• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پروژه رنکسا، رنک سایتهای ایرانی (ranxa.com) و برآورد هزینه آگهی

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
امروز با توجه به نام سایت مشهور الکسا (alexa.com) که ترافیک رنک سایتهای مختلف در جهان را ارائه می دهد، دنبال یک نام مشابه کوتاه برای رنک سایتهای ایرانی گشتم که نام رنکسا (ranxa.com) را پیدا کردم، همانطورکه چند هفته پیش در اینجا: http://forum.adgah.com/t100 اشاره کردم، ابتدا دامنه iranalexa.com را ثبت کرده بودم که چندان مناسب به نظر نمی رسد.

به هر حال با هر نامی من می خواهم این پروژه را به عنوان یک پروژه شخصی انجام دهم و وبمسترهایی که تمایل دارند در این پروژه بزرگ با من همکاری داشته باشند لطفا اعلام نمایند، این رتبه بندی نه تنها در کشور بلکه در هر شهر و استان نیز خواهد بود و بر این اساس می توان برآوردی در زمینه هزینه آگهی در هر سایت و وبلاگ را به دست آورد و در سیستم ادگاه و دیگر سیستمهایی که خدمات مربوط به نمایش آگهی را انجام می دهند استفاده نمود.

Last edited:

SNo

Registered User
لایک‌ها
538

>-->O

همکار بازنشسته
لایک‌ها
468
باید طوری باشه که تمام سایت های ایرانی رو در بربگیره بدون اینکه کدی چیزی بزارن توی سایت
وگرنه میشه آلکسای ادگاه نه ایران
این رو در نظر بگیرید

Last edited:

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
چه جور همکاری ای مد نظرتونه؟
مزایاش برای بقیه چیه؟

هر نوع همکاری، مثل طراحی سایت، کدنویسی، سرمایه گذاری و ... یعنی هر کسی که به نحوی می خواهد در این پروژه با من شریک شود، مسلما اگر این پروژه به سوددهی برسد در سود آن نیز شریک خواهد بود.

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
باید طوری باشه که تمام سایت های ایرانی رو در بربگیره بدون اینکه کدی چیزی بزان توی سایت
در غیر این طورت میشه آلکسای ادگاه نه ایران
این رو در نظر بگیرید

هدف ما این است که تمام سایتهای ایرانی را در بر بگیرد ولی بدون کد اجرایی کردن آن بسیار سخت است، مسلم بدانید که این پروژه هیچ ارتباط مستقیمی با ادگاه و کدهای آن نخواهد داشت و کدی که ارائه می شود در حد یک خط بوده و نیازی به ثبت نام نداشته و تنها با قرار دادن آن در انتهای صفخات شمارش بازدیدکنندگان از هر شهر و استان برای آن سایت آغاز خواهد شد.

>-->O

همکار بازنشسته
لایک‌ها
468
هدف ما این است که تمام سایتهای ایرانی را در بر بگیرد ولی بدون کد اجرایی کردن آن بسیار سخت است، مسلم بدانید که این پروژه هیچ ارتباط مستقیمی با ادگاه و کدهای آن نخواهد داشت و کدی که ارائه می شود در حد یک خط بوده و نیازی به ثبت نام نداشته و تنها با قرار دادن آن در انتهای صفخات شمارش بازدیدکنندگان از هر شهر و استان برای آن سایت آغاز خواهد شد.

خب این گذاشتن کد یعنی محدودیت
همه سایت ها که نمیان این کد رو بزارن و این باعث میشه که آمار دقیقی نشه ارائه داد
باید تدابیری بیاندیشید که نیاز به همون یه کد خط هم نباشه
آلکسا بدون دادن کدی آمار سایت رو در میاره اونم در جهان و ایران
پس شدنی است که شما هم اینکار رو انجام بدید هر چند سخت است
به نظرم باید حتما روی این قضیه فکر اساسی بکنید
امیدوارم در این کار هم موفق باشید

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
خب این گذاشتن کد یعنی محدودیت
همه سایت ها که نمیان این کد رو بزارن و این باعث میشه که آمار دقیقی نشه ارائه داد
باید تدابیری بیاندیشید که نیاز به همون یه کد خط هم نباشه
آلکسا بدون دادن کدی آمار سایت رو در میاره اونم در جهان و ایران
پس شدنی است که شما هم اینکار رو انجام بدید هر چند سخت است
به نظرم باید حتما روی این قضیه فکر اساسی بکنید
امیدوارم در این کار هم موفق باشید

الکسا بر اساس add-on هایی که بر روی مرورگرهایی مثل Internet Explorer و Firefox قرار داده است این محاسبه را انجام داده است و چنین کاری برای ما واقعا مقدور نیست، اینکه ما تولباری طراحی کنیم و از همه بخواهیم بر روی مرورگرهای خود نصب کنند هم کار ساده ای نیست، از طرفی در کل این کار وابستگی زیادی به مرورگر دارد و مثلا در یک چتروم تعداد بازدیدکنندگان به این روش قابل محاسبه نیست، بنابراین به نظر من رتبه بندی الکسا اصلا دقیق نمی تواند باشد.

ولی اگر ما این اختیار را به خود وبمسترها بدهیم که کد را در سایت خود قرار دهند، می شود آمار بسیار دقیقتری بدست آورد، اگر وبمستری تمایل نداشته باشد که سایتش در این رتبه بندی شرکت کند، مانند میلیونهای سایت خارجی رتبه ای در این سیستم نخواهد داشت ولی من تصور می کنم اگر مانند استقبالی که از سیستم ادگاه شد، چندین هزار سایت این کار را انجام دهند، بقیه هم به تدریج جذب خواهند شد.

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
الکسا بر اساس add-on هایی که بر روی مرورگرهایی مثل Internet Explorer و Firefox قرار داده است این محاسبه را انجام داده است و چنین کاری برای ما واقعا مقدور نیست، اینکه ما تولباری طراحی کنیم و از همه بخواهیم بر روی مرورگرهای خود نصب کنند هم کار ساده ای نیست، از طرفی در کل این کار وابستگی زیادی به مرورگر دارد و مثلا در یک چتروم تعداد بازدیدکنندگان به این روش قابل محاسبه نیست، بنابراین به نظر من رتبه بندی الکسا اصلا دقیق نمی تواند باشد.

ولی اگر ما این اختیار را به خود وبمسترها بدهیم که کد را در سایت خود قرار دهند، می شود آمار بسیار دقیقتری بدست آورد، اگر وبمستری تمایل نداشته باشد که سایتش در این رتبه بندی شرکت کند، مانند میلیونهای سایت خارجی رتبه ای در این سیستم نخواهد داشت ولی من تصور می کنم اگر مانند استقبالی که از سیستم ادگاه شد، چندین هزار سایت این کار را انجام دهند، بقیه هم به تدریج جذب خواهند شد.
تمایل دارم به همکاری.
طراحی و برنامه نویسی - سرمایه گذاری
ولی بدون قرارداد رسمی و ... هیچگونه همکاری ای با کسی انجام نمیدم. یعنی نمیشه تو این دور و زمونه کاری کرد!

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
خوب درآمد سایت از کجا تامین میشه ؟ این از همه مهمتره

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
تمایل دارم به همکاری.
طراحی و برنامه نویسی - سرمایه گذاری
ولی بدون قرارداد رسمی و ... هیچگونه همکاری ای با کسی انجام نمیدم. یعنی نمیشه تو این دور و زمونه کاری کرد!

معلومه بدون قرارداد من هم با کسی کار نمی کنم، البته باید اول کار درست تعریف شود بعد در موردش قرارداد بست.

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
خوب درآمد سایت از کجا تامین میشه ؟ این از همه مهمتره

در مرحله اول که فقط تبلیغات، ولی در مراحل بعدی می توان مانند الکسا با در اختیار گذاشتن اطلاعات، مثلا از طریق wsdl، نیز کسب درآمد کرد.

FileBegir.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
پروژه خوبی است.

اما یه سوال
اگر مثلا رتبه سایت x در الکسای شما بهتر از y بود و در الکسای واقعی برعکس بود ( چون سیستم محاسبه اونها با شما متفاوته ) اونموقع به نظرتون چی می شه؟ آیا مردم عادی و نه ! حتی خود وبمستر ها و حتی بالاتر از همه اینها خود سایت x می پذیرید که رتبه سایتش بهتر از سایت y است؟؟؟؟؟؟؟؟

طبیعتا دو حالت دارد یا رتبه سایت ها در الکسای شما مشابه الکسای اصلی است که خوب دیگر چه نیازی به الکسای شماست و یا رتبه متفاوت است که خوب باز هم همه الکسای واقعی را ملاک قرار می دهند.

ایده ، ایده خوبی است و امیدوارم جوانب کار هم رعایت کنید و موفق بشین :)

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
پروژه خوبی است.

اما یه سوال
اگر مثلا رتبه سایت x در الکسای شما بهتر از y بود و در الکسای واقعی برعکس بود ( چون سیستم محاسبه اونها با شما متفاوته ) اونموقع به نظرتون چی می شه؟ آیا مردم عادی و نه ! حتی خود وبمستر ها و حتی بالاتر از همه اینها خود سایت x می پذیرید که رتبه سایتش بهتر از سایت y است؟؟؟؟؟؟؟؟

طبیعتا دو حالت دارد یا رتبه سایت ها در الکسای شما مشابه الکسای اصلی است که خوب دیگر چه نیازی به الکسای شماست و یا رتبه متفاوت است که خوب باز هم همه الکسای واقعی را ملاک قرار می دهند.

ایده ، ایده خوبی است و امیدوارم جوانب کار هم رعایت کنید و موفق بشین :)

مسلما چنین تفاوتهایی وجود خواهد داشت ولی بدون دلیل نمی تواند باشد، مثلا ممکن است سایت x در کلیه صفحات خود کد ما را قرار داده باشد ولی سایت y در برخی صفحات، به هر حال ما نمی خواهیم کاری کاملا مشابه الکسا انجام دهیم، مثلا رتبه بندی شهری و استانی سایتها کاری است که الکسا انجام نمی دهد، ما احتمالا فقط ip های واقعی داخل کشور را محاسبه خواهیم نمود و ip های خارجی و غیر واقعی را محاسبه نخواهیم کرد و به همین دلیل کسانی که از روشهای افزایش بازدید جهت بهبود رتبه الکسای خود استفاده می کنند، در سیستم ما رتبه واقعی خود را در کشور مشاهده خواهند نمود.

ما تلاش خواهیم نمود که اثبات کنیم بر خلاف رتبه الکسا که در آن به راحتی تقلب صورت می گیرد و سایتی که صدتا بازدیدکننده واقعی بیشتر ندارد با استفاده از سیستم های افزایش بازدید رتبه خود را از سایتی که دهها هزار بازدید کننده بهتر می کند، در سیستم ما رتبه واقعی تری خواهد داشت، هرچندکه راههای تقلب همواره وجود دارد و همیشه کسانی هستند که با ترفندهایی چیزی بیشتر از آنکه هستند را نشان می دهند.

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
اگر طرح توجیهی برای درآمد سایت وجود نداشته باشه, مشکل مالی خواهید داشت.

میدونید چه هزینه سروری خواهید داشت ؟

همین الانش هم کسی به الکسا اهمیت نمیده , شما میخوای تبلیغ کنید بدون چک کردن آمارگیر سایت پولی پرداخت میکنید ؟

Last edited:

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
منم یه کم بیشتر فکر کردم،
کار آسونی نیست! اینکه وبمسترها اعتماد کنن.
سروری که نیازه باید خیلی کشش داشته باشه یا اینکه چندین سرور باید وجود داشته باشه! تامین هزینه اش تا زمانی که کار سیستم بگیره کار سختیه ! اگه سرورها قوی نباشه سرعت لود سایتها رو میاره پایین !
اوایل کار اصلا رنکینگی که داده میشه دقیق نیست! (البته میشه یه سیستم هوشمند طراحی کرد که رتبه رو حدس بزنه بر اساس یه سری فاکتورها، یعنی فقط به سایت های عضو نگاه نکنه)
راستی اینم الآن یادم اومد بگم که الکسا رتبه شهر به شهر رو هم حساب میکنه! که دقیق نمایش نمیده این اطلاعات رو.

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
اگر طرح توجیهی برای درآمد سایت وجود نداشته باشه, مشکل مالی خواهید داشت.

میدونید چه هزینه سروری خواهید داشت ؟

همین الانش هم کسی به الکسا اهمیت نمیده , شما میخوای تبلیغ کنید بدون چک کردن آمارگیر سایت پولی پرداخت میکنید ؟

موضوع درآمدزایی اهمیت زیادی دارد، خصوصا به همان دلیلی که شما اشاره کردید، اجرایی کردن این کار نیازمند یک سرور قوی است و اینکه بخواهیم با یک هاست این کار را انجام دهیم قطعا با مشکل روبرو خواهیم شد، پس نباید بی گدار به آب زد و اگر توجیه اقتصادی مناسبی وجود نداشته باشد، نمی بایست این کار را شروع کرد.

اگر بخواهیم فقط روی تبلیغات حساب کنیم، خیلی راحتتر می توان خدمات دیگری را ارائه کرد که بازدیدکننده خیلی بیشتر و درنتیجه درآمد تبلیغاتی بیشتری داشته باشد، به نظرم باید از ابتدا پیش بینی کرد که این سایت در کنار ارائه اطلاعات عمومی و رایگان، یک سری اطلاعات خاص و هزینه بر نیز ارائه دهد، مثلا دسترسی به یک سری اطلاعات جزئی نیازمند ثبت نام با پرداخت یک مبلغی باشد، البته اگر بخواهیم از همین ابتدا این کار را انجام دهیم، خیلی مورد استقبال قرار نخواهد گرفت.

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151
همین الانم خیلی ها مثل من حاظر نیستن یه کدی مثل گوگل آنالیزور که سرورای بسیار با کیفیتی داره بزارن ، چون دهم ثانیه هم که لود بیاد پایین میشه ضرر. حالا چه برسه به کدهای سرورهای ضعیف و یا حتی متوسط

این کار رو فقط باید از طریق تولبار عملی کنید تا استقبال بشه برای وبمستر ، و شما باید اون اول کاربرا رو به نحوی حتی با جایزه تشویق کنید که تولبار شما را نصب کنند

nanographic

Registered User
لایک‌ها
3
در نهایت میشه سرویسی مثل وبگذر و پرشین استت که وبمستر ها کد می گذارند و اون ها بر حسب آمار سرت می کنند! خیلی ها دوست ندارند در رتبه بندی قرار بگیرند ولی در الکسا این خود به خود رتبه بندی میشه! اینه که الکسا رو از یک آماگیر مجزا می کنه.

بهتر بیشتر موضوع رو بررسی کنید.

TinySkin

Registered User
لایک‌ها
45
بابا شما همونیی که زائیدی رو جمعش کنید فعلا بعد به فکر یه پروژه دیگه باشه
هنوز پول خیلی ها رو ندادی توهم اینکه خیلی کارت درسته برت داشته

بالا