• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پوست صورت

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
مشکل منم دقیقا همینه
اعتماد بنفسو گرفته این مساله

بچه ها من صورتم یکم سوخته در اثر افتاب و کلاس شنا که میرفتم و بر نگشته به حالت قبل!!!
چیکار کنم؟
بدنم و.... سفیدذه اما سورتم یه تیره تر شده!
7.8 سال پیش میرفتم کلاس شنا تو تابستون حالا دیگه بر نمیگرده!
چیز خوبی باشه حاضرم هزینه کنم

صابون گیاهی ان جی بخر بزار کفش 2 تا 3 دقیقه روی پوستت بمونه بعد بشورش. (اگه پوستت چربه هم صبح بشور هم شب در غیر اینصورت فقط یه بار بشور)
بعد از 10 روز ببین فرقی کرده یا نه.
اگه همزمان از آلوئه ورا استفاده کنی خیلی بهتر میشه.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
کرم روشن کننده ثمین هم خوبه.:)

کرم روشن کننده ها لایه برداری میکنن AHA 10% هستن ولی بیشتر برای یه قسمت کوچیک مناسبن مثلا برای یه لکه نه برای کل صورت. که میشه بجای روشن کننده از لایه بردار هم استفاده کرد AHA 15% تا زودتر نتیجه گرفت.
ولی برای سفید کردن کل صورت که دوستان مد نظرشون هست نمیشه از کرم روشن کننده استفاده کرد (نمیشه به همه صورت زد) پس بهترین ها ماسک و اسکراب و صابون هستن و کرم کنسل میشه تا حدودی.

omidsys

Registered User
لایک‌ها
72
صابون گیاهی ان جی بخر بزار کفش 2 تا 3 دقیقه روی پوستت بمونه بعد بشورش. (اگه پوستت چربه هم صبح بشور هم شب در غیر اینصورت فقط یه بار بشور)
بعد از 10 روز ببین فرقی کرده یا نه.
اگه همزمان از آلوئه ورا استفاده کنی خیلی بهتر میشه.
جواب میده دیگه؟
این الئو ورا همون الئو ورای خودمون هست که میخوریم دیگه :D

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
جواب میده دیگه؟
این الئو ورا همون الئو ورای خودمون هست که میخوریم دیگه :D

تست کن ببین چی میشه، بی تاثیر نیست.
آلوئه ورای که شما میخورین نمیدونم چیه ولی اون آلوئه ورایی که من میگم رو ما نمیخوریم :دی
گیاه آلوئه ورا رو میگم (تو صفحه قبل عکسشو گذاشتم) ولی کمپوت و رانی و کرم و ماسک و صابونش هم هست. شما خود گیاهش رو بگیر.

omidsys

Registered User
لایک‌ها
72
تست کن ببین چی میشه، بی تاثیر نیست.
آلوئه ورای که شما میخورین نمیدونم چیه ولی اون آلوئه ورایی که من میگم رو ما نمیخوریم :دی
گیاه آلوئه ورا رو میگم (تو صفحه قبل عکسشو گذاشتم) ولی کمپوت و رانی و کرم و ماسک و صابونش هم هست. شما خود گیاهش رو بگیر.

خوب این الوئه ورا که میگید کجا گیر میاد؟
عطاریها؟
چجوری باید بخورم؟
بچوشونم؟

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
خوب این الوئه ورا که میگید کجا گیر میاد؟
عطاریها؟
چجوری باید بخورم؟
بچوشونم؟

آلوئه ورا یا صبر زرد رو باید بشناسی تا تازشو بگیری... با چاقو بازش میکنی یه ژله وسطش داره. هم میشه خورد و هم به صورت موضعی استفاده کرد... البته خوردنش تقریبا مثل خوردن زهر مار می مونه! مگر اینکه فرآوری و شیرین بشه که اثرش هم فکر کنم کم میشه.

اینطوری میخری، مثلا هر شاخه (برگ) 2000 تومان!

omidsys

Registered User
لایک‌ها
72
آلوئه ورا یا صبر زرد رو باید بشناسی تا تازشو بگیری... با چاقو بازش میکنی یه ژله وسطش داره. هم میشه خورد و هم به صورت موضعی استفاده کرد... البته خوردنش تقریبا مثل خوردن زهر مار می مونه! مگر اینکه فرآوری و شیرین بشه که اثرش هم فکر کنم کم میشه.

اینطوری میخری، مثلا هر شاخه (برگ) 2000 تومان!

اها اینه پ
اینکه که پره همه جا
خوب حالا واسه مشکل ما باید خورد یا بمالم رو صورتم؟

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
ما تاپیک زدیم انگار کسی حواب نداد گفتم اینجا بزارم بهتره

درود دوستان...
بدون مقدمه شروع کنم بگم.
من پوستم حدود 3-4 تایی رو گونه هام جی کندن جوش مونده که زیاد مشخص نیست ولی از نزدیک معلومه و اینکه جای جوش یکی دوتا مونده ...
به همین خاطر میخوام پوستمو لیزر کنم ... دیگه حوصله صابونو کرم و اینارو ندارم ..
میخواسم بدونم لیزر کردن پوست چه قده هزینه ش کل نواحی پوست صورت ؟ عوارض داره ؟ تو چند جلسه و چند وقت پوست درست میشه ؟ آیا پوست کاملا صاف و شفاف میشه ؟
سوال دومم اینه که پوست رو لیزر میکنی میشه گودی و سیاهی دور چشم هم از بین برد همراهش ؟

و اگه دوستانم دکتر خوب دارن پیشنهاد کننن. و اینکه من دیگه حوصله این صابون زدن ، کرم زدن و این مسخره بازیارو ندارم ...

راستی اساتید محترم این سوالم میدونم ربطی به این تاپیک نداره ولی گفتم بزارم شاید کسی پیدا شد جواب بده ..
راستی حواسم نبود یکی از دوستان من کناره های لبش تیره رنگ شده .. یعنی لبش روش قرمز رنگه و کناره هاش تیره تر شده ، و نه سیگار استفاده میکنه و نه چیزه دیگه ای ، پوستشم خیلی سیاه نیست ، یعنی سبزه و برنزه ست ... این مشکل از چیه ؟ چطور میشه حلش کرد ؟ جالب اینجاس کاملم سیاه نیست یعنی وسطای لبش قرمز رنگه کناره ها تیره رنگ

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
اها اینه پ
اینکه که پره همه جا

فقط باید یه سرچ کنی مشخصات تازشو پیدا کنی و تازشو بگیری.

آلوئه ورا از اون گیاهاییه که تقریبا همه جا میتوانید یه رد پایی ازش پیدا کنید! طرف کرم ترک پا میسازه، توش آلوئه ورا داره... کرم دور چشم هم میسازه، آلوئه ورا رو میزنه تنگش! یه چیزی توی مایه های کورتون می مونه، استفاده مشخصی نداره... برای همه چی تجویز میشه! :D

برای مشکل آفتاب سوختگی معمولا درمانهای دارویی که توسط متخصص پوست تجویز میشن بهتر از آلوئه ورا جواب میدن ولی برای مشکل شما، استفاده از این گیاه فکر نمیکنم ضرری داشته باشه...

اگه میتوانی تلخیش رو تحمل کنی، خوردنش ضرر نداره.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
فک کنم منظور دوستمون این بوده که بذاری روی صورتت نه اینکه بخوری!

بله منظورم همینه.

اها اینه پ
اینکه که پره همه جا

بمال به صورتت بزار بمونه چند دقیقه تا خشک بشه بعد بشورش
اگه خواستی بخوری کمپوتشو بخر (2 تومنه)

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
چیکار کنیم که پوستمون همیشه شفاف جوان بمونه؟

اگه مشکل خاصی نداره..ماسک های مخصوص نوع پوستت رو بگیر هفته ای یکی دو بار بزن...

تغذیه هم که مهمه...با ورزش...
ماسک ها عموما شاداب کننده پوست هستند.

flower boy2

Registered User
لایک‌ها
4
اولا که من دکتر نیستم...و هر محصولی ممکنه روی پوست شما جواب نده یا مناسبش نباشه...ولی اگر دکتر نمیخوای بری و غیر از پوست چرب و جوش مشکل دیگه ای نداره پوستت....میزان وشدت جوش هات رو بگو تا چند تا محصول معرفی کنم.

درست.دکترم خیلی رفتم اما دکترا دیگه بعضی هاشون اسمشون دکتر مونده در حالی که حاضر نیستند درد اصلی مریض رو بدونند و فقط به فکر جیبشونند.یه جوایی میشه گفت از دکتر رفتن خسته شدم.
باید بگم که پوستم مختلطه یعنی روی بینی و پیشونیم چربه و بقیه صورتم خشک.الان دیگه مشکل جوش زدن ندارم اما پوستم خیلی چربه و این باعث مستعد بودن جوش میشه و یه مشکل دیگه ای که آزارام میده جای جوش ها به صورت رنگ قرمز موندن .واسه از بین بردنشون چی بزنم بهتره؟

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
درست.دکترم خیلی رفتم اما دکترا دیگه بعضی هاشون اسمشون دکتر مونده در حالی که حاضر نیستند درد اصلی مریض رو بدونند و فقط به فکر جیبشونند.یه جوایی میشه گفت از دکتر رفتن خسته شدم.
باید بگم که پوستم مختلطه یعنی روی بینی و پیشونیم چربه و بقیه صورتم خشک.الان دیگه مشکل جوش زدن ندارم اما پوستم خیلی چربه و این باعث مستعد بودن جوش میشه و یه مشکل دیگه ای که آزارام میده جای جوش ها به صورت رنگ قرمز موندن .واسه از بین بردنشون چی بزنم بهتره؟

برای جای جوش ها اکسفولیاک 100

برای چربی پوست هم از محصولات مرتبط با پوست های مختلط استفاده کنید.

AVENE CLEANANCE GEL خوبه...

البته باز هم میگم به دکتر خوب مراجعه کنید...این هایی هم که معرفی میکنم یا تجربه خودم هست! یا نظرات دکتر متخصص...

پیشنهاد های دیگران مسلما جای دکتر رو نمیگیره..

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
سلام
مشکل خسکی پوست دارم در زمستان! و از اونجا که شهرستانمون خیلی سرد هست و هوای نامرطوب و خسک باید چیکارکنم
مشکلم با کرم و .. هم حل نمیشه
متسکرم از راهنماییتون

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
سلام
مشکل خسکی پوست دارم در زمستان! و از اونجا که شهرستانمون خیلی سرد هست و هوای نامرطوب و خسک باید چیکارکنم
مشکلم با کرم و .. هم حل نمیشه
متسکرم از راهنماییتون

از مایع صابون استفاده نکن. omega 3-6-9 و ویتامین E بخور.

ولی اصل کاریش کرم هست. باید ببینی به چی بهتر جواب میدی... اگه خشکی ناشی از خشک شدن لایه های زیری پوست باشه، اوره-اوسرین تاثیر خوبی داره. اگه صرقا خشک شدن و تجمع لایه مرده است، وازلین یا گلیسیرین میتوانن کمک کنن.

بالا