• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پلییر قدرت مند و خاص کااون ایکس 7 ---------cowon x7 160 gig black

وضعیت
موضوع بسته شده است.

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
رو گالاکسی هیچ توفیر یا طوفیر یا:دی نداره قبلا به بیتس اعتقاد داشتم یه jbmخریدم اعتقاداتم دگر گون شدن سن هایزرم دیگه خوشم نمیاد الان میگم فقط هدفون شور shure که فعلا پول خریدش رو ندارم

به غیر هدفونم پلییر خوب باید باشه توان خروجیش باید اوکی باشه گالاکسی شد پلییر اخه من به تو چی بگم اخه ...برادر من یه کریتیو 100 تومنی بگیر ببین دنیا موسیقی دسته کیه

eefe

Registered User
لایک‌ها
284
رو گالاکسی هیچ توفیر یا طوفیر یا:دی نداره قبلا به بیتس اعتقاد داشتم یه jbmخریدم اعتقاداتم دگر گون شدن سن هایزرم دیگه خوشم نمیاد الان میگم فقط هدفون شور shure که فعلا پول خریدش رو ندارم

به غیر هدفونم پلییر خوب باید باشه توان خروجیش باید اوکی باشه گالاکسی شد پلییر اخه من به تو چی بگم اخه ...برادر من یه کریتیو 100 تومنی بگیر ببین دنیا موسیقی دسته کیه

پول ما که به شور و این چیزا نمیرسه حاجی
نزن حالا،خب گوشی دم دسته
دارم میگم دیگه،creative zen x-fi 2 دارم،با این چطوره؟
ارزش داره؟

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
کریتیو zen خیلی عالیه خدایی چیزی از اینکاوون کم نمیاره ماله من میکرو بود حالا این مودل شما رو نمیدونم محشر بود خدایی اقا یه 225 تومنی واریز شد نمی دونم کی واریز کرد اس امسش اومد یکی یه واسط میخواست هم به اون شماره حساب دادم یه نفرم همین پلییر رو میخواست کی بوده؟؟

بابا اعلام کنید بعد :blink:

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
کریتیو zen خیلی عالیه خدایی چیزی از اینکاوون کم نمیاره ماله من میکرو بود حالا این مودل شما رو نمیدونم محشر بود خدایی اقا یه 225 تومنی واریز شد نمی دونم کی واریز کرد اس امسش اومد یکی یه واسط میخواست هم به اون شماره حساب دادم یه نفرم همین پلییر رو میخواست کی بوده؟؟

بابا اعلام کنید بعد :blink:

من واریز کردم
ختم تاپیک :دی

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
تایید شد شماره تلفن یادت رفت با ادرس بدی اگه تا قبل ظهر بدی امروز نشد فردا صبح برات ارسال میشه
ختم تاپیک

اینم از این

قیمت امروز امرتات :

اینم شانسه ما داریم :

160 گیگ: 447000 تومان

Last edited:

Majid OC

Registered User
لایک‌ها
45
سلام یاشار جان ایشلا خوب بفروشی ...
آقا یه سوال کلا این بلوتوث های Cowon برای هدفون های بلوتوثی هست یا امکان ارسال فایل رو هم داره ؟

یه لینک از مدل خوب این shure میدی؟

قربانت
مجید

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
سلام یاشار جان ایشلا خوب بفروشی ...
آقا یه سوال کلا این بلوتوث های Cowon برای هدفون های بلوتوثی هست یا امکان ارسال فایل رو هم داره ؟

یه لینک از مدل خوب این shure میدی؟

قربانت
مجید

سری قدیماش (از جمله X7)فقط برا هدفونه ولی جدیداش مثل Z2 میشه فایل فرستاد (کلا این Z2 غولیه واسه خودش)
ُShure تو ایران نمایندگی نداره (یه صحبتایی شده بود نمیدونم به کجا کشید)
ولی اگه برا mp3 player میخای یا باید IEM بگیری (تو گوشی) یا مید سایز (مثل همین PX 200 II تاپیک بقلی).mp3 player نمی تونه به خوبی هدفون های فول سایز (درایو 4cm به بالا) رو درایو کنه
Sennheiser -beyer - ultrasone - AudioTechnica -AKG تو ایران نمایندگی دارن.بگردی پیداشون میکنی (نبود برات پخ کنم) فقط طرف beats نرو ;)

اگه برا player میخای بزن تو گوش PX 200 II تاپیک بقلی.
همه جور هدفون داشتم هیچ کدوم مثل این مدلها جواب نمیدن.
سبک - ایزولاسیون خوب - کیفیت خیلی خوب و قیمت مناسب
بخای فول سایز بگیری باید یه آمپ بگیری که به دردسرش نمی ارزه

