سلام....
بنده زمانی که بسته رو تحویل گرفتم و این مورد رو دیدم قبل از هر اقدامی با خودتون تماس گرفتم...
هم با شماره ای که ازتون داشتم و هم با شماره متفاوتی که روی برگه رسید تیپاکس بود ولی هیچکدوم جوابگو نبود...حتی به شما اس ام اس دادم که اونم بی جواب موند...البته باید عدم اطلاع بنده رو در مورد چند خط دیگه شما که نداشتم به بزرگواریتون ببخشید..
قبل از خرید دستگاه زمانی که در مورد گارانتی سوال کردم شما گفتین گارانتی داره...این گارانتی شامل موارد نرم افزاری و سخت افزاری میشه...کمترین کاری که میتونستید انجام بدید یه توضیح مختصر در مورد گارانتیش و گذاشتن عکس کارت گارانتیش بود...جا داشت شما که از موضوع فاکتور مطلع بودین به همراه بسته فاکتور خرید دی جی کالا رو هم ارسال میکردین...
در مورد دی جی کالا هم بنده چندین سال هست که ازشون خرید میکنم....محال ممکنه که جنسی رو با تاریخ منقضی شده به خریدار تحویل بدن...البته با توجه به تاریخ اتمام گارانتی و تاریخ خرید شما...
در نهایت با آقای ملیکی نماینده اصلی مارشال تلفنی صحبت کردم...گارنتی دستگاه نه تنها با فاکتور محاسبه نمیشه دوست عزیز بلکه شماره سریال اون هم به دلیل خرید و فروش زیاد این دستگاه جایی ثبت نمیشه که تاریخ خریدش مشخص باشه..
البته ایشون با کمال خوشرویی با بنده صحبت کردن و گفتن خدمات روی این دستگاه انجام میشه و هزینش هم دریافت میشه...
مورد بعدی اینکه قیمت آکبند دستگاه شما 209 هزار تومن هست و با درصد عرفی که اینجا محاسبه میشه قیمتی که بنده برای دستگاهتون پیشنهاد دادم کاملا معقولانه بود...البته با گارانتی به روزتر و بماند که شما زحمت ارسال شارژر فندکی خراب رو هم نکشیدین (که شاید قابل درست کردن بود) و مجبور شدم بابت شارژر فندکی با ولتاژ و آمپر مناسب هزینه نسبتا خوبی پرداخت کنم...
ME-G501 Black - سایت رسمی و فروشگاه جی پی اس gps marshal مارشال