• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیدورتس (PaidVerts) یکی از بهترین راه های درآمد از تبلیغات اینترنتی - از 0.0005$ تا 200$ وبیشتر

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
این جو هم دیگه شورشو در آورده
هر وقت حال کنه تبلیغ میده،هر وقت حال نکنه نمیده
تبلیغات چند روز رو میزاره اول روز جدید میده اونم با مقدار خیلی ناچیز
یه روز 10 دلار میده یه روز 1 دلار
تو این هفته کلا فکر کنم 3 روز بیشتر تبلیغ نداد اونم با ارزش خیلی پایین،اون 25 هم که مقدار بالا بود فکر کنم تبلیغات سه روز با هم بود.

این تصویر رو از کدوم قسمت در اوردی؟

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
از موجودی حسابمون که شبانه یا روزانه چیزی کم نمیشه

mooghermez

Registered User
لایک‌ها
51
یه موضوع قلقلک آور:
جو اینا دارن پلن ۲۵۰٪ رو از یه مدت دیگه برمی دارن. (دلیل اصلی اینکه قیمت سهام کشیده پایین هم همینه، چون جو داره سهامش رو تا جایی که لازم داره می فروشه که اونجا سرمایه گذاری کنه تا بتونه بدهی های بعدیش رو بدون درد سر پرداخت کنه. چون برای پلن های بعدی که در نظر گرفته هم ورودی ها یا حق عضویت های سنگین در نظر گرفته (مثلا برای ۲۰۰٪ مبلغ ۱۰۰۰ دلار و برای ۲۴۰٪ مبلغ ۵۰۰۰۰۰ دلار!) برای همین ملت هم دارن سهامشون رو می فروشن تا اونجا سرمایه گذاری کنن).
من پیش بینی می کنم (با توجه به اینکه خرید و فروش اون سهام ها هم یه یه هفته ایه راه افتاده) قیمت اون سهام ها و مخصوصا ۲۵۰٪ که داره پلنش حذف می شه داغ بشه.
به نظر من اگه کسی دور و بر حداقل ۲۰۰۰ دلار سرمایه داره با ۵۰۰ دلارش حق عضویت یک ساله ی پلن ۲۵۰٪ رو بخره و با بقیش یعنی ۱۵۰۰ دلار باقیموندش اونجا سرمایه گذاری کنه.
کسی نظر خاصی داره؟

Miladdarren

Registered User
لایک‌ها
434
یه موضوع قلقلک آور:
جو اینا دارن پلن ۲۵۰٪ رو از یه مدت دیگه برمی دارن. (دلیل اصلی اینکه قیمت سهام کشیده پایین هم همینه، چون جو داره سهامش رو تا جایی که لازم داره می فروشه که اونجا سرمایه گذاری کنه تا بتونه بدهی های بعدیش رو بدون درد سر پرداخت کنه. چون برای پلن های بعدی که در نظر گرفته هم ورودی ها یا حق عضویت های سنگین در نظر گرفته (مثلا برای ۲۰۰٪ مبلغ ۱۰۰۰ دلار و برای ۲۴۰٪ مبلغ ۵۰۰۰۰۰ دلار!) برای همین ملت هم دارن سهامشون رو می فروشن تا اونجا سرمایه گذاری کنن).
من پیش بینی می کنم (با توجه به اینکه خرید و فروش اون سهام ها هم یه یه هفته ایه راه افتاده) قیمت اون سهام ها و مخصوصا ۲۵۰٪ که داره پلنش حذف می شه داغ بشه.
به نظر من اگه کسی دور و بر حداقل ۲۰۰۰ دلار سرمایه داره با ۵۰۰ دلارش حق عضویت یک ساله ی پلن ۲۵۰٪ رو بخره و با بقیش یعنی ۱۵۰۰ دلار باقیموندش اونجا سرمایه گذاری کنه.
کسی نظر خاصی داره؟
اره پیشنهاد خوبیه.خود Jo هم همینو گفته بود.
کلن پلن های MTV داره عوض می شه.(کم می شه یعنی)
اگه قبل از عوض شدن سرمایه گذاری کنید سود بیشتری می تونید بکنید.
البته با کم شدن درصد پلن ها مدت به سود رسیدن هم یه مقدار کمتر می شه طبیعتا.

mse5602

Registered User
لایک‌ها
81
یه موضوع قلقلک آور:
کسی نظر خاصی داره؟
/*/
ممنون میشم شما راهنمایی کنی این سهام همینور، چه سیریو طی میکنه؟
من که تا اینجا هر حرکتی تو سهام کردم، یا تحلیلم اشتباه بوده یا تصمیمم، ضرر نکردم اما نتونستم از امواج نوسان سود بگیرم.

