• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پيشنهاد حذف سربازي اجباري از سوی مرکز پژوهشهای مجلس

نظر شما در مورد طرح حذف سربازي اجباري از پیشنهادی مرکز پژوهشهای مجلس چیست ؟

• با طرح حذف سربازي اجباري موافق هستم

Votes: 400 87.1%
  • با طرح حذف سربازي اجباري مخالف هستم

Votes: 59 12.9%

• Total voters
    459
وضعیت
موضوع بسته شده است.

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
خدا به داد من برسه يه سال ديگه بايد برم :eek: :general208: :general211:
مشكل من با سربازي بيهوده بودنشه اونجا هيچ كاري جز ... انجام نميشه وگرنه كه خيلي هم خوبه وآدمو مرد ميكنه ولي سربازي ايران ... :general509:
دستگير نكنن مارو آقا سربازي خوبه :general404:

الان زني مگه ؟!
چرا الان ميان ميبرنت , چرا خود سانسوري ميكني ؟

rz76900

Registered User
لایک‌ها
21

3edighi

Registered User
لایک‌ها
51
آقا
پدر مادر رو مجبور کنی طلاق بگیرن معاف میشم؟؟؟
بعد که من معافی بگیرم باز ازدواج کنن دیگه نمیان مارو بگیرن ببرن؟
هیچ راه دیگه ای نیست برای معافیت؟
یکی از رفیقای داییم گفته بود شب ادراری داره - چند شب بستریش کرده بودن اونم از قصد نصف شبا بند رو به اب میداد
با یکم پارتی معاف شد
میگید منم میتونم اینجوری معاف بشم؟
من امروز رفتم برای این که برای گواهینامه برگ سبز لازمه رفتم اقدام کردم .

rz76900

Registered User
لایک‌ها
21
قبلا میشد طلاق بگیرن تو معاف شی ولی الان باید 2 سال از طلاق بگذره تا معاف بشی - حالا فرقی نداره بگو طلاق بگیرن بعد صیغه 99 ساله کنن مشکل حله! فقط تو این دو سال بهت کارت معافی موقت میدن بعد از 2 سال معافی دائمی میگیری. - آره میشه معافی پزشکی گرفت ولی از استخدام در کار دولتی و... محروم میشی.

3edighi

Registered User
لایک‌ها
51
eeeeeeeeee
اگه معافی پزشکی بگیری از استخدام توی شغل های دولتی محروم میشی!!!!!
خوب شد گفتی
میخواستم برم اونجا بند رو به آب بدم:general107:
ممنون

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
آقا
یکی از رفیقای داییم گفته بود شب ادراری داره - چند شب بستریش کرده بودن اونم از قصد نصف شبا بند رو به اب میداد
با یکم پارتی معاف شد
نه داداش مگه الکیه شاش کنی بگن معافی!! باید دلیلش مشخص بشه کلی ازمایش و تست میگیرن

Sent from my C6903 using Tapatalk

xms

Registered User
لایک‌ها
387
ابطال کارت معافیت‌ 12 بازیکن دیگر فوتبال
اسامی 12 بازیکن دیگر فوتبال که کارت معافیتشان باطل شد، اعلام شد.

اسامی 12 بازیکن دیگر فوتبال که کارت معافیتشان باطل شد، اعلام شد.

به گزارش ایسنا سازمان لیگ فوتبال اعلام کرد، سازمان **** وظیفه کارت معافیت 12 بازیکن فوتبال را باطل اعلام کرد و بر این اساس این بازیکنان تا تعیین **** وظیفه خود نمی توانند برای باشگاه هایشان بازی کنند. فهرست بازیکنانی که نام شان از سوی **** وظیفه اعلام شده به شرح زیر است:

آرش افشین، وحید مشایی زاده، فربد دهکردی، ابراهیم صالحی، محمد معاوی، عباس عسگری، میلاد شیخی، توحید غلامی، میلاد مدیر روستا، کوشا بختیاری زاده، امیر شریفی و میثم کریمی.

