• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پوست کندن روباه های زنده برای لباس انسان ها !!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176

کشورهایی که کاملا حقوق حیوانات در اون رعایت میشه رو نام بردم

این قضیه بیشتر در مورد رستوران های زنجیره ای صدق میکنه
این غذا متاسفانه وجود داره و پشت صحنش رو دیدم

فرانسه یکی از بزرگترین کشورهایی هست که حامیه حیواناته

حتی شهرداری پاریس برندی از غذای گربه که باعث مشکلات کبدی میشد رو از جیره ی غذاییه گربه های خیابانی حذف کرده

یا حتی همون امریکا توی یه سریال همون اپیزود اولیه پای یک اسب شکست و سازمان حمایت از حیوانات کلا این سریال رو کنسل کرد با فشارهایی که آورد

اونجا قانون دارن

مثل چین و ایران و ... نیست که هرکی هر غلطی دلش خواست بکنه کسی هم نتونه ازشون توضیح بخواد

خود مردم هم محکومش کردن

تصاویری از تضاهرات مردم بر علیه این ظلم در حق حیوانات

وقتی پای پول وسط باشه قانونشون با چیز نداشته ی عرمین برابر میشه
کبد چرب اردک در کانادا هم سرو میشه
توی کره ی جنوبی هشت پا رو زنده زنده میخورن
توی انگلیس خرچنگ رو در حالیکه زنده ست و دست و پاشو بستن میندازن تو آب جوش
بازم هست

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
اونیکه شعورش برسه نه تنها که نمیخوره بلکه مثل همین مردم اعتراض هم میکنه

سایت پتا رو بخون و عضو بشو متوجه منظورم میشی

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
الان چین و اروپا و ..... هم کشورای اسلامی هستن عایا ؟؟؟ الکی همه چیزو به هم ربط ندین خواهشا

کشورهای اسلامی در این زمینه پیشرو هستن
هر عید قربانی واسه خودش یه هولوکاست حیوانانی به تمام معناست بیش از میلیون ها گوسفند بین یک یا دو روز قربانی میشن یا در ماه محرم
حالا این چند تا روباه که در مقابلش هیچی نیستن موضوعات مرتبط رو باید بهم ربط داد! این اجتناب ناپذیره

ehsan1344

Registered User
لایک‌ها
354
کشورهای اسلامی در این زمینه پیشرو هستن
هر عید قربانی واسه خودش یه هولوکاست حیوانانی به تمام معناست بیش از میلیون ها گوسفند بین یک یا دو روز قربانی میشن یا در ماه محرم
حالا این چند تا روباه که در مقابلش هیچی نیستن موضوعات مرتبط رو باید بهم ربط داد! این اجتناب ناپذیره
قانون طبیعت اینه که هر موجودی برای زنده موندن به یه موجود دیگه نیازمنده و اصلا شکی هم توش نیست.
بحث سر کشتن حیوان و استفاده معقول از اون نیست بحث سر استفاده نامعقوله. یا فرضا هم اگر بگیم استفاده از پوست معقوله کشتن و زنده زنده پوست کندن رو هر عقل سلیمی میگه اشتباهه.
این رو هم بدونید آفریننده هر موجودی بهتر میدونه که روش استفاده از اون موجود چطوریه. کسی که ماشینی میسازه میدونه چطوری استفاده بشه درسته و چطوری غلطه.
لذا کشتن گوسفند برای قربانی و دادن گوشتش به فقرا رو من نمیدونم چه مشکلی داره؟؟؟ اگر اینطوریه که آدم بره بمیره دیگه چون هر کاری بکنه داره به حق یه حیوان یا گیاه تجاوز میکنه.
ضمنا هیچ دینی مثل اسلام نسبت به حیوانات توجه نکرده. دینی که میگه اگر خواستی گوسفندی رو از آغلش در بیاری اگر بیرون نمیومد و تو با گرفتن علف جلوی دهنش اونو آوردی بیرون باید آخر علفو بهش بدی نه اینکه فقط برای بیرون آوردن اون علفو جلوش بگیری.
حالا نمیشه کار چهارتا مسلمون جاهل رو که فرضا میرن روز عاشورا سگو آتیش میزنن به حساب دینی گذاشت که اینهمه به این مسایل دقت داره.