Last edited:

mazi3fic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
با سلام
دوستان یه راهنمایی کنید لطفا .1- اگه الان بخوام سرمایه گذاری کنم حداقل سرمایه گذاری چقدر باشه خوبه .2-دلار پرفکت مانی رو الان هر دلار چند می تونم بخرم و کدوم یکی از دوستان میتونه بهم بفروشه .
یه سود تقریبی توی مدت 3 ماه هم واسم محاسبه کنید لطفا

mooghermez

Registered User
لایک‌ها
51
با سلام
دوستان یه راهنمایی کنید لطفا .1- اگه الان بخوام سرمایه گذاری کنم حداقل سرمایه گذاری چقدر باشه خوبه .2-دلار پرفکت مانی رو الان هر دلار چند می تونم بخرم و کدوم یکی از دوستان میتونه بهم بفروشه .
1-
s0fJ0nA.png

2- توی همین فروم دوستان فروشنده ی معتبر زیادی رو می تونید پیدا کنید.
3- مدت پرداخت سود برای FTQ یه چیزی حدود 121-178 روز هستش:general105:

Miladdarren

Registered User
لایک‌ها
434
1-
s0fJ0nA.png

2- توی همین فروم دوستان فروشنده ی معتبر زیادی رو می تونید پیدا کنید.
3- مدت پرداخت سود برای FTQ یه چیزی حدود 121-178 روز هستش:general105:
حدود 121-178 روز: البته این چیزی هست که خود سایت می گه وگرنه خیلی کمتر طول می کشه.الان شما اینوست های قبلی رو نگاه کنید همشون دور و بر 80 تا 90 روزه کامل شدن.;)

mooghermez

Registered User
لایک‌ها
51
حدود 121-178 روز: البته این چیزی هست که خود سایت می گه وگرنه خیلی کمتر طول می کشه.الان شما اینوست های قبلی رو نگاه کنید همشون دور و بر 80 تا 90 روزه کامل شدن.;)
حق با توئه، ولی من بد ماجرا رو گفتم که کسی رو الکی ترغیب نکرده باشم;)

mooghermez

Registered User
لایک‌ها
51
/*/
ممنون میشم شما راهنمایی کنی این سهام همینور، چه سیریو طی میکنه؟
من که تا اینجا هر حرکتی تو سهام کردم، یا تحلیلم اشتباه بوده یا تصمیمم، ضرر نکردم اما نتونستم از امواج نوسان سود بگیرم.
راستش رو بخوای یاد این جمله افتادم که میگه: آگاهی و اطلاعات بیشتر = سود بیشتر
حقیقتش چون توی MTV برای سهام نمودار میله ای وجود نداره نمی شه خوب تحلیلش کرد بماند که چون ما اطلاعات زیادی از تصمیمات شرکت نداریم برای همین نمیشه اونطور که باید و شاید از موج های کوتاه مدت سهام تو MTV سود ببریم ولی چند تا راه هست که میشه بر اساس اونا تصمیمات تقریبا کم خطا گرفت:
1- حتما حتما حتما قسمت اخبار روزانه رو که جو! تقریبا هر روز آپدیت می کنه بخونید. (البته به انگلیسیه ولی خوب دیگه مهم ترین سختیش برای ما همینه!) یه سری تصمیمات مهم رو اغلب جو! غبلش اعلام میکنه بعد اون تغییرات رو انجام می ده. مثل Swap کردن همه ی BAP ها به سهام یا مثل بسته شدن همین پلن 250% و ...
2- اونوقتیکه تبلیغات میاد نرخ تبدیل سهام به BAP میاد پایین چون همه دوست دارن سهام شون رو بفروشن و وارد PV کنن. (از این عرضه و تقاضا)

