شما خیلی گریه و اشک دوس داری نه ؟نه ولی ارزشش رو داره امکان نداره ببینی و اشکت در نیاد من به هرکی نشون دادم گریه کرد....
فکر کنم امروز واسه همین عضو پرشین تولز شدی
شما خیلی گریه و اشک دوس داری نه ؟نه ولی ارزشش رو داره امکان نداره ببینی و اشکت در نیاد من به هرکی نشون دادم گریه کرد....
نه من خیلی وقت پیش عضو بودم ولی چند ماه نیومده بودم هر کاری کردم یوزرنیم یادم نیومد مجبر شدم جدیدش رو بسازمشما خیلی گریه و اشک دوس داری نه ؟
فکر کنم امروز واسه همین عضو پرشین تولز شدی![]()
حالا چه کاریه ملت رو به گریه دعوت کند ؟نه من خیلی وقت پیش عضو بودم ولی چند ماه نیومده بودم هر کاری کردم یوزرنیم یادم نیومد مجبر شدم جدیدش رو بسازم
نه من خیلی وقت پیش عضو بودم ولی چند ماه نیومده بودم هر کاری کردم یوزرنیم یادم نیومد مجبر شدم جدیدش رو بسازم
نه خودم زشتم برای همین روم نمیشه عکسمو بزارم...دخترم این عکس خودته ؟!!![]()
خوب تو این روزا حال میدهحالا چه کاریه ملت رو به گریه دعوت کند ؟
فرضا خیلی هم قشنگ اشک مردم رو در بیاره . پیازم همین کارو میکنه . خوب بعدش ؟!
کیه پس؟!نه خودم زشتم برای همین روم نمیشه عکسمو بزارم...
بیخیال:general509::general208::general211:نمیدونم!!!نیستم؟
خیلی هم ارزش داره----خدایی دنیا 2 روزه این فیلم ها چیه ارزش هم ندارند . بزن کانال شاد
نمیدونم شاید عمم باشهکیه پس؟!
نمیدونم شاید عمم باشه
بزرگیتون رو میرسونمحالا همچین هم تهش نوشته تقدیم به عاشقان انگار چیز خوبی تقدیم کرده! درآوردن اشک ملت که کار شاقی نیست اگه تونستی ملت رو بخندون
به عمت سلام برسون!
پاتوق کجاست؟لااقل تو پاتوق میزدی بی خودی اسپم نکنیم :|
این هیولای اپاگتی پرنده کیه ؟؟؟من میشناسمش؟؟ای هیولای اسپاگتی پرنده به دادمون برس :|:|:|:|
مگه چشه کلیپ به این خوشگلیما همینجوریش حالمون خوش نیست اومدی از این کلیپ ها گذاشتی؟
Calm down baby!![]()