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
قانون طبیعت اینه که هر موجودی برای زنده موندن به یه موجود دیگه نیازمنده و اصلا شکی هم توش نیست.
بحث سر کشتن حیوان و استفاده معقول از اون نیست بحث سر استفاده نامعقوله. یا فرضا هم اگر بگیم استفاده از پوست معقوله کشتن و زنده زنده پوست کندن رو هر عقل سلیمی میگه اشتباهه.
این رو هم بدونید آفریننده هر موجودی بهتر میدونه که روش استفاده از اون موجود چطوریه. کسی که ماشینی میسازه میدونه چطوری استفاده بشه درسته و چطوری غلطه.
لذا کشتن گوسفند برای قربانی و دادن گوشتش به فقرا رو من نمیدونم چه مشکلی داره؟؟؟ اگر اینطوریه که آدم بره بمیره دیگه چون هر کاری بکنه داره به حق یه حیوان یا گیاه تجاوز میکنه.
ضمنا هیچ دینی مثل اسلام نسبت به حیوانات توجه نکرده. دینی که میگه اگر خواستی گوسفندی رو از آغلش در بیاری اگر بیرون نمیومد و تو با گرفتن علف جلوی دهنش اونو آوردی بیرون باید آخر علفو بهش بدی نه اینکه فقط برای بیرون آوردن اون علفو جلوش بگیری.
حالا نمیشه کار چهارتا مسلمون جاهل رو که فرضا میرن روز عاشورا سگو آتیش میزنن به حساب دینی گذاشت که اینهمه به این مسایل دقت داره.

دقیقا شکی توش هست...

یکی مثل این خانواده گوشت به چه دردش میخوره ؟

http://www.ghatreh.com/news/nn17191988/خیابان-خوابی-خانواده-3نفره-تهران-عکس

Last edited:

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249

اینو اسمش رو می گذارن توجیح!
اگه بنا به این باشه این آدمهای قاتل روباه هم می تونن ادعا کنن از این راه شکم زن و بچه شون رو سیر می کنن!
کشتن گوسفند برای دادن گوشت قربانی به فقرا؟ فقرا حتما باید گوشت بخورن؟ بجاش نمی تونی بهش غذای گیاهی یا پول بدی؟
حالا جالبه این روز هولوکاست حیوانی در اسلام جشن و عیده!

javadyazdani

Registered User
لایک‌ها
10,633
عزیز جسارتا نذر کردن و قربونی کشتن بره کی ؟ بره چی؟! بره یه امامی که 1400 سال پیش با فامیلش دعواش شده زدن هم دیگه رو کشتن!

بیشتر اصراف به نظر مییاد تا نظر کردن و فقرا رو سیر کردن! طرف حلیم میذاره خودش+همسایه ش کلی گوشت و آب و برق و گاز رو هدر میده و پیش خودش فک میکنه که کار پسندیده ای کرده! حلیم میپزه میده به همسایه ای که یکی مثل خودشه!

چه بلایی که سر مرغ و گوسفند و حتی ماهی ها نمییارن تو اینجا!

این همه اصرافی که تو یه ماه محرم و...میشه در سالیان نه چندان دور جیره کشور را خالی خواهد کرد ...............

ولی مسلمان ها یه خدا و یه امامی دارن که هیچیکی تو دنیا نداره و روزی رسونه !

ببینم ؛ تو میتونی یه ماه گوشت گاو و گوسفند و ماهی و... نخوری؟
میتونی یه ماه زندگیتو با خوردن سبزی و گیاه بگذرونی؟
نمیتونی لامصب، نمیتونی !
میدونی حتی گیاهی هم که میخوری موجود زنده ست؟
پس چرا از ریشه در میاری و با چاقو ریز ریزش میکنی و میخوری؟
مگه اون جون نداره؟
اگه قرار باشه بخاطر اینکه موجودات زنده حق زندگی دارن نباید کشته بشن، باید سر هفته غزل خداحافظی رو بخونیم

Dayfar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
حیوانات و تمام جمادات و نباتات آفریده شدند تا در خدمت انسان اشرف مخلوقات باشند.

LambOfChips

Registered User
لایک‌ها
1,757
نمیتونی لامصب، نمیتونی !
میدونی حتی گیاهی هم که میخوری موجود زنده ست؟
پس چرا از ریشه در میاری و با چاقو ریز ریزش میکنی و میخوری؟
مگه اون جون نداره؟
اگه قرار باشه بخاطر اینکه موجودات زنده حق زندگی دارن نباید کشته بشن، باید سر هفته غزل خداحافظی رو بخونیم

اول حیووونا اون گیاه رو میخورن بعد ما حیوون هارو! در عمل داریم هر دو رو میخوریم:D

ولی حییون گیاه رو میخوره از طریق پی پی برمیگردونه به طبیعت ولی ماچیپس! پی پی ما به چه دردی میخوره!

اصولا پست هایی که مربوط به من است و جلوش علامت سئوال است رو بنده نمیخونم . مگه من فضولم!

