• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پس تمام تجارتهای دنیا چرندن؟

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
احتمالاً اسم قدیمیترینشون که Amway هست و هنوز هم داره مواد شوینده و پاک‌کننده می‌فروشه رو شنیدی.
از سال 1959 کارش رو شروع کرده و حدود 4 سال هم در دادگاه آمریکا محاکمه می‌شد تا تونست ثابت کنه شرکت دسیسه هرمی نیست و کارش اقتصادیه.

آمریکا هم قبول داره که روش هرمی یه دسیسه و کلاهبرداریه، درسته ؟

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
احتمالاً اسم قدیمیترینشون که Amway هست و هنوز هم داره مواد شوینده و پاک‌کننده می‌فروشه رو شنیدی.
از سال 1959 کارش رو شروع کرده و حدود 4 سال هم در دادگاه آمریکا محاکمه می‌شد تا تونست ثابت کنه شرکت دسیسه هرمی نیست و کارش اقتصادیه.

شما میدونی نحوه کاری این شرکت چطوریه ؟
سایتش چیه؟

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
نمی‌دونم اسم شرکتی که بهت معرفی شده چیه

اسمش فکر کنم آمیلو بود، ولی همشون از دم تو گوئست، فست ویزن، گلدماین و هزار تا چیزه دیگه کار کرده بودن بعد گند زدن اومده بودن تو این شرکت جدید.

ولی شعار بعضی کوئستی‌ها اینکه اگه ما اراده کنیم یخ به اسکیموها می‌فروشیم(البته با هزارتا چاخان و دروغ)!

ولی جدا اگر این اراده ای که تو این کارهای بیهوده بگذارن و مثلا پول پارو کنن میرفتن توی یه کاری که برای مملکتشون مفید باشه و علم خودشون رو بالا میبردن ما راه 5ساله رو یک ساله طی میکردیم :eek:

Moein

Registered User
لایک‌ها
64
آمریکا هم قبول داره که روش هرمی یه دسیسه و کلاهبرداریه، درسته ؟
شرکت‌هایی مثل گلدکوئست و گلدماین اسمشون "دسیسه هرمی" هست که اسم کوچه بازاریش "شرکت هرمی" هست.
روش توزیع پول در دسیسه هرمی در واقع از روی نتورک مارکتینگ کپی برداری شده است.
در آمریکا فعالیت در دسیسه هرمی جرم هست در حالیکه نتورک مارکتینگ یک تجارت درست محسوب میشه!

Moein

Registered User
لایک‌ها
64
شما میدونی نحوه کاری این شرکت چطوریه ؟
سایتش چیه؟
منظورت از نحوه کار چی هست؟
الان تعداد انگشت شماری شرکت نتورک مارکتینگ واقعی در ایران هستند ولی در دنیا چندین هزار شرکت نتورک مارکتینگ وجود داره که یکی از بزرگترین اونها همون Amway هست:
Amway is a global leader in multilevel marketing

ضمناً میشه تقریباً گفت : Network Marketing = Multi-Level Marketing

greenapple

Registered User
لایک‌ها
21
من فقط تو گلد کوست کار کردم . تا وقتی که این دولت عزیز و دوست داشتنی اومد و .... توش . خوب بود . حالا یه کاره دیگه میکنم که ربطی به نتورک نداره ( تو یه کارخونس) ولی خیلی از درسهایی که تو گلد یاد گرفتم به دردم میخوره .
آخه گروه ما خیلی سخت گیر بود . جزوات آموزشی فیلم ها و چند تا کتاب و میشه گفت که کل منطقه شمالغرب نزدیک شاخه ما بودن .
این کتابارو حتما بخون . حداقل تو زندگیت لازمن میشه:
چه کسی پنیر منو جابهجا کرده
حکایت دولت و فرزانگی.
قورباغه را قورت بده.

ولی یه نصیحت به عنوان کسی که 6 سال پیش وارد شد . سکه هاش رسید . کار کرد . به درامد میلیونی رسید . زیرمجموعه داره و ........:
تاریخ مصرفش تو کشور ما تا اطلاع ثانویه گذشت .
باید منتظر تعویض نسل و فرهنگ شد . ولی این کار ها دروغ نیست .
شما فقط باعث فروش میشی . و این حق شماست که پورسانت بگیری.
ایرادش فقط کلاه برداری برخی افراد سود جوست که هزاران نفر رو عضو کردند ولی آموزش بازاریابی ندادند .
یکی دیگه اینکه فدکس سکه هارو تو ایران نیاورد و خیلیها به سکههاشون نرسیدن .
من خودم 4 تا جا دارم که تا حالا از 4 تا محصولم 3 تاش رسیده . وای به حال کسانی که آشنایی با روش کار نداشتند .
حالا هم که این کار کلا تعطیله باز هم من و بالا سریهام و لیدرم داریم سکه های باقیمونده رو وارد میکنیم. تا حد اقل ارز خارج شده به نوعی تلافی بشه .

