• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پول دادن ب گدا. آری یا خیر؟

کمک ب گدایانِ محترم در خیابان

• بله. حتما

Votes: 3 13.0%
  • خیر. اصلا و ابدا

Votes: 12 52.2%
  • یستگی داره ب سنش

Votes: 4 17.4%
  • فقط اگه زن باشه

Votes: 1 4.3%
  • فقط اگه مرد باشه

Votes: 0 0.0%
  • اگر معتاد باشه کمک میکنم

Votes: 3 13.0%

• Total voters
    23

zarindvd

Registered User
لایک‌ها
226
به چنين افرادي به هيچ وجه نبايد كمك كرد
چنين افرادي معمولا به صورت باند كار ميكنن
صبح يكي مياره پيادشون ميكنه و شب دوباره سوارشون ميكنه
چنين افرادي به گدايي عادت كردن و اگه كل زمين رو هم بهشون بديد ميرن مريخ گدايي ميكنن
فرض كنيد يه نفر رو از جنگل بياريد تويه برج زندگي كنه.مسلما نميتونه اينا هم همينطورن
بهترين چيز اينه كه اگر كسي ازتون پول ميخواد اگر ميتونيد بهش بگيد ببرتون وضع زندگيش رو ببينيد و وقتي مطمئن شديد واقعا محتاجه اون موقع اگر توانش رو داريد هرماه يه مقدار بذاريد كنار و دستش رو بگيريد يا با همسايه ها و فاميل صحبت كنيد با هم بهش كمك كنيد.
تا مردم به چنين افرادي كه از احساسات مردم سو استفاده ميكنن كمك كنن هيچ وقت از خيابون ها جمع نميشن.البته اينجا جديدا از خيابون دارن جمعشون ميكنن جاهاي ديگه رو خبر ندارم.
يادمه چند سال پيش همسايمون به يكيشون گفت بيا خونه ما كار كن بهت حقوق هم ميدم گفت خودت انقدر كار كن تا كمرت بشكنه:happy:

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
هفته پیش از دانشگاه میومدیم یه شهر دیگه بودیم

یجا وایسادیم بنزین زدیمو با رفیقمون وایسادیم چای بخوریم یه پراید اونور بود یه زن و مرد بودن توش

دیدم مرد اشاره می‌کنه به من یه لحظه تشریف بیارین

رفتم گفتم بله گفت شما مشخصه انسان با شخصیتی هستین گفتم با شما در میون بذارم گفتم بفرمایید گفت ما از شهرای شمالی میایم اومدیم قم زیارت کیفمون رو زدن هیچی‌ پول نداریم بریم

گفتم من پول بدم الان به شما چقد می‌خواین؟!با هزار تومن که نمی‌شه کاری کرد اگه میخواید ۵۰ تومن بدم بهتون

گفت واقعا نمی‌دونم چی‌ بگم خیلی‌ لطف می‌کنید

گفتم وظیفس فقط اگه می‌شه یه چیزی پیش من بمونه مثلا گوشی مبایلتون بعد که واسم واریز کردید من گوشیو بفرستم واستون

من من کردو‌ گف آخه گوشی لازمه گفتم پس خدا نگهدارتون :D

Nereid

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
852
به نظر من اون بچه ای که بابا ننش میفرستنش گدایی و وسایل فروشی واقعا محتاجند!:(

بعضی از این بچه ها دزدیده شدند بعضی هاشونم توسط والدین معتادشون به این کار مجبور می شند

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
خیر. اصلا و ابدا

البته کاش بقیه هم می فهمیدند...

بالا