باز هم اهم
بابا جان ایده بدید پول بگیرید چی بهتر از این ... :دی
سیستم همکاری در فروش کارت شارج
هنوز هیچ کس نزده
پول منو بده
باز هم اهم
بابا جان ایده بدید پول بگیرید چی بهتر از این ... :دی
سایت های فروش شارژ ، شارژ رو خودشون تهیه می کنند ؟؟؟
یا مثلا" از یک فروشگاه دیگه تهیه می کنند
تشکر بابت جوابتون
کدوم پول ؟؟؟؟
سیستم همکاری در فروش کارت شارج
هنوز هیچ کس نزده
پول منو بده
مگه کارت شارژ چقدر سود داره که یه درصدی هم به همکار داده بشه ؟:lol:
بیا باغ :دیسیستم همکاری در فروش کارت شارج
هنوز هیچ کس نزده
پول منو بده
همش یه کار مفید تو زندگیت انجام دادیاراستی میهن وی ای ار رو یه استعلام بگیر
تا چشت دراد اسممو درست کردم
مرسی علی جان، ایده خوبیه. ولی به کار من نمیاد متاسفانه [ناراحت] :دیسلام
گفتم یکمی ایده بدم :happy:
مرکز دانلود خصوصی (خصوصی بودنش مهمه 1- فیلتر نمیشه یا خیلی طول میکشه تا بفهمن اون تو چه خبره که فیلتر کنن 2- کلا تو جاهای خصوصی بیشتر خوش میگذره به مشتری یا همون کاربر 3- دردسر سایت های دانلود عمومی را کمتر داریدچون فقط به عده ای دارید سرویس می دید که پول دادن پس یه سرویس خوب با کیفیت به تعداد محدود) ورود فقط برای اعضا آزاد است هر چقدر میخواید دانلود کنید بدون محدودیت (ترجیحا فیلم با لینک مستقیم یا چیزای جذاب تو همین مایه ها)
درامد از گرفتن پول جهت عضویت بصورت ماهیانه ! روش گسترش و جذب کاربر هم با معرفی کاربر جدید و دعوتنامه که یکسری مزایا مثل اشتراک رایگان و اینجور چیزا برای اعضای فعلی داره ...
من يه ايده از خيلي وقت پيش تو ذهنمه ولي نميدونم مشابهش وجود داره يا نه . نه خودم توان انجامش رو دارم و نه ميدونم جواب ميده يا نه !
ايده : مناقصه براي خريد و فروش پول هاي الكترونيكي و كارت اعتباري به بهترين و مطمئن ترين خريدار .
جزييات :
خريداران و فروشندگان ثبت نام ميكنند .
هركس مبلغ مورد نياز از پول مورد نظرش رو درخواست ميده مثلآ 200 دلارپيپل و هر كس از فروشندگان معادل تومانيش رو ارائه ميده . مثلآ من ميگم ميخرم 240000 تومان . با تاييد ازطرف فروشنده بايد مبلغ 240000 تومان به حساب سايت ريخته شود .
پس از تكميل پرداخت ، سايت پول رو بحساب خريدار واريز ميكنه و درصد خودش رو برميداره . (مثل سايت پارس كدرز ولي براي خريد و فروش پول الكترونيك )
ميتوني درجه اعتبار به خريدارن و فروشندگان معتبر هم داده بشه .
واريز ها ميتونه مدت داشته باشه مثلآ آنلاين و 1 ساعت .
سلام
ایده جالبیه! منم یه ایده مشابه داشتم اتفاقاً!
البته ایده شمارم چند وقت پیش یکی از دوستان اجرا کرده مثل اینکه! اگه پیداش کردی باهاش یه صحبتی بکن ببین موفق بوده یا نه!
خدافظ