Moein

Registered User
لایک‌ها
64
من فقط تو گلد کوست کار کردم . تا وقتی که این دولت عزیز و دوست داشتنی اومد و .... توش . خوب بود . حالا یه کاره دیگه میکنم که ربطی به نتورک نداره ( تو یه کارخونس) ولی خیلی از درسهایی که تو گلد یاد گرفتم به دردم میخوره .
آخه گروه ما خیلی سخت گیر بود . جزوات آموزشی فیلم ها و چند تا کتاب و میشه گفت که کل منطقه شمالغرب نزدیک شاخه ما بودن .
حکایت دولت و فرزانگی.
قورباغه را قورت بده.

ولی یه نصیحت به عنوان کسی که 6 سال پیش وارد شد . سکه هاش رسید . کار کرد . به درامد میلیونی رسید . زیرمجموعه داره و ........:
ایرادش فقط کلاه برداری برخی افراد سود جوست که هزاران نفر رو عضو کردند ولی آموزش بازاریابی ندادند .
من خودم 4 تا جا دارم که تا حالا از 4 تا محصولم 3 تاش رسیده . وای به حال کسانی که آشنایی با روش کار نداشتند .
حالا هم که این کار کلا تعطیله باز هم من و بالا سریهام و لیدرم داریم سکه های باقیمونده رو وارد میکنیم. تا حد اقل ارز خارج شده به نوعی تلافی بشه .
الان خوابم میاد ولی فردا در مورد این موضوع صحبت می‌کنیم

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
منظورت از نحوه کار چی هست؟
الان تعداد انگشت شماری شرکت نتورک مارکتینگ واقعی در ایران هستند ولی در دنیا چندین هزار شرکت نتورک مارکتینگ وجود داره که یکی از بزرگترین اونها همون Amway هست:
Amway is a global leader in multilevel marketing

ضمناً میشه تقریباً گفت : Network Marketing = Multi-Level Marketing

میشه توی ایران با Amway کار کرد؟
من سایتش رو دیدم ایران رو ساپورت نمیکنه

شرکت دیگری سراغ دارید که ایران رو ساپورت کنه؟

Moein

Registered User
لایک‌ها
64
میشه توی ایران با Amway کار کرد؟
من سایتش رو دیدم ایران رو ساپورت نمیکنه

شرکت دیگری سراغ دارید که ایران رو ساپورت کنه؟
توی ایران فکر نکنم کسی باهاش کار کرده باشه.
می‌تونی خودت ازش خرید کنی و کار رو شروع کنی ولی
تک و تنها بدون هیچ آموزش و حمایتی خیلی سخته!

توی ایران شرکت درست و حسابی کم پیدا میشه که خوشبختانه بعد از حدود یکسال و نیم تحقیق من موفق شدم ولی کار باهاش شرایط داره.

برات pm گذاشتم.

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
توی ایران فکر نکنم کسی باهاش کار کرده باشه.
می‌تونی خودت ازش خرید کنی و کار رو شروع کنی ولی
تک و تنها بدون هیچ آموزش و حمایتی خیلی سخته!

توی ایران شرکت درست و حسابی کم پیدا میشه که خوشبختانه بعد از حدود یکسال و نیم تحقیق من موفق شدم ولی کار باهاش شرایط داره.

برات pm گذاشتم.

پیغام شخصی خود را چک کنید

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
روش توزیع پول در دسیسه هرمی در واقع از روی نتورک مارکتینگ کپی برداری شده است.
در آمریکا فعالیت در دسیسه هرمی جرم هست در حالیکه نتورک مارکتینگ یک تجارت درست محسوب میشه!

اینا برای خوب نشون دادن کاذ نتورک مارکتینگ رو به دسیسه هرمی ربط دادن :eek:

Moein

Registered User
لایک‌ها
64
حکایت دولت و فرزانگی.
قورباغه را قورت بده.

