• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پودر قهوه سبز روشی سریع و طبیعی برای لاغری و کاهش وزن !

smsidea

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
پودر قهوه سبز فرآوری شده 111

اولین و تنها تولید کننده قهوه سبز فرآوری شده اصل با مجوز بهداشت و نشان سیب سلامت
تنها تولید کننده قهوه سبز اصل (کلمبیا) با آسیاب نانوپودری در ایران
100% خالص

خواص قهوه سبز فرآوری شده 111 و تاثیر آن بر کاهش وزن:

قهوه سبز فرآوری‌شده111 متابولیسم را از طریق عملکرد کلروژنیک اسید طبیعی تحریک می‌کند. کلروژنیک اسید یک ترکیب شیمیایی طبیعی است که متشکل از ترکیب کافئیک اسید و کوئیک اسید است.

این ترکیب شیمیایی طبیعی به عنوان آنتی‌اکسیدان، قابلیت کند کردن ترشح قند در خون پس از یک وعده غذایی را دارد. همچنین این ترکیب شیمیایی طبیعی بر متابولیسم گلوکز و چربی در بدن تاثیر گذاشته و به همین علت بر بیماری قلبی، دیابت و کاهش وزن اثر مثبت دارد.

اگر شاخص توده بدن (BMI) بیشتر از 25 بوده به طور میانگین 8/16 کیلوگرم که این مقدار 10% از کل وزن بدن که 44% آن چربی می‌باشد شما می‌توانید به مدت 12 هفته، وزن اضافه خود را کم کنید.

مزایای قهوه سبز فرآوری شده111
  • ضد اشتها، چربی سوز و لاغر کننده
  • حفظ قندخون در شرایط سالم
  • بهبود عملکرد قلبی و عروقی
  • خواص آنتی‌اکسیدانی قوی
  • حذف رادیکال‌های آزاد بدن به میزان دو برابر چای سبز و انگور
  • دارای بالاترین کلروژنیک اسید طبیعی (50%) و داشتن (20%) کافئین کمتر از قهوه معمولی
  • بهترین پیشگیری و درمان کیسه صفرا، ضد فشارخون، ضد دیابت، ضد بیماری های کبدی و ...

آدرس وب سایت : http://www.greencoffee111.ir

bfca7c99cd87f3bae2f908595cb5c862c67a76fb.png

amir.tabatabai

Registered User
لایک‌ها
1,252
پودر قهوه سبز فرآوری شده 111

اولین و تنها تولید کننده قهوه سبز فرآوری شده اصل با مجوز بهداشت و نشان سیب سلامت
تنها تولید کننده قهوه سبز اصل (کلمبیا) با آسیاب نانوپودری در ایران
100% خالص

خواص قهوه سبز فرآوری شده 111 و تاثیر آن بر کاهش وزن:

قهوه سبز فرآوری‌شده111 متابولیسم را از طریق عملکرد کلروژنیک اسید طبیعی تحریک می‌کند. کلروژنیک اسید یک ترکیب شیمیایی طبیعی است که متشکل از ترکیب کافئیک اسید و کوئیک اسید است.

این ترکیب شیمیایی طبیعی به عنوان آنتی‌اکسیدان، قابلیت کند کردن ترشح قند در خون پس از یک وعده غذایی را دارد. همچنین این ترکیب شیمیایی طبیعی بر متابولیسم گلوکز و چربی در بدن تاثیر گذاشته و به همین علت بر بیماری قلبی، دیابت و کاهش وزن اثر مثبت دارد.

اگر شاخص توده بدن (BMI) بیشتر از 25 بوده به طور میانگین 8/16 کیلوگرم که این مقدار 10% از کل وزن بدن که 44% آن چربی می‌باشد شما می‌توانید به مدت 12 هفته، وزن اضافه خود را کم کنید.

مزایای قهوه سبز فرآوری شده111

• ضد اشتها، چربی سوز و لاغر کننده

• حفظ قندخون در شرایط سالم

• بهبود عملکرد قلبی و عروقی

• خواص آنتی‌اکسیدانی قوی

• حذف رادیکال‌های آزاد بدن به میزان دو برابر چای سبز و انگور

• دارای بالاترین کلروژنیک اسید طبیعی (50%) و داشتن (20%) کافئین کمتر از قهوه معمولی

• بهترین پیشگیری و درمان کیسه صفرا، ضد فشارخون، ضد دیابت، ضد بیماری های کبدی و ...

آدرس وب سایت : http://www.greencoffee111.ir

bfca7c99cd87f3bae2f908595cb5c862c67a76fb.png
واقعا مفید بود من قهوه سبز کلی خریدم ولی مزه اش خوب نیست نمیتونم بخورم.راهی هست برای خوش طعم کردنش؟

smsidea

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
واقعا مفید بود من قهوه سبز کلی خریدم ولی مزه اش خوب نیست نمیتونم بخورم.راهی هست برای خوش طعم کردنش؟
خواهش میکنم ، هرچند بهتره برای تاثیر بهتر بدون افزودنی بخوری ( البته خودم خوردم مزش نه بده نه خوب ! مزه خاصی نمیده) ولی می تونی با یک قاشق چای خوری عسل بخوری هم مزش بهتره میشه هم ضرر نداره

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
خیلی ممنون مفید بود. فقط 100 گرم برای چند بار استفاده است معمولا؟ چند فنجان؟

smsidea

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
خواهش میکنم برای حدود یک هفته (روزی سه لیوان)

بالا