Mehran Mahmoodi

Registered User
لایک‌ها
350
آقا
با یکم پارتی معاف شد
باید ۲ الی ۳ سال از طلاق گذشته باشه....راه که ممکنه باشه اما شما کلا خانوادگی برین آزمایش بدین ببینین میتونین یه بیماری یا چیزی پیدا کنین یا نه .

xms

Registered User
لایک‌ها
387
اعزام اولین گروه از سربازان امارات به خدمت سربازی

اولین گروه از سربازان اماراتی به خدمت اعزام شدند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، خبرگزاری امارات از اعزام اولین گروه از سربازان امارات به خدمت خبر داد و به نقل از ارتش این کشور نوشت: در زمان خدمت، سربازان باید از کشیدن سیگار خودداری کرده و استفاده از گوشی‌های دوربین دار ممنوع است. هم چنین سربازان حق آوردن روزنامه، مجلات، فیلم و یا عکس، غذا و نوشیدنی به همراه خود ندارند.

به گزارش ایسنا، دولت امارات ماه گذشته قانون خدمت اجباری سربازی را تصویب کرد و براساس این قانون پسران 18 سال به بالا و زیر 30 سال باید خدمت سربازی را انجام دهند. هم‌چنین خدمت سربازی برای خانم‌ها اختیاری عنوان شده است.

مدت خدمت در امارات برای افرادی که مدرک آنها پایین تر از تحصیلات متوسطه است دو سال و برای افرادی که گواهی پایان دوره متوسطه یا بالاتر از آن را دارند 9 ماه خواهد بود. مدت سربازی برای زنان در هر شرایطی 9 ماه تعیین شده است.

بر اساس این دستور هدف از اجباری کردن خدمت سربازی عمل به قانون اساسی و دفاع از کشور اعلام شده است و سربازان وظیفه در نهادهای نظامی و امنیتی از جمله ارتش، وزارت کشور، سازمان امنیتی دولت و دیگر موسسات نظامی به خدمت مشغول خواهند شد.

انتهای پیام

tanha2011

Registered User
لایک‌ها
251
سرباز ب قدری کمه ک لیسانس ها رو میکنن پاسبخش و فوق دیپلم ب پایین پاسدار

Edare-Agahi

Registered User
لایک‌ها
433
سلام
جای شما خالی تیر91 اعزام شدیم . 21 ماه بودیم و ترخیص ما 19 فروردین 93 بود که با اجازه شما بنده از فروردین 92 دیگه نرفتم دیگه حال نمیداد اون مدتی هم که رفتم سر جریان عشقی بود که خر شده بودیم میرفتیم خوب شد خریت تموم شد :)))))))
عرضم به خدمتتون که با کمپین و حرف و نمیدونم این داستانا به جایی نمیرسه !
یا باید سینه رو بدید جلو و نرید ! یا باید برید و تو سری بخورید تا تموم شه
حرف چیزی رو درست نمیکنه کمپین یعنی نرفتن ! نه اینکه یکی بره بعد بیاد مخالفش شه !

میدونید مشکل چیه ؟ مشکل اینه که همه میخوان منافع خودشون رو داشته باشن ! اگه 4 نفر نرن و وایسن جلوشون درست میشه ! تغییر میکنه ! نمیکگم برداشته میشه دو روزه ولی شاید تغییر کنه ! شاید کم شه شاید حرفه ای تر شه !
اونایی که نرفتن به هیچ عنوان نظر ندن درباره سربازی ! یعنی درباره داخلش هیچ نظری ندن چون هیچکدوم نمیفهمن
الان بهترین وضعیت زندگی رو دارم
موتورِ قاچاق سوار میشم
کار و نحوه پول دراوردنم غیر قانونی
راه رفتنم تو خیابون غیر قانونی
از خیلی از چیزا منع شدم
خیلی کارا نمیتونم بکنم
هرجایی نمیتونم برم
هرکاری نمیتونم بکنم
ولی حال میکنم که خودم بودم و خودم ! یعنی حال میکنم که جرات دارم و نمیرم ! یارو زنگ زد گفت میایم دنبالت ! گفتم عمو جون منتظرم بیاین
اونی هم که میره به نظرم عقل تو کله اش نیست حالا هر دلیلی میخواد داشته باشه چون هیچ دلیلی موجه نیست
بری یعنی قلاده رو انداختن گردنت و تموم !

در ضمن الان پیش خودتون میگید یارو شعار میده و فیلان و بیسار ولی حقیقتِ این !

من کف جوب بخوابم از بی پولی نمیرم سربازی ! آشنا دارم در سطحی که برم از ادامه اش بدون زندان و بدون اضاف برم هر قسمت از انتظامی که دلم میخواد ولی شما بگو یک ساعت ! تموم شد رفت ...

