• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پس انداز يک ساله مو به چه کاري بزنم؟

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
یعنی چی مدل 3 ماهه 18 درصد ؟
اسم این طرحی که میگی چی هست ؟
اخه مگه میشه با 7 تومن 30 تومن وام بدن ؟
ضمانت چی می خوان ؟
الان فرشتگان 3 ماه پول بخوابه 3 برابر موجودی رو میدن به شرطی که سپردت بمونه مثلا این 7 تومن 3 ماه بمونه 3 برابرشو میدن اما خوب چون پولت توی حساب بلوکه میشه در حقیقت دو برابر دادن.سود بین 18 تا 20 درصد بود دقیق یادم نیست حالا من به ایشون پیشنهاد دادم بره بانک با مدیر صحبت کنه 6 ماه یعنی دو برابر زمان این طرح پولش سپرده باشه بعد روش وام بگیره.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
ممنون !
البته فکر کنم بشه اصل سپرده بشه ضامن ! این رو می شه گفت 90 درصد مطمئن هستم ، دکتر هم به خوبی توضیح دادن

یعنی 1 برابر موجودی وام بگیری اصل پول هم بشه ضامن ؟؟
یعنی عملا پولت رو 4 ماه تو بانک خوابیدی بدون هیچی!

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
الان فرشتگان 3 ماه پول بخوابه 3 برابر موجودی رو میدن به شرطی که سپردت بمونه مثلا این 7 تومن 3 ماه بمونه 3 برابرشو میدن اما خوب چون پولت توی حساب بلوکه میشه در حقیقت دو برابر دادن.سود بین 18 تا 20 درصد بود دقیق یادم نیست حالا من به ایشون پیشنهاد دادم بره بانک با مدیر صحبت کنه 6 ماه یعنی دو برابر زمان این طرح پولش سپرده باشه بعد روش وام بگیره.

حالا من میپرسم ازشون
اما فرشتگان میگن مجوز بانک مرکزی رو نداره !

dargharnn21

Registered User
لایک‌ها
6

واقعا اصل پول به عنوانه ضامن قبول میکنن و ۲ برابر وام میدن به جز اصل پول ؟ دیگه هیچ ضامنی نمیخاد ?

WestAsianMafia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این پول خوردتو میتونی بدی به یه آدم نیازمند و دلشو شاد کنی برادر

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
واقعا اصل پول به عنوانه ضامن قبول میکنن و ۲ برابر وام میدن به جز اصل پول ؟ دیگه هیچ ضامنی نمیخاد ?
نه آقا من توی هیچ کدوم از پستام نگفتم اون پول میشه ضامنت.دوستان دیگه فرمودن.

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
وقتی این موسسه به سپرده 1ساله داره 25% سود میده چه جوری وام میده با نرخ 18%؟!!!!!!!!!!!!!!
تازه وقتی میخواستم پول کلانی رو ازش خارج کنم میگفت بیشتر هم میخوای بیا باهات راه میایم و سودو میبرم بالا!!!!!!!!!!!!!
یادمه قبلا سوده وام هایی که میداد 14-18 درصد بود و بدین صورت محاسبه میکرد که وقتی مثلا 10 تومن میگیری و موعد بازپرداخت 1ساله است اول میان 10 رو با 1.8(با فرض سود 18%) جمع میکنن و میشه 11.8 بعد 11.8 رو تقسیم بر 12 میکنن که میشه ماهی 980 تومن
در این شیوه محاسبه100% پول به جای 1سال تنها 6ماه دست شماست و برای محاسبه نرخ واقعی سود باید آن را در 2ضرب کنید
امکان نداره این موسسه وامی با سود زیره 30% پرداخت کنه(حتی خود 30% هم بسیار بعیده)

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
وقتی این موسسه به سپرده 1ساله داره 25% سود میده چه جوری وام میده با نرخ 18%؟!!!!!!!!!!!!!!
تازه وقتی میخواستم پول کلانی رو ازش خارج کنم میگفت بیشتر هم میخوای بیا باهات راه میایم و سودو میبرم بالا!!!!!!!!!!!!!
یادمه قبلا سوده وام هایی که میداد 14-18 درصد بود و بدین صورت محاسبه میکرد که وقتی مثلا 10 تومن میگیری و موعد بازپرداخت 1ساله است اول میان 10 رو با 1.8(با فرض سود 18%) جمع میکنن و میشه 11.8 بعد 11.8 رو تقسیم بر 12 میکنن که میشه ماهی 980 تومن
در این شیوه محاسبه100% پول به جای 1سال تنها 6ماه دست شماست و برای محاسبه نرخ واقعی سود باید آن را در 2ضرب کنید
امکان نداره این موسسه وامی با سود زیره 30% پرداخت کنه(حتی خود 30% هم بسیار بعیده)
والا اینکه اینا دزدن شکی نیست اما خوب چیزی که شنیدم رو انتقال میدم تا حالا تجربه نکردم وام از این موسسه رو

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
والا اینکه اینا دزدن شکی نیست اما خوب چیزی که شنیدم رو انتقال میدم تا حالا تجربه نکردم وام از این موسسه رو
به این موسسات خیلی نمیشه اعتماد کرد. حتی اگر خودشون بخوان درست کار کنن دولت نمیذاره.
مثل موسسه وحدت.

MAHMOO_D

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نظرم باهاش خرید و فروش کشک و لبنیات انجام بده

بالا