حالت شدید تر یهو مثلا یه DVD میام ببینم صفحه کلا خاموش میشه دیگه برهم نمیگیرده یعنی دستگاه روشنه ولی تصویر نیست بعدش هم 10 ثانیه بعد ریست میشه و موقع بالا اومدن دوباره 3 تا بوق میزنه......یهو یه بازی خیلی سبک در حد 40-50 مگ میام بازی کنم تصویر نمیاد...همون داستان بالا میشه..موقع بالا اومدن هم 3 تا بوق ...یکی تکی 2 تا ممتد...مادربرد هم A8N-E هست..

کلافه شدم..الان حدود 1 سالی هست اینجوریه...منتها یه موقع خوبه یه موقع خراب..کلا نمیدونم چه مرگی داره...یه جورایی باهاش کنار اومدم...ولی خب امروز دیگه خسته شدم...

نرم افزار گوگل ارث رو دانلود کردم..بازش میکنم کار میکنه وقتی زوم میکنم رو یه نقطه یهو تصور خاموش میشه و باز داستان از سر نو...تصمیم گرفتم دیگه مشکل رو حلش کنم..!!

سلام مازیار جان
منم دقیقا همین مشکل رو داشتم دقیقا همینجوری که مال شما میشه
بعد از کلی بررسی فهمیدم فن کارت گرافیکم مشکل داشته و بعضی وقتا وایمیستاده و وقتی داغ میکنه صفحه میره
انقدرم داغ میکنه که با دستمال گرفتمش دستم سوخت
بازش کردم و تمیزش کردم درست شد خیلی کثیف شده بود نمیتونست بچرخه

mhaf

کاربر فعال
لایک‌ها
314

بیا تو فروم سخت افزار بپرس دوستان اونجا بیشتر راهنماییت میکنن
forum.sakhtafzar.com

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
سلام مازیار جان
بعد از کلی بررسی فهمیدم فن کارت گرافیکم مشکل داشته و بعضی وقتا وایمیستاده و وقتی داغ میکنه صفحه میره

ممنون اگه بشه خیلی خوب میشه.....یه نگاه میکنم بهش...با چی تمیز کردین؟ یه توضیح میدین؟ باید باز کنم فن رو از روش؟

بیا تو فروم سخت افزار بپرس دوستان اونجا بیشتر راهنماییت میکنن
forum.sakhtafzar.com

اره اونجا هم عضو شدم الان...ممنون..یه سوال هم اونجا میکنم ببینم چطوری میشه :)

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
سلام مازیار جان

بد بختی و بد شانسی ما فن کارت گرافیک رو هم باز کردم و تمیز کردم..برق افتاده ولی باز هم هنوز مشکل دارم...

ramtinxz

Registered User
لایک‌ها
2
من power مو عوض کردم ، بعدش نمیدونم چرا صدای کامپیتورم ( speaker , headphone ) با noise همراه شده.
مشکل از هدفون یا اسپیکر ام هم مطمئنم نیست.چون با چندتا هدفون امتحان کردم.
ممنون.

mhaf

کاربر فعال
لایک‌ها
314
من power مو عوض کردم ، بعدش نمیدونم چرا صدای کامپیتورم ( speaker , headphone ) با noise همراه شده.
مشکل از هدفون یا اسپیکر ام هم مطمئنم نیست.چون با چندتا هدفون امتحان کردم.
ممنون.
چه پاوری گرفتی؟
به احتمال زیاد پاورت جریان خروجی صافی نداره

ramtinxz

Registered User
لایک‌ها
2
نمیدونم چه باوری!
حالا راه حلش چیه؟باید عوضش کنم؟

در ضمن اینم بگم که وقتی از volume control ، قسمت CD player رو mute میکنم ، تا یه حدی از noise کم میشه(کامل نه).
ولی مثلا وقتی پنجره هارو mini میکنم و میارم بالا ، کماکان یه صدای بوق ضعیفی توو هدفون میشنوم.

