Hamid2day
مدیر ارشد بازنشسته
چه جالب من نمی دونستم.کار نمیکنه به جای سرویس های گوگل huawei mobile services داره
فرجاد این برادرای چینی تو واسه همه چی داستان درست می کنن چرا!
چه جالب من نمی دونستم.کار نمیکنه به جای سرویس های گوگل huawei mobile services داره
چه جالب من نمی دونستم.
فرجاد این برادرای چینی تو واسه همه چی داستان درست می کنن چرا!
دقیقا نیازتون از تبلت چیه؟چی پیشنهاد می کنید
تبلت
خرید انواع تبلت با بهترین قیمت - آل دیجیتال با بیش از یک دهه سابقه در فروش اینترنتی کالای دیجیتال سامسونگ اپل اندروید آیپد لنوو نارتب هواویwww.alldigitall.ir
همین کارای روزمره که با گوشی انجام میشه بیاد روی تبلت... فک کنم بدون سیم بهتره
نمیدونم چقدر پول میخوای بدی ولی به عنوان ارزونترین گزینه T295 سامسونگ برات خوبه...بعد هم T515 هم مناسبه...بعدش هم گرون میشه دیگه ...بودجه رو بگو/چی پیشنهاد می کنید
تبلت
خرید انواع تبلت با بهترین قیمت - آل دیجیتال با بیش از یک دهه سابقه در فروش اینترنتی کالای دیجیتال سامسونگ اپل اندروید آیپد لنوو نارتب هواویwww.alldigitall.ir
همین کارای روزمره که با گوشی انجام میشه بیاد روی تبلت... فک کنم بدون سیم بهتره
بدون هیچ بودجه در نظر گرفته شدهنمیدونم چقدر پول میخوای بدی ولی به عنوان ارزونترین گزینه T295 سامسونگ برات خوبه...بعد هم T515 هم مناسبه...بعدش هم گرون میشه دیگه ...بودجه رو بگو/
من پیشنهادم سامسونگ هست و یه مدل که سیم کارت بخوره...وقتی سیم کارت نخوره عملا میشه یه دستگاه ناقص که فقط موقعی که وای فای داری باید استفاده کنی یا اینکه اینترنت گوشی رو شیر کنی براش که کلا کار جالبی نیست...هم باتری گوشی مصرفش میره بالا هم باید همزمان جفتش در اختیارت باشه...ولی وقتی سیم کارت بخوره به عنوان دستگاه جداگانه به راحتی استفاده میشه....مارکهای دیگه رو من زیاد توصیه ای ندارم....سامسونگ بخر و راحت باش بدون دردسر /بدون هیچ بودجه در نظر گرفته شده
ارزون ترینش 3400 هست
اشتباه کردیم ارزون بود نگرفتم الان شده خدادتومن
10/7/1400