• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پولداري که ۴۴ ميليون بابت شماره موبایل داد!

Mahmoud58

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
اجر نهادن به نظرات دیگران از ضروریاته! مشروط بر اینکه مخابرات رو برای کلاشی های بزرگتری در سطح ملی جلی نکنه ! وصد البته اینجاست که فرق بین سوارکار و سواری دهنده مشخص می شه.;)

حالا ما سوارکاریم یا اسب ؟!! :D :D :D :D

parsa

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
102
2rntug0.jpg
آقا این کاریکاتوره خیلی تاثیر گذار بود ...! باور کن من از دیشب تا حالا هر وقت می بینمش .....
258.gif

یه دنیا حرف داره این کاریکاتور که با صد صفحه مقاله هم نمیشد بیان کرد ...! دست مریزاد به طراحش!

راستی نمیدونی طرحش کی بوده؟ شما از کجا آوردیش؟

Mahmoud58

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
آقا این کاریکاتوره خیلی تاثیر گذار بود ...! باور کن من از دیشب تا حالا هر وقت می بینمش .....
258.gif

یه دنیا حرف داره این کاریکاتور که با صد صفحه مقاله هم نمیشد بیان کرد ...! دست مریزاد به طراحش!

راستی نمیدونی طرحش کی بوده؟ شما از کجا آوردیش؟

پارسا جان ! من اینو وقتی داشتم توی گوگل سرچ میزدم پیدا کردم ...

خودم که اینو میبینم یاد فیلم "فقر و فحشا " -مسعود دهنمکی - می افتم ...

اونجایی که آخر فیلم آهنگی میخونه : یکی خونشو فرخته واسه بچه اش نون خریده !!!

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
بهروز جان ! نکته اصلی اینجاست که در این طرف شهر افرادی هستند که نان شب ندارند و چند کیلومتر آنطرف تر کسانی هستند که برای پز یه شماره 44 میلیون میدن ... و اون وقت کسانی هم هستند که داد میزنند : عدالت ، تبعیض اصلاً وجود ندارد ... :wacko:

البته اين سخنان شما كاملا درست است و براستي عكسي كه گذاشته بودي تاثر برانگيز بود .

البته فكر مي كنم بايد كمي بيشتر در مورد عدالت با هم صحبت كنيم .
البته جايش در اين انجمن نيست و شايد در گفتگوي آزاد ( يك روزي كه هر دو حال داشتيم ) با هم در اين مورد صحبت كنيم .
من هم معتقد هستم كه عدالت وجود ندارد . اما عدالتي كه من براي خودم تصوير كرده ام كمي متفاوت از عدالتي است كه جامعه در نظر دارد .

به همين دليل گفتم يك روزي مفصل با هم در اين مورد صحبت خواهيم كرد .

از شما هم ممنونم كه سخنان برادر كوچك خود را خواندي و پاسخ دادي .

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
بهروز جان ! نکته اصلی اینجاست که در این طرف شهر افرادی هستند که نان شب ندارند و چند کیلومتر آنطرف تر کسانی هستند که برای پز یه شماره 44 میلیون میدن ... و اون وقت کسانی هم هستند که داد میزنند : عدالت ، تبعیض اصلاً وجود ندارد ... :wacko:

یه نفر خوابش می یاد و واسه خواب جانداره

یه نفر یه لقمه نون برای فردا نداره

یه نفر میشینه و می شمره اسکناساشو

می خوا د امتحان کنه که تا داره یا نداره

یه نفر از بس بزرگه خونشون گم می شه توش

اون یکی اتاقشون واسه همه جا نداره

بابا می خواد واسه دخترش عروسک بخره

انتخابم می کنه پولشو اما نداره

یکی دفترش پر از نقاشی و خط خطیه

اون یکی مداد برای اب و بابا نداره

یکی ویلا ی کنار خونشون قصره ولی

اون یکی حتی تو فکرش اب دریا نداره

خوب فرضاً که برای پزش 44 ملیون پول شماره رو داده! مگه تو جیب دولیت نرفته!؟ البته درست، این پول هیچ وقت پاشو لای سفره ی مردم باز نمی کنه(!) ، ولی اگر می کردها، در اونصورت کار این بابا همچین کار بدی هم نبوده!
306.gif

Mahmoud58

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
البته فكر مي كنم بايد كمي بيشتر در مورد عدالت با هم صحبت كنيم .
البته جايش در اين انجمن نيست و شايد در گفتگوي آزاد ( يك روزي كه هر دو حال داشتيم ) با هم در اين مورد صحبت كنيم .
من هم معتقد هستم كه عدالت وجود ندارد . اما عدالتي كه من براي خودم تصوير كرده ام كمي متفاوت از عدالتي است كه جامعه در نظر دارد .