الان حالا یکی میاد از ما نقل میگیره میگه تو ترسویی ! تو فراری ای =)))))
ولی بعد که به خودش رجوع میکنه میفهمه ترس چیه !!!!

آزاد !

Last edited:

Edare-Agahi

Registered User
لایک‌ها
433
در ضمن عرض کنم که معافی هم خیلی خوبه ولی نامردیِ
هرچند که مردونگی ای وجود نداره :)))))

سوالی چیزی در مورد انتظامی ( گشت موتوری و ماشین ) دارید در خدمتم

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
سلام
جای شما خالی تیر91 اعزام شدیم . 21 ماه بودیم و ترخیص ما 19 فروردین 93 بود که با اجازه شما بنده از فروردین 92 دیگه نرفتم دیگه حال نمیداد اون مدتی هم که رفتم سر جریان عشقی بود که خر شده بودیم میرفتیم خوب شد خریت تموم شد :)))))))
عرضم به خدمتتون که با کمپین و حرف و نمیدونم این داستانا به جایی نمیرسه !
یا باید سینه رو بدید جلو و نرید ! یا باید برید و تو سری بخورید تا تموم شه
حرف چیزی رو درست نمیکنه کمپین یعنی نرفتن ! نه اینکه یکی بره بعد بیاد مخالفش شه !

میدونید مشکل چیه ؟ مشکل اینه که همه میخوان منافع خودشون رو داشته باشن ! اگه 4 نفر نرن و وایسن جلوشون درست میشه ! تغییر میکنه ! نمیکگم برداشته میشه دو روزه ولی شاید تغییر کنه ! شاید کم شه شاید حرفه ای تر شه !
اونایی که نرفتن به هیچ عنوان نظر ندن درباره سربازی ! یعنی درباره داخلش هیچ نظری ندن چون هیچکدوم نمیفهمن
الان بهترین وضعیت زندگی رو دارم
موتورِ قاچاق سوار میشم
کار و نحوه پول دراوردنم غیر قانونی
راه رفتنم تو خیابون غیر قانونی
از خیلی از چیزا منع شدم
خیلی کارا نمیتونم بکنم
هرجایی نمیتونم برم
هرکاری نمیتونم بکنم
ولی حال میکنم که خودم بودم و خودم ! یعنی حال میکنم که جرات دارم و نمیرم ! یارو زنگ زد گفت میایم دنبالت ! گفتم عمو جون منتظرم بیاین
اونی هم که میره به نظرم عقل تو کله اش نیست حالا هر دلیلی میخواد داشته باشه چون هیچ دلیلی موجه نیست
بری یعنی قلاده رو انداختن گردنت و تموم !

در ضمن الان پیش خودتون میگید یارو شعار میده و فیلان و بیسار ولی حقیقتِ این !

من کف جوب بخوابم از بی پولی نمیرم سربازی ! آشنا دارم در سطحی که برم از ادامه اش بدون زندان و بدون اضاف برم هر قسمت از انتظامی که دلم میخواد ولی شما بگو یک ساعت ! تموم شد رفت ...

الان حالا یکی میاد از ما نقل میگیره میگه تو ترسویی ! تو فراری ای =)))))
ولی بعد که به خودش رجوع میکنه میفهمه ترس چیه !!!!

آزاد !
من که دارم کارای معافیت پزشکی سربازیمو میکنم ولی جالب بود برام خیلی پدر مادرا دوست دارن بچشون معافیت نگیره بره سربازی که بعد موقع زن دادنش به مشکل نخوره پسرشون چون مثلا معافیت داره خوانواده دختره میگن حتما طرف عیب داره بهش دخترشونو نمیدن! یعنی ما همچین عقیده هایی تو مملکتمون داریم
خاک تو سرمون که جلوی همه چی سرمونو خم میکنیم میگیم چشم فکر میکنیم خیلی زرنگیم! نه! بزدلیم چون!
من نوعی هیچ وقت نمیتونم ساکت بمونم بچه بیارم بعدشم بیفتم بمیرم! یعنی خودمو مقصر میدونم که سر به زیر بودم و به همه سازشون رقصیدم حالا هم بچم باید همینطوری ادامه بده
واقعا برای پدر مادرامون متاسفم که پی ادامه زندگی هستن نه کیفیت!انگار به دنیا اومدیم مث خر درس بخونیم 2 سال بیگاری بکشیم بعدشم زن بگیریم مث خر کار کنیم نونشون رو بدیم بمیریم این شده هدف ما از زندگی!
ببخشید off topic شد خیلی دلم پره

Edare-Agahi

Registered User
لایک‌ها
433
آرش جان نفست حق !
اگه اجازه بدید میخوام یکم بنویسم ! هرچند میدونم یه دسته میگید یارو مخش مورد داره یه دسته هم کلا دایورت میکنید و دسته اخر هم اگه بخونن فقط خوندن و از فردا دوباره همون زندگی سابق بدون تغییرشون رو دارن !

