• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پيشنهاد برگذاري مسابقه!

Asef

Registered User
لایک‌ها
21
در ضمن خيلي مخلصيم بلك بيك جان ;)

Gt_Max

Registered User
لایک‌ها
80
خيلي قشنگ شده...!!! :D :D :D :D :D :D :D
سادست ولي قشنگه ايول...! منو نگاه كن ! اينك من كه زرده كه ! :happy: چشمامم اين طوريه ! ---> :happy:
حالا خيلي عالي شده خسته نباشي... :)

ميگم عادل تو هم اين قدر سنگ دل نباش ديگه... يه بخشي چيزي رو حالا به اسم Funny يا يه موضوع ديكه اشافه كن به برنامت اگه بدونيم جدي هستش ما هم يه چند تا چيز خوب طراحي مي كنيم... :)

به هر حال... :happy:

amirhoman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
عاليه . ايول ول ولونا داري.

Gt_Max

Registered User
لایک‌ها
80
بهريني رو...! :D
attachment.php

mokhche

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Black BIK :
پيوست فرمايش اخير داداش آصفمون تو تاپيك "پيشنهاد مسابقه":
خدمت داداش آصف گلمون عارضم كه اين حقير از جمله هواخواهان خودشون و اسمايليهاشونم به اشد شدات ;) ...از اين رو از جملگي ملت هواخواه اين داداشمون متقاضيم كه جهت تكامل ساخته’ ماندگار داداش آصف (quick smily رو عارضم) خودشون و هنرشون و ايده ها و آراشونو بريزن تو اين تاپيك تا يه حالي به حول آصف خان بديم...يا علي!
هر كي همت داره، خودش اسمايلي مورد نظرشو بسازه و پرچم كنه...هر كي حوصله و همتش قد نمي ده ، ايده بده تا سايرين (اقلش خود داداش آصف) طرح بزنه...اسم پيشنهاديتون هم پاي اسمايليها تلپ كنيد...يا حق!

اين چندتا رو از ما داشته باشيد تا بعد:
اي ول آقا دمت گرم خيلي باحال شدن :happy:
من از دفي خوشم اومد
ببين مال منم درست مي كني؟؟؟؟ :)

Black BIK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
به نقل از Saeidgraph :
مرج میشه با همون تاپیک مسابقه !

48.gif
آخه چرااااااا؟!!!!؟...باز دوباره ما تاپيك زديم، زدنش ماتحت يه تاپيك ديگه!!!...
54.gif
... آآآآآآآآصف! اسمايلي "غمباد" كدومه؟!!!
54.gif

Black BIK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
به نقل از Saeidgraph :
مرج میشه با همون تاپیک مسابقه !

عزيزجان! اينجا موضوعش به مقوله’ اسمايلي دخلي نداره داداش!...لااقل به صورت اختصاصي...اينجا مسابقه است...مسابقه طراحي...شايد اينجا 300 صفحه پست بخوره...آصف مگه بيكاره بياد 300 صفحه رو بتكونه تا ماتحت يه پست از صفحه’ 150 ي اسمايلي مضحك پيدا كنه؟!!؟...آخه اين چه وضعه؟؟!!...من شكايتتو به احسان مي كنم...احسان...احساااااااااان...الو...الو الو!...الوووووووووووو!...
97.gif

ببخشيد داد زدم!!
26.gif
...سعيد جان! اجزه بده اسمايلي ي تاپيك مجزا داشته باشه ... نمي خوام تاپيك شرلوكو منحرف كنم داداش! اما اگه راه داره ، از باقي رفقا هم يه نظر سنجي كن ، اگه با تو هم نظر شدن اونوقت من
54.gif
...