Last edited:

M E H R D A D

Registered User
لایک‌ها
0
من تا ديروز از خروجي DVI كارت گرافيك استفاده مي كردم و مشكلي هم نداشتم. سيستم عامل هم ويستا بود.

ديروز خواستم ويندوز رو دوباره نصب كنم و اونجايي كه درايو C رو فرمت مي كنه من اشتباهي درايو C رو Delete كردم و البته بعدش دوباره اون درايو رو ايجاد كرده و براي محكم كاري دوباره فرمتش كردم.

بعد از فرمت، سيستم restart شد ولي ديگه تصوير نيومد.

ولي وقتي خروجي VGA رو به مانيتور وصل كردم ديدم تصوير هست.

بعد هم ويندوز رو نصب كردم و درايور كارت گرافيك و مانيتور رو هم نصب كردم ولي باز هم مشكل حل نشد و همچنان DVI تصوير نداره.

فكر مي كنيد بايوس آسيب ديده و ممكنه با آپديت اون درست بشه؟

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
دوستان یه مشکلی دارم چند روزه پیسی رو که روشن میکنم از صفحه های اول که مشخصاتو نشون میده و .. هیچی نشون نمیده اگه ولش کنم میره تو ویندوز ولی تو مدت بالا اومدن وین هیچی نشون نمیده
بعضی وقتا اتفاقی میشد که نشون بده
دیروز جای اسلات رم هارو عوض کردم برای همون بار درست شد که فکر میکنم ربطی به عوض کردن نداشت و فقط اتفاقی بود باز از امروز همونجوری شده
کسی میدونه مشکل از کجاس؟
ضمنا اگه سوالم مربوط به این تاپیک نیست معذرت میخوام خودم فکر میکنم مربوط به همینجا باشه

mhaf

کاربر فعال
لایک‌ها
314
دوستان یه مشکلی دارم چند روزه پیسی رو که روشن میکنم از صفحه های اول که مشخصاتو نشون میده و .. هیچی نشون نمیده اگه ولش کنم میره تو ویندوز ولی تو مدت بالا اومدن وین هیچی نشون نمیده
بعضی وقتا اتفاقی میشد که نشون بده
دیروز جای اسلات رم هارو عوض کردم برای همون بار درست شد که فکر میکنم ربطی به عوض کردن نداشت و فقط اتفاقی بود باز از امروز همونجوری شده
کسی میدونه مشکل از کجاس؟
ضمنا اگه سوالم مربوط به این تاپیک نیست معذرت میخوام خودم فکر میکنم مربوط به همینجا باشه
ببینم مادربوردت گرافیک آنبورد داره و تو از کارت گرافیک استفاده میکنی؟

mhaf

کاربر فعال
لایک‌ها
314
ممنون از توجهت
نه آنبورد نداره
گرافیکمم 9600 جی تی هست 512
ببین مشکل از رم نیست اینو مطمئنم
به نظر من مشکل از گرافیکه
اما نه اینکه گرافیک خرابه
بلکه منظورم اینه که گرافیک تو یه حالتی (رزولوشن و ریفرش ریت) تصویر نمیده

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
ببین مشکل از رم نیست اینو مطمئنم
به نظر من مشکل از گرافیکه
اما نه اینکه گرافیک خرابه
بلکه منظورم اینه که گرافیک تو یه حالتی (رزولوشن و ریفرش ریت) تصویر نمیده
آره منم فکر میکنم گرافیکه ولی آخه تنظیمات هیچ تغییری نکرده

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
خب بالاخره فهمیدم چش بود
مانیتور خراب شده بود
الانم یه لامپ تصویری قدیمی داشتم گذاشتمش بالا تا فردا زنگ بزنم نمایندگیش
گارانتیش تموم نشده هزینه که نمیگرن بر تعمیرش؟ هیچ بلایی هم سرش نیاوردیم رو میز بود داشت کارشو میکرد یهو اینجوری شد

بالا