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
راستش رو بخوای یاد این جمله افتادم که میگه: آگاهی و اطلاعات بیشتر = سود بیشتر
حقیقتش چون توی MTV برای سهام نمودار میله ای وجود نداره نمی شه خوب تحلیلش کرد بماند که چون ما اطلاعات زیادی از تصمیمات شرکت نداریم برای همین نمیشه اونطور که باید و شاید از موج های کوتاه مدت سهام تو MTV سود ببریم ولی چند تا راه هست که میشه بر اساس اونا تصمیمات تقریبا کم خطا گرفت:
1- حتما حتما حتما قسمت اخبار روزانه رو که جو! تقریبا هر روز آپدیت می کنه بخونید. (البته به انگلیسیه ولی خوب دیگه مهم ترین سختیش برای ما همینه!) یه سری تصمیمات مهم رو اغلب جو! غبلش اعلام میکنه بعد اون تغییرات رو انجام می ده. مثل Swap کردن همه ی BAP ها به سهام یا مثل بسته شدن همین پلن 250% و ...
2- اونوقتیکه تبلیغات میاد نرخ تبدیل سهام به BAP میاد پایین چون همه دوست دارن سهام شون رو بفروشن و وارد PV کنن. (از این عرضه و تقاضا)
دوست من شما که خودت استارتری انگلیسیت هم خوبه. لطفاً تو اخبار اگر خبر مهمی دیدی روزانه برامون همین جا بذار تحلیل و پیشگوئیت هم بنویس کم کم هممون به یه جمع بندی از موضوع میرسیم . بقیه هم همکاری کنن عالی میشه

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
یعنی الان میگید قیمت سهام میاد پائین؟ چون سایت هیچ چفت و بند خاصی ندارهو مثلاً من داشتم لحظا ی خرید و فروش میکردم یهوئی دیدم سها از 0.072 رسید به 0.06 . شاید باور نکنید فقط با یه رفرش صفحه . این paid یهوئی 10 میلیون سهام رو 0.06 قرار داد اصلاً مشخص نشد کی خرید کی فروخت . الان هم همینطور صفحات رو برید جلو میبینید چه شکافی بین قیمت های فروش سهام در نزدیک های 0.07هست

mooghermez

Registered User
لایک‌ها
51
دوست من شما که خودت استارتری انگلیسیت هم خوبه. لطفاً تو اخبار اگر خبر مهمی دیدی روزانه برامون همین جا بذار تحلیل و پیشگوئیت هم بنویس کم کم هممون به یه جمع بندی از موضوع میرسیم . بقیه هم همکاری کنن عالی میشه
والا من یه خورده ای وقتم اجازه نمی ده ولی تا جایی که فرصت شد به روی چشم;)

mooghermez

Registered User
لایک‌ها
51
یعنی الان میگید قیمت سهام میاد پائین؟ چون سایت هیچ چفت و بند خاصی ندارهو مثلاً من داشتم لحظا ی خرید و فروش میکردم یهوئی دیدم سها از 0.072 رسید به 0.06 . شاید باور نکنید فقط با یه رفرش صفحه . این paid یهوئی 10 میلیون سهام رو 0.06 قرار داد اصلاً مشخص نشد کی خرید کی فروخت . الان هم همینطور صفحات رو برید جلو میبینید چه شکافی بین قیمت های فروش سهام در نزدیک های 0.07هست
نه عزیز
وقتایی که تبلیغ میاد توی Paid Ads اون موقع چون بعضی از کاربرا متاسفانه از طریق MTV پولشون رو به BAP تبدیل می کنن (بلایی که این روزا شده قاتل جون PV) ترخ تبدیل سهام به BAP میاد پایین.
در مورد افت سهامی هم که گفتی جو! اعلام کرده بود می خواد پلن های MTV رو تغییر بده ولی نگفته کی. (تو خبر 16 ژانویه) که بعدش خودش اومد سهامش رو فروخت تا بره تو پلن 250% سرمایه گذاری کنه.

mohs3n27

Registered User
لایک‌ها
155
با سلام

دوست عزیز دلارپرفکت مانی با قیمت مناسب موجوده در صورت خرید پ.خ بدین

YI:moh3nrh37

mohs3n27

Registered User
لایک‌ها
155

داداش این 20 ملیون سهامو جو وقتی که قیمت سهام بین 3-4 سنت بود خریدوالان داره میفروشه که از این فروشش چیزی حدود 600هزار دلار;)سود نصیبش میشه اگه این سهاما تموم شه احتمالا قیمت دوباره باز بره بالا

بالا