• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پولم رو چکار کنم تا ارزشش پایین نیاد؟

mmdreza

Registered User
لایک‌ها
102
کسی هست به من کمک کنه برای ورود به بورس چکار کنم ؟ قبلا ارز دیجیتال کار میکردم اومدم بیرون به دلایل شخصی با این که خیلی خوب بود

الان به جاش دنبال یه جایگزین مثل بورس میگردم البته چیزی ازش نمیدونم اگه کسی هست منو راهنمایی کنه ؟ یه دنیا ممنونش میشم

ایدی تلگرام اگه ویس هم بفرستید اشکال نداره Mmd_zdd

newworker

Registered User
لایک‌ها
43

دل آهنگ

Registered User
لایک‌ها
3,516
نگرانی دکتر بهمن آرمان، اقتصاددان از تبعات و پیامدهای ترکیدن احتمالی حباب بورس در آینده در گفتگو با «نود اقتصادی»؛
به روحانی گفتم وضعیت امروز بورس شبیه توطئه است

دکتر بهمن آرمان با بیان اینکه فقط در ۳ ماهه نخست امسال حدود ۴۰ هزار میلیارد تومان پول تازه وارد بورس شد، گفت: میخواهند مملکت را جوری به پیش ببرند که در آینده حباب بورس بترکد، اگر این اتفاق بیفتد، نهادهای امنیتی و اطلاعاتی هم نمی‌توانند کاری کنند. به روحانی گفتم وضعیت امروز بورس شبیه توطئه است.

tbourse.college

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
روش های سرمایه گذاری مختلفی وجود دارد. بدون ریسک ترین سرمایه گذاری دریافت کد بورسی و خرید سهام عرضه اولیه هست. که البته این روش برای سرمایه کم مناسب هست. برای مبالغ بیشتر پیشنهاد میشه حتما با شرکت در کلاس آموزش بورس علم سرمایه گذاری در بورس را بدست آورید.
آموزش دریافت کد بورسی غیر حضوری
عرضه اولیه چیست و چطور عرضه اولیه را بخریم؟

h3saam

Registered User
لایک‌ها
392
سلام دوستان گرامی من یه مبلغی (نزدیک به ۴ میلیون تومن) پول دارم که هرچند کمه اما فعلا هیچ کاری نمیتونم باهاش بکنم و تا یک سال آینده همینطوری باید نگهش دارم. هر از گاهی هم مبلغی بهش اضافه میکنم که تا سال آینده ممکنه تا ۱۰ تومن هم برسه. اما همونطور که می دونید اگه همینطوری توی بانک نگهش دارم ارزشش خیلی پایین میاد. از طرفی هم نمیدونم چکارش کنم که دست کم ارزشش تا سال بعد حفظ بشه. سود که هیچی، همینکه بی ارزش نشه کافیه.
اگه ایده ای دارید خیلی خوشحال میشم پیشنهاد بدید. هر روشی که بتونم ارزشش رو حفظ کنم کفایت میکنه.
پیشاپیش ممنون
به حرف چه کسی عمل کردین سرنوشت چی شد ؟؟

بالا