mohamad mirsaberi
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 27
- لایکها
- 0
جوابمو ندادید دوست عزیز
میشه لطفا این عکسایی که کاربر محترمeliish گذاشتن رو به منم قیمت بدید به اضافه اين عكس
سلامدرضمن هر لباسي از برند هاي معتبر انتخاب كنم شما مياريد؟
سلام. شماره هایی که دادید رو یک به یک بررسی میکنم براتون پیغام میکنم.چون باید فروشنده ای که کمترین قیمت میده رو پیدا کنم.قیمتهایی که الان روی موارد هست مربوط به آف ۲ مه پیش هست والان قیمتها تغییر کردهسلام داداش لطفا قیمت تمام شده این شماره ها رو بم بگو ممنون
14-43-9-49
و همینطور قیمت این مدل که دورش خط قرمز کشیدم:
http://upload7.ir/imgs/2014-03/37435817900345465402.jpg
سوال دیگه که داشتم اینا رنگ بندیم دارن و هر رنگی که بخوام میشه سفارش داد؟
چند روزه به دستم میرسه؟
سلام. شماره هایی که دادید رو یک به یک بررسی میکنم براتون پیغام میکنم.چون باید فروشنده ای که کمترین قیمت میده رو پیدا کنم.قیمتهایی که الان روی موارد هست مربوط به آف ۲ مه پیش هست والان قیمتها تغییر کرده
مدل زیر شبیه مدل ۴۳ هست و بنظرم از اون بهتر هست
در مورد اونهایی که خط کشیدید. رنگ بندی دارن و قیمت قابل سفارش بادلار فعلی ۲۶۰۰۰۰تومان
یک روز دیگه از آف باقی داره و ۱۰ دلار بش اضافه میشه.
۳۰-۳۵ روز زمان پست تا دریافت شما هست
از اینهایی که خط کشیدید فقط بالایی سمت راست رو موجود ندارن
مشاهده پیوست 550023
باشه پس من منتظرم
فقط 1روز از آف باقی مونده؟یعنی بعد از آف بالای طرفای 300 در میاد؟
خب از این دو رنگی که دورش خط کشیدید از زاویه های دیگه هم عکس میتونید برام بذارید؟
درجریان باشید ۹ و ۱۴ شبیه صندل هستند . یعنی مشبک هستند
مشاهده پیوست 550076 مشاهده پیوست 550077
من ۲-۳ تا Add to Card کردم که با قیمت فعلی بشه خرید. قیمت حفظ میشه تا چند روز مهلت پرداخت داره
از نظر من بصرفه ترین و مقاومترین مدلی که بنسبت قیمت میشه خرید سوای از سلیقه دوستان که میتونه مدلهای متفاوتی رو بپسندن، همین مدل هست
بله ممنون میشم قیمت تمام شماره ها رو حتی اون مشبکها رو برام بفرستید...البته کمترین قیمت ممکندرجریان باشید ۹ و ۱۴ شبیه صندل هستند . یعنی مشبک هستند
مشاهده پیوست 550076 مشاهده پیوست 550077
من ۲-۳ تا Add to Card کردم که با قیمت فعلی بشه خرید. قیمت حفظ میشه تا چند روز مهلت پرداخت داره
از نظر من بصرفه ترین و مقاومترین مدلی که بنسبت قیمت میشه خرید سوای از سلیقه دوستان که میتونه مدلهای متفاوتی رو بپسندن، همین مدل هست
براتون موارد ارسال شدبله
بله ممنون میشم قیمت تمام شماره ها رو حتی اون مشبکها رو برام بفرستید...البته کمترین قیمت ممکن
توی چه سایتی عکساشونو بقیه مدلا رو میتونم ببینم؟
دوست عزیز الان قیمت شماره 01 و 08 چقدر هست؟
سلام. ارسال شدشماره 19 و 31 کفشهای صفحه اول چه قیمت میشه؟
عکسای بیشترشم اگه لطف کنید ممنون میشم
روی همین تصویر بالا کلیک کنید.ممنون، از کدوم سایت ها می تونید خرید کنید؟
سلام. والا الان لینک این رو ندار برآورد کنم و بهتون توضیح بدمسلام داداش اين كار چه رنگایی داره و جنسش چیه و چه مارکیه درضمن قیمتش چند؟