Black BIK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
به نقل از mokhche :
ببين مال منم درست مي كني؟؟؟؟ :)

اين هم آخرين كارم تو تريپ اسمايلي...فقط واس اينكه بدهكار كسي نباشيم...
99.gif

(ببخشيد اگه تخيليه!...خودت خواستي داداش!...پاي تماجيدت هم كمال سپاس را مي گذارم ايضن)

فایل های ضمیمه

• mokhche.jpg
    mokhche.jpg
    31.1 KB · نمایش ها: 10

Asef

Registered User
لایک‌ها
21
به نقل از Gt_Max :
خيلي قشنگ شده...!!! :D :D :D :D :D :D :D
سادست ولي قشنگه ايول...! منو نگاه كن ! اينك من كه زرده كه ! :happy: چشمامم اين طوريه ! ---> :happy:
حالا خيلي عالي شده خسته نباشي... :)

ميگم عادل تو هم اين قدر سنگ دل نباش ديگه... يه بخشي چيزي رو حالا به اسم Funny يا يه موضوع ديكه اشافه كن به برنامت اگه بدونيم جدي هستش ما هم يه چند تا چيز خوب طراحي مي كنيم... :)

به هر حال... :happy:
طبق معمول باز چيز تو چيز شد با اين مديريت ! :D
البته نه من نه بلك نه مدير سعيد تقصير نداريم! اول تاپيك من پيشنهاد دادم ولي بخاطر عدم استقبال ديگه نخواستم پستي بزنم ولي مدير باز مارو كشوند به اين تاپيك :D

در مورد بخش فاني ... متوجه نشدم ؟؟؟؟????
همه چي جديه!
(داخل پرانتز آصف رو عاصف شنيده بوديم بعضيا تلفظ ميكنن ولي عادل ديگه نه!)

Pixar

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
19
به نقل از Black BIK :
عزيزجان! اينجا موضوعش به مقوله’ اسمايلي دخلي نداره داداش!...لااقل به صورت اختصاصي...اينجا مسابقه است...مسابقه طراحي...شايد اينجا 300 صفحه پست بخوره...آصف مگه بيكاره بياد 300 صفحه رو بتكونه تا ماتحت يه پست از صفحه’ 150 ي اسمايلي مضحك پيدا كنه؟!!؟...آخه اين چه وضعه؟؟!!...من شكايتتو به احسان مي كنم...احسان...احساااااااااان...الو...الو الو!...الوووووووووووو!...
97.gif

ببخشيد داد زدم!!
26.gif
...سعيد جان! اجزه بده اسمايلي ي تاپيك مجزا داشته باشه ... نمي خوام تاپيك شرلوكو منحرف كنم داداش! اما اگه راه داره ، از باقي رفقا هم يه نظر سنجي كن ، اگه با تو هم نظر شدن اونوقت من
54.gif
...

من مخلص شما هم هستم ، من هر کار میکنم برای نظم فروم هست ، من شخصا خودم با شوخی مشکلی ندارم ، خدا رو شکر اون قدر هم جنبه دارم که اگه کسی با هم شوخی کرد ناراحت نشم ، کار هات هم خیلی زیباست این نشون میده ما کاربرا هنرمند توی این فروم کم نداریم ، من فقط دیدیم مرتبط با اون فروم هست و یک مقدار هم داره بحث رو ، رو به حالت گفتگوی آزاد میبره گفتم با این تاپیک مرج بشه بهتره ، به خدا ما در این بخش از فروم فقط دنبال رفع مشکل بچه ها و آموزش هستیم با هیچ کس هم کدورتی ندارم ... :rolleyes:

بازم اگر نظری داری آقا در خدمتم ، همچنین شما آصف جان .

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
آقا كار بلك بيك (سيد و سالار هرچي لاته با مرامه!!) رو ادامه بديم!!