در اینکه آموزشهای بعضی از مجموعه‌ها برای زندگی مفید هستند شکی نیست.

من دوستی دارم که اون هم مثل شما چند سال پیش وارد کوئست شد و چند میلیونی درآورد.(حدود 15 میلیون)
تقریباً همه میگن گلدکوئست کلاهبرداریه ولی از هر 10 نفر 9 تاشون نمیدونن چرا؟!
اگه بخوام از مشکلات کوئست بگم تا صبح هم تموم نمیشه و از مشکلات کمپانی و مدیران شرکت و دروغ‌های شایع در مجموعه‌ها (و ...) که بگذریم، اصلیترین ایرادش(که باعث کلاهبرداری میشد) این بود که افراد تو این سیستم متضرر میشدند یعنی به طرف گفته میشه مثلاً بیا یک پراید 7 تومنی رو بخر 20 میلیون ولی در عوض اگه کسه دیگه‌ای رو هم راضی کنی بابت یه پراید 20 میلیون پول بده(مخش رو بزنی) بهت پورسانت میدیم! حالا از کجا می‌آورد پورسانت می‍داد؟ معلومه از اون مثلاً 13 میلیون ضرر مابقی افراد!(به همین دلیل حتی اگه درآمدی هم داشته باشیم حاصل ضرر دیگران هست)

در واقع سکه هم بهانه‌ای بود برای گرفتن حق عضویت از افراد(صد رحمت به سکه‌های سابقش، الان سکه‌هاش حدود60 تومن تو بازار فروخته میشه یعنی یه نفر که 600 تومن پول سکه می‌ده و 50 تومن پول قاچاق به ایران حتی پول قاچاقشم در نمیاره چون 30-40 ازش می‌خرن!) و به این میگن دسیسه هرمی!
توی نتورک مارکتینگ هدف فروش کالا با قیمت رقابتی ولی بدون صرف هزینه‌های کلان تبلیغات و دلالی و باربری و انبارداری و ... هست و به همین دلیل بخش عمده‌ی این هزینه‌ها بین مشتریان فعال که باعث فروش شدند به صورت پورسانت توزیع میشه.
حالا پیدا کنید واسطه‌ها و هزینه‌های تبلیغاتی سکه‌های کوئست رو که حذف شده!!!
الان همون دوستم تا حالا 2 برابر پولی رو که در آورده بابت ضرر دیگران پرداخت کرده!

وقتی میشه کاری رو انجام داد که همین درآمد رو داشته باشه و هیچ کس هم حتی یک ريال ضرر نکنه مگه آدم دیوانه هست که وارد این سیستم بشه؟!
دوست من، صحبت‌های من نتیجه حدود یکسال و نیم تحقیق و زیر و رو کردن شرکت‌های مختلف(و بعضاً روشهای مختلف کلاهبرداریشون) هست.

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
در اینکه آموزشهای بعضی از مجموعه‌ها برای زندگی مفید هستند شکی نیست.

من دوستی دارم که اون هم مثل شما چند سال پیش وارد کوئست شد و چند میلیونی درآورد.(حدود 15 میلیون)
تقریباً همه میگن گلدکوئست کلاهبرداریه ولی از هر 10 نفر 9 تاشون نمیدونن چرا؟!
اگه بخوام از مشکلات کوئست بگم تا صبح هم تموم نمیشه و از مشکلات کمپانی و مدیران شرکت و دروغ‌های شایع در مجموعه‌ها (و ...) که بگذریم، اصلیترین ایرادش(که باعث کلاهبرداری میشد) این بود که افراد تو این سیستم متضرر میشدند یعنی به طرف گفته میشه مثلاً بیا یک پراید 7 تومنی رو بخر 20 میلیون ولی در عوض اگه کسه دیگه‌ای رو هم راضی کنی بابت یه پراید 20 میلیون پول بده(مخش رو بزنی) بهت پورسانت میدیم! حالا از کجا می‌آورد پورسانت می‍داد؟ معلومه از اون مثلاً 13 میلیون ضرر مابقی افراد!(به همین دلیل حتی اگه درآمدی هم داشته باشیم حاصل ضرر دیگران هست)

در واقع سکه هم بهانه‌ای بود برای گرفتن حق عضویت از افراد(صد رحمت به سکه‌های سابقش، الان سکه‌هاش حدود60 تومن تو بازار فروخته میشه یعنی یه نفر که 600 تومن پول سکه می‌ده و 50 تومن پول قاچاق به ایران حتی پول قاچاقشم در نمیاره چون 30-40 ازش می‌خرن!) و به این میگن دسیسه هرمی!
توی نتورک مارکتینگ هدف فروش کالا با قیمت رقابتی ولی بدون صرف هزینه‌های کلان تبلیغات و دلالی و باربری و انبارداری و ... هست و به همین دلیل بخش عمده‌ی این هزینه‌ها بین مشتریان فعال که باعث فروش شدند به صورت پورسانت توزیع میشه.
حالا پیدا کنید واسطه‌ها و هزینه‌های تبلیغاتی سکه‌های کوئست رو که حذف شده!!!
الان همون دوستم تا حالا 2 برابر پولی رو که در آورده بابت ضرر دیگران پرداخت کرده!

وقتی میشه کاری رو انجام داد که همین درآمد رو داشته باشه و هیچ کس هم حتی یک ريال ضرر نکنه مگه آدم دیوانه هست که وارد این سیستم بشه؟!
دوست من، صحبت‌های من نتیجه حدود یکسال و نیم تحقیق و زیر و رو کردن شرکت‌های مختلف(و بعضاً روشهای مختلف کلاهبرداریشون) هست.

آقا دمت گرم خیلی جالب توضیح دادی، مرسی واقعا :)

ashkanbamaram

Registered User
لایک‌ها
0
حکایت دولت و فرزانگی.
قورباغه را قورت بده.

حالا هم که این کار کلا تعطیله باز هم من و بالا سریهام و لیدرم داریم سکه های باقیمونده رو وارد میکنیم. تا حد اقل ارز خارج شده به نوعی تلافی بشه
خیلی کسا هستند که به درآمدهای میلیونی رسیدند ولی از آخر چی شد؟؟؟ کجا رفتند؟؟؟ به طوری که مجبور شدن خودشونو جا بزنند تو شرکتهای دیگه :wacko:
اگه آدم فقط به فکر پول در آوردن از این کار باشه! به راحتی هر چه تمام تر میشه از راه دروغ و دغل بازی به پولهای خیلی بالا از این راه دست پیدا کرد؟؟ ولی از آخرش چی؟؟ هی باید از این شاخه به اون شاخه پرید و کلاه سر اینو اون گذاشت! اگه دوستان اینو دوست دارن که هیچی ...
اما اگه دوست داشته باشید که در شرایط درست و اصولی و مطابق با قانون کار کنید؛ بر میگرده به این که چطور و از چه طریق شروع به کار کنید که معین عزیز در این مورد خوب توضیحات رو داده :happy:
ولی دوستان ....
ما در یک کشوری زندگی میکنیم که تقریباً در این موارد قوانین درستی وضع نشده؛ ولی تا حدودی تکمیل شده. شاید به این زودیها هم قانون به طور اصولی وضع نشه!! ولی لااقل با بند ز که در سال 84 به قانون اصلی اضافه شد شرکتهای سالم از ناسالم شناخته شدند ، که میتونید با یه سرچ ساده پیداش کنید.
اما در همین کشور و با همین قوانین ، که هر روز یه چیزی میگن؛ شرکتی هست که مو لای درزش نمیره و از هر لحاظ با قوانین ایران کار میکنه :happy:
چرا کوئست و امثالهم نتونستند؟؟؟ چون با قوانین مملکت ما راه نیامدند! و اگر هم راه اومدند شرایط قانونی نتورک رو نداشتند.
دوستان عزیز .... اینو همیشه بیاد داشته باشید ;) در یک شرکت نتورک مارکتینگ هیچکس ... تکرار میکنم هیچکس نباید متضرر باشه _ حتی اگر هم کار نکند _ چرا که هدف اول در این شرکتها باید فروش کالا باشه ( که این خودش باز شرایط خاص خودش رو داره؛ در صورتی که باز شرکتهای زیادی هستند که از این مزیت به طور واضح دارند سوءاستفاده میکنند ) و در صورتی که خواسته باشه از بحث درآمدی شرکت استفاده کنه طبق شرایط شرکت باید کار کنه _ اما در چارچوب قوانین و مقررات _ و در صورت فعالیت بر مبنای طراحی پلن شرکت از شرکت پورسانت میگیره :cool:
کار کردن در شرکتهای نتورک مارکتینگ به همین راحتیه :rolleyes: میگید نه؟؟ امتحان کنید :cool:

بالا