خوب اگه کد رهگیری رو بدین ممنون میشم ....
هم زنگ زدم و هم اس ام اس متاسفانه جواب ندادید...
قرار بود کد رهگیری رو دیشب بفرستین
ایمیلتون رو چک کنید براتون فرستادم.
خوب اگه کد رهگیری رو بدین ممنون میشم ....
هم زنگ زدم و هم اس ام اس متاسفانه جواب ندادید...
قرار بود کد رهگیری رو دیشب بفرستین
ببین دوست عزیز شما با پست سفارشی فرستادین در صورتی که من پول پیشتاز رو دادم الان یه هفته اس گذشته هنوز دست ما رو نگرفتهایمیلتون رو چک کنید براتون فرستادم.
به خدا من روز شنبه تحویل پست دادم.الان براتون رسید پست که روز شنبه به من داده رو براتون پیام خصوصی میفرستم تا خودتون ببینید.ببین دوست عزیز شما با پست سفارشی فرستادین در صورتی که من پول پیشتاز رو دادم الان یه هفته اس گذشته هنوز دست ما رو نگرفته
توی جزییات هم نگاه کنید تازه 11 بهمن تحویل پست داده شده نه 7 بهمن که شنبه باشه که شما می گی، منم گفتم عجله دارم حالا من تحویل نگیرم برگشت بخوره شما خوشتون میاد؟
75012000011108481914
http://tntsearch.post.ir
دیروز دستم رسید .بله متاسفانه پست ضعیف عمل کرده بوده......به خدا من روز شنبه تحویل پست دادم.الان براتون رسید پست که روز شنبه به من داده رو براتون پیام خصوصی میفرستم تا خودتون ببینید.
دوستان همینجا جا داره یه توضیح در مورد چگونگی رسیدن این مرسوله ها به دست شما بدم.اول اینکه من تنها تو این سایت این پکیج رو به فروش نمیرسونم.ما یه قرار داد با اداره پست داریم که هر وقت یه سفارش جدید داشته باشیم خودشون میان از ما تحویل می گیرن و یه نکته که اینجا می مونه ما باید حد اکثر تا یه روز بعد از ثبت سفارش مرسوله رو تحویل پست بدیم و اگه برای مثال دو روز بین سفارشی که شما دادید و تحویل مرسوله به پست فاصله بیفته اداره پست مرسوله رو از ما قبول نمیکنه.و ما فاکتور های مربوط به مرسوله رو از طریق سایت مرتبط به اداره پست چاپ می کنیم و به اداره پست می دیم و اون در عوض به ما یه رسید میده که مرسوله ها رو تحویل گرفتن و برای پست کردن اماده کردن.من الان از اون رسید عکس گرفتم و برای دوستمون که شکایت داشتن فرستادم.من خودم هم فردا به اداره پست می رم و از این وضعیت اونا شکایت می کنم.دوستان توجه کنید که نوع پست دست ما نیست که بخوایم تغییر بدیم چونرسید ها رو ما نمیتونیم دست کاری کنیم.
uppppppppppppppppppppp
دیروز دستم رسید .بله متاسفانه پست ضعیف عمل کرده بوده......
ولی به نطر من حتما پیگیری کنید شما از اون طرف که چرا اینقدر ضعیف عمل کردند ....
ممنون از شما
چشم دوست عزیز این حرف شما رو به گوششون میرسونم.
داداش اگه میتونی رو یه سیستم دیگه امتحان کن.من خودم دی وی دی رایتر قبلیم همین مشکل رو داشت دی وی دی ها رو درست نمی خوند مجبور شدم عوضش کنم.آقا دی وی دی ها رو که تو دی وی دی رام می زارم یه صدای بلندی میده انگار دی وی دی با دی وی دی رام برخورد داره (گیر می کنه) فکر کنم به خاطر برچسب هایی باشه که رو دی وی دی چسبوندین یا dvd هاش تاب داره نمی دونم ولی
موقعی که می خوای دیتای بازی رو اکسترکت کنی وسطش هنگ می کنه
چیکار کنیم؟
روی 3 تا سیستم تست کردم همشون کم و زیاد همین مشکل رو داشتداداش اگه میتونی رو یه سیستم دیگه امتحان کن.من خودم دی وی دی رایتر قبلیم همین مشکل رو داشت دی وی دی ها رو درست نمی خوند مجبور شدم عوضش کنم.
داداش شماره دی وی دی ها چیه؟روی 3 تا سیستم تست کردم همشون کم و زیاد همین مشکل رو داشت![]()