• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیشنهادات وبمستران ایرانی به سامانه فیلترینگ

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
باز میپرسه چرا !!!
میگم ارتش چرا نداره:D

حالا به دور از فضای شوخی.
دلیلش یکی میتونه ضررهای عیانی باشه که داره به اپراتورهای تلفن همراه میخوره و دیگری آزادی محتوایی که در کانال های تلگرام وجود داره و دلیل دیگه هم عدم نظارت به پیام ها که نمیشه نظارتی به پیام های رد و بدل شده داشت چون سرورها در کشور نیستن. دلایل زیاد دیگه.
گام اولش هم برداشته شده.
ممنوعیت اسم بردن از تلگرام در صداوسیما و گام های بعدی یواش یواش برداشته خواهد شد.

Kandi

Registered User
لایک‌ها
110
باز میپرسه چرا !!!

دلیلش یکی میتونه ضررهای عیانی باشه که داره به اپراتورهای تلفن همراه میخوره و دیگری آزادی محتوایی که در کانال های تلگرام وجود داره و دلیل دیگه هم عدم نظارت به پیام ها که نمیشه نظارتی به پیام های رد و بدل شده داشت چون سرورها در کشور نیستن. دلایل زیاد دیگه.
گام اولش هم برداشته شده.
ممنوعیت اسم بردن از تلگرام در صداوسیما و گام های بعدی یواش یواش برداشته خواهد شد.
:):)
چه دلایل خوبی شما هم که از همونایی عزیز
تا وقتی اینطوری برخورد بشه با وب فارسی نتیجه همین میشه استارتاپ های خارجی اینا همه دست پخت خودشونه این محبوبیت تلگرام هم نشون از این میده که کاربر ایرانی جایی برای نفس کشیدن میخواد

bald

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
پیشنهاد بنده اینه تلگرام فیلتر شود.
با تشکر

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
:):)
چه دلایل خوبی شما هم که از همونایی عزیز
تا وقتی اینطوری برخورد بشه با وب فارسی نتیجه همین میشه استارتاپ های خارجی اینا همه دست پخت خودشونه این محبوبیت تلگرام هم نشون از این میده که کاربر ایرانی جایی برای نفس کشیدن میخواد
عمو جون از کدومام من ؟؟؟
آره از فیلترینگم.
چرا ندیده و نشناخته در مورد ملت قضاوت میکنی..
بنده خودم همیشه قربانی فیلترینگ بودم.
اینا رو که گفتم میگم دلایلی هست که اونا میگن وگرنه بنده نه نسبتی با کسی دارم نه به سیستم خاصی وصلم.
کمی تعقل و تفکر بعدش هم تایپ کردن.

Kandi

Registered User
لایک‌ها
110
عمو جون از کدومام من ؟؟؟
آره از فیلترینگم.
چرا ندیده و نشناخته در مورد ملت قضاوت میکنی..
بنده خودم همیشه قربانی فیلترینگ بودم.
اینا رو که گفتم میگم دلایلی هست که اونا میگن وگرنه بنده نه نسبتی با کسی دارم نه به سیستم خاصی وصلم.
کمی تعقل و تفکر بعدش هم تایپ کردن.
خوب دلیل نمیشه هرچی بگن درسته! خیلی سرویس های دیگه پر کاربر دیگه همه سرور هاشون بیرون از ایران سرویس های جستوجوگر ایمیل مسنجر و ... اونا هم لابد بیان فیلتر بشن
ما خودمون کم استارتاپ نداریم ولی به دلیل عدم جذابیت و امنیت کسی استفاده نمیکنه
اگه دلیل منطقی و مععقول برای فیلتر دارید بگید اگه ندارید حرفای اونارو تکرار نکنید خوب!

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
خوب دلیل نمیشه هرچی بگن درسته! خیلی سرویس های دیگه پر کاربر دیگه همه سرور هاشون بیرون از ایران سرویس های جستوجوگر ایمیل مسنجر و ... اونا هم لابد بیان فیلتر بشن
ما خودمون کم استارتاپ نداریم ولی به دلیل عدم جذابیت و امنیت کسی استفاده نمیکنه
اگه دلیل منطقی و مععقول برای فیلتر دارید بگید اگه ندارید حرفای اونارو تکرار نکنید خوب!

