اگر اینا رو میدونستی میدونستی هم از کجا باید بخری
یه ذره هم شعور بخرج بدی میبینی ولیعهد عربستان هم با اون همه وقت ازاد و پول نمیتونه یه شکاری نگه داره
دیگه چه برسه به یکی مثل تو که اصلا نمیدونه از کجا باید گیر بیاره
هم از کرمانشاه میشه گیر آورد هم از همین شهری که توش زندگی می کنم .
اما قیمتو بالا میگن . خواستم ببینم کسی با قیمت بهتری سراغ داره یا نه .
ولیعهد عربستان کدوم خریه دیگه عمو ؟!!
جون مادرت تاپیکو آلوده نکن آقای با شعور !!
درود
مي دونم كه توي جنوب خيلي گرونه چون بيشترشون به عربهاي كشورهاي همسايه مي فروشند. چند سال پيش يك همكلاسي داشتيم تو اين كارها بود و كمترين دستمزدش بيست و خورده اي ميليون بود براي شكار شاهين و قرقي و البته مي گفت حاضرند چند برابر بدن براي عقاب! آخرش هم يك بار مامورها تعقيبش كردند و ايشان فرار كرده بود ولي هم زخمي شد و هم ديگه كلا گذاشت كنار اين كار رو.
آره خب .
اینجا گرونه ، دلیلش هم همون فروش این نوع پرنده ها به کشور های عربیه .
همون بازی رو که من داشتم وقتی داییم برد پیش دامپزشک دکتره گفت که اگه اینو بفروشی می تونی یه پیکان بخری
. حدود 19 سال پیش اینا .
3 4 روز پیش رفته بودم لشکر آباد جایی که کارشون پرنده شکاریه یه جوجه عقاب از این کله سفیدای کانادایی رو می گفت 5 میلیون .
ازش پرسیدم آخه کانادا چه ربطی به ما داره . گفت سال پیش که مهاجرت میکردن چند تا بالغشو گرفتم این تازه به دنیا اومده :blink:
منم هنگ کردم برگشتم خونه .
همینطوری میندازن به مردم .
ولی خب کسی که مایشو داره میخره دیگه .
البته یکی از دوستام توی استان های غربی یه پسر عمو داره میگه اگه می خوای باز واست میاره که خودت دستیش کنی میشه 150 تومن اما اگه بخوای دستی باشه میشه 250 .
اما آدم باید خودش شخصا بره بیاره . تازه توی راه هم باید مراقب گشت و ایست بازرسی این چیزا هم بود . اگه بگیرن زندانو جریمه و ...