• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پروفایل XMP

mohamadreza.kntu

Registered User
لایک‌ها
68
سلام به همه دوستان عزیز! پردازنده سیستم من Celeron G1610 هستش و مادربورد من Asus P8B75-M LX هست و رم من HyperX Blu 2g 1600MHZ ولی تو تنظیمات BIOS در حالت پیش فرض فرکانس رم من 1333MHZ هست!! وقتی میخوام بذارمش روی 1600 دیگه سیستم بالا نمیاد و بعد از Reset کردن بهم اخطار Overclocking Failed رو میده!! بعد از تحقیقاتم فهمیدم که باید یه چیزی به نام XMP روفعال کنم و با اون اورکلاک انجام بدم! ممنون میشم اگه کسی راهنماییم کنه که چطور این کارو انجام بدم! اصلا نمیدونم که رم و مادربورد و پردازنده من قابلیتی به نام XMP رو دارن یا نه...؟!!!
لطفا راهنمایی کنید!

farshid0018

Registered User
لایک‌ها
152
سلام به همه دوستان عزیز! پردازنده سیستم من Celeron G1610 هستش و مادربورد من Asus P8B75-M LX هست و رم من HyperX Blu 2g 1600MHZ ولی تو تنظیمات BIOS در حالت پیش فرض فرکانس رم من 1333MHZ هست!! وقتی میخوام بذارمش روی 1600 دیگه سیستم بالا نمیاد و بعد از Reset کردن بهم اخطار Overclocking Failed رو میده!! بعد از تحقیقاتم فهمیدم که باید یه چیزی به نام XMP روفعال کنم و با اون اورکلاک انجام بدم! ممنون میشم اگه کسی راهنماییم کنه که چطور این کارو انجام بدم! اصلا نمیدونم که رم و مادربورد و پردازنده من قابلیتی به نام XMP رو دارن یا نه...؟!!!
لطفا راهنمایی کنید!

محمد جان شما نیازی به اور کلاک دستی و دادن ولتاژ و تایمینگ ندارید دستی ندارید
کافی در بایوس مادربردتون به دنبال زینه XMP بگردید و اون رو فعال کنید سپس خود به خود رم تون از اون حالت پیش فرض در میاد

mohamadreza.kntu

Registered User
لایک‌ها
68
محمد جان شما نیازی به اور کلاک دستی و دادن ولتاژ و تایمینگ ندارید دستی ندارید
کافی در بایوس مادربردتون به دنبال زینه XMP بگردید و اون رو فعال کنید سپس خود به خود رم تون از اون حالت پیش فرض در میاد
ممنون آقا فرشید! مشکل من اینجاست که بایوس رو زیر و رو کردم ولی هیچ چیزی به نام XMP نبود!!! واسه همین فکر کردم شاید پردازنده یا رم یا مادربورد من این قابلیت XMP رو نداشته باشه!!!

farshid0018

Registered User
لایک‌ها
152
با استفاده از CPU-z مدل دقیق رم هاتوم اگر لطف کنید ممنون میشم
در خصوص مادربرد هم یک شات از صفحه بایوس اگر لطف کنید ممنون میشم
ترجیخا ابتدا بایوس رو اپدیت کنید

mohamadreza.kntu

Registered User
لایک‌ها
68
با استفاده از CPU-z مدل دقیق رم هاتوم اگر لطف کنید ممنون میشم
در خصوص مادربرد هم یک شات از صفحه بایوس اگر لطف کنید ممنون میشم
ترجیخا ابتدا بایوس رو اپدیت کنید
ممنون از لطفت!! من دیروز بایوس رو به آخرین ورژن آپدیت کردم و توی توضیحات این ورژن جدید هم نوشته بود که امکان استفاده از رم های بالاتری وجود داره ولی نمیدونم منظورش فرکانس رم بوده یا چیزای دیگه!!
شات از CPU-z رو براتون میفرستم! ولی شات از بایوس رو نمیدونم چطوری بگیرم!

3.JPG 2.JPG

farshid0018

Registered User
لایک‌ها
152
ممنون از لطفت!! من دیروز بایوس رو به آخرین ورژن آپدیت کردم و توی توضیحات این ورژن جدید هم نوشته بود که امکان استفاده از رم های بالاتری وجود داره ولی نمیدونم منظورش فرکانس رم بوده یا چیزای دیگه!!
شات از CPU-z رو براتون میفرستم! ولی شات از بایوس رو نمیدونم چطوری بگیرم!

