• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرفروش ترین GPS مارشال مدل G501 بفروش میرسد

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Black HAF

Registered User
لایک‌ها
374
دستگاه توسط بنده خریداری شد..
با تشکر از جناب فرزاد خان عزیز...
به محض دریاف و تست داخل تاپیک نتیجه رو اعلام خواهم کرد..:cool:

farzad3620

Registered User
لایک‌ها
4
دستگاه توسط بنده خریداری شد..
با تشکر از جناب فرزاد خان عزیز...
به محض دریاف و تست داخل تاپیک نتیجه رو اعلام خواهم کرد..:cool:

تایید میشه مبارکتون باشه
ایشون مبلغ رو واریز کردن روز شنبه براشون ارسال میشه
باتشکر از خریدار محترم بابت اعتمادی که به بنده داشتن

Black HAF

Registered User
لایک‌ها
374
سلام...
دستگاه به دستم رسید..تست هم شد...
اما برخلاف گفته فروشنده دستگاه گارانتی نداره و ایشون دستگاه رو بدون گارانتی فروختن...ایشون فرمودن قبل از عید خریداری کردن ولی ظواهر نشون میده منظورشون عید سال قبل بوده نه امسال...

IMAG0886.jpg

با توجه به تاریخ شروع گارانتی و گارانتی 12 ماهه دستگاه گارانتی 25-12-2012 به پایان رسیده یعنی چیزی حدود 6 ماه قبل...
متاسفم دوست عزیز که توی فروشتون صادق نبودین

farzad3620

Registered User
لایک‌ها
4
سلام...
دستگاه به دستم رسید..تست هم شد...
اما برخلاف گفته فروشنده دستگاه گارانتی نداره و ایشون دستگاه رو بدون گارانتی فروختن...ایشون فرمودن قبل از عید خریداری کردن ولی ظواهر نشون میده منظورشون عید سال قبل بوده نه امسال...

مشاهده پیوست 384704

با توجه به تاریخ شروع گارانتی و گارانتی 12 ماهه دستگاه گارانتی 25-12-2012 به پایان رسیده یعنی چیزی حدود 6 ماه قبل...
متاسفم دوست عزیز که توی فروشتون صادق نبودین

دوست محترم
دستگاه در تاریخ 91/9/30 از دیجی کالا خریداری شده گارانتی هم داره عدم اطلاعات شما دلیل بر ایراد داشتن دستگاه فروخته شده نیست .
اکثر محصولات مارشال به همین صورت تاریخ خوردن چیزی که برای مارشال مهمه تاریخ فاکتور خرید شماست جدا از اینکه مثلا دستگاه شما استارت گارانتیش از 2011 یا پایین تر باشه مهم نیست .

این شماره تماس گارانتی اصلی مارشال تماس بگیرید تا اطلاعات کسب کنید : 02188772223

درستش این بود شما وقتی دستگاه بدستتون رسید همینجا و بصورت پیام خصوصی به من اطلاع میدادین اگر قانع نشدین بعد تهمت دروغگو بودن و عدم صداقت میزدین و امتیاز منفی لحاظ میکردین !!!
اینکه با شماره همراهی که از من داشتین تماس میگرفتین و خاموش بود دلیل خوبی نیست تا حرکت خودتون رو توجیه کنید الان دیگه اکثرا چندتا سیم کارت دارن که بنا به نیاز شخصی یا کاریشون ممکنه استفاده کنن .
شاید من همین امروز بخوام فروش بزنم و مشتری داشته باشم آیا با امتیاز منفی و این پست شما مشتری من منصرف نمیشه؟ :mad:

Last edited:

