با این حساب الگوریتم دادن رتبه گوگل خیلی تغییر کرده
دات یو اس من رو هم از صفر رسونده به پنج. کلا پنج ماهه دامینش ثبت شده! (البته لینکش جاهای خوبی بوده! از جمله تو وبلاگ خودم )آقا من به این گوگل اعتراض شدید دارم:hmm:
این چه وضش هست؟ دامنه اصلی من یعنی www.mypersonalexperience.net با 600 تا بک لینک و 100 تا بک لینک بدون www شده از0 شده 2 ! اونقت s6s.us که من زیاد به فکر سوش نبودم از 0 شده 3 !!!! اونم با 410 تا بک لینک!! (راستی این دامنه s6s.us رو می فروشم:happy
جالب اینجاست دامنه icib.ir فقط یه دونه رفته! شده 2 فکر می کنهم گوگل به دامنه های .us حساسیت خیلی بالایی داره و پارتی بازی می کنه!
دات یو اس من رو هم از صفر رسونده به پنج. کلا پنج ماهه دامینش ثبت شده! (البته لینکش جاهای خوبی بوده! از جمله تو وبلاگ خودم )
مشتری من؟ کی؟شیم فول!!!
پارتی بازی حتی تو گوگل!!!
---
ما که مشتری بودیم به ما ندادید! حالا بعدا یه لینک هم به ما بدید تو وبلاگتون
مشتری من؟ کی؟
بعد اینکه اکثر کسایی که لینک خریده بودن تو وبلاگم با افزایش رنک روبرو شدند.( میتونم بگم همه شون)
نه بازدیدش زیاد بالا نبود. ولی از سرچ گوگل بازدید می اومد. بک لینک هم داشت. لینک تو سایت های خودمم داشت.بابا برا وی پی ان گفتم بهتون!گفتید هروقت خالی شد خبرتون می کنم
برای همین افزایش پیج رنک من هم می خواستم تبلیغ بدم
راستی اونی که گفتید شده 5 چه شکلی شده؟ فقط بک لینک بوده یا اینکه باز دید کننده بالا هم داشتید؟
فکر کنم گوگل دوستت داشته عزیز .. فقط همین .. به گوگل بگو محمد سلام رسوند :لولمن 2 تا دامين حدود 8 ، 9 ماه پيش ثبت کردم و دست بهشون نزدم ( يعنی قالب مورد نظر رو هنوز پيدا نکردم :دی )
حالا چک کردم يکيشون شده يک !! میخواستم ببينم علت 1 شدن'ش چيه !؟ ( در حالی که فقط چند عکس / فايل آپلود کردم روش با استفاده شخصی )
فکر کنم گوگل دوستت داشته عزیز .. فقط همین .. به گوگل بگو محمد سلام رسوند :لول
مطمئنی!
---
شاید بک لینک داشتی
یه سر به سایت iwebtool.com بزن
بهبین به خاطر اینه که یه دفعه بک لینک هاش زیاد شده! دفه های بعدی مطمثن باش زیاد تر می شه! کسانی که بک لینک گوگل تو آپدیت اول اون دومین خیلی زیاد باشه پیج رنک کمی اختصاص داده می شه ولی به مرور زمان بیشتر می شه
این دومين هست pocketdl.com / شايد اون جايی که چک کردم ناقص بوده !!