• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیدورتس (PaidVerts) یکی از بهترین راه های درآمد از تبلیغات اینترنتی - از 0.0005$ تا 200$ وبیشتر

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796
2- چون تاپیک قبلی در مورد بحث حول و حوش پیدورتس به درخواست استارترش بسته شد!!!!!!؟؟؟؟ گفتم خوب نیست بچه ها پخش و پلا بشن.
اگه میخواستید این کار کنید لینک رفرال نمیذاشتید :)))

mse5602

Registered User
لایک‌ها
81
با این ترتیب پیش رو اگه 0.01$ هم فروش بره خیلیه، دوستان بچه کف بازاری همانند انچه که اینجا هم دیدم جز به خرید با قیمت 0.01$ رضایت نمیدن که.
در کمال آرامش باید به عرض برسونم که کریسمس معمولا فرجه مناسبی برا اسکم کنندگانه آیا ازین تعطیلات با این اوضاع سر سلامت به سر میبره این سایت ؟!

hamidgame

Registered User
لایک‌ها
66
دوستان به هیچ وجه گول تبلیغات منفی رو نخورین . جو خودش یه عکس گذاشته که اگه یکم انگلیسی بلد باشین و کار بلد میفهمین چی به چیه.
https://dl.dropboxusercontent.com/u/74988359/bigflow.png

یه توضیح کوچیک هم بدم . دوستان یادتونه همش میومدن میگفتین تبلیغات امروز کمتر شده کمتر شده . آره ؛ این کارا ماله همونه.
اول باید مشخص کنیم BAP چیه ؟ مگه امتیازی نیست که به جای پولتون بهتون داده میشه که به عنوان بدهی سایت به شما هست که باید بهتون با تبلیغ پس بده که معمولا بین یک هفته تا 10 روز طول میکشه (دقیق نمیدونم) تا 3100 تاش رو خالی کنه - حالا اگه یکی 1 میلیون داشته باشه به نظرتون چقدر طول میکشه تا خالی بشه . درسته که اونا ارزش بالاتری میگیرن ولی بازم تا شما بدهی تون صاف بشه کلی طول میکشه و طی این مدت فقط سایت هست که ضرر میکنه و روز به روز به طرف فقیر شدن و اسکم شدن میره . در صورتی که با تبدیل BAP ها به سهام یه جوری بدهی شمارو پس میده و با اینکار شما هفتگی بهتون پول داده میشه و هر وقت خواستین میتونین سهامتون رو بفروشین مگه غیر از اینه که شما باید هر روز بشین تا شاید یک دلار تا 5 دلار گیرتون بیاد؟ مگه چند ماه طول نمیکشه که بدهی تون صاف شه ؟ خوب الان چه فرقی داره بدهی تون به صورت سهام باشه یا Bap? شما میتونین هر وقت خواستین سهام تون رو بفروشین.
در ضمن بعد از صفر شدن بپ ها یعنی صفر شدن سایت که اینطور باعث میشه همه ی کاربرا بتونن از اول شروع کنن و سود خوبی کنن . یک دلار بزارن و سریع به یک و نیم دلار برسن.گروه بندی ها هم حتما تغییر میکنه . ارزش تبلیغات روزانه هم همچنین. در ضمن اگه سهام تون رو نگه دارین قیمتش میره بالا . یادمه یکی دو ماه پیش هر سهم 40 سنت بود.
از نظر شخصیم که بنده تازه شروع کردم خیلی خوبه چون باعث میشه منم به سود خوبی برسم.

من زیاد هم از این چیزا سر در نمیارم اگه مشکلی تو توضیحاتم بود بگید ولی اینا از پست هایی که گذاشته شده بود فهمیدم.

