اي ول آقا دمت گرم خيلي باحال شدن :happy:به نقل از Black BIK :پيوست فرمايش اخير داداش آصفمون تو تاپيك "پيشنهاد مسابقه":
خدمت داداش آصف گلمون عارضم كه اين حقير از جمله هواخواهان خودشون و اسمايليهاشونم به اشد شدات ...از اين رو از جملگي ملت هواخواه اين داداشمون متقاضيم كه جهت تكامل ساخته’ ماندگار داداش آصف (quick smily رو عارضم) خودشون و هنرشون و ايده ها و آراشونو بريزن تو اين تاپيك تا يه حالي به حول آصف خان بديم...يا علي!
هر كي همت داره، خودش اسمايلي مورد نظرشو بسازه و پرچم كنه...هر كي حوصله و همتش قد نمي ده ، ايده بده تا سايرين (اقلش خود داداش آصف) طرح بزنه...اسم پيشنهاديتون هم پاي اسمايليها تلپ كنيد...يا حق!
اين چندتا رو از ما داشته باشيد تا بعد:
به نقل از Saeidgraph :مرج میشه با همون تاپیک مسابقه !
به نقل از Saeidgraph :مرج میشه با همون تاپیک مسابقه !
به نقل از mokhche :ببين مال منم درست مي كني؟؟؟؟
طبق معمول باز چيز تو چيز شد با اين مديريت !به نقل از Gt_Max :خيلي قشنگ شده...!!!
سادست ولي قشنگه ايول...! منو نگاه كن ! اينك من كه زرده كه ! :happy: چشمامم اين طوريه ! ---> :happy:
حالا خيلي عالي شده خسته نباشي...
ميگم عادل تو هم اين قدر سنگ دل نباش ديگه... يه بخشي چيزي رو حالا به اسم Funny يا يه موضوع ديكه اشافه كن به برنامت اگه بدونيم جدي هستش ما هم يه چند تا چيز خوب طراحي مي كنيم...
به هر حال... :happy:
به نقل از Black BIK :عزيزجان! اينجا موضوعش به مقوله’ اسمايلي دخلي نداره داداش!...لااقل به صورت اختصاصي...اينجا مسابقه است...مسابقه طراحي...شايد اينجا 300 صفحه پست بخوره...آصف مگه بيكاره بياد 300 صفحه رو بتكونه تا ماتحت يه پست از صفحه’ 150 ي اسمايلي مضحك پيدا كنه؟!!؟...آخه اين چه وضعه؟؟!!...من شكايتتو به احسان مي كنم...احسان...احساااااااااان...الو...الو الو!...الوووووووووووو!...
ببخشيد داد زدم!!...سعيد جان! اجزه بده اسمايلي ي تاپيك مجزا داشته باشه ... نمي خوام تاپيك شرلوكو منحرف كنم داداش! اما اگه راه داره ، از باقي رفقا هم يه نظر سنجي كن ، اگه با تو هم نظر شدن اونوقت من...
شرمنده داداش! ما از طفوليت قانونمون با قانون نظم تعارض داشت :blush: ...به نقل از saeidgraph :من هر کار میکنم برای نظم فروم هست
شكر خدا!...اگه غير اين بود كه ما رو ساعت 9 شب همون روز گذاشته بودي دم در آپارتمان پي تي !...خدا رو شکر اون قدر جنبه دارم که اگه کسی باهام شوخی کرد ناراحت نشم
:blush: يادم باشه يه اسمايلي واس داداش آصفمون بخلقم تو تريپاي "آب شدن" تو فاز "شرمندگي"...کار هات خیلی زیباست
ما اوچيكتيم داداش!...جسارت از ما بود :blush: :f34r: ...بابا كوتاه بيا ديگه! چقذه از اين اسمايليها ( :blush: ) پرچم كنيم كفافه؟!...به خدا ما در این بخش از فروم فقط دنبال رفع مشکل بچه ها و آموزش هستیم با هیچ کس هم کدورتی ندارم
:blink: د بيا!...ي چي بگو بگنجه داداشم!...به نقل از sherlockholmes :بلك بيك (سيد و سالار هرچي لاته با مرامه!!)
ايول باقلوا!!...رو چشمم داداش!...مرامتو ...بلك جان!!براي طرح زمينه اسمايل ها به نظرم از اين استفاده كني بهتره
:f34r: :f34r: :f34r: :f34r: :f34r: :f34r: :f34r: :f34r: :f34r: :f34r: :f34r: :f34r: :f34r: :f34r: :f34r: :f34r: :f34r: :f34r:به نقل از Spiro :خيلي جالب شده داش بلك
شارژم كردي الان دست به كار ميشم اول ترتيب بهنامو ميدم بعد خودم