يعني اسمايل طراحي كنيم!!;)

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
بلك جان!!براي طرح زمينه اسمايل ها به نظرم از اين استفاده كني بهتره!!اگه به نظرت شبيه اسمايهاي پي تيه بگو برات PSD ش رو ميل كنم!!:)
اصلا اين شبيه به سبك اسمايلهاي پي تي هست؟

smile7qq.jpg

Asef

Registered User
لایک‌ها
21
هرچي شرلاك بگه ;)
در ضمن واسه من بفرستش بهنام (PSD)

Asef

Registered User
لایک‌ها
21
اينطوري بيشتر ميچسبه ;)
بابت فايل هم ممنون

Spiro

Registered User
لایک‌ها
6
مممممممممم چه موضوع خوبي :)
ممنون از داش بلك و شرلاك
موضوش خيلي توپسه ها :lol:
بچه ها دست به كار شين

Black BIK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
به نقل از saeidgraph :
من هر کار میکنم برای نظم فروم هست
شرمنده داداش! ما از طفوليت قانونمون با قانون نظم تعارض داشت :blush: ...
خدا رو شکر اون قدر جنبه دارم که اگه کسی باهام شوخی کرد ناراحت نشم
شكر خدا!...اگه غير اين بود كه ما رو ساعت 9 شب همون روز گذاشته بودي دم در آپارتمان پي تي ;) !...
کار هات خیلی زیباست
:blush: يادم باشه يه اسمايلي واس داداش آصفمون بخلقم تو تريپاي "آب شدن" تو فاز "شرمندگي"...
به خدا ما در این بخش از فروم فقط دنبال رفع مشکل بچه ها و آموزش هستیم با هیچ کس هم کدورتی ندارم
ما اوچيكتيم داداش!...جسارت از ما بود :blush: :f34r: ...بابا كوتاه بيا ديگه! چقذه از اين اسمايليها ( :blush: ) پرچم كنيم كفافه؟!...

به نقل از sherlockholmes :
بلك بيك (سيد و سالار هرچي لاته با مرامه!!)
:blink: د بيا!...ي چي بگو بگنجه داداشم!...
بلك جان!!براي طرح زمينه اسمايل ها به نظرم از اين استفاده كني بهتره
ايول باقلوا!!...رو چشمم داداش!...مرامتو ;) ...

ماتحت پستم عارضم كه: با كسب مجوز رسمي از مقام محترم شرلوك (شرلاك...هر چي خودش بگه ;) ) هلمز (رضي پي تي ولان عنه) و مديريت محترم اين خطه، و بي اجزه’ پي تي ولان پلاس در اين تاپيك ، اولين اسمايلي پيشنهاديو خود اين حقير پرچم مي نمايانم...توضيح اينكه: اين اسمايلي از جمله ملزومات شخص اين حقير بوده و هست و (يحتمل) خواهد بود ... آصف جون! بارها و بارها و به وفور و كرات ، در برابر ضدحال مديران و علما و ساير اعضاي پي تي ول، دچار سوختگي شديد شدم (از في خالدون تا راس القامت ;) ) به شدتي كه زبان هم در دهان توان گرديدن نداشته و سر انگشتان سوخته نيز تاب تايپيدن از كف دادندي!!...در چنان مواقعي به اشد شدات نيازمند چنين اسمايلي جزغاليده اي بودم كه يافت نشد...خلاصه اينكه (به نظر اين حقير) بد نيس يه چيزي تو اين مايه بچسبوني تنگ برنامه ات...(ضميمه’ عرايضم اينكه: اگه يخده رو تصوير تامل كني، كمي تا قسمتي تريپ anime هم داره)
اسم پيشنهادي: يه چيزي تو تريپاي "scald"...يا هر جفنگي از اين قبيل...

Spiro

Registered User
لایک‌ها
6
خيلي جالب شده داش بلك
شارژم كردي الان دست به كار ميشم اول ترتيب بهنامو ميدم بعد خودم
39.gif

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از Spiro :
خيلي جالب شده داش بلك
شارژم كردي الان دست به كار ميشم اول ترتيب بهنامو ميدم بعد خودم
39.gif
:f34r: :f34r: :f34r: :f34r: :f34r: :f34r: :f34r: :f34r: :f34r: :f34r: :f34r: :f34r: :f34r: :f34r: :f34r: :f34r: :f34r: :f34r:
170.gif

بالا