majids5
Registered User
- نوشتهها
- 1,198
- لایکها
- 517
من کار کردم
یه سری مزیت ها داره که اینجا نمیتونم بگم
یه سری معایب داره که اصلا مهم نیست
پشتیبانیش چند بار با من تماس گرفته
دمشون گرم
امیدوارم با همین فرمون پیش بره، با همین ثبات رویه. نه مثل دیجی کالا فقط اولش خوب باشه روز بعدش صد بار قانون عوض کنه.
مهمترین مزیتش برای من امنیت بود، دیگه هیچ مشتری نمیتونه تهدید کنه. عملا دست و پای مشتری بسته هست دیگه نمیتونه یقه من رو بگیره مجبوره بره همون فروشنده ایسام و... رو پیدا کنه التماسش کنه جنسش اگه معیوب بود پسش بگیره. بخاطر همین مزیتش من با همه قطع همکاری کردم فقط با چاوش کار میکنم
چاوش یکتانت رقیب افیلیت خیالی دیجیکالا هست. وقتی انحصار نباشه همیشه پیشرفت هست. ولی اگه انحصار بمونه دیجیکالا میگه پورسانت صفر !!! ولی رقابت باشه همشون سعی میکنن با چنگ و دندون کاربر جذب کنن نه اینکه بگه همینه که هست.
سلام و درود
چون واقعا دوستتون دارم و خیلی وقته میشناسمتون اینجا هم میگم که یه راهنمایی بشه بهتون.
باز هم میگم شما که فروشنده نیستید که شماره خودتون رو بخواید بزارید تو پشتیبانی برای پاسخگویی. اگه میخواید با همکاری در فروشها کار کنید یه لینک بزارید و تمام. اگه محصول دی جی کالا رو هم تبلیغ میکردید شما باید پاسخگو باشید به جای اون؟
اینجوری که شما کار میکنید شبیه اینه که این همه خبرگزاری ها یا سیستم های تبلیغات کلیکی که تبلیغات میزنن باید جوابگوی مشتری اون سایت هایی که براشون تبلیغ زدن هم باشن.
اگه مشکلی هم پیش بیاد فتا و... فروشنده رو میشناسه نه تبلیغ کننده. شما فقط کافیه لینک به توضیحات خود محصول بدید نه به فرم خرید که این کار رو انجام داده بودید.
اگه باز هم میترسید، کافیه بالای همون دکمه خرید بنویسید ورود به وبسایت فروشنده اصلی و مشاهده توضیحات.
اگه با همین روش قبلتون میخواید داخل نت کار کنید پیشنهاد میکنم برید سمت سایت های موزیک و... که بتونید با آمار و تبلیغاتش درآمد داشته باشید چون بقیه زمینه ها با مردم سروکار دارید و آدم (ببخشید خر ) هم کم نیستن و بالاخره یه جوری میخوان سر شما رو شیره بمالن.