Black HAF

Registered User
لایک‌ها
374
سلام....
بنده زمانی که بسته رو تحویل گرفتم و این مورد رو دیدم قبل از هر اقدامی با خودتون تماس گرفتم...
هم با شماره ای که ازتون داشتم و هم با شماره متفاوتی که روی برگه رسید تیپاکس بود ولی هیچکدوم جوابگو نبود...حتی به شما اس ام اس دادم که اونم بی جواب موند...البته باید عدم اطلاع بنده رو در مورد چند خط دیگه شما که نداشتم به بزرگواریتون ببخشید..
قبل از خرید دستگاه زمانی که در مورد گارانتی سوال کردم شما گفتین گارانتی داره...این گارانتی شامل موارد نرم افزاری و سخت افزاری میشه...کمترین کاری که میتونستید انجام بدید یه توضیح مختصر در مورد گارانتیش و گذاشتن عکس کارت گارانتیش بود...جا داشت شما که از موضوع فاکتور مطلع بودین به همراه بسته فاکتور خرید دی جی کالا رو هم ارسال میکردین...
در مورد دی جی کالا هم بنده چندین سال هست که ازشون خرید میکنم....محال ممکنه که جنسی رو با تاریخ منقضی شده به خریدار تحویل بدن...البته با توجه به تاریخ اتمام گارانتی و تاریخ خرید شما...
در نهایت با آقای ملیکی نماینده اصلی مارشال تلفنی صحبت کردم...گارنتی دستگاه نه تنها با فاکتور محاسبه نمیشه دوست عزیز بلکه شماره سریال اون هم به دلیل خرید و فروش زیاد این دستگاه جایی ثبت نمیشه که تاریخ خریدش مشخص باشه..
البته ایشون با کمال خوشرویی با بنده صحبت کردن و گفتن خدمات روی این دستگاه انجام میشه و هزینش هم دریافت میشه...
مورد بعدی اینکه قیمت آکبند دستگاه شما 209 هزار تومن هست و با درصد عرفی که اینجا محاسبه میشه قیمتی که بنده برای دستگاهتون پیشنهاد دادم کاملا معقولانه بود...البته با گارانتی به روزتر و بماند که شما زحمت ارسال شارژر فندکی خراب رو هم نکشیدین (که شاید قابل درست کردن بود) و مجبور شدم بابت شارژر فندکی با ولتاژ و آمپر مناسب هزینه نسبتا خوبی پرداخت کنم...

ME-G501 Black - سایت رسمی و فروشگاه جی پی اس gps marshal مارشال

farzad3620

Registered User
لایک‌ها
4
سلام....
بنده زمانی که بسته رو تحویل گرفتم و این مورد رو دیدم قبل از هر اقدامی با خودتون تماس گرفتم...
هم با شماره ای که ازتون داشتم و هم با شماره متفاوتی که روی برگه رسید تیپاکس بود ولی هیچکدوم جوابگو نبود...حتی به شما اس ام اس دادم که اونم بی جواب موند...البته باید عدم اطلاع بنده رو در مورد چند خط دیگه شما که نداشتم به بزرگواریتون ببخشید..
قبل از خرید دستگاه زمانی که در مورد گارانتی سوال کردم شما گفتین گارانتی داره...این گارانتی شامل موارد نرم افزاری و سخت افزاری میشه...کمترین کاری که میتونستید انجام بدید یه توضیح مختصر در مورد گارانتیش و گذاشتن عکس کارت گارانتیش بود...جا داشت شما که از موضوع فاکتور مطلع بودین به همراه بسته فاکتور خرید دی جی کالا رو هم ارسال میکردین...
در مورد دی جی کالا هم بنده چندین سال هست که ازشون خرید میکنم....محال ممکنه که جنسی رو با تاریخ منقضی شده به خریدار تحویل بدن...البته با توجه به تاریخ اتمام گارانتی و تاریخ خرید شما...
در نهایت با آقای ملیکی نماینده اصلی مارشال تلفنی صحبت کردم...گارنتی دستگاه نه تنها با فاکتور محاسبه نمیشه دوست عزیز بلکه شماره سریال اون هم به دلیل خرید و فروش زیاد این دستگاه جایی ثبت نمیشه که تاریخ خریدش مشخص باشه..
البته ایشون با کمال خوشرویی با بنده صحبت کردن و گفتن خدمات روی این دستگاه انجام میشه و هزینش هم دریافت میشه...
مورد بعدی اینکه قیمت آکبند دستگاه شما 209 هزار تومن هست و با درصد عرفی که اینجا محاسبه میشه قیمتی که بنده برای دستگاهتون پیشنهاد دادم کاملا معقولانه بود...البته با گارانتی به روزتر و بماند که شما زحمت ارسال شارژر فندکی خراب رو هم نکشیدین (که شاید قابل درست کردن بود) و مجبور شدم بابت شارژر فندکی با ولتاژ و آمپر مناسب هزینه نسبتا خوبی پرداخت کنم...

