سلام .. خب ظاهرا نتیجه این بازی هفته نهم تغییر کرده و امتیاز دوستان و جدول هم دستخوش تغییر میشه ، مجید جان زحمتت متاسفانه زیاد تر شد این هفته ..
ای ول
سلام .. خب ظاهرا نتیجه این بازی هفته نهم تغییر کرده و امتیاز دوستان و جدول هم دستخوش تغییر میشه ، مجید جان زحمتت متاسفانه زیاد تر شد این هفته ..
نه دیگه نشدواویلا چه شود. نظرتون چیه لیگ برتر رو بیخیال شیم بریم مسابقات اروپایی رو پیش بینی کنیم :دی
جدول تغییر میدم اما دوباره اینجا نمیزارم جدول هفته بعد رو که میزارم مشخص میشه.
sJaguar
H-C
j_2006_n
Hamed731
f@rzad
.:Bermoda:.
Ashimoto
TURK_AVENGER
jerii
1eng.ir
سراب
amk
sasan s
mrhbk36
illusion
Azemati
ManUtd1998
Domain Sara
Sorn!x
harry_4553
dj.juniors
vahiddddd
HAMED_PT
CUAUHTEM☼C
SAM1990
منم میخواستم همینو بگم منتها حس تایپ نداشتم :دیالبته به نظرم تغییر امتیاز ها به خاطر تغییر نتیجه توسط کمیته انضباطی کار صحیحی نبود. من اصلا امتیاز خودم رو ندیدم که کم شده یا زیاد. بلکه رو کلش بحث داشتم. ما قرار هست که نتیجه بازی رو پیشبینی کنیم نه اعمال مقررات کمیته های مختلف رو . در واقع پیشگو که نیستیم که. به هر حال این نظر شخصی بنده بود.
خسته نباشی مجید جان.
اینا هم با این کارهاشون!
من همینجوری 6 هفته دیر شروع کردم اونوقت امتیاز منفی هم بدست میاریم!
پ.ن: من حساب کردم الان، اگه از اول فصا یکی میومد و همه بازی ها رو مساوی پیشبینی میکرد با اختلاف فاحش در صدر جدول بوده!
البته به نظرم تغییر امتیاز ها به خاطر تغییر نتیجه توسط کمیته انضباطی کار صحیحی نبود. من اصلا امتیاز خودم رو ندیدم که کم شده یا زیاد. بلکه رو کلش بحث داشتم. ما قرار هست که نتیجه بازی رو پیشبینی کنیم نه اعمال مقررات کمیته های مختلف رو . در واقع پیشگو که نیستیم که. به هر حال این نظر شخصی بنده بود.
خسته نباشی مجید جان.
ای بابا گفتی حسام جان داغ دلم تازه شد . من که از هفته 8 - 9 فکر کنم شروع کردم . یه بارم که حساب نکردن . دیگه چه انگیزه ای میمونه !![]()
ولی مجید جان اگه تعداد دفعات شرکت کردنو تو جدول میذاشتی خیلی بهتر میشد بابا من 7 - 8 تا بازی عقب مونده دارم تیم ملی بازی داشت
با اینکه انگیزه ای نیست...![]()
اینا هم با این کارهاشون!
من همینجوری 6 هفته دیر شروع کردم اونوقت امتیاز منفی هم بدست میاریم!
پ.ن: من حساب کردم الان، اگه از اول فصا یکی میومد و همه بازی ها رو مساوی پیشبینی میکرد با اختلاف فاحش در صدر جدول بوده!
ادیت : خب من الان با ساسان عزیز هم صحبت کردم ، فکر کنم بهتر باشه اصلا نتیجه این بازی و همچنین بازیهائی که بعد از این دستخوش این تغییرات میشه رو کلا منظور نکنیم .. یعنی اصلا امیتاز این بازی برای تمام دوستان صفر در نظر گرفته بشه
پیروز باشید ..