• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پروژه رنکسا، رنک سایتهای ایرانی (ranxa.com) و برآورد هزینه آگهی

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
کل درخواستهای واریز تا 15 مرداد واریز شده و تقریبا 95 درصد کسانی که با ما کار می کنند کل طلب خود را دریافت کرده اند و تنها 5 درصد باقی مانده اند، بسیاری از وبمسترها اینجا هستند و می تونید از هر کدام خواستید بپرسید تا مطمئن شوید.

ایده تولبار فوق العاده است و من حتما سراغ این کار خواهم رفت، فکر کنم با این کار ما بتونم یک ثروتمند اینترنتی در ایران بشم! :cool: با چند تا اسپانسر و جوایز درست و حسابی می شود در یک مدت کوتاه دست کم در مرورگر یک میلیون نفر در ایران این تولبار را قرار داد، چهار تا تبلیغ می گذاریم که دائم جلوی چشم باشه و هر صفحه ای که برید عوض شه و یکی می گذارم برای جایزه که همه حواسشون به تولبار باشه، خلاصه که رفتم سراغ Add-In و حالا ببینم توهم هست یا اینکه واقعا اجرا میشه!

>-->O

همکار بازنشسته
لایک‌ها
468
من نظرم اینه که نمیشه در این رابطه مانور زیاد داد بهتره بی خیال بشید
نظر من اینه که سرمایه خودتون رو بیشتر وقت همین ادگاه کنید و یک فروشگاه اینترنتی بزرگ راه بندازید و با همین ادگاه شروع کنید به فروش محصول خود
قطعا سود بسیار زیادی خواهد داشت
اینکه یه آمازون در ایران داشته باشیم بسیار به واقعیت نزدیک هست تا یک آلکسا ایرانی

بالا