به این میگن #سیستم !
تو هر کشور به یه صورت ! تو کل دنیا هست !
ایران :

به دنیا میایم . 12 سال مدرسه خزعبلات میشنویم . درس هایی که کوچیکترین ارتباطی با زندگیمون نداره . مدرسه که تموم شد ما پا به جوونی گذاشتیم !
دو راه جلوی پای ماست
سربازی / ادامه تحصیل
ادامه تحصیل میشه تحصیل تو دانشگاه های اینجا ! دانشگاه هایی که هیچ کس برای درس نمیره ! یعنی برای تنها چیزی که نمیرن درس هست ! هرکی به یه دلیلی میره جیم از سربازی جیم از خونه داف بازی دوری از خونه رفیق بازی مواد و آبکی و پارتی و .... ووووووووووووووو ( 4 ترم رفتم خودم میدونم چه فضایی داره ! )
راه دوم میشه سربازی
2سال دوری از روزای خوب جوونی
روزایی که میتونی بهترین استفاده رو ببری ! منظورم این نیست بزنی تو بیزنس و خر کاری این بشه بهترین روزات
تو روزای جوونی نفس کشیدن ازادانه هم لذت بخشه ! روزای جوونی هیچ وقت تکرار نمیشن
خب حالا
شما میری سربازی
دو ماه اموزش تو تخماتیک ترین شرایط بهداشتی / روحی / اخلاقی
انواع اقسام کارای ناپسند رو که تا 19 سالگیت یاد نگرفتی شروع میکنی به یادگیری
یادمیگیری تو صف غذا بزنی جلو
یاد میگیری ببخشید ببخشید چشمت دنبال پشت همجنست باشه !
یاد میگیری مثل حیوون حرف بزنی با بقیه
انواع اقسام فحش ها رو که نشنیدی و یاد میگیری
انواع راه های دور زدن بقیه
انواع راه های دسمال بازی
و ووووووووووووووووووووووووووو و خیلی چیزا دیگه که تا نری نمیفهمی !
اینا حقیقتِ ، شاهنامه افسانه اس !

بعد وارد یگان میشی که باید بقیه دو سال رو بگذرونی . از شانست یا میوفتی لب مرز یا تو پاسگاه شهری یا لشگر های ارتش یا ...
که هرکدوم بدبختی و خستگی و داغونی خودشون رو دارن
سربازی هیچ خستگی جسمی ای نداره ! تمام خستگیش روحی ...
اینطوری بگم هرچی تا اون روز بودی از وقتی رفتی کوبیده میشه از نو ساخته میشه اما کج ... کج میای بالا

خب سربازی یا تحصیل تو دانشگاه پایان میرسه
میای از این وضعیت بیرون میگی خب الان چی ؟؟؟ تموم شد حالا چی ؟
مثل بقیه ننه بابا و خودت چشمت میوفته دنبال گرفتن زن
زن رو میگیری و یه بچه میزنی تنگش و صبح میری بیرون تا شب دنبال نون
شب میای 1 ساعت نمیتونی بشینی از خستگی

روتــــــیـــــن

زندگی عوام !!!

پیش خودشون میگن ما خوشبختیم !!! دلخوشیمون همینه ! در صورتی که همشون فیک و غیرواقعی تشریف دارن ...

اما اگه وایسی جلو این داستانا چی میشه ؟؟؟

سیستم همینو میخواد ! سیستم میخواد شما سرت از اول عمر تا اخر عمر گرم باشه به هیچی نرسی ! سیستم میخواد شما نگاهت جلو پات باشه نه رو به روت

حالا این واسه این کشور !
کشور دیگه هم همینه
آمریکا شما رو تو خوشی و داف و پول و آبکی غرق میکنن تا چشم و گوشت بسته باشه !
فلان کشور تو مواد مخدر
فلان کشور تو یه چیز دیگه
اما در اصل یه هدف وجود داره و اونم تحمیل زندگی روتین هست
اما امان از وقتی که کسی بخواد #خودش باشه ! از این میترسن ! از اینکه شما خودت باشی ! خودت خودت رو بسازی بیای بالا !

