سلام به دوستان فوتبال دوست
یه پیشنهاد دارم برای این تایپک
، نمی دونم شاید تو همین تاپیک کسی این پیشنهاد رو داده باشه ولی من واقعیتش جستجو نکردم ببینم کسی این پیشنهاد رو داده یا نه
نحوه ی امتیازدهی به پبش بینی هارو میشه یکم تغییر داد
، مثلا خودم رو دارم میگم مثلا میخوام بازی شاهین و ملوان رو پیش بینی کنم و چون شاهین بازی قبلی رو مثلا 4 تا زده و ملوان 3 تا خورده و بازی هم مثلا تو بوشهره میگم شاهین میبره مثلا 2 به 0 ، بعد که بازی انجام میشه میبینم که ملوان 2 به یک شاهین رو برده و هیچ امتیازی نمی گیرم ولی میشه امتیازدهی ها رو تغییر داد و بابت این پیش بینی نادرست از من امتیاز کسر بشه
نحوه ی امتیاز دهی فعلی اینجوریه
مثلا من بازی شاهین و ملوان رو 2 به 0 به نفع شاهین پیش بینی کردم
4 امتیاز می گیریم ---> شاهین 2 – ملوان 0
2 امتیاز می گیرم ---> شاهین 3 – ملوان 1 یا هر برد شاهین با تفاضل 2 گل
1 امتیاز می گیرم ---> شاهین ببره با هر تفاضلی به جز تفاضل 2
0 امتیاز می گیرم ---> شاهین ببازه یا مساوی کنه
این نحوه ی امتیاز دهی دقیقا مثل امتحان هایی می مونه که تستی هستش و جواب نادرست امتیاز منفی نداره بلکه امتیاز 0 داره ولی میشه یه جوری امتیاز منفی رو هم توش بگنجونیم تا پیش بینی ها همینجوری نباشه
پیشنهاد من
4+ ---> پیش بینی صحیح نتیجه ی بازی از نظر برد/باخت/مساوی و تعداد گل های زده شده توسط هر دو تیم
2+ ---> پیش بینی صحیح نتیجه ی بازی از نظر برد/باخت/مساوی ، پیش بینی نادرست تعداد گل های زده شده توسط هر دو تیم ولی پیش بینی صحیح تفاضل گل
1+ ---> پیش بینی صحیح نتیجه ی بازی از نظر برد/باخت/مساوی ، پیش بینی نادرست تعداد گل های زده شده توسط هر دو تیم و همچنین پیش بینی نادرست تفاضل گل
0.5- ---> پیش بینی نادرست نتیجه ی بازی از نظر برد/باخت/مساوی ، پیش بینی نادرست تعداد گل های زده شده توسط هر دو تیم و همچنین پیش بینی نادرست تفاضل گل
1- ---> پیش بینی نادرست نتیجه ی بازی از نظر برد/باخت/مساوی ، پیش بینی نادرست تعداد گل های زده شده توسط هر دو تیم ولی تفاضل گل بدست آمده در بازی دقیقا برعکس پیش بینی باشد
2- ---> دقیقا نتیجه ی بازی را برعکس پیش بینی کرده باشد
با مثال توضیح میدهم
پیش بینی من از بازی شاهین و ملوان ---> شاهین 2 – ملوان 0
نتیجه ی بازی ---> شاهین 2 – ملوان 0 ---> 4 امتیاز دریافت می کنم
نتیجه ی بازی ---> شاهین 4 – ملوان 2 ---> 2 امتیاز دریافت می کنم
نتیجه ی بازی ---> شاهین 5 – ملوان 1 ---> 1 امتیاز دریافت می کنم
نتیجه ی بازی ---> شاهین 0 – ملوان 3 ---> 0.5 امتیاز از من کسر می شود
نتیجه ی بازی ---> شاهین 1 – ملوان 3 ---> 1 امتیاز از من کسر می شود
نتیجه ی بازی ---> شاهین 0 – ملوان 2 ---> 2 امتیاز از من کسر می شود
این نحوه ی امتیازدهی به نظر من منصفانه است چون باعث میشه آدم هایی مثل من که در 1 دقیقه کل بازی هارو پیش بینی می کنند و پستشون رو میزنن دیگه اینکار رو نکنند
نظرتون چیه؟