مشاهده پیوست 651611 مشاهده پیوست 651616

خب عزیز شما در مادربردت به دنبال سربرگ یا همچین نامی باش tweaker

mohamadreza.kntu

Registered User
لایک‌ها
68
ممنون از پیگیری شما! من در قسمت Aitweaker مادربورد رفتم و چیزی به نام xmp نبود متاسفانه!!
روی رم من هم چیزی مبنی بر اینکه دارای این قابلیت هست ننوشته!
این رو واسه این میگم که یکی از دوستان من همین مادربورد رو با همین سی پی یو داره و در قسمت Aitweaker خودش پروفایل XMP رو داره!
پس احتمالا رم من این قابلیت رو نداشته باشه!!! ممنون!

farshid0018

Registered User
لایک‌ها
152
ممنون از پیگیری شما! من در قسمت Aitweaker مادربورد رفتم و چیزی به نام xmp نبود متاسفانه!!
روی رم من هم چیزی مبنی بر اینکه دارای این قابلیت هست ننوشته!
این رو واسه این میگم که یکی از دوستان من همین مادربورد رو با همین سی پی یو داره و در قسمت Aitweaker خودش پروفایل XMP رو داره!
پس احتمالا رم من این قابلیت رو نداشته باشه!!! ممنون!

ایشون هم اگر همین مدل رم رو داشته باشن و این کار رو کرده باشن خب مشخصا اینطور نیست اما در غیر این صورت خب حرفتون متین هست

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
مادربرد شما پروفایل xmp رو پشتیبانی نمیکند . بهتره با همین فرکانس رم سر کنید .

mohamadreza.kntu

Registered User
لایک‌ها
68
مادربرد شما پروفایل xmp رو پشتیبانی نمیکند . بهتره با همین فرکانس رم سر کنید .
من با همین مدل مادر بورد و سی پی یو ولی با یه رم دیگه تست کردم! تو قسمت Aitweaker پروفایل XMP رو میاره!
فکر کنم مشکل از یه جای دیگس!

behzadtak

Registered User
لایک‌ها
3,866
سلام
اگر میتوانید یک اسکرین شات یا عکس از تنطیمات تب Aitweaker ضمیمه تاپیک کنید .
اصولا در مادربردهای اسوس با اتصال یک usb فلش و استفاده از کلید F12 میتونید از قسمتهای مختلف بایوس اسکرین شات بگیرید و این شاتها روی فلش سیو میشود ( البته نمیدانم که این سری مادربردهای ایسوس هم این قابلیت را دارد یا نه ولی اکثر بردهای حرفه ای و نیمه حرفه ای این قابلیت را دارد )

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
روی رم سیستمتون ساپورت xmp رو نوشته یا نه . چون طبق شات اسکرین cpu-z برای رم چیزی برای xmp نیومده

mohamadreza.kntu

Registered User
لایک‌ها
68
سلام
اگر میتوانید یک اسکرین شات یا عکس از تنطیمات تب Aitweaker ضمیمه تاپیک کنید .
اصولا در مادربردهای اسوس با اتصال یک usb فلش و استفاده از کلید F12 میتونید از قسمتهای مختلف بایوس اسکرین شات بگیرید و این شاتها روی فلش سیو میشود ( البته نمیدانم که این سری مادربردهای ایسوس هم این قابلیت را دارد یا نه ولی اکثر بردهای حرفه ای و نیمه حرفه ای این قابلیت را دارد )
ممنون از لطفتون! حتما شات رو میذارم!

behzadtak

Registered User
لایک‌ها
3,866
به نظر میاد رمتون پروفایل X.M.P نداشته باشد .

اگر داشت داخل تب SPD به این مورد اشاره میشد.
مانند شات زیر :

mohamadreza.kntu

Registered User
لایک‌ها
68
به نظر میاد رمتون پروفایل X.M.P نداشته باشد .

اگر داشت داخل تب SPD به این مورد اشاره میشد.
مانند شات زیر :
بله پس حدسم درست بوده که مشکل از رم هستش!
فقط از این تعجب میکنم که روی رم نوشته شده 1600MHZ ولی بعدش یک همچین مشکلی پیش اومده!
به هر حال ممنون از لطف شما و سایر دوستان!

بالا