• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پول در آوردن چه آسان است

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
اما در جواب شما دوست عزیز!!!!!!!!!!
بنده به شما جسارت نمیکنم اما اگر اصرار دارید ..... حتما هستید
زیرمجموعه گرفتنم بلد نیسی. اگه میخوای زیر مجموعه بشم نباید بهم بگی حتما ببوگلابی هستی:general304:

آرین محمدی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
زیرمجموعه گرفتنم بلد نیسی. اگه میخوای زیر مجموعه بشم نباید بهم بگی حتما ببوگلابی هستی:general304:
سلام!!!!!!
منو ببخش!!! آخه یکی میگه خودش مدیره !!! یکی دیگه میگه فرار کرد!!!!!! یکی میگه حالم به هم خورد و .........
در هر صورت منو ببخشید!!!!!!!!!!!
در مورد زیرمجموعه گیری هم من فقط دعوت میکنم و هیچ اجباری نیست!!!!! چه بسا افرادی زیرمجموعه من بشن اما بعدا متحمل ضرر بشن مثل بورس!!!!!
به همین دلیل شما با دعوت میتونید یک سری تبلیغات رو انجام بدبد و بعد با خیال راحت عضو بشید!!!!!!
باتشکر:):):):):)

Nader FN

Registered User
لایک‌ها
118
باو این روش و ادبیاتی که برداشتی مال اوایل دهه هشتاده! :D

"سلام و درود بر تو دوست گرامی! شاید برا شما هم پیش اومده که از فضای اینترنت برای کسب درآمد استفاده کنین ، اما به جایی نرسین! خب اون روزا دیگه تموم شدن! تا به حال اسم سرویس تبلیغاتی تنتاک به گوشت خورده؟ اولش منم شک داشتم. ولی الان هر هفته 150 دلار برداشت دارم از سایت. اینم مدرکش:
{پیوست یه عکس ت*می تخیلی تحت عنوان مدرک}
تو هم میتونی! اینم آدرس سایت:
tantak-oskol.com/?ref=code_man
به یاد داشته باش! : برای به دست آوردن چیز هایی که تا کنون نداشتی ، باید به فردی تبدیل شوی که تاکنون نبوده ای! (جرج دبلیو بوش)"

برو تو بلاگفا و میهن بلاگ تبلیغ کن شاید چیزی تور کردی!

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
اين روز ها غالب جوانها از بيكاري مي نالند و اين مساله را تاجايي پيش برده اند كه رييس جمهور مجبور شد در سال جاري 2.5 ميليون شغل ايجاد كند.

aH1402372082.jpg

بدون شرح!
28045_524.jpg

توالت فرنگی سیار!
28046_385.jpg

بدون شرح
28041_795.jpg

بدون شرح
28042_822.jpg

خودمون هم دقیقا متوجه نشدیم ولی ظاهرا یه بخشی از وظایف پرسنل آزمایشگاهیه!
28044_621.jpg

اخذ نمونه آزمایشگاهی از فیل!
28043_146.jpg

بدون شرح
حالا باز هم از بابت بيكار بودن غر مي زنيد؟!!!

در هرصورت اگه باز هم از نعمت بیکاری خود شکایت دارید هریک از شاغلین فوق حاضر به تعویض جای خود با شما هستند!!!!!!

lord_bet

Registered User
لایک‌ها
88
دوستان خواهشن اینقد ......نگن:general112:

یکی اومده یه سایت معرفی کرده هرکی دلش خواست عضو میشه هر کس هم نخواست نمیشه دیگه چرا حرف الکی میزنین؟

من هیچ کاره ی این سایت نیستم

خیلی جاها من شنیدم که آوا باکس بهترین هست در ایران اون دوستی هم که گفته بود چرا تو اثبات پرداختی ها عکس نبود کلا سایتهای ایرانی همینجوری هست که فقط مینویسن مگه سیلور کلیکز ،گلدن کلیکز،زپ باکس اینا عکس میزارن اصلا مگه مدیر سایت باید بزاره؟ خود کاربرا باید بزارن که همچین امکانی در این نوع سایتها نیست.

کسانی هم که میخوان بگن آره کلا این سایتهای ایرانی اسکم میشن و اینا چه ربطی داره به ایران؟

من دفاع بی مورد نمیکنم

بستگی داره به مدیر باکس شاید یه نفر خوب حالا پیدا شده باشه یعنی همه ی ایرانی ها دزدن؟ اگه اینجوریه پس ما هم همینیم دیگه......

آقایون هیچ سایتی همیشه معتبر نمیمونه ربطی هم به ایرانی بودن یا نبودنش نداره الکی در مورد دیگران قضاوت نکنید

:general510:

ahmad0551

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
271
تا حالا هیچ کس هیچ خیری از این سایت های کلیکی ندیده
کله گنده هاش که بقول خودشون بنیان گذار این جور کسب درامد در ایران بودن و ۴ سال قدمت داشت تو زرد از آب درومد ! بله الان پرداختی دارن تا کاربر اعتماد کنه و سرمایه ریزی کنه و همچنین تعداد کاربرا زیاد بشه وقتی دیدن خوب پولی تو دستشونه فلنگ و میبندن و میرن!
خودم زخم خورده همین سایت ها هستم گولشون رو نخورید و وقتتون رو الکی صرف این جور بازیا نکنید
من با این دوستمون موافقم..
من هم کاربرقدیمی این باکسها هستم...
اونایی که ادعاشون میشد..گندزدن ورفتن...
این باکسهادیریازوداسکم میشن...
نه که حتما کلاهبردارباشن...نه
چون درآمدی ندارن..وبرنامه ای ندارن..کم میارن..
وکم کم قوانین به ضرر کاربرتغییرمیدن..تاجایی که دیگه کاربریانفع نکنه یاضرر کنه..
بعدکم کم همون پول هم نمیتونن بدن...
وهزاران کاربربلاتکلیف میمونه.....
استراترعزیزاگه کاربر اون باکسی وجهت گرفتن زیرمجموعه تبلیغ میکنی..
این نصیحت ازمن بشنوسرمایه گزاری نکن...
وقتت روهم زیادپای این جورباکسهاحروم نکن...
که آخروعاقبت ندارن..

Last edited:

آرین محمدی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دوستان میتونند اثبات پرداختی ها رو اینجا توسط خور کاربران ببینند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

saman3

Registered User
لایک‌ها
9
من فکر می کنم این دوستمون تجربه و محتملا سن و سالشون و به همین ترتیب خرج و مخارجشون پایینه.مخصوصا با عنوان تاپیکی که زدن!

آرین محمدی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
من فکر می کنم این دوستمون تجربه و محتملا سن و سالشون و به همین ترتیب خرج و مخارجشون پایینه.مخصوصا با عنوان تاپیکی که زدن!
نیازی نیست که تیکه بندازید!!!!!!! بنده یک سایتی که از نظرم خیلی خوب بود رو به شما معرفی کردم ، حالا شما میتونید با تحقیق و جست و جو عضو شید یا عضو نشید!!!!! نیازی به این کار ها نیست!!!!
من آنچه شرط بلاغ است با تو می گویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال

بالا