ARISH
Registered User
با سلام من حافظ بی دلیل داره پره میشه دیروز تا حالا 5 گیگ پر شد نمی دونم از چیه ویروس یابمم پاکیدم یک گیگ حافظه باز شد ولی فرداش دوباره پر شد چیکار کنم راهی برنامه ای هست
ویندوز 7
ویندوز 7
سلام دوست عزیز. علتش یک ویروسه.با سلام من حافظ بی دلیل داره پره میشه دیروز تا حالا 5 گیگ پر شد نمی دونم از چیه ویروس یابمم پاکیدم یک گیگ حافظه باز شد ولی فرداش دوباره پر شد چیکار کنم راهی برنامه ای هست
ویندوز 7
یه دیسک کلین آپ بزن..
نتیجه رو هم اعلام کن..
System Volume Information پر شده. اگه از سیستم ریستور استفاده نمیکنی. غیر فعالش کن کلی فضا بهت میده.
سلام دوست عزیز. علتش یک ویروسه.
اگه ویندوز اکس پی داری داخل تنظیمات فولدر تنظیمات نشان دادن فایلهای مخفی سیستمی رو فعال کن. یک فایلی به نام system Volume Information داخل درایوها ظاهر میشه که نمیشه داخلش رفت و باید با تغییر تنظیمات اون پوشه کاری که بشه داخلش رفت که توضیحش زیاده بعد می بینی که اون پوشه همینطور داره مثل غده سرطانی حجمش زیاده میشه که اول باید ویروسو پاک کنی بعد اون پوشه رو خالی کنی.
چند تا از اون فیلمای سوسکی رو پاک کن درست میشه!
ویندوزت رو اول بگو ببینم چیه؟دادا چطوری خالی کنم بلد نیست
ویندوزت رو اول بگو ببینم چیه؟
داداش با نود 32 آخرین ورژن و آپدیت دیروز کل سیستم رو اسکن کردم یه چند تا کوچولو موچولو پاکید ولی تعقیری نکردسیستمت ویروسیه یا دستی پاک کن که شاید نتونی کامل از بین ببری پس توصیه میشه با یک آنتی ویروس مثل نود 32 بروز شده یه اسکن کنید.
نکنه برنامه خاصی داری مثلا برنامه آیتیونز itunes هر وقت گوشیو وصل میکنی میره بک آپ میگیره و ذخیره میکنه تو هارد مثلا واسه من 8 گیگ رو گرفته بود که بک آپا رو وقتی پاک کردم عالی شد.داداش با نود 32 آخرین ورژن و آپدیت دیروز کل سیستم رو اسکن کردم یه چند تا کوچولو موچولو پاکید ولی تعقیری نکرد