ME-G501 Black - سایت رسمی و فروشگاه جی پی اس gps marshal مارشال

سلام

درسته شماره ایرانسلی که باهاتون در تماس بودم خاموش بود ولی شماره همراه اولی که رو بسته تیپاکس نوشته شده بود روشن بود ولی تماسی از شما نداشتم حتی اس هم نیومد.
من حتی دیروز بعد از اینکه مطلب شما رو خوندم با شماره ثابت تهران با شما تماس گرفتم کسی که ریگی به کفش داره همچین کاری میکنه؟ تماس گرفتم و توضیح دادم مطمئنم هستم که ادعایی که من دارم درسته
من آقای ملیکی رو نمیشناسم و نمیدونم چطور این حرف رو به شما زدن !! خودم دیروز هم به دفتر مارشال که خود شما هم لینک قیمت ازشون گذاشتی همون که دیروز شماره 88772223 رو دادم تا تماس بگیرید زنگ زدم هم به دیجی کالا هردو تایید کردن که خدمات با برگ فاکتور صورت میگیره از این واضح تر نمیدونم چطوری توضیح بدم !
شما تماس بگیر بگو پارسال برج 10 از دیجی کالا خریداری کردی ولی تاریخ برگ گارانتی رو زده 2011 درصورتیکه تاریخ فاکتور شما جدیده
من بااینحال که مطمئن بودم به این شکل حساب میکنن باز تماس داشتم باهاشون و گفتن درسته چون زمان خرید از دیجی کالا هم تو توضیحاتی که بعد از قیمت میزاره تاکید شده بود شروع گارانتی از تاریخ خرید وگرنه تو این مسائل حساسیتم از شما بیشتر نباشه کمتر هم نیست .
از بابت ارسال فاکتور هم من فکر نمیکردم نیاز باشه وگرنه برام خرجی نداشت حالا هم موضوع پیچیده ای نیست فکس یا میل رو برای همچین مواقعی گذاشتن مایل باشید براتون ارسال میکنم .
خوبه که چندین ساله دیجی کالا رو میشناسین و خرید دارین پس یه تماس 1 دیقه ای هزینه زیادی نداره برای استعلام گرفتن .
حالا که خوب دیجی کالا رو میشناسین با صفحه سوابق خریدش هم حتما آشنایی دارین یه اسکرین شات میزارم از سوابق خریدم
لطفا به تاریخ خرید و شروع گارانتی از زمان خرید توجه کنید :
در آخر هم در مورد قیمت و شارژر فندکی هیچ بحثی ندارم

575.jpg

Black HAF

Registered User
لایک‌ها
374
سلام...
با توجه به فرمایشات دوستمون جناب فرزاد جان..اگر از بنده کوتاهی یا تعجیلی سر زده ازشون عذر خواهی میکنمو امیدوارم جزو افراد موفق در بازارچه باشند..
طی درخواستی هم که برای مدیریت بازارچه ارسال کردم درخواست داشتم تا این امتیاز منفی حذف بشه..امیدوارم که هرچه سریعتر این اقدام انجام بشه..
در نهایت اگر از بنده کوتاهی و یا تعجیلی سر زده (علی رقم پیغامی که داده بودم خدمتتون) همینجا در حضور دوستان گل خودم ازتون عذرخواهی میکنم و امیدوارم بزرگی کنید و کوتاهی بنده رو ببخشید..فردا انشالا پوینت مربوط به تاپیکتون رو هم میدم..

موفق و پیروز باشید

farzad3620

Registered User
لایک‌ها
4
سلام...
با توجه به فرمایشات دوستمون جناب فرزاد جان..اگر از بنده کوتاهی یا تعجیلی سر زده ازشون عذر خواهی میکنمو امیدوارم جزو افراد موفق در بازارچه باشند..
طی درخواستی هم که برای مدیریت بازارچه ارسال کردم درخواست داشتم تا این امتیاز منفی حذف بشه..امیدوارم که هرچه سریعتر این اقدام انجام بشه..
در نهایت اگر از بنده کوتاهی و یا تعجیلی سر زده (علی رقم پیغامی که داده بودم خدمتتون) همینجا در حضور دوستان گل خودم ازتون عذرخواهی میکنم و امیدوارم بزرگی کنید و کوتاهی بنده رو ببخشید..فردا انشالا پوینت مربوط به تاپیکتون رو هم میدم..

موفق و پیروز باشید

خواهش میکنم شما لطف دارید

قبول کنید بیشتر از اینکه امتیاز منفی منو نگران کنه عدم رضایت کامل شما از این مسئله بود که اذیتم میکرد گفتم هرجور شده باید شما رو قانع کنم تا هم شما خیالتون راحت باشه و هم من وجدان درد نگیرم بااینحال که مطمئن بودم من اشتباهی نداشتم .
از بابت امتیاز هم ممنون

موفق باشید ختم تاپیک

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا