ناتاشا_اتاوا
Registered User
من به صورتم زیاد نمیرسم ولی چند وقت پیش که امدم ایران دوتا جوش قرمز زد میخواستم دلیلشو بدونم؟البته الان داره خوب میشه
من به صورتم زیاد نمیرسم ولی چند وقت پیش که امدم ایران دوتا جوش قرمز زد میخواستم دلیلشو بدونم؟البته الان داره خوب میشه
جدا هم همینطوری بود فکر کنم...آلودگی هوا و استرس موجود در ایران : دی
جدا هم همینطوری بود فکر کنم...
الان که اومدم اتاوا پس چرا خوبه خوب نمیشه...؟
در عوض چکار کردید الان بهتر شدید؟![]()
ولی اخه صورتم یک دونه جوش هم نداشت ..برا چی بهش دست بزنم اونوقتچون به پوستت نمیرسی و محصول ضد اکنه جهت خوب شدنش نمیزنی...جوش هم اگه بهش دست نزنی و درمانش نکنی طول میکشه خوب بشه..
آقا خیلی تعریف این صابون را میکنی یه عکس ازش میزاریتاثیر صابون جی هم بهم ثابت شد پوستم خیلی روشن تر از قبل شده.
آقا خیلی تعریف این صابون را میکنی یه عکس ازش میزاری
قیمتش چقدره؟
ولی اخه صورتم یک دونه جوش هم نداشت ..برا چی بهش دست بزنم اونوقت
البته الان بهتر شده
ایرانیه (ساخت تبریز)، عصاره 12 گیاه.
به هر مغازه ای بگی داره.
قبلا 700 تومن بود الان شده 1500 تومن. (50 گرمیش)
صابون جی؟برا هر پوستی خوبه
من صورتم مشکلی نداره .پوستم صافه ولی خشکه همش باید مرطوب نگه دارم
مرطوب کننده خیلی خوب چیه
علی آقا من آلو ورا میزنم .شما تجربه دارین در این زمینه؟مرطوب کننده ای که من معرفی کردم برای پوست های چربه.
ایشون باید مرطوب کننده معمولی بزنن.
صابون NG، اگه پوستت خشکه کم بشور باهاش (نهایتا 1 بار در روز) هم روشن میکنه پوستو هم صاف و جای لک ها رو از بین میبره.
چون پوستم چربه هیچ وقت مرطوب کننده استفاده نکردم برای همین زیاد ازش اطلاعی ندارم.
صفحات اول همین تاپیک و نگاه کن علی یه مرطوب کننده هم معرفی کرده (اگه اشتباه نکنم)
دوستان در مورد لیزر کسی اطلاعی داره؟ من تو نوجوانی صورتم زیاد جوش میزد و الان جای جوشها روی شقیقه ها وپیشونیم خیلی معلومه. میخواستم ببینم که ایا میشه اینها رو با لیزر بر طرف کرد؟ هزینه لیزر چه جوریه و چند جلسه طول میکشه؟
دوستان من 23 سالم هست و پوستم سبزه هست
یه طرف صورتم یعنی دور چشم و سمت چپ صورتم خالهای مادرزادی دارم
واقعا اذیتم میکنه
چطور میتونم اون خالهارو بردارم از صورتم
شنیدم معمولا اول با جراحی و بعد با لیزر درستش میکنن
خرجش چقدره؟