اگه صدای هدفون های کلیپش رو میشنیدی اسم شور رو نمیاوردی

کلیپشم خوبه. s4 داری کلک ؟؟؟؟ :D
شور تو IEM جزو بهتریناس (اگه نگیم بهترین) SE535 بد جور دلربایی میکنه :evo:

shure-se-535.jpg

Last edited:

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
دستگاه صحیح و سالم رسید
دهنتو سرویس یاشار عجب بسته بندی کرده بودی :lol:
دمش گرم عجب تاچی داره.قابل مقایسه با تاچ کریتیو نیس

راستی یاشار جان دستگاه از اول دست خودت بوده؟
وقتی برا بار اول بالا آوردیش تنظیمات اروپا بود
nonuerope اش کردم هم صداش 2 برابر شد هم سریعتر شد (قبلا وقتی صفحه خاموش میشید و hold رو میزدی،نزدیک 2 ثانیه طول می کشید صفحه بالا بیاد.ولی الان زیر 1 ثانیه میاد بالا)
میخاد هدفونو بترکونه :دی
فکر کنم میدونستی نمیفروختیش :دی

Last edited:

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
دستگاه صحیح و سالم رسید
دهنتو سرویس یاشار عجب بسته بندی کرده بودی :lol:
دمش گرم عجب تاچی داره.قابل مقایسه با تاچ کریتیو نیس

راستی یاشار جان دستگاه از اول دست خودت بوده؟
وقتی برا بار اول بالا آوردیش تنظیمات اروپا بود
nonuerope اش کردم هم صداش 2 برابر شد هم سریعتر شد (قبلا وقتی صفحه خاموش میشید و hold رو میزدی،نزدیک 2 ثانیه طول می کشید صفحه بالا بیاد.ولی الان زیر 1 ثانیه میاد بالا)
میخاد هدفونو بترکونه :دی
فکر کنم میدونستی نمیفروختیش :دی

اره از اول دست خودم بود .... بابا اخه هواسم بود یه جور بپیچم طوریش نشه بابت پول پستش 4 تا بسته میتونستم بفرستم ولی گفتم شرمنده نشیم ولی حال کردیا

والله اصلا دلم نمیاد فقط و فقط یه دلیل داشت فروشم سایز بزرگش روش یه دونه خطم نداشت اون خط های پشتشم داستان داره اگه نگاه کنی رو صفحه یه پلاستیک هست از روز اول روش بوده نکندم اونو بکن یه موبایلی روش بزن بهترم میشه تاچش

ویروسیش کنی هنگ میکنه ها بهت بگم تو ریختن فایل خیلی دقت کن ........ کلا هم مبارکت باشه داداش ...

من خیلی دنبال پلییر a5 بودم همش به اون فکر کردم برا همین نمیتونم برم سمت z2 الان تو بازار بهترین پلییر از لحاظ خروجی صدا و عمر باطری رو تو دستات داری فکر کنم تو ظرفیتم همینطور یعنی 160 بیشتر من ندیدم

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
اره از اول دست خودم بود .... بابا اخه هواسم بود یه جور بپیچم طوریش نشه بابت پول پستش 4 تا بسته میتونستم بفرستم ولی گفتم شرمنده نشیم ولی حال کردیا

والله اصلا دلم نمیاد فقط و فقط یه دلیل داشت فروشم سایز بزرگش روش یه دونه خطم نداشت اون خط های پشتشم داستان داره اگه نگاه کنی رو صفحه یه پلاستیک هست از روز اول روش بوده نکندم اونو بکن یه موبایلی روش بزن بهترم میشه تاچش

ویروسیش کنی هنگ میکنه ها بهت بگم تو ریختن فایل خیلی دقت کن ........ کلا هم مبارکت باشه داداش ...

من خیلی دنبال پلییر a5 بودم همش به اون فکر کردم برا همین نمیتونم برم سمت z2 الان تو بازار بهترین پلییر از لحاظ خروجی صدا و عمر باطری رو تو دستات داری فکر کنم تو ظرفیتم همینطور یعنی 160 بیشتر من ندیدم

اونو کندمش :دی
z2 خیلی جمع و جور و باکلاسه ولی خوب a5 صفحه بزرگتر و سخت افزار قویتری داره
منم بیشتر از 160 ندیدم.میکرو هارد بیشتر از 160 گویا تولید نشده

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا