• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پولداري که ۴۴ ميليون بابت شماره موبایل داد!

Mahmoud58

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
شماره تلفن همراه 09122222222 بعنوان رندترين شماره دومين مزايده فروش شماره‌هاي رند و مناسب شركت ارتباطات سيار (MCI) به مبلغي بيش از 44 ميليون تومان فروخته شد.

به گزارش ايستنا، وحيد صدوقي مديرعامل شركت ارتباطات سيارافزود: پاكت‌هاي مزايده دوم شماره‌هاي رند و مناسب شركت ارتباطات سيار (MCI) گشوده و برندگان آن مشخص شدند كه بر طبق نتايج آن بيشترين رقم پيشنهادي در اين مزايده به شماره 09122222222 اختصاص يافته كه خريدار خوش ذوق آن به تناسب 8 عدد 2 اين شماره رقم 44 ميليون و چهارصد و چهل و چهار هزار و چهارصد و چهل و چهار تومان (8 عدد چهار) را پيشنهاد داده است.

منبع بازتاب

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167

Mahmoud58

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
خوب طرف دیوانه بوده!!!
عوضش عموی من میلیارده ، اما هنوزم که هنوزه با دوچرخه ایران دوچرخ میره سر کارش ( LoL )

خب ببین ... میگن مردای ایرانی دستشون که به دهنشون رسید شلوارشون دو تا میشه !!! :lol: :lol: :lol: :lol:

ولی عموی شما احتمالاً از عجایب ایرانی هست !!! :blush: :blush: :blush:

Temptation

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:blink: امیدوارم خود خدا یه مرحمتی بهش بکنه و اینا :blink:

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
خوب طرف دیوانه بوده!!!
عوضش عموی من میلیارده ، اما هنوزم که هنوزه با دوچرخه ایران دوچرخ میره سر کارش ( LoL )

خیلی راحت قابل توجیه

ببین دو نوع پولدار داریم نوع اول پولدار اورجینال هست یعنی کسی که خودش پولدار شده اینگونه افراد بارز ترین خصوصیتشون اینه که خسیس هستن چون اگر نبودن نمیتونستن این همه پول از اول جمع کنن و پولدار بشن اما نوع دوم پولداری هست که یک شبه پولدار شده یا ثروت باد آورده ای یا ارثی یا..... اینگونه افراد بسیار دست و دلبازن و بی حساب خرج میکنن ......یحتمل عموی شما از پولدار نوع اول و این بابا که 44 تا داده از نوع دوم هست

پی نوشت: البته گفته هایی که من بالا گفتم هیچ گاه 100 درصد وقطعی نیست استثائات هم پیدا میشه منتها من چیزی که توی عموم هست گفتم

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
يك نكته اي در ميان است .

تا زماني كه در جايگاه كسي نيستيم نمي توانيم در مورد رفتارش قضاوت كنيم . بايد در موقعيت يك فرد يا يك اجتماع بود و سپس در موردش قضاوت كرد .

براي من كه در آمد ساليانه ام به اندازه نصف اين مبلغ هم نيست قضاوت در مورد اين قضيه كمي سخت است اما شايد هر كدام از ما هم در اين موقعيت باشيم كاري اينچنين انجام دهيم . البته منظورم تنها در اين مورد نيست . در كليه امور زندگي است .
فرض كنيد يك نفر گذارش به اين انجمن بيفتد و از نظر مالي در سطحي نباشد كه براي يك گوشي 700.000 هزينه كند آنوقت با خود مي گويد اينها ديوانه هستند اينهمه پول به يك گوشي مي دهند اما براي اشخاصي كه در سطح توانايي مالي هستند كه مي توانند اين مبلغ براي گوشي هزينه كنند اين كار ابدا ديوانگي نخواهد بود و براي خود توجيهي دارند .
منظورم اين است هر زمان كه ما كاري را انجام مي دهيم يك سري توجيهات براي خود داريم كه اين كار را منطقي جلوه دهد ( لاقل براي خود ما )

چند وقت پيش در روزنامه اطلاعيه فروش آپارتماني را ديدم متري 8.000.000 تومان و جالب اينكه متراژ آپارتمانهاي اين برج از 700 متر تا 1200 متر بود . تصورش را بكنيد . يك نفر در اين شهر مي آيد و 8 ميليارد تومان براي يك آپارتمان خالي هزينه مي كند . حتما 2 ميليارد تومان هم هزينه مي كند براي تجهيز داخل آن . يعني يك آپارتمان مي شود 10 ميليارد تومان . براي ما كه تمام ثروت ايل و تبارمان را جمع كني باز هم اين مبلغ نمي شود اينكار يك ديوانگي محسوب مي شود اما اگر ما هم جاي آن خريدار بوديم و 500 ميليارد سرمايه داشتيم آيا باز هم خريد يك آپارتمان 10 ميلياردي ديوانگي محسوب مي شد ؟؟؟

ولي بعد از همه اين حرفها من هم در موقعيت امروزم مي گويم طرف ديوانه است و بايد به روان پزشك مراجعه كند .

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
هه هه! شمارشو نباید مینوشتی! حالا زنگ میزنیم مزاحم میشیم!

metallurg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من نمیدونم چرا تا وقتی اینجور افرادی هستن, ملت باید پیاده برن سره کار!:happy:

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
يك نكته اي در ميان است .

تا زماني كه در جايگاه كسي نيستيم نمي توانيم در مورد رفتارش قضاوت كنيم . بايد در موقعيت يك فرد يا يك اجتماع بود و سپس در موردش قضاوت كرد .

براي من كه در آمد ساليانه ام به اندازه نصف اين مبلغ هم نيست قضاوت در مورد اين قضيه كمي سخت است اما شايد هر كدام از ما هم در اين موقعيت باشيم كاري اينچنين انجام دهيم . البته منظورم تنها در اين مورد نيست . در كليه امور زندگي است .
فرض كنيد يك نفر گذارش به اين انجمن بيفتد و از نظر مالي در سطحي نباشد كه براي يك گوشي 700.000 هزينه كند آنوقت با خود مي گويد اينها ديوانه هستند اينهمه پول به يك گوشي مي دهند اما براي اشخاصي كه در سطح توانايي مالي هستند كه مي توانند اين مبلغ براي گوشي هزينه كنند اين كار ابدا ديوانگي نخواهد بود و براي خود توجيهي دارند .
منظورم اين است هر زمان كه ما كاري را انجام مي دهيم يك سري توجيهات براي خود داريم كه اين كار را منطقي جلوه دهد ( لاقل براي خود ما )

چند وقت پيش در روزنامه اطلاعيه فروش آپارتماني را ديدم متري 8.000.000 تومان و جالب اينكه متراژ آپارتمانهاي اين برج از 700 متر تا 1200 متر بود . تصورش را بكنيد . يك نفر در اين شهر مي آيد و 8 ميليارد تومان براي يك آپارتمان خالي هزينه مي كند . حتما 2 ميليارد تومان هم هزينه مي كند براي تجهيز داخل آن . يعني يك آپارتمان مي شود 10 ميليارد تومان . براي ما كه تمام ثروت ايل و تبارمان را جمع كني باز هم اين مبلغ نمي شود اينكار يك ديوانگي محسوب مي شود اما اگر ما هم جاي آن خريدار بوديم و 500 ميليارد سرمايه داشتيم آيا باز هم خريد يك آپارتمان 10 ميلياردي ديوانگي محسوب مي شد ؟؟؟

ولي بعد از همه اين حرفها من هم در موقعيت امروزم مي گويم طرف ديوانه است و بايد به روان پزشك مراجعه كند .

تایید میشه;)

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
ای بابا خوب طرف داره میخره:D
اتفاقا برای کارهای تجاری خوراکه مثلا ایران فیلم شعبه آزادی رو دیدین؟ شمارش اینه 66666666
خب من اینو شاید دبستان بودم دیدم هنوز یادمه هر بارم کار فوری داشته باشم نمیرم تو خیابون بگردم یکی پیدا کنم سریع زنگ میزنم به این حالا من یه نفرم میدونید چجوری با این کار مشتری جمع میشه؟
تو کار خودم میگم
مثلا یه ماشین آلات سنگین دار یا یه شن و ماسه فروش اینو داشته باشه اولین نفری که بهش زنگ میزنیمه اگه قیمتاش خوب باشه معاملمون میشه
ینی بدون هیییچ تبلیغی فروشش میره بالا
ضمن اینکه این شماره حکم پول نقد رو داره اینجوری نیستش که ارزشش الان 500 تومن باشه هر وقت بخواد بفروشه بازم به همین قیمت ازش میخرن

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
يك نكته اي در ميان است .

حرفای بهروز 100% تایید میشه
این بهروز حرف میزنه همینجور نقل و نبات میریزه:D

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
هه هه! شمارشو نباید مینوشتی! حالا زنگ میزنیم مزاحم میشیم!

اتفاقا" فکر خوبیه!!:D

عوض اینکه بیایم اینجا نقد و تحلیل کنیم که چرا این بابا این همه پول پای این شماره داده، یه زنگ بزنیم به شمارش از خودش بپرسیم:p :lol:

ولی من خیلی کنجکاوم بدونم این آقایی که این همه پول داده سیم کارت گرفته، واسه این شماره چه گوشی ای خریده؟؟

Mahmoud58

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
يك نكته اي در ميان است .

بهروز جان ! نکته اصلی اینجاست که در این طرف شهر افرادی هستند که نان شب ندارند و چند کیلومتر آنطرف تر کسانی هستند که برای پز یه شماره 44 میلیون میدن ... و اون وقت کسانی هم هستند که داد میزنند : عدالت ، تبعیض اصلاً وجود ندارد ... :wacko:

2rntug0.jpg

یه نفر خوابش می یاد و واسه خواب جانداره

یه نفر یه لقمه نون برای فردا نداره

یه نفر میشینه و می شمره اسکناساشو

می خوا د امتحان کنه که تا داره یا نداره

یه نفر از بس بزرگه خونشون گم می شه توش

اون یکی اتاقشون واسه همه جا نداره

بابا می خواد واسه دخترش عروسک بخره

انتخابم می کنه پولشو اما نداره

یکی دفترش پر از نقاشی و خط خطیه

اون یکی مداد برای اب و بابا نداره

یکی ویلا ی کنار خونشون قصره ولی

اون یکی حتی تو فکرش اب دریا نداره

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7

ایول ! برم گوش کنم اینو... :D

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
بهروز جان ! نکته اصلی اینجاست که در این طرف شهر افرادی هستند که نان شب ندارند و چند کیلومتر آنطرف تر کسانی هستند که برای پز یه شماره 44 میلیون میدن ... و اون وقت کسانی هم هستند که داد میزنند : عدالت ، تبعیض اصلاً وجود ندارد ... :wacko:

2rntug0.jpg

متاسفانه این نتیجه ی دولت بی فکره
همینجور سرمایه دارا خون ضعیفارو تو شیشه میکننو رشد میکنن و هیچ کس کاری نمیکنه
البته این ایراد رو نمیشه به این فرد گرفت خب داره میخواد بخره
ولی دولت نباید بزاره که فاصله ها اینقدر زیاد بشه
اتفاقا سر این برج بین المللی تهران با پدرم صحبت میکردم
حتما دیدیش خونه هاش تا متری 5 میلیون تومن داره و مثلا یه خونه 450 متریش میشه 2 میلیاردو خورده ای
پدرم میگفت نباید اینا باشه چون بقیه ندارن
ولی من عقیدم این نیست
من میگم هرکی داره بخره بخوره نوش جونش ولی دولت نبید بزاره که که کسایی باشن که حتی نتونن چادر شب بخرن
پس این بیچاره رو به باد انتقاد نگیرید دولت عدل و رییس جمهور از جنس مردم رو مورد سوال قرار بدید
که آقای رییس جمهور مگه نگفته بودی مردم پول نفت رو به خونشون میبرن؟ 2 سال گذشت ولی 1 ریال هم اضافه نشد ... بلکه اومدن حرکت های غلطی رو انجام دادن مثل ثابت کردن حقوق کارگرا ... آخه یکی نیست به این ابله بگه چرا حقوق کارگر رو ثابت میکنی؟ مثلا ما توی کارگاه خودمون بعضی کارگرا کارشون بهتر بود بهشون حقوق بیشتری میدادیم ولی حالا کارفرما زبونش دراز شده که نه دولت اینو تصویب کرده منم بیشتر نمیدم
یه نفرم داشت یه ذره بیشتر نون میخورد اینا نذاشتن
ولی اصلا نظارتی روی قوق افرادی مثل داییم نمیکنن که تو همون کارگاه رییس کارگاه و زیر ماهی 6 میلیون کار نمیکنه
و 6 میلیون حقوق این ماهشو زدن ازش ککشم نگزید و میگفت چه باحال زدن من نفهمیدم
متاسافنه دولت عدالت ما داره فقر رو به صورت کاملا عادلانه بین همه تقسیم میکنه

metallurg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اونم احتمالا همینو در مورد شما میگه!
اجر نهادن به نظرات دیگران از ضروریاته! مشروط بر اینکه مخابرات رو برای کلاشی های بزرگتری در سطح ملی جلی نکنه ! وصد البته اینجاست که فرق بین سوارکار و سواری دهنده مشخص می شه.;)

بالا