• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پوست صورت

Paparesta

Registered User
لایک‌ها
5
دوساعت دیگه میاد از مکه اماده شید
sconf.gif
sconf.gif
hollering.gif
hollering.gif

ماسک الوورا بسیار عالیه یکی از دوستام زده نمیدونید چی شده صورتش خدایش میگم
انقدر جوش قرمز داشت الان صورتش فکر کنم فقط دوسه تا داشته
دوهفته بیشتر استفاده نکرده!!!!!!!!!!
shocked.gif
خب ایشون هم که دیگه بن نیستن
بیا ببینیم چیکار کردی
منتظر توضیحات کامل و جامعت هستیم

COLDPLAY™

Registered User
لایک‌ها
5
یکی دقیق اسم و برند این ماکس آلو ورا رو بگه
از کجا بخریم؟

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
دوستان پوست من چربه نه صورت تقریبا همه جای بدنم مخصوصا کمر به بالا + جوش میزنه صورت و کمر دستام همه جوره توو پوستی چرکی و... . الان سه چهار ساله اینطوریم دکتر قبلا رفتم یسری صابون الکل اینا داده بود که بدرد نمیخورد.زیاد با جوشها ور میرم.پوستم خیلی حساسه.کسی میدونه چکار کنم؟

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
دوستان پوست من چربه نه صورت تقریبا همه جای بدنم مخصوصا کمر به بالا + جوش میزنه صورت و کمر دستام همه جوره توو پوستی چرکی و... . الان سه چهار ساله اینطوریم دکتر قبلا رفتم یسری صابون الکل اینا داده بود که بدرد نمیخورد.کسی میدونه چکار کنم؟

احتمالا باید قرص بخوری شما!

اگه تهران هستی یه دکتر خوب بهت معرفی کنم که نتیجه میده 100%...نداد بیا پول ویزیت و دارو ها رو بهت میدم :دی

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
احتمالا باید قرص بخوری شما!

اگه تهران هستی یه دکتر خوب بهت معرفی کنم که نتیجه میده 100%...نداد بیا پول ویزیت و دارو ها رو بهت میدم :دی

نه تهران نیستم اینجا هم دکتر درست حسابی نداره
monkey.gif
توو سایت این دکتره که لینک گذاشتی سوال کردم ببینم چی جواب میده!
2yy708y.gif

marvinsport

Registered User
لایک‌ها
2,852

فرزاد از teh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
45
به نظرم هر كسي در وحله اول بايد پوسته خودشو بشناسه(خشك چرب يا نرمال يا تركيبي) بعدش كرمها يا لوازم ؛آرايشي مطابق با پوستشو استفاده كنه!!!من نظرم اينه كه هر كسي بايد يك كرم روزانه برايه دست و صورتش مطابق با نوعه پوستش استفاده كنه خانمها +كرمهايه ارايشي و لوازم آرايش مناسب يك كرم يا لوسيون هم بعد از اصلاح بايد استفاده بشه خانمها بعد از بند انداختن آقايون بعد از تيغ زدن كه كمك به برطرف كردنه قرمزي و ... بعد از اصلاح بكنه در پوستهاي خشك بعد از اصلاح بايد از لوسيون و كرمهايي استفاده كرد كه چربي داشته باشن و در پوستهايه چرب از موادي كه الكل داشته باشن بعدش تغذيه و شستشو هستش سبزيجات و تغذيه خوب و خوابه كافي هم در زيبايي پوست كمك بسياري ميكنه بعدش هم شستشو مناسب با توجه به نوعه پوست هر كسي البته ماسكهايه زيبايي كه من خودم از نوعه طبيعي با ميوه هايه تازه ميتونه كمك بكنه البته بايد مشكل پوست شناخته بشه بعدش از ماسك طبيعي يا كارخا نه اي استفاده بشه
من چند تا ماسك برايه پوستهايه خشك رو ميگم
روغن زيتون +زرده تخم مرغ با هم مخلوط بشه و رويه پوست ماليده بشه بعد از 20 دقيقه با يك پنبه اغشته به شير پر چرب پاك بشه
آب هويج تازه+شير يا خامه مخلوط بشه و رويه پوست ماليده بشه بعد از 20 دقيقه با آب سرد شسته بشه
يك سيب با خيار رو رنده كنيد و مخلوط كنين به پوستتون بذارين بعدش 20 مين بشورين و بعدش گلاب بزنين معجزه ميكنه:rolleyes:
برايه پوستهايه چرب
آب ليموتازه +سفيده تخم مرغ مخلوط كنين رويه پوست بذارين بعدش بشورين اين هم معجزه ميكنه:rolleyes:

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
دوستان این دکتر باریک بین جواب داد که:
داکسی سیکلین بخور و لوسیون اکسفولیاک بزن و با صابون گوگرد بشور

کسی تجربه ای در استفاده از این موارد داره؟ مارک و ...؟

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45

من نمیدونم این دکترا تو کشور ما چرا اینطورین .
آخه شما جوشا رو دیدی که آنتی بیوتیک تجویز می کنی ؟ میزنی معده این بیچاره رو به فاک میدی مقاومت بدنشم بیخود نسبت به آنتی بیوتیک بالا میره .
ببین دوست عزیز وقتی میگید پوستتون چربه همین نشون میده که غدد چربی زیر پوستتون هم تعدادشون زیاده و هم فعالیت بالایی دارن . ضمنا با توجه به اینکه گفتید علاوه بر صورت دست ها و کمرتون هم جوش میزنه پس مشکل با آنتی بیوتیک ، حالا هر چقدر هم قوی باشه ، حل نمیشه .
همونطور که یکی از دوستان گفتن بهتره به متخصص پوست مجرب مراجعه کنید تا از نزدیک شما رو معاینه کنه .

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

منم مثل شما بودم رفتم دکتر توی شهرمون. کپسول دکوتان تجویز کرد که گرون بود بیخیالش شدم :D

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
یکی دقیق اسم و برند این ماکس آلو ورا رو بگه
از کجا بخریم؟

اگه پوستت خشکه بزن منم پوستم خشکه رفتم از داروخانه با تجویز دکتر برای بعد از حمام ماسک آلوورا مارک مای گرفتم 4500 .
ماشالا پسرا هم خوب به خودشون میرسن

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
این دکتر رو بیخیال خیلی کوتاه و مختصر جواب میده

پ.ن پ میخوای دکتری که ویزیتش 30 تومنه بیاد برات داستان تعریف کنه اونم در حالی که حضوری ندیتتت و فقط داره از رو شنیده ها تجویز میکنه؟!!

معلومه که مختصر جواب میده...اگه طولانی جواب می داد می بایست شک میکردی!

بعدشم شما یه دکتر پیدا کن توی کل دنیا حتی غیر ایرانی که جواب آنلاین رو مختصر نده.

just1

Registered User
لایک‌ها
194
لطفا یه دارو ضد لک معرفی کننید

لکهای پوستی معمولا یا عوامل خارجی باعثشونه یا داخلی.
خارجی مثل چربی یا خشک بودن بیش از حد پوست،اشعه ی خورشید و البته آب و هوا،بخصوص آب.
اما داخلی سریعا برمیگرده به کبد،اگه خدایی نکرده کبدت خوب کار نکنه و یا کبد، چرب و یا آلوده باشه سریعا این مشکل به صورت لکه های پوستی خودش رو نشون میده.
امیر جان،نمیدونم کجا ساکنی،اما بهت توصیه میکنم یک ماه مداوم،هر شب قبل از خواب جوشانده ریشه کاسنی و ریوند چینی رو به مقدار یک لیوان استفاده کن،هزینه چندانی هم نداره،میتونی از دارو گیاهی فروشی ها تهیه کنی،طعم خیلی تلخی داره،ولی معجزه میکنه،خودت بعد یک ما حیرت خواهی کرد...
موفق باشی

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
در کل هیچی ویزیت حضوری نمیشه...

بیشتر کسانی آنلاین سوالی میپرسن که یا دسترسی به دکتر خوب ندارند یا جوابشون در حد همون آنلاین پرسیدن هست...

مثلا :

سلام دکتر کرم فلان که داده بودید قرمز میکنه میسوزه چه کار کنم؟

این خوبه...

ولی این دیگه سوال آنلاین مسخره ای هست :

سلام دکتر من 25 سالمه جوش میزنم لک هم دارم چه کنم؟

:D

فرزاد از teh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
45
بالا