مرد خدا

Registered User
لایک‌ها
91
عزیز جسارتا نذر کردن و قربونی کشتن بره کی ؟ بره چی؟! بره یه امامی که 1400 سال پیش با فامیلش دعواش شده زدن هم دیگه رو کشتن!

بیشتر اصراف به نظر مییاد تا نظر کردن و فقرا رو سیر کردن! طرف حلیم میذاره خودش+همسایه ش کلی گوشت و آب و برق و گاز رو هدر میده و پیش خودش فک میکنه که کار پسندیده ای کرده! حلیم میپزه میده به همسایه ای که یکی مثل خودشه!

چه بلایی که سر مرغ و گوسفند و حتی ماهی ها نمییارن تو اینجا!

این همه اصرافی که تو یه ماه محرم و...میشه در سالیان نه چندان دور جیره کشور را خالی خواهد کرد ...............

ولی مسلمان ها یه خدا و یه امامی دارن که هیچیکی تو دنیا نداره و روزی رسونه !
این عکس فیله رو بردار حالمونو بهم زده افسردگی گرفتم

MyLGcookie

Registered User
لایک‌ها
446
بدن به امینو اسید هایی نیاز داره که فقط در گوشت و مشتقات حیوانی ان یافت میشود. پس یعنی ما باید حتما گوشت بخوریم ، ما به 9 امینو اسید اساسی نیاز داریم که حدود 3 تای آن در گیاهان است و مابفی آن در حیوانات است.
حالا ممیشه در زمینه مقدار گوشت مصرفی بحث کرد اما صحبت درباره خوردن یا عدم خوردن آن بی اساس و پایه است.

امضاء: My LG Cookie }
:D

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
اینو اسمش رو می گذارن توجیح!
اگه بنا به این باشه این آدمهای قاتل روباه هم می تونن ادعا کنن از این راه شکم زن و بچه شون رو سیر می کنن!
کشتن گوسفند برای دادن گوشت قربانی به فقرا؟ فقرا حتما باید گوشت بخورن؟ بجاش نمی تونی بهش غذای گیاهی یا پول بدی؟
حالا جالبه این روز هولوکاست حیوانی در اسلام جشن و عیده!

دهن ما رو سرویس کردین با این حمایت از حیوانات!!!!!! مصرف ( گاو و گوسفند و مرغ و ماهی ) یه چیز رایج تو تمام دنیاست ! چه ربطی به اسلام ، یهودی و مسیحی و ... داره ؟ حالا نحوه ذبحشو بگی شاید بشه در موردش یه چیزی گفت !

فقرا تا دلشون بخواد گیاه می خورن !!!! تا حالا خانواده ای که یه ماه گوشت نخورده دیدین ؟! چه عیبی داره بهشون گوشت داد ؟ خب پول هم بدی اون فقیره بنده خدا میره دوباره گوشت میخره تا ...... !

من خودم طرفدار حقوق حیوانات هستم البته به جاش ( نه افراط خوبه نه تفریط )

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
دهن ما رو سرویس کردین با این حمایت از حیوانات!!!!!! مصرف ( گاو و گوسفند و مرغ و ماهی ) یه چیز رایج تو تمام دنیاست ! چه ربطی به اسلام ، یهودی و مسیحی و ... داره ؟ حالا نحوه ذبحشو بگی شاید بشه در موردش یه چیزی گفت !

فقرا تا دلشون بخواد گیاه می خورن !!!! تا حالا خانواده ای که یه ماه گوشت نخورده دیدین ؟! چه عیبی داره بهشون گوشت داد ؟ خب پول هم بدی اون فقیره بنده خدا میره دوباره گوشت میخره تا ...... !

من خودم طرفدار حقوق حیوانات هستم البته به جاش ( نه افراط خوبه نه تفریط )
در مورد گوشت قربانی شاید برای اون فقیر حل کردن مشکلات مالیش حیاتی تر از پر کردن شکمش با گوشت باشه , دادن پول به جای گوشت کار منطقی تریه
والا من که نگفتم با مصرف گوشت مشکلی دارم ولی یه عده ای هستن از یه ور دم از دفاع از حقوق حیوانات و تحریم گوشت و وسایل چرمی و .... می زنن از یه ور دیگه با برخی مسائل مثل همین عید قربان مشکلی ندارن! با این تضادها و دو رویی ها مشکل دارم
وگر نه از نظر خودم تغذیه از حیوانات اجتناب ناپذیره
انسان در راس هرم غذایی قرار داره تغذیه از حیوانات هم اجتناب ناپذیره بجای دلسوزی باید باهاش کنار اومد همانطور که در طبیعت یه بره تازه به دنیا اومده توسط پلنگ و شیر و ... تکه تکه میشه و کسی کاری نمی کنه!

new24-5

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
2,697
بدن به امینو اسید هایی نیاز داره که فقط در گوشت و مشتقات حیوانی ان یافت میشود. پس یعنی ما باید حتما گوشت بخوریم ، ما به 9 امینو اسید اساسی نیاز داریم که حدود 3 تای آن در گیاهان است و مابفی آن در حیوانات است.
حالا ممیشه در زمینه مقدار گوشت مصرفی بحث کرد اما صحبت درباره خوردن یا عدم خوردن آن بی اساس و پایه است.