.

خواهش میکنم بهروز جان ! شما سرور ما هستید ... :blush: چشم من یه تاپیک در مورد عدالت در گفتگوی آزاد میزنم ولی گفتگوی آزاد جای مناسبی نیست ... چون افرادی اونجا پست میزنن که فقط تاپیک منحرف میکنند ولی با این حال چشم ! :blush:

Mahmoud58

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
خوب فرضاً که برای پزش 44 ملیون پول شماره رو داده! مگه تو جیب دولیت نرفته!؟ البته درست، این پول هیچ وقت پاشو لای سفره ی مردم باز نمی کنه(!) ، ولی اگر می کردها، در اونصورت کار این بابا همچین کار بدی هم نبوده!
306.gif

درسته دوست عزیز ! عدالت یعنی اینکه همه از یک فرصت برابر برای تحصیل ، کسب درآمد و خلاصه زندگی برخوردار باشند ... نه اینکه یکی فقط برای یه شماره موبایل 44 میلیون داشته باشه و دیگری کوچکترین درآمدی نداشته باشه ؟!!! :blush:

ebruuu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حالا اپارتمان 10 میلیاردی یه چیزی ولی یه خط موبایل 44 میلیون اصلا نمی ارزه تازه اگر هم می ارزید یه همچین
پولی را نباید به این دولت مسخره داد

sservati

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بابا اصلاً كي ميگه شماره رند خوبه!

من خودم شمارم زيادي رند به هر كي ميدم مگه يادش ميره:(

البته من نه خلم نه چلم و نه ديوانه!!!:happy: شماره شانسي شانسي گيرم اومده:rolleyes:

ولي باور كنين ميخوام يه مدت بگذارمش كنار از سر ملت بيفته!

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
شماره تلفن همراه 09122222222 بعنوان رندترين شماره دومين مزايده فروش شماره‌هاي رند و مناسب شركت ارتباطات سيار (MCI) به مبلغي بيش از 44 ميليون تومان فروخته شد

ای ول !! طرف خیلی مشتاق بوده هاااا

هه هه! شمارشو نباید مینوشتی! حالا زنگ میزنیم مزاحم میشیم!
عوض اینکه بیایم اینجا نقد و تحلیل کنیم که چرا این بابا این همه پول پای این شماره داده، یه زنگ بزنیم به شمارش از خودش بپرسیم

ولی من خیلی کنجکاوم بدونم این آقایی که این همه پول داده سیم کارت گرفته، واسه این شماره چه گوشی ای خریده؟؟

موافقم ! یه زنگ همه چیز رو حل می کنه !!
لابد گوشیش 1100 هست
24.gif

تایید می شه
48.gif

بزنیم سیم کارتش رو بسوزونیم
19.gif

هیچ

Registered User
لایک‌ها
0
به نظر من اگه حتی خودمم اونقدر پولدار بشم که بتونم یه همچین سیم کارتی بخرم بازهم نخواهم خرید
اینکه شما می گی اگه خودمون هم پولدار بشیم ممکنه همچین کاری بکنیم اشتباه است یعنی کاری که درست نیست خوب درست نیست چه خودمون این کار رو انجام بدیم چه کس دیگه ای
اصلا هم بحث پولداری و این چیزا نیست. ما هم با همین توانایی مالیمون ممکنه یه چیزا بخریم که چیزی شبیه کار این طرف باشه البته با تناسب دیگه
من می خوام بگم اگر همه ما چه خیلی پولدار چه بقیه اگه بجای اینکه بیان اینهمه واسه این چیزا خرج کنن که واقعا هیچ فایده ای نداره بیان کاری کنن که بقیه هم بتونن به یک حدی از تونایی مالی برسن یا حداقل خیلی از نیاز های ضروری زندگیشون رو برطرف کنن خیلی بهتره

Mahmoud58

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
بابا اصلاً كي ميگه شماره رند خوبه!

من خودم شمارم زيادي رند به هر كي ميدم مگه يادش ميره:(

البته من نه خلم نه چلم و نه ديوانه!!!:happy: شماره شانسي شانسي گيرم اومده:rolleyes:

ولي باور كنين ميخوام يه مدت بگذارمش كنار از سر ملت بيفته!

