• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پنل SMS، فول امکانات+خط اختصاصی دائمی رایگان+شارژ اولیه رایگان+وب سرویس (تعداد محدود: فقط 18 عدد)

WebSmsCenter

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
تو استان گلستان هستیم که فروشگاه توی بندر ترکمن هست در زمینه لوازم صیادی فعالیت میکینم که بعد از مدت ها تغییر مکان دادیم میخواهیم با این مدل سرویس ها تغییر مکان رو اعلام کنیم
حالا به نظر شما ارزش داره از سیستم شما استفاده کنیم چون مثل اینکه سیستم شما خیلی بیشتر از اون چیزی هست که ما میخواهیم
راستی سیستم تست هم اعتبار نداره که بشه تست کرد
دوست عزیز بندر ترکمن دارای 14152 خط اعتباری فعال و 6978 خط دائمی فعال می باشد
و همچنین بندر ترکمن،گميش تپه دارای 1125 خط فعال می باشد.
در رابطه با یوزر تست به دلیل سو استفاده از این خدمت بعضی ها مزاحت ایجاد می کنند و ما دستمون به جایی بند نیس :) ولی تا یک 2 ساعت دیگه یه سیستم درست می کنم که بشه تست کرد... با پیام خصوصی به شما اطلاع می دم

عزیزسوء تفاهم نشه
من مثل این پنل شما رو خیلی جاها دیدما!!
اگر پنل نمایندگی می خوایید از طریق پ.خ اعلام کنید تا شرایط خدمت شما ارسال بشه.
در ضمن از شما سپاسگذارم به دلیل اینکه با سوالات و نظرات خودتون این تاپیک را در صدر بازارچه قرار می دین :blush:

هزینه هر اس ام اس چقدره؟
هزینه هر پیامک فارسی از 120 ریال شروع میشه تا 85 ریال در بازه های ریالی مختلف
WebSmsCenter ،شارژها

WebSmsCenter

Registered User
لایک‌ها
1
از اوپن کارت 1.5.1.3
این وب سرویس دیگه وظیفه خود شماست بنویسین یا بدین بنویسن به عنوان خدمات به کسایی که میخوان خدمات از شما بگیرن ارائه بدین که اگر این وب سرویس امکاناتش کامل بود مثله ارسال sms به کل مشتریان,ارسال sms به مشتری در تغییر وضعیت سفارش,ارسال sms به مدیر و مشتری هنگام ثبت سفارش;ارسال sms به مشتری هنگام ثبت نام,ارسال sms به کاربرانی که محصول فلان رو سفارش دادن و... همه اینها رو اوپن کار به صورت "ایمیلی" داره و من برا sms مثال زدم.خب همچین ماژولی با این امکانات اگر پولیم باشه ارزش خرید داره که شما خودتون اگر برنامه نویسی واردین بنویسین یا بدین بنویسن یکبار هزینشو پرداخت کنید و به مشتریاتون با هزینه کم به همراه سامانتون ارائه بدین :)
حالا سوالی که هست ایا با نوشتن این وب سرویس و وصل کردن سامانه به فروشگاه باز هم نیاز به خرید پنل سامانتون هس؟
پ.خ داده شد.

بالا