علی اینکه مطالب رو جمع میکنه همون ار اس اس هست دیگه یا از اسپایدر استفاده میکنه ؟
پس سایت منم مشابه هست فقط سیستمش فرق میکنه
روزی چنتا مطلب اضافه میشه تو سیستم امارش رو داری ؟
از شما بهترم دوست عزیز!
آمار الکسا کاملا غیرمعتبر و حدودی و غیر قابل تاییده!
تا حدودی درسته .از شما بهترم دوست عزیز!
آمار الکسا کاملا غیرمعتبر و حدودی و غیر قابل تاییده!
تا حدودی درسته .
من هم به این نتیجه رسیدم .
بعضی روزها بوده که بازدید بسیار بالایی داشتم هم از نظر آی پی هم از نظر پیج ویو اما آلکسای اون روز افت شدیدی داشته .
الکسا از نظر آی پی رانک میده یا پیج ویو؟
به نظر خودم که از نظر آی پیه .
الان مثلا به صفحه ی اول پرشین استیت برید آمار سایت نودهشتیا رو با آمار آسان دانلود مقایسه کنید (تبلیغ نیست)
آمار نودهشتیا از آسان دانلود بیشتره و تقریبا توی تمامی روزها همین طوری ـه (اسکرین شات رو الان گرفتم)
اما بازدید روزانه ی الکسای هر 2 تا رو چک کنید متوجه میشید که خیلی فاصله بینشونه .
این برام سوال شده :blush:
تو سیتم من روزی 4-5 هزار تا مطالب و خبر و بازی فیلم هنری پزشکی اضافه میشه به نظرت اینقدر زیاد اشتباه هست یا نه خوبه ؟
اشتب نگیرید . الکسا بازدید خالی نیست . یه الگوریتمه ..
این الگوریتم چی مد نظرشه؟
دقیقا نمیدونی چی رو مد نظر میگیره؟
مطمئنا اصل و اثاثش ترافیک هیت . ولی این ترافیک چطور تجزیه و تحلیل می شه باید بگردی .
فعلا شما تولبارشو دانلود کن و از اون استفاده کن . ( نتیجش رو می بینی )
موافقم ،
تقریبا برای سایتهای با بازدید بالا میتونه ملاک باشه ، نه سایتهای با رتبه های پایین .
فرضا مواردی برام بوده چند روز یکسان از نظر امار ، الکساهای به نسبت مزخرفی داشته ، از 20 هزار گرفته تا 110 هزار !
.
تا حدودی درسته .
من هم به این نتیجه رسیدم .
بعضی روزها بوده که بازدید بسیار بالایی داشتم هم از نظر آی پی هم از نظر پیج ویو اما آلکسای اون روز افت شدیدی داشته .
الکسا از نظر آی پی رانک میده یا پیج ویو؟
به نظر خودم که از نظر آی پیه .
الان مثلا به صفحه ی اول پرشین استیت برید آمار سایت نودهشتیا رو با آمار آسان دانلود مقایسه کنید (تبلیغ نیست)
آمار نودهشتیا از آسان دانلود بیشتره و تقریبا توی تمامی روزها همین طوری ـه (اسکرین شات رو الان گرفتم)
اما بازدید روزانه ی الکسای هر 2 تا رو چک کنید متوجه میشید که خیلی فاصله بینشونه .
این برام سوال شده :blush:
تایید میشه
برای سایت منم همینجوری میشه
الان 2500 ایرانه
یه روز میشه 2000 یه روز میشه 3000
:hmm:
واسه منم زیاد کم و زیاد میشه
http://www.alexa.com/siteinfo/baang.ir
سرور که میکشه با کلی ترفند و کلک کمتر به سرور فشار میارهمطمئنا اصل و اثاثش ترافیک هیت . ولی این ترافیک چطور تجزیه و تحلیل می شه باید بگردی .
فعلا شما تولبارشو دانلود کن و از اون استفاده کن . ( نتیجش رو می بینی )
سایتون تازه راه افتادهسلام دوستان گرامی ... نظرتون در مورد رنک الکسای سایت من چی هست ؟؟؟
http://www.alexa.com/siteinfo/mihanpayam.com?p=tgraph&r=home_home
سایتون تازه راه افتاده
رشد خوبی داشته
البته من نمیدونم با چه روشی داره بالا میره ولی خوب همین رشد 1 ماه دگه 300-400 هزار هستی