ببخشید پر حرفی شد بن نکنید منو یه وقت اگه مشکلی دارید بگید حلش کنیم به جای بن :))))))))))

حقیقت کلفتِ نمیره تو مُخای تنگ

با اجازه !

Last edited:

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
آرش جان نفست حق !
اگه اجازه بدید میخوام یکم بنویسم ! هرچند میدونم یه دسته میگید یارو مخش مورد داره یه دسته هم کلا دایورت میکنید و دسته اخر هم اگه بخونن فقط خوندن و از فردا دوباره همون زندگی سابق بدون تغییرشون رو دارن !

به این میگن #سیستم !
تو هر کشور به یه صورت ! تو کل دنیا هست !
ایران :

به دنیا میایم . 12 سال مدرسه خزعبلات میشنویم . درس هایی که کوچیکترین ارتباطی با زندگیمون نداره . مدرسه که تموم شد ما پا به جوونی گذاشتیم !
دو راه جلوی پای ماست
سربازی / ادامه تحصیل
ادامه تحصیل میشه تحصیل تو دانشگاه های اینجا ! دانشگاه هایی که هیچ کس برای درس نمیره ! یعنی برای تنها چیزی که نمیرن درس هست ! هرکی به یه دلیلی میره جیم از سربازی جیم از خونه داف بازی دوری از خونه رفیق بازی مواد و آبکی و پارتی و .... ووووووووووووووو ( 4 ترم رفتم خودم میدونم چه فضایی داره ! )
راه دوم میشه سربازی
2سال دوری از روزای خوب جوونی
روزایی که میتونی بهترین استفاده رو ببری ! منظورم این نیست بزنی تو بیزنس و خر کاری این بشه بهترین روزات
تو روزای جوونی نفس کشیدن ازادانه هم لذت بخشه ! روزای جوونی هیچ وقت تکرار نمیشن
خب حالا
شما میری سربازی
دو ماه اموزش تو تخماتیک ترین شرایط بهداشتی / روحی / اخلاقی
انواع اقسام کارای ناپسند رو که تا 19 سالگیت یاد نگرفتی شروع میکنی به یادگیری
یادمیگیری تو صف غذا بزنی جلو
یاد میگیری ببخشید ببخشید چشمت دنبال پشت همجنست باشه !
یاد میگیری مثل حیوون حرف بزنی با بقیه
انواع اقسام فحش ها رو که نشنیدی و یاد میگیری
انواع راه های دور زدن بقیه
انواع راه های دسمال بازی
و ووووووووووووووووووووووووووو و خیلی چیزا دیگه که تا نری نمیفهمی !
اینا حقیقتِ ، شاهنامه افسانه اس !

بعد وارد یگان میشی که باید بقیه دو سال رو بگذرونی . از شانست یا میوفتی لب مرز یا تو پاسگاه شهری یا لشگر های ارتش یا ...
که هرکدوم بدبختی و خستگی و داغونی خودشون رو دارن
سربازی هیچ خستگی جسمی ای نداره ! تمام خستگیش روحی ...
اینطوری بگم هرچی تا اون روز بودی از وقتی رفتی کوبیده میشه از نو ساخته میشه اما کج ... کج میای بالا

خب سربازی یا تحصیل تو دانشگاه پایان میرسه
میای از این وضعیت بیرون میگی خب الان چی ؟؟؟ تموم شد حالا چی ؟
مثل بقیه ننه بابا و خودت چشمت میوفته دنبال گرفتن زن
زن رو میگیری و یه بچه میزنی تنگش و صبح میری بیرون تا شب دنبال نون
شب میای 1 ساعت نمیتونی بشینی از خستگی

روتــــــیـــــن

زندگی عوام !!!

پیش خودشون میگن ما خوشبختیم !!! دلخوشیمون همینه ! در صورتی که همشون فیک و غیرواقعی تشریف دارن ...