امضاء: My LG Cookie }
:D

امتحان زست داشتی؟(-شوخی-)
تعداد آمینواسید های ضروری که تنها تو گوشت موجوده رو نمیدونم ولی فکر کنم با خوردن سویا و... درست باشه
بعضی از گیاه خوار ها هم مثلا تخم مرغ یا .... میخورن که منبع پروتئین هست(پروتئین ذخیره ای-اسم انگلیسیش دقیق یادم نمیاد،آلبومین بود،چی بود؟..-)

الآن فکر کنم اگه بحث در مورد زجرکش کردن حیوانات برای بهره برداری باشه خیلی بهتر ج میده،الآن نسبتا بحث در باقالی ها به سر میبره!

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
نمیتونی لامصب، نمیتونی !
مشکل اینه که شما فک میکنی گیاه ینی علف.
به جز گوشت و مرغ و ماهی سایر خوراک ها گیاهی محسوب میشن. شما الان لوبیا نمی خوری؟!! عدس نمی خوری؟! قارچ نمی خوری؟!! برنج نمی خوری؟! خب اینا همه گیاهی هستند دیگه .
اتفاقن تنوع غذاهای گیاهی بسیار زیاد هست، فقط باید در مورد اون ها تحقیق کرد و یک برنامه ی غذایی مناسب برای خود تنظیم کرد

MyLGcookie

Registered User
لایک‌ها
446
امتحان زست داشتی؟(-شوخی-)
تعداد آمینواسید های ضروری که تنها تو گوشت موجوده رو نمیدونم ولی فکر کنم با خوردن سویا و... درست باشه
بعضی از گیاه خوار ها هم مثلا تخم مرغ یا .... میخورن که منبع پروتئین هست(پروتئین ذخیره ای-اسم انگلیسیش دقیق یادم نمیاد،آلبومین بود،چی بود؟..-)

الآن فکر کنم اگه بحث در مورد زجرکش کردن حیوانات برای بهره برداری باشه خیلی بهتر ج میده،الآن نسبتا بحث در باقالی ها به سر میبره!
نه عمو
سوم ریاضی ام!
از زیست سال اول یادم مونده!
تو سویا که کامل نیست
اما خب تخم مرغ هم حیوانی و در نتیجه امینو اسید های مورد نیاز انسان رو داره :)
موافـفم، حالا میریم سر اصول پایه ای زجر کش کردن گوسپند در عید بسیار سعید و مجید فربان!

new24-5

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
2,697
نه عمو
سوم ریاضی ام!
از زیست سال اول یادم مونده!
تو سویا که کامل نیست
اما خب تخم مرغ هم حیوانی و در نتیجه امینو اسید های مورد نیاز انسان رو داره :)
موافـفم، حالا میریم سر اصول پایه ای زجر کش کردن گوسپند در عید بسیار سعید و مجید فربان!

:)
و البته خوردن قسمت های ___ حیوون ها

javadyazdani

Registered User
لایک‌ها
10,633
مشکل اینه که شما فک میکنی گیاه ینی علف.
به جز گوشت و مرغ و ماهی سایر خوراک ها گیاهی محسوب میشن. شما الان لوبیا نمی خوری؟!! عدس نمی خوری؟! قارچ نمی خوری؟!! برنج نمی خوری؟! خب اینا همه گیاهی هستند دیگه .
اتفاقن تنوع غذاهای گیاهی بسیار زیاد هست، فقط باید در مورد اون ها تحقیق کرد و یک برنامه ی غذایی مناسب برای خود تنظیم کرد

مگه من خلاف اینو میگم؟
خود منم در کنار گوشت گاو و مرغ و ماهی که میخورم، عدس و برنج و... هم میخورم
حرف من اینجاست که چرا یه عده به خودشون اجازه کشتن گوسفند و دیدن خونش رو نمیدن ولی میتونن گیاهان رو ببُرن، قطعه قطعه کنن و بخورن؟
مگه اون برنج موجود زنده نیست؟
مگه اون قارچ موجود زنده نیست؟
چرا کسی نمیاد از حقوق گیاهان دفاع کنه؟

مشکل ما اینجاست که بعضی چیز هارو " بد " متوجه میشیم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا