[QUOTE="AmirHesam";8721020]/داداش از مدل اول میخوام
مشکی با خطای قرمز
فقط سایزشو به ما بگو
186 قد
نه لاغر نه چاق ولی باشگاهی هستیم :دی
چه سایزی مناسب ماست ؟
و شرایط خرید و تحویل چند روزه ؟ و چگونگی واریز پول ؟[/QUOTE]
سلام. منم سایز رو از روی چارت انتخاب کردم. چون خرید اینترنتی هست باید به همین اندازه ها اکتفا کرد. بنظر من L یا XL مناسب هست. باز زمان سفارش یکبار از فروشنده سوال میکنم و اندازه هاتون رو میدم و با شما یک چک نهایی میکنم ولی شما از روی اندازه ها سایز رو انتخاب کنید و به همراه آدرس دقیق پیغام کنید
شماره کارت رو براتون ارسال میکنم تا واریز کنید و مراحل سفارش رو انجام بدم
ــ اینکه آفر ها و تخفیف ها تا چند روز ادامه داشته باشن مشخص نیست. بعضی از آفر ها ۲۴ ساعته هستن پس اگر قیمتها تغییر کرد یا موارد در زمان سفارشتون حذف شد بودن دوستان از دست ما ناراحت نشن.شما هر زمان درخواست ثبت بدید براتون چک میشه و درصورت حذف آفر و افزایش بهتون اعلام میشه
ــ مدت زمان دریافت پس ازثبت سفارش و ارسال فروشنده ۳۰-۳۵ روز(چند روز زودتر رسیدن یا دیرتر رسیدن در سرویس پست معمولی China post -HK post-SG post طبیعی هست)
ــ مراحل سفارش: واریز مبلغ و ارسال آدرس و بعد از انجام خرید دریافت ترکینگ کد تا زمانیکه بسته توسط پست تحویلتون بشه
نکاتی که قبل از هرگونه سوال مطالعه کنید:
- ما در این تایپیک فقط ثبت سفارش انجام میدیم
- کالا همه به آدرس خودتون خریداری میشه.بنابراین کل مبلغ رو پرداخت میکنید و دریافت و ترخیصش هم از پست با خودتون هست.(برای این موارد پست تحویل میده)
- معمولا فروشنده چند روز بعد از ثبت سفارش کالا رو ارسال میکنه که بهش Proccecing Time گفته میشه و معمولا ۷ روز کاری هست.
- ترکینگ نامبر بعد از ارسال سفارش توسط فروشنده براتون پیغام خصوصی میشه که عموما مبدا و مقصد کالا رو بعد از چند روز در سایت پستی میتونید مشاهده کنید.
- کالاها ۳۰-۳۵ روزه از طریق پست تحویل شما میشه(چند روز دیرو زود شدن تو سرویس پست معمولی طبیعی هست)
- برای تهران کت ها معمولا درب منزل تحویل میشه و بر اساس تجربه پست ۲۳۴۰۰ تومن حق السهم ازتون میگیره.
- برای شهرهای غیر از تهران کت ها معمولا درب منزل تحویل میشه و بر اساس تجربه یا چیزی نمیگیرن یا خیلی کم میگیرن.
-برای سفارشهایی که تعداد باشن یا براساس تشخیص مامور شرکت پست ایران بالای ۵۰ دلار باشن بهتون نامه میزنن که بیاید تحویل بگیرید.(برای کت و البسه معمولا این حالت پیش نمیاد)