اما اگه وایسی جلو این داستانا چی میشه ؟؟؟

سیستم همینو میخواد ! سیستم میخواد شما سرت از اول عمر تا اخر عمر گرم باشه به هیچی نرسی ! سیستم میخواد شما نگاهت جلو پات باشه نه رو به روت

حالا این واسه این کشور !
کشور دیگه هم همینه
آمریکا شما رو تو خوشی و داف و پول و آبکی غرق میکنن تا چشم و گوشت بسته باشه !
فلان کشور تو مواد مخدر
فلان کشور تو یه چیز دیگه
اما در اصل یه هدف وجود داره و اونم تحمیل زندگی روتین هست
اما امان از وقتی که کسی بخواد #خودش باشه ! از این میترسن ! از اینکه شما خودت باشی ! خودت خودت رو بسازی بیای بالا !

ببخشید پر حرفی شد بن نکنید منو یه وقت اگه مشکلی دارید بگید حلش کنیم به جای بن :))))))))))

حقیقت کلفتِ نمیره تو مُخای تنگ

با اجازه !
در تکمیل حرف های شما
چند وقت پیشا تو روزنامه یه مطلبی دیدم یه تست بود برای پدر مادرا که ببینن نوجوونشون رو چقدر میشناسن
تو این تست یه سوال بود با این متن که بچه شما خواهان ازادی در انجام کارهایش هست
من اینو که دیدم گفتم جواب مثبته اصلا شکی نیس توش ولی با کمال تعجب دیدم جواب منفی هست!! یعنی جوون ها دوست دارن پدر مادر بزنن تو سرشون کنترلشون کنند ایا خودت قبول داری؟ معلومه نه! این یه موردی بود از شستشوی مغزی مثل هزاران تبلیغ منفی دیگه در مورد خونه مجردی وووو
همه این ها برای اینه که مردم تو یه زندانی قرار بگیرن و خودشونم نفهمن!!
در مورد کارکردن گفتی.میدونی چرا وضع مالی مردم خرابه!؟ چون یه کارکر رو شما فرض کن از بوق صبح تا شب کار میکنه برای چندغازی که میدن و دیگه نایی برای تفریح و چیزای دیگه نمیمونه فکرشون میشه شکم سیر کردن!
جالبه بهتون بگم تو انگلیس مثلا کارگرای ساختمون با چه ماشینای گرونی میان یعنی مث اینجا نیستن که تا طرفو ببینس بگی اههه این کارش کارگریه حتما! البته جسارت به دوستان نشه ولی واقعیته تو کشورمون

faridcboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,259
قبلا میشد طلاق بگیرن تو معاف شی ولی الان باید 2 سال از طلاق بگذره تا معاف بشی - حالا فرقی نداره بگو طلاق بگیرن بعد صیغه 99 ساله کنن مشکل حله! فقط تو این دو سال بهت کارت معافی موقت میدن بعد از 2 سال معافی دائمی میگیری. - آره میشه معافی پزشکی گرفت ولی از استخدام در کار دولتی و... محروم میشی.
داداش تا جایی که میدونم معافیت کفالت مادر بدون شوهر پنج ساله است.
یعنی یه معافیت موقت میدن بعد پنج سال دائمیشو‌میدن

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
داداش تا جایی که میدونم معافیت کفالت مادر بدون شوهر پنج ساله است.
یعنی یه معافیت موقت میدن بعد پنج سال دائمیشو‌میدن
تازه میان تبلیغ محلی میکنن که اگه مادر کار نداره و فلان و فلانه بعد میدن!

دیده بان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
تازه میان تبلیغ محلی میکنن که اگه مادر کار نداره و فلان و فلانه بعد میدن!

تبلیغه چی؟ تحقیق :)

ماشالا بحث انقدر داغه ...
ادامه بدین دوستان، استفاده می کنیم
حالا بنظرتون راه حل چیه؟
شما نری، من نرم و فلانی نرود؛ به سیستم که چیزی نمیشه، زندگی ما حروم میشه. بهتره بگیم زندگی ما که حروم شد حالا چی کار کنیم حداقل واسه بعدیا ؟

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
تبلیغه چی؟ تحقیق :)

ماشالا بحث انقدر داغه ...
ادامه بدین دوستان، استفاده می کنیم
حالا بنظرتون راه حل چیه؟
شما نری، من نرم و فلانی نرود؛ به سیستم که چیزی نمیشه، زندگی ما حروم میشه. بهتره بگیم زندگی ما که حروم شد حالا چی کار کنیم حداقل واسه بعدیا ؟
حواس نمیذارن که[emoji23]

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا