Another Day
Registered User
ینی با پاک کردنش موشکلی پیش نمیاد؟
ممکنه مشکلی پیش نیاد چون دوباره میسازه ویندوز/
ینی با پاک کردنش موشکلی پیش نمیاد؟
با آخرین ورژن Kaspersky Rescue Disk کل سیستم رو اسکن کن ایشالا درست میشه
آقا جان System Volume Information بکآپ ویندوز داخلشه تا اگه خراب شد بتونه ریستور کنه . درسته ممکنه ویروس داخلش پنهان شده باشه اما ایشون میگه سیستم ریستورش خاموشه یعنی هیچی داخل این پوشه ها نیست. چون بکآب گیری متوقف و بکابهای قبلی پاک شده.این علتش فقط همون ویروسه. من دقیقا مثل اینو تو سیستم یکی از دوستام دیده بودم که وقتی همون پوشه ای که تو پست قبلی نوشته بودم رو پاک کردم حدود 20 30 گیگ از درایو خالی شد. البته اون تو وبندوز اکس پی بود ولی ویندوز شما که 7 هستو تا حالا باهاش اینکارو نکردم. ولی اون فولدر طوریه که قفله و وقتی قفله حجم فایلو صفر نشون میده ولی وقتی بازش کنید حجم واقعی رو نشون میده.
99.99 درصد علتش همونه که بخاطر وجود یک ویروسه.
برادر منم اینو میدونم.آقا جان System Volume Information بکآپ ویندوز داخلشه تا اگه خراب شد بتونه ریستور کنه . درسته ممکنه ویروس داخلش پنهان شده باشه اما ایشون میگه سیستم ریستورش خاموشه یعنی هیچی داخل این پوشه ها نیست. چون بکآب گیری متوقف و بکابهای قبلی پاک شده.
احتمالا یه برنامه هست بک آپ گیری رو سیستمت هست هروقت تغییری میدی بکاپ میگیره واسه همین هی به به حجم درایوت اضافه میکنه. ببین همچین برنامه ای هست رو سیستمت؟؟؟
کلا یه لیست از برنامه هایت بزار ببینیم چی هستند شاید یکیشون نیاز به فضا داره.
چی بگم والا الان که میبینم سیستم ریستورم اصلا فعالم نمیشه مثل اینکه کلا خراب شده !!!!! اینم لیست :
مشاهده پیوست 386022
چجور خاموش ميشه سيستم ريستور تو ويندوز ٧؟
مشاهده پیوست 387822
سیستم ریستورم اصلا کلا غیر فعاله یعنی من نکردما بود همه چیزش
این فایل هم System Volume Information
226 مگ بیشتر توش نیست ولی همین جور درایوم داره پر میشه احساس میکنم از اینترنت داره پرمیشه ولی ویندوز آپدیتم خاموشه !!!
گاهی IDM لاگ بیخودی میندازهC:\Users\Long\AppData\Roaming\IDM
استارتر محترم چکار کردی بالاخره؟؟