شماره رند فقط برای اینکه یاد دیگران بمونه خوبه ! فقط جنبه تبلیغاتیش خوبه !! :blush:

حالا اپارتمان 10 میلیاردی یه چیزی ولی یه خط موبایل 44 میلیون اصلا نمی ارزه تازه اگر هم می ارزید یه همچین
پولی را نباید به این دولت مسخره داد

تازه میخوان اون شماره 09123456789 رو که به موزه فرستاده بودن به مبلغ 100 میلیون بفروشند ... :p

به نظر من اگه حتی خودمم اونقدر پولدار بشم که بتونم یه همچین سیم کارتی بخرم بازهم نخواهم خرید
اینکه شما می گی اگه خودمون هم پولدار بشیم ممکنه همچین کاری بکنیم اشتباه است یعنی کاری که درست نیست خوب درست نیست چه خودمون این کار رو انجام بدیم چه کس دیگه ای
اصلا هم بحث پولداری و این چیزا نیست. ما هم با همین توانایی مالیمون ممکنه یه چیزا بخریم که چیزی شبیه کار این طرف باشه البته با تناسب دیگه
من می خوام بگم اگر همه ما چه خیلی پولدار چه بقیه اگه بجای اینکه بیان اینهمه واسه این چیزا خرج کنن که واقعا هیچ فایده ای نداره بیان کاری کنن که بقیه هم بتونن به یک حدی از تونایی مالی برسن یا حداقل خیلی از نیاز های ضروری زندگیشون رو برطرف کنن خیلی بهتره

سواره به فکر پیاده نیست و سیر به فکر گرسنه !!! :( اگه شما هم اینقدر پول داشتی ... به فکر دیگران نبودی و این کارو میکردی ... :blush:

هیچ

Registered User
لایک‌ها
0
سواره به فکر پیاده نیست و سیر به فکر گرسنه !!! :( اگه شما هم اینقدر پول داشتی ... به فکر دیگران نبودی و این کارو میکردی ... :blush:

شما خیالت راحت من اگه چند برابرشم پول داشتم بازم همچین کاری نمی کردم چون به نظرم خیلی مسخره و ... ایناست.
بعد هم من دارم همینو میگم که این جور چیزا به طرز فکر طرف بستگی داره نه پولش

یاشار

Registered User
لایک‌ها
3
حالا این بحثا چه ربطی به این بخش داره؟
این صحبتا بیشتر مناسبه گفتگوی آزاده تا این بخش...

moein_lootii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر من کسی که ماشینش تکه لباسش تکه خونش تکه باید موبایلش هم تک باشه(هم خط و هم گوشی)

Mahmoud58

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
به نظر من کسی که ماشینش تکه لباسش تکه خونش تکه باید موبایلش هم تک باشه(هم خط و هم گوشی)

ای ول !!! :D :D :D شما اگه رئیس جمهور میشدی چی میشد ... !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: امکانات رو با عدالت کامل تقسیم میکردی !!! :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:

moein_lootii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ای ول !!! :D :D :D شما اگه رئیس جمهور میشدی چی میشد ... !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: امکانات رو با عدالت کامل تقسیم میکردی !!! :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:
اولا که هر کی اختیار پولش رو داره
در ضمن من اگه رییس جمهور بودم ریشم رو تیغ می کردم و گوجه رو ارزون می کردم

Mahmoud58

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
اولا که هر کی اختیار پولش رو داره
در ضمن من اگه رییس جمهور بودم ریشم رو تیغ می کردم و گوجه رو ارزون می کردم

ای ول !!! .... :blush:

چون میگی هر کی پولش عالیست باید خونه و موبایلش ( گوشی و شماره ) هم عالی باشه ... مطمئن باش گوجه عالی رو هم به اون عالی دارها میدادی ... الان که گوجه گرونه فقط مردم پول بدبخت ندارند که غذای خوب درست کنند ولی مسئولین و عالی دارها دارند که .... !!! :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
ای ول !!! .... :blush:

چون میگی هر کی پولش عالیست باید خونه و موبایلش ( گوشی و شماره ) هم عالی باشه ... مطمئن باش گوجه عالی رو هم به اون عالی دارها میدادی ... الان که گوجه گرونه فقط مردم پول بدبخت ندارند که غذای خوب درست کنند ولی مسئولین و عالی دارها دارند که .... !!! :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:

:D :D :D :D

بالا