آقا به من بيچاره كمك كنيد در راه خدا.:( :( :( :( shirfarhad1001@yahoo.com
pinokio2 کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 8 دسامبر 2005 نوشتهها 228 لایکها 1 26 فوریه 2006 #41 آقا به من بيچاره كمك كنيد در راه خدا. [email protected]
pinokio2 کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 8 دسامبر 2005 نوشتهها 228 لایکها 1 26 فوریه 2006 #42 .......................................
persian-earning کاربر فعال درآمد اینترنتی کاربر فعال تاریخ عضویت 31 جولای 2004 نوشتهها 1,070 لایکها 1 محل سکونت UnderNet 27 فوریه 2006 #43 به نقل از mynobar : میلاد جان ، فکر کنم منظور حسام این نیست ، منظورش ، در خارج از ایران بودن تیم طراحی و سرورهای پرشین گیگ بوده باشه . البته من قبلاً فکر میکردم که در انگلستان ، هستند ؛ ولی دوستان گفتند که ترکیه هستش . مدارک دوستان ، نوز مستدل و قانع کننده نیست ، اللّه اعلم . باید بیشتر تحقیق بکنیم . کلیک کنید تا بازشود... اگر منظورش کشورش بود که کجا نوشته جایی ننوشته بلکه از طریق whois دومین میشه فهمید که مال کدوم کشور است!!!
به نقل از mynobar : میلاد جان ، فکر کنم منظور حسام این نیست ، منظورش ، در خارج از ایران بودن تیم طراحی و سرورهای پرشین گیگ بوده باشه . البته من قبلاً فکر میکردم که در انگلستان ، هستند ؛ ولی دوستان گفتند که ترکیه هستش . مدارک دوستان ، نوز مستدل و قانع کننده نیست ، اللّه اعلم . باید بیشتر تحقیق بکنیم . کلیک کنید تا بازشود... اگر منظورش کشورش بود که کجا نوشته جایی ننوشته بلکه از طریق whois دومین میشه فهمید که مال کدوم کشور است!!!
mynobar Registered User تاریخ عضویت 27 سپتامبر 2005 نوشتهها 2,556 لایکها 2 سن 43 27 فوریه 2006 #44 به نقل از persian-earning : اگر منظورش کشورش بود که کجا نوشته جایی ننوشته بلکه از طریق whois دومین میشه فهمید که مال کدوم کشور است!!! کلیک کنید تا بازشود... زدی تو خال ، من االان کار دارم ، امشب بررسی میکنم .
به نقل از persian-earning : اگر منظورش کشورش بود که کجا نوشته جایی ننوشته بلکه از طریق whois دومین میشه فهمید که مال کدوم کشور است!!! کلیک کنید تا بازشود... زدی تو خال ، من االان کار دارم ، امشب بررسی میکنم .
mynobar Registered User تاریخ عضویت 27 سپتامبر 2005 نوشتهها 2,556 لایکها 2 سن 43 27 فوریه 2006 #45 به نقل از mynobar : زدی تو خال ، من االان کار دارم ، امشب بررسی میکنم . کلیک کنید تا بازشود... اطلاعاتی که به دست آوردم : IP Address 69.57.160.196 Country UNITED STATES Region NEW JERSEY روی این حساب ، باید اسمش بشه americangig نه persiangig . :lol::lol::lol:
به نقل از mynobar : زدی تو خال ، من االان کار دارم ، امشب بررسی میکنم . کلیک کنید تا بازشود... اطلاعاتی که به دست آوردم : IP Address 69.57.160.196 Country UNITED STATES Region NEW JERSEY روی این حساب ، باید اسمش بشه americangig نه persiangig . :lol::lol::lol: