• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پيام امنيتي

habibi1374

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دو تا سئوال داشتم اگه ميشه اساتيد جواب بدند با تشكر :
وقتي يك ديتا بيس با اكسس ميسازم هنگام باز كردن يك پيام امنيتي ظاهر شده و بايد ok كنم تا برنامه اجرا بشه مي خواستم بدونم چطوري مي شه اين پيام رو حذف كرد كه ديگه ظاهر نشه
سئوال دوم اينكه قبلا در يكي از برنامه هام از شئي tab استفاده كردم و رنگ اونو تغيير دادم و جديدا در يك برنامه هركار كردم رنگ پيش فرض tab تغيير نمي كنه

najafzadeh

کاربر فعال پایگاه داده ها
کاربر فعال
لایک‌ها
28
دو تا سئوال داشتم اگه ميشه اساتيد جواب بدند با تشكر :
وقتي يك ديتا بيس با اكسس ميسازم هنگام باز كردن يك پيام امنيتي ظاهر شده و بايد ok كنم تا برنامه اجرا بشه مي خواستم بدونم چطوري مي شه اين پيام رو حذف كرد كه ديگه ظاهر نشه
سئوال دوم اينكه قبلا در يكي از برنامه هام از شئي tab استفاده كردم و رنگ اونو تغيير دادم و جديدا در يك برنامه هركار كردم رنگ پيش فرض tab تغيير نمي كنه

سلام
شما باید یک سرتیفیکیت دیجیتالی درست کنین . برای این کار به روش عکس ضمیمه عمل کنین.

برای ضمیمه کردم سرتیفیکیت به برنامه هم به روش زیر عمل کنین:

http://support.quovadisglobal.com/customer/KBArticle.aspx?articleid=104

در تمام نرم افزارهای آفیس به همین روش عمل میشه.

سوال دومتون رو هم واضح تر بپرسین لطفا

فایل های ضمیمه

• DigitalCertificate.jpg
    DigitalCertificate.jpg
    57.4 KB · نمایش ها: 9

habibi1374

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در باره سئوال دوم يكم توضيح مي دهم:
من يك فرم دارم و روي آن يك شي tab قرار دادم و يك دكمه ولي نميتوانم به شي tab رنگ آبي بدهم در حالي كه اينكار را قبلا خودم انجام دادم و اون برنامه هم دارم و هرچي گزينه ها را تغيير دادم جواب نگرفتم .
خواهشمندم در صورت امكان جواب بدهيد

najafzadeh

کاربر فعال پایگاه داده ها
کاربر فعال
لایک‌ها
28
در باره سئوال دوم يكم توضيح مي دهم:
من يك فرم دارم و روي آن يك شي tab قرار دادم و يك دكمه ولي نميتوانم به شي tab رنگ آبي بدهم در حالي كه اينكار را قبلا خودم انجام دادم و اون برنامه هم دارم و هرچي گزينه ها را تغيير دادم جواب نگرفتم .
خواهشمندم در صورت امكان جواب بدهيد

سلام
اگه میشه یه بخش کوچیکش رو اینجا بزارین تا ببینم می تونم کمکی کنم یا نه.

با تشکر

بالا