Last edited:

dollar_e_gold

Registered User
لایک‌ها
95
پیشنهاد من اینه :
همین الان همه باپ ها رو به سهام تبدیل کنید و همه سهام ها رو به پول نقد .
فردا که سیستم ریست میشه با اون پول نقد دوباره از نوع تبلیغات بخرید .
اگه دوباره PV احیا شد و گرفت پس به سود خوبی میرسید .
اگر هم احیا نشد همون مقدار زمانی که باید معطل بمونید تا سهامتون رو 7 یا 10 سنت بفروشید از طریق کلیک روی تبلیغات سایت بدست میارید .
اینطوری بازنده اصلی نیستید .

mooghermez

Registered User
لایک‌ها
51
اگه میخواستید این کار کنید لینک رفرال نمیذاشتید :)))
دوست من، اگه آموزشی که گذاشتم رو نگاه کنی فکر کنم قبول کنی که یکی از کامل ترین آموزش ها در مورد پیدورتس هستش و بابتش زمان گذاشتم (البته خوب گردآوریی هست از گردآدگرد اینترنت - چه جمله ی ادبی بید:D)، ولی حرفت رو قبول دارم که ممکنه برداشت بشه از این وضعیت به وجود آمده سوء استفاده شده که اونم نمی شه کاریش کرد:general505:. مهم اینه که بچه ها هنوز دارن باهم بحث و تبادل نظر می کنن.

پیشنهاد من اینه :
همین الان همه باپ ها رو به سهام تبدیل کنید و همه سهام ها رو به پول نقد .
فردا که سیستم ریست میشه با اون پول نقد دوباره از نوع تبلیغات بخرید .
اگه دوباره PV احیا شد و گرفت پس به سود خوبی میرسید .
اگر هم احیا نشد همون مقدار زمانی که باید معطل بمونید تا سهامتون رو 7 یا 10 سنت بفروشید از طریق کلیک روی تبلیغات سایت بدست میارید .
اینطوری بازنده اصلی نیستید .
اگه اشتباه نکنم راه کاری که شما دادی به فردا نمی رسه، چون ارسال پول به مثلا پرفکت مانی بین 1-7 روز طول می کشه و در ضمن الان نرخ تبدیل BAP به سهام خیلی بالاست. (یه چیزی حدود 232، یعنی باید بابت هر واحد سهام 232 BAP بدی که نمی دونم می صرفه یا نه)

dollar_e_gold

Registered User
لایک‌ها
95
پول نقد رو در حساب نگه دارید و لازم نیست برداشت بزنید .
نرخ امروز 232 هست که فردا وقتی باپ ها ریست بشه و Pv کارش رو از نو شروع میکنه همه باپ ها رو با نرخ بین 220 تا 227 تبدیل میکنه و همه وقتی باپ ها روبه سهام تبدیل کنند و بفروشن اونوقت سهام سقوط میکنه تا 1 یا دو سنت .
پس الان بهترین موقعه است .
من فال قهوه نمیگیریم و نمیدونم فردا که سیستم ریست بشه وضعیت پیدورتز بهتر میشه و یا بدتر .
اما همونطور که گفتم سیستم به مرگ خودش نزدیک شد و جو تصمیم به ریست دوباره سیستم گرفت
در نتیجه اینده سایت از الان فرق میکنه و بستگی به بازخورد ها و اعتماد کاربر ها داره .

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796
دوست من، اگه آموزشی که گذاشتم رو نگاه کنی فکر کنم قبول کنی که یکی از کامل ترین آموزش ها در مورد پیدورتس هستش و بابتش زمان گذاشتم (البته خوب گردآوریی هست از گردآدگرد اینترنت - چه جمله ی ادبی بید:D)، ولی حرفت رو قبول دارم که ممکنه برداشت بشه از این وضعیت به وجود آمده سوء استفاده شده که اونم نمی شه کاریش کرد:general505:. مهم اینه که بچه ها هنوز دارن باهم بحث و تبادل نظر می کنن.
عزیز همه جا پر شده از آموزش
من میخواستم تاپیکی بزنم برای بحث و گفتگو فقط--- چون تاپیک دوستمون بسته فعلا :)
--ولی دیگه تاپیک شما رو که دیدم بیخیال شدم :)

dollar_e_gold

Registered User
لایک‌ها
95
تا حالا همه پیشبینی ها به وقوع پیوست .
امروز سهام نرخ 2 سنت رو لمس کرد و امکان داره بعد از تبدیل باپ ها بازم سقوط کنه تا به یک سنت و نزدیک های یک سنت برسه .
قبلا گفتم برای فان یک دلار گذاشتم که بتونم سایت رو رصد کنم و جلوی ضرر های مالی دوستان رو بگیرم .
من خودم مقدار باپی رو که داشتم روی 0.04 سنت فروختم و اگه شما مثل من در 4 سنت میفروختید الان از نصف شدن سرمایه هاتون جلوگیری میکردید .
از فردا سیستم ریست میشه تجربه سایت هایی که سیستم رو ریست میکنند تا حالا تجربه خوبی نبوده و اکثرآ از کار افتاده تلقی شدن و کم کم از بین رفتند پیشنهاد من اینه بعد از ریست باپ ها پکیج بخرید و سود خودتون رو اندازه گیری کنید و همینطور بازخورد کاربر ها رو رصد کنید اگر دیدید به صرفه هست بازم به صورت ترکیبی کار کنید تا جایی که ارزش بازگشت سرمایه به زمانی که تلف میشه معقول بمونه .
مثلآ سرمایه گذاری در سایت هایی که روزی 15 درصد سود میدن معقول تره یا در سایتی که در 100 روز آینده سرمایه تون رو تسویه میکنه ؟ قطعا اولی

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
یکی دقیق بگه بعد ریست چه کنیم؟

وقتی همه سهام دار بشند اولش قیمت به شدت افت میکنه بعد چند وقت(3-4روز) کمی قیمت میره بالا چون شروع خرید و فروش سهام تو اون موقع سود داره یعنی در واقع شکافی بین قیمت خرید و فروش بوجود میاد با توجه به کمیسیون 3 درصدی سایت هم زیاد سود ده نیست برای سرمایه های بالا خوبه بعدش از دوباره قیمت تا یه حدی بالاتر میره که قیمت زیادی هم نیست بعدش دیگه افول قیمت و راکد بودن قیمت رو شاهدیم. که از اونجاش به بعد سایت به صورت لنگ لنگان ادامه کار میده یا دیگه جمع میشه
به نظرم اگر سرمایه دارید روی یک سنت خرید کنید. چون توی ده روز شاید به سه یا چهاربرابر سرمایتون برسید.

Last edited:

mooghermez

Registered User
لایک‌ها
51
با مزست که بعد از تبدیل همه ی امتیاز ها به سهام هنوز سهام رو 0.025-0.028 مونده و فعلا تکون نمی خوره؟!
فقط یه سوالی برام پیش اومده:
الان اونایی کا BAP رو به ازای سهام می فروشن، BAP رو از کجا آوردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه قرار نیست تا آخر یکم نشه BAP خرید والان من تست کردم نمی شه خرید و مگه همه ی BAP ها به سهام تبدیل نشده پس ملت BAP از کچا آوردن که حالا دارن به این قیمت مناسب تبدیل به سهام می کنن؟؟؟؟!

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دوستان سهام هارو داد ارزششون خیلی پائینه

mahdi.b20

Registered User
لایک‌ها
1,406
از فردا bap میشه جمع آوری کرد؟

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
بعید میدونم دیگه قیمت سهام از این پایین تر بره

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
قیمت سهام باید بشه هشت سنت تا به اصل+سود پول امتیازامون برسیم

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
الان موقعیت خیلی خیلی خوبیه برای خرید سهام، اما حیف میترسم خدایی نکرده سایت به مشکلی بربخوره!!!!!!!!

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
آقا به نظرتون بخریم یا نه؟
چون سریع قیمت داره میره بالا

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دوستان ترید لحظه ای هستش سرعت خرید و فروش اونقدر بالاست که باید خوش شانس باشی تا بتونی بخری

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
یکی حساب کنه این کمسیونهای خرید و فروش رو
بنظر من قیمت نمیتونه با این حساب رشد کنه و احتمال زیاد دوباره پایین خواهد آمد

بالا