• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پر شدن بی دلیل هاردم :(

ARISH

Registered User
لایک‌ها
72
با سلام من حافظ بی دلیل داره پره میشه دیروز تا حالا 5 گیگ پر شد نمی دونم از چیه ویروس یابمم پاکیدم یک گیگ حافظه باز شد ولی فرداش دوباره پر شد چیکار کنم راهی برنامه ای هست
ویندوز 7

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
منم همین مشکل رو داشتم. آنتی ویروس نود 32 رو پاک کردم و به جاش Kaspersky نصب کردم و الان هاردم درست شده.

rahman24

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,868
System Volume Information پر شده. اگه از سیستم ریستور استفاده نمیکنی. غیر فعالش کن کلی فضا بهت میده.

ehsan1344

Registered User
لایک‌ها
354
با سلام من حافظ بی دلیل داره پره میشه دیروز تا حالا 5 گیگ پر شد نمی دونم از چیه ویروس یابمم پاکیدم یک گیگ حافظه باز شد ولی فرداش دوباره پر شد چیکار کنم راهی برنامه ای هست
ویندوز 7
سلام دوست عزیز. علتش یک ویروسه.
اگه ویندوز اکس پی داری داخل تنظیمات فولدر تنظیمات نشان دادن فایلهای مخفی سیستمی رو فعال کن. یک فایلی به نام system Volume Information داخل درایوها ظاهر میشه که نمیشه داخلش رفت و باید با تغییر تنظیمات اون پوشه کاری که بشه داخلش رفت که توضیحش زیاده بعد می بینی که اون پوشه همینطور داره مثل غده سرطانی حجمش زیاده میشه که اول باید ویروسو پاک کنی بعد اون پوشه رو خالی کنی.

------------------------

Registered User
لایک‌ها
508
چند تا از اون فیلمای سوسکی رو پاک کن درست میشه!
troll_ghamghin.png

ARISH

Registered User
لایک‌ها
72
سلام دوست عزیز. علتش یک ویروسه.
اگه ویندوز اکس پی داری داخل تنظیمات فولدر تنظیمات نشان دادن فایلهای مخفی سیستمی رو فعال کن. یک فایلی به نام system Volume Information داخل درایوها ظاهر میشه که نمیشه داخلش رفت و باید با تغییر تنظیمات اون پوشه کاری که بشه داخلش رفت که توضیحش زیاده بعد می بینی که اون پوشه همینطور داره مثل غده سرطانی حجمش زیاده میشه که اول باید ویروسو پاک کنی بعد اون پوشه رو خالی کنی.

دادا چطوری خالی کنم بلد نیست

چند تا از اون فیلمای سوسکی رو پاک کن درست میشه!
troll_ghamghin.png

فیلم کجا بود :|

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
با آخرین ورژن Kaspersky Rescue Disk کل سیستم رو اسکن کن ایشالا درست میشه

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
سیستمت ویروسیه یا دستی پاک کن که شاید نتونی کامل از بین ببری پس توصیه میشه با یک آنتی ویروس مثل نود 32 بروز شده یه اسکن کنید.

ARISH

Registered User
لایک‌ها
72
سیستمت ویروسیه یا دستی پاک کن که شاید نتونی کامل از بین ببری پس توصیه میشه با یک آنتی ویروس مثل نود 32 بروز شده یه اسکن کنید.
داداش با نود 32 آخرین ورژن و آپدیت دیروز کل سیستم رو اسکن کردم یه چند تا کوچولو موچولو پاکید ولی تعقیری نکرد

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
داداش با نود 32 آخرین ورژن و آپدیت دیروز کل سیستم رو اسکن کردم یه چند تا کوچولو موچولو پاکید ولی تعقیری نکرد
نکنه برنامه خاصی داری مثلا برنامه آیتیونز itunes هر وقت گوشیو وصل میکنی میره بک آپ میگیره و ذخیره میکنه تو هارد مثلا واسه من 8 گیگ رو گرفته بود که بک آپا رو وقتی پاک کردم عالی شد.

Mahdi-MA

Registered User
لایک‌ها
424
منم هارد اینطوریه آنتی ویروس نود هم دارم چیزی پیدا نمیکنه ویروس هم ندارم.

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
توی ویندوز 7 و 8 و ویستا گزینه Compability نمونه های مختلفی از برنامه ها رو داخل پوشه C:\Windows\WinSxS ذخیره میکنه تا بتونه براحتی همه برنامه ها رو اجرا کنه، بهمین دلیل باعث میشه حجم زیادی توی هارد اشغال بشه.

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
توی ویندوز 7 و 8 و ویستا گزینه Compability نمونه های مختلفی از برنامه ها رو داخل پوشه C:\Windows\WinSxS ذخیره میکنه تا بتونه براحتی همه برنامه ها رو اجرا کنه، بهمین دلیل باعث میشه حجم زیادی توی هارد اشغال بشه.

ینی با پاک کردنش موشکلی پیش نمیاد؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
البته اسكن با برنامه avir rescue boot cd رو هم پيشنهاد ميكنم . اين افزايش به دليل ويروس ميتونه باشه كه به فايلهاي اجرايي متصل ميشه و حجمشون ميبره بالا مثل ويروس jeefo
Download Avira AntiVir Rescue System | Official Website

بالا