قطعا هرچی بگن درست نیست.قرار نیست با دلیل بنده و شما جای فیلتر یا رفع فیلتر بشه.من یه بار تماس گرفتم با رفع فیلتر البته از صبخ ساعت 8 بکوب تماس گرفتم تا 12 ظهر آخرش یکی جواب داد باهاشون صحبت کردم.اگه با اون بندگان خدا صحبت کنی میفهمی جریان از چه قراره.
هرچه را که اونا تشخیص بدن فیلتر میشه.
وبمسترها هم کانال قوی ندارن که بخوان تاثیر گذاری داشته باشن در صورتی که باید وبمسترها هم خودشون یه انجمن چیزی داشته باشن و در شورای عالی مجازی صاحب کرسی و رای باشن که اینگونه نیست.
پس هرچی اونا بگن درسته.

farhad17

Registered User
لایک‌ها
338
باز میپرسه چرا !!!

گام اولش هم برداشته شده.

آدم نمیدونه به دلایل شما بخنده یا گریه کنه !!!

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
آدم نمیدونه به دلایل شما بخنده یا گریه کنه !!!
عمو جون چرا توجه نمیکنید و فقط تایپ می کنید.
اینا نظرات من نیست.
نظرات اونایی که تاثیر گذارن.
یه بار کل تاپیک و نظرات رد و بدل شده رو بخون بعد نظر بده.

Kandi

Registered User
لایک‌ها
110
قطعا هرچی بگن درست نیست.قرار نیست با دلیل بنده و شما جای فیلتر یا رفع فیلتر بشه.من یه بار تماس گرفتم با رفع فیلتر البته از صبخ ساعت 8 بکوب تماس گرفتم تا 12 ظهر آخرش یکی جواب داد باهاشون صحبت کردم.اگه با اون بندگان خدا صحبت کنی میفهمی جریان از چه قراره.
هرچه را که اونا تشخیص بدن فیلتر میشه.
وبمسترها هم کانال قوی ندارن که بخوان تاثیر گذاری داشته باشن در صورتی که باید وبمسترها هم خودشون یه انجمن چیزی داشته باشن و در شورای عالی مجازی صاحب کرسی و رای باشن که اینگونه نیست.
پس هرچی اونا بگن درسته.
الان بحث این نیست! شما میگی باید فیلتر بشه با تاکید! بنده کاربر معمولی از شما میپرسم چراا؟ چرا جوو میدی؟
شما اگه قربانی فیلترینگ هستی باید بگی چرا فیلتر میشم نه اینکه باید اون بشه اون نشه!
میگن باید سرور داخل ایران باشه مثل پی لاین که نامه فرستادن به دیتاسنتر که باید تا 24 ساعت ببندید سرویسشون رو وگرنه با مامور میاییم سراغتون (نیست که پی لاین داره میلاردی از کشور خارج میکنه یا پول شویی میکنه خیلی خطرناک هستن )
برای این میخوان سرور داخل ایران باشه؟
بیرون از ایران ایران اینطوری میکنن؟!؟
اینا دس پخت خودشونه
ما هم از بیرون رانده شدیم هم از داخل

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
الان بحث این نیست! شما میگی باید فیلتر بشه با تاکید! بنده کاربر معمولی از شما میپرسم چراا؟ چرا جوو میدی؟
شما اگه قربانی فیلترینگ هستی باید بگی چرا فیلتر میشم نه اینکه باید اون بشه اون نشه!
میگن باید سرور داخل ایران باشه مثل پی لاین که نامه فرستادن به دیتاسنتر که باید تا 24 ساعت ببندید سرویسشون رو وگرنه با مامور میاییم سراغتون (نیست که پی لاین داره میلاردی از کشور خارج میکنه یا پول شویی میکنه خیلی خطرناک هستن )
اینا دس پخت خودشونه
دوست عزیز فرق جدی و شوخی رو شم نگرفتی.
کلا از اول تا حالا سوتفاهم برات پیش اومده.
ارتش چرا نداره :)
باید بشه.
وقتی اینو مینویسم یعنی دارم شوخی میکنم.اون استیکر هم با این دلیله.
--

دوما شما اگه قربانی فیلترینگ هستی باید بگی چرا فیلتر میشم نه اینکه باید اون بشه اون نشه!
نگاه کن رفیق گلم اینجا بشینیم و بگیم چی بشه چی نشه فایده نداره.
کار خاله زنک بازی ارزش نداره.
پایه کاری بسم الله.
بنده تهران هم نیستم.ولی همین فردا جور کن 5 تا وبمستر قدیمی و صاحب سایت که وجود داره و میشناسی جمع کن منم دو تا از معروفهاش دوستانم هستن میارم بشنیم جایی چهارتا تصمیم درست و حسابی بگیریم.صدرصد دیگر دوستان هم استقبال خواهند کرد...
حالا من وشما بمونیم اینجا و هی صغری کبری ببافیم به نظرم من که فایده ای نداره.

bald

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اینا دس پخت خودشونه
حالا تلگرام برای تو چی داره جز علافی و بیکاری؟ حتما دو تا گروه داری یا اسپمر تلگرام میفروشی که سنگشو به سینه میزنی این کارا که نشد کار اسپم کردن تو گوشی مردم اینا کلاه برداریه ! همون جمع بشه از علافی هم در میای گروه های مبتذل و بدی هم داره تلگرام که در دسترس بچه های 13 ساله هم هست! احتمالا به زودی فیلتر میشه

Kandi

Registered User
لایک‌ها
110
حالا تلگرام برای تو چی داره جز علافی و بیکاری؟ حتما دو تا گروه داری یا اسپمر تلگرام میفروشی که سنگشو به سینه میزنی این کارا که نشد کار اسپم کردن تو گوشی مردم اینا کلاه برداریه ! همون جمع بشه از علافی هم در میای گروه های مبتذل و بدی هم داره تلگرام که در دسترس بچه های 13 ساله هم هست! احتمالا به زودی فیلتر میشه
نخیر جناب من حتی عضو تلگرام هم نیستم! شما بهتره بری پیک نوروزیتو حل کنی یوزرت به این حرفا قد نمیده
اما اگه امروز از این مورد دفاع نکنم ! دفاع که چه عرض کنم حداقل اعراض نکنم فردا بیشتر میشه که قطعا هم میشه با این همه کاربر خودجوش! فردا گریبان همه رو میگره
واتس اپ رو گفتن ماله فیس بوک هست ! وایبر رو گفتن ماله اسرائیل هست اینو میخوان چی بگن!؟
بعد هی بیایین بگین چرا وضع اینطوریه کسی یا چیزی نمیگه یا اونایی که میگن بچه های مهد هستن!

Kandi

Registered User
لایک‌ها
110
دوست عزیز فرق جدی و شوخی رو شم نگرفتی.
کلا از اول تا حالا سوتفاهم برات پیش اومده.

وقتی اینو مینویسم یعنی دارم شوخی میکنم.اون استیکر هم با این دلیله.
--

دوما شما اگه قربانی فیلترینگ هستی باید بگی چرا فیلتر میشم نه اینکه باید اون بشه اون نشه!
نگاه کن رفیق گلم اینجا بشینیم و بگیم چی بشه چی نشه فایده نداره.
کار خاله زنک بازی ارزش نداره.
پایه کاری بسم الله.
بنده تهران هم نیستم.ولی همین فردا جور کن 5 تا وبمستر قدیمی و صاحب سایت که وجود داره و میشناسی جمع کن منم دو تا از معروفهاش دوستانم هستن میارم بشنیم جایی چهارتا تصمیم درست و حسابی بگیریم.صدرصد دیگر دوستان هم استقبال خواهند کرد...
حالا من وشما بمونیم اینجا و هی صغری کبری ببافیم به نظرم من که فایده ای نداره.
خیر برادر من شما همین که میگی باید فیلتر بشه چراغ سبزه براشون چهار نفر توی انجمن میگن باید بشه اونا میگن بابا خودشون که از خداشونه!! اصلا اینترنتو ملی میکنیم!
بلا نسبت همه رومون به دیوار ما که گوسفند نیستیم مردم هر سمتی رفتن ما هم دنبالشون بریم

Kandi

Registered User
لایک‌ها
110
:rolleyes::D
گل پسر زود برو گروهاتو بفروش بخوای نخوای فیلتر میشه منم موافقم که فیلتر بشه.
با باباتم یاد بگیر جوری حرف بزنی که خوشش بیاد :general504::general704:
من با بچه هام مث اینجور که باهات حرف زدم حرف میزنم.
اره میفروشم تا بسوزی بچه 13 ساله تا نری توی گروهای بد بد اوف بشی :general105:

sorushazi

Registered User
لایک‌ها
129
باز میپرسه چرا !!!

گام اولش هم برداشته شده.
نمیدونم شما از کدوم قشر جامعه هستید ولی اینایی که گفتید برای مردم فایده هستند نه ضرر

بالا