• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پروژه های آنلاین و اتوماتیک ... [نیازمندیم]

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
راستی میهن وی ای ار رو یه استعلام بگیر :rolleyes:
تا چشت دراد اسممو درست کردم:p

bahram512

Registered User
لایک‌ها
140
سایت های فروش شارژ ، شارژ رو خودشون تهیه می کنند ؟؟؟

یا مثلا" از یک فروشگاه دیگه تهیه می کنند

bahram512

Registered User
لایک‌ها
140
تشکر بابت جوابتون

کدوم پول ؟؟؟؟

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
سلام
گفتم یکمی ایده بدم :happy:

مرکز دانلود خصوصی (خصوصی بودنش مهمه 1- فیلتر نمیشه یا خیلی طول میکشه تا بفهمن اون تو چه خبره که فیلتر کنن 2- کلا تو جاهای خصوصی بیشتر خوش میگذره به مشتری یا همون کاربر 3- دردسر سایت های دانلود عمومی را کمتر داریدچون فقط به عده ای دارید سرویس می دید که پول دادن پس یه سرویس خوب با کیفیت به تعداد محدود) :D ورود فقط برای اعضا آزاد است هر چقدر میخواید دانلود کنید بدون محدودیت (ترجیحا فیلم با لینک مستقیم یا چیزای جذاب تو همین مایه ها)

درامد از گرفتن پول جهت عضویت بصورت ماهیانه ! روش گسترش و جذب کاربر هم با معرفی کاربر جدید و دعوتنامه که یکسری مزایا مثل اشتراک رایگان و اینجور چیزا برای اعضای فعلی داره ...

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
سیستم همکاری در فروش کارت شارج :cool:
هنوز هیچ کس نزده :rolleyes:
پول منو بده :eek:
بیا باغ :دی

راستی میهن وی ای ار رو یه استعلام بگیر :rolleyes:
تا چشت دراد اسممو درست کردم:p
همش یه کار مفید تو زندگیت انجام دادیا :D
الان شدی همشهری :دی

سلام
گفتم یکمی ایده بدم :happy:

مرکز دانلود خصوصی (خصوصی بودنش مهمه 1- فیلتر نمیشه یا خیلی طول میکشه تا بفهمن اون تو چه خبره که فیلتر کنن 2- کلا تو جاهای خصوصی بیشتر خوش میگذره به مشتری یا همون کاربر 3- دردسر سایت های دانلود عمومی را کمتر داریدچون فقط به عده ای دارید سرویس می دید که پول دادن پس یه سرویس خوب با کیفیت به تعداد محدود) :D ورود فقط برای اعضا آزاد است هر چقدر میخواید دانلود کنید بدون محدودیت (ترجیحا فیلم با لینک مستقیم یا چیزای جذاب تو همین مایه ها)

درامد از گرفتن پول جهت عضویت بصورت ماهیانه ! روش گسترش و جذب کاربر هم با معرفی کاربر جدید و دعوتنامه که یکسری مزایا مثل اشتراک رایگان و اینجور چیزا برای اعضای فعلی داره ...
مرسی علی جان، ایده خوبیه. ولی به کار من نمیاد متاسفانه [ناراحت] :دی

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
استعداد اساتیر خشک شد ؟ :D

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32
ساعت 2.5 شب ایده کجا بود.. برو بخواب :دی
هر موقع بالای 20-30 میلیون داشتی بیا اون پروژه بی نظیر را اجرا کنیم..

sha19425

Registered User
لایک‌ها
21
من يه ايده از خيلي وقت پيش تو ذهنمه ولي نميدونم مشابهش وجود داره يا نه . نه خودم توان انجامش رو دارم و نه ميدونم جواب ميده يا نه !

ايده : مناقصه براي خريد و فروش پول هاي الكترونيكي و كارت اعتباري به بهترين و مطمئن ترين خريدار .

جزييات :

خريداران و فروشندگان ثبت نام ميكنند .
هركس مبلغ مورد نياز از پول مورد نظرش رو درخواست ميده مثلآ 200 دلارپيپل و هر كس از فروشندگان معادل تومانيش رو ارائه ميده . مثلآ من ميگم ميخرم 240000 تومان . با تاييد ازطرف فروشنده بايد مبلغ 240000 تومان به حساب سايت ريخته شود .
پس از تكميل پرداخت ، سايت پول رو بحساب خريدار واريز ميكنه و درصد خودش رو برميداره . (مثل سايت پارس كدرز ولي براي خريد و فروش پول الكترونيك )

ميتوني درجه اعتبار به خريدارن و فروشندگان معتبر هم داده بشه .
واريز ها ميتونه مدت داشته باشه مثلآ آنلاين و 1 ساعت .

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام
دوستان از این همه ایده ای که پیدا کردین! یه پنج شیش تاشم بدین ما اجرا کنیم! همشو خودتون اجرا نکنیدا! :( بزارین بقیم نون بخورن.
خدافظ

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
من يه ايده از خيلي وقت پيش تو ذهنمه ولي نميدونم مشابهش وجود داره يا نه . نه خودم توان انجامش رو دارم و نه ميدونم جواب ميده يا نه !

ايده : مناقصه براي خريد و فروش پول هاي الكترونيكي و كارت اعتباري به بهترين و مطمئن ترين خريدار .

جزييات :

خريداران و فروشندگان ثبت نام ميكنند .
هركس مبلغ مورد نياز از پول مورد نظرش رو درخواست ميده مثلآ 200 دلارپيپل و هر كس از فروشندگان معادل تومانيش رو ارائه ميده . مثلآ من ميگم ميخرم 240000 تومان . با تاييد ازطرف فروشنده بايد مبلغ 240000 تومان به حساب سايت ريخته شود .
پس از تكميل پرداخت ، سايت پول رو بحساب خريدار واريز ميكنه و درصد خودش رو برميداره . (مثل سايت پارس كدرز ولي براي خريد و فروش پول الكترونيك )

ميتوني درجه اعتبار به خريدارن و فروشندگان معتبر هم داده بشه .
واريز ها ميتونه مدت داشته باشه مثلآ آنلاين و 1 ساعت .

سلام
ایده جالبیه! منم یه ایده مشابه داشتم اتفاقاً!
البته ایده شمارم چند وقت پیش یکی از دوستان اجرا کرده مثل اینکه! اگه پیداش کردی باهاش یه صحبتی بکن ببین موفق بوده یا نه!
خدافظ

sha19425

Registered User
لایک‌ها
21
سلام
ایده جالبیه! منم یه ایده مشابه داشتم اتفاقاً!
البته ایده شمارم چند وقت پیش یکی از دوستان اجرا کرده مثل اینکه! اگه پیداش کردی باهاش یه صحبتی بکن ببین موفق بوده یا نه!
خدافظ

ممنون . من خودم توانش رو ندارم ولي اگه كسي بتونه خوب پياده سازي و تبليغ كنه فكر كنم خيلي خيلي سود داشته باشه

بالا