• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پژو 405 tu5

وضعیت
موضوع بسته شده است.

P aYa M

Registered User
لایک‌ها
0
داداش 111 تا چند سر میدی؟
کارت نارنجی جریانش چیه؟

قيمت ماشين رو چند گذاشتي ?
كارت نارنجي رو همه محصولات سايپا دارن اما تعهداتش فرق ميكنه
كارت نارنجي اين ماشين شامل امداد تكميلي, امداد در محل, گارانتي بدنه ( همون بيمه بدنه هست با اتش سوزي و سرقت) , تنديد گارانتي

Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2

mehdi bieber

Registered User
لایک‌ها
183
قيمت ماشين رو چند گذاشتي ?
كارت نارنجي رو همه محصولات سايپا دارن اما تعهداتش فرق ميكنه
كارت نارنجي اين ماشين شامل امداد تكميلي, امداد در محل, گارانتي بدنه ( همون بيمه بدنه هست با اتش سوزي و سرقت) , تنديد گارانتي

Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2

داداش قیمت 1.5 زیر قیمت بازار نه ایران خودرو

MahmoudMMM

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به دوستاني كه قصد خريد هر چيزي رو دارند پيشنهاد ميكنم كه فعلا دست نگه دارند تا قيمت ها واقعي بشود

موفق و پيروز باشيد

mehdi bieber

Registered User
لایک‌ها
183
به دوستاني كه قصد خريد هر چيزي رو دارند پيشنهاد ميكنم كه فعلا دست نگه دارند تا قيمت ها واقعي بشود

موفق و پيروز باشيد
:blink:
خدایا ما تو چه کشوری هستیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

sisaco

Registered User
لایک‌ها
839
یکی از آشناهام رو امروز پرسیدم که توی ایران خودرو هستش گفتش که تا دو هفته آینده تولید به شدت از سر گرفته میشه با همون قیمت های مصوب و دوباره قیمت های گزاف بازار میریزه به هم ! الان 405 دوگانه سوز آخر 90 ! در حد صفر قیمت 20 تومان دارم .

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
یکی از آشناهام رو امروز پرسیدم که توی ایران خودرو هستش گفتش که تا دو هفته آینده تولید به شدت از سر گرفته میشه با همون قیمت های مصوب و دوباره قیمت های گزاف بازار میریزه به هم ! الان 405 دوگانه سوز آخر 90 ! در حد صفر قیمت 20 تومان دارم .

آره منم امروز توی سنگکی سر کوچه بودم شاطر می گفت که کل تحریم ها داره لقو می شه و قرار سنگک رو از ماه دیگه همون 50 تومن بفروشند جای 500 تومن :|

sisaco

Registered User
لایک‌ها
839
آره منم امروز توی سنگکی سر کوچه بودم شاطر می گفت که کل تحریم ها داره لقو می شه و قرار سنگک رو از ماه دیگه همون 50 تومن بفروشند جای 500 تومن :|

موضوع تحریم ها نیست. موضوع این هستش که ایران خودرو به اندازه 3 سال دیگه هم ماشین تولید کرده ولی بیرون نمیده ! واستا این هفته که یک جریمه درست حسابی شدند مجبور میشن ماشین بدم بیرون. فکر کردید الان این ماشین های حاشیه بازار دست دلالا از کجا اومده ؟ خود خودروساز ها توی حاشیه بازار میفروشند ! مگر بدشون میاد ماشین 23 تومانی سمند توی بازار 28500 الان داره معامله میشه !!!! نه . اتفاقا خودشون باعث و بانی این کاران. ما چقدر دیگه مسائل رو میخوام به تحریما ربط بدیم. اقتصاد دان های منثف هم 30 درصد در نظر میگیرن. ما ایرانی ها خیلی وقتا بد ذاتیم و ذاتمون خرابه و به هم رحم نمیکنیم

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
موضوع تحریم ها نیست. موضوع این هستش که ایران خودرو به اندازه 3 سال دیگه هم ماشین تولید کرده ولی بیرون نمیده ! واستا این هفته که یک جریمه درست حسابی شدند مجبور میشن ماشین بدم بیرون. فکر کردید الان این ماشین های حاشیه بازار دست دلالا از کجا اومده ؟ خود خودروساز ها توی حاشیه بازار میفروشند ! مگر بدشون میاد ماشین 23 تومانی سمند توی بازار 28500 الان داره معامله میشه !!!! نه . اتفاقا خودشون باعث و بانی این کاران. ما چقدر دیگه مسائل رو میخوام به تحریما ربط بدیم. اقتصاد دان های منثف هم 30 درصد در نظر میگیرن. ما ایرانی ها خیلی وقتا بد ذاتیم و ذاتمون خرابه و به هم رحم نمیکنیم

صاحب ها این شرکت ها ماورای تصور من و شما انقدر کلفت هستند که توانستند انحصار یک کشور به وصعت ایران رو به عهده بگیرند و همزمان درهای واردات رو هم ببندند..

بعد شما انتظار داری همچین کلفت هایی رو بیان جریمه کنند ؟؟؟؟

بازار اینها داخل همین خراب شده هست و هیچ جهنم دره ای نمیاد 405 دهه ی 1950 رو سوار بشه بچز همینجا !!! پس از توهم نفروختن محصول توسط شرکت هم بیرون بیاین !

شما کلا جزو خوشبینی داره خفت داره می کنه !!!

engoam

Registered User
لایک‌ها
1
سلام داداش نقد و اقساط می فروشی؟

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
داداش من یه سوالی دارم شما می تونی آپ حساب کنی این tu5 ها تغییر محسوسی با همون 1800 معمولی ها داره ؟ آیا در حد 2000 هست ؟ پ.ن: قیمت 0 این خودرو توی بازار = 30 تومن شده این هفته !!!! ( قابل توجه اونایی که می گفتند ارزون می شه ! )

mehdi bieber

Registered User
لایک‌ها
183
داداش 1.6 هستن نه بابا 2000 که هواپیما هستش در جد 2000 نیست
داداش اشکال نداره بزار فکر کنن میاد پایین هرچه بالاتر بره به نفع منه

ham_bagheri

Registered User
لایک‌ها
331
قربان لطف می کنی مدل ؟ وضعیت بیمه ؟ تصادف و رنگ و خط و خش ؟ وضعیت فنی ؟ کیلومترکارکرد ؟ وضعیت گارانتی ؟ کارت طلایی؟ قیمت و محل بازدید رو ذکر بفرمایید؟ ممنون

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا