• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیشنهادات و انتقادات در مورد بخش علم و دانش:

daydad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mazoolagh :
فكر كنم اگر فعلا فقط دنبال ساماندهي فروم الكترونيك (يا مهندسي برق) باشين بهتره و زودتر نتيجه ميگيرين - يعني فقط رو اون چونه بزنين. اين ليست شما بزرگه ممكنه برق رو هم فداي فيزيك - شيمي كنين كه مسلما در درجه بعدي اهميت قرار داره. حداقل علومي مثل نانوتكنولوژي رو مطرح كنين!
پيشنهاد ميكنم بخشهاي سوال و جواب (همينجوري هم 99 درصد مباحث سوال و جوابن) ، مقالات، و لينكدوني رو فعلا حذف كنيد و بگذاريد ساختار كلي بقيه انجمنها اينجا هم حاكم باشه. مهندسي الكترونيك خيلي زيرشاخه داره ولي آيا لازمه كه براي هر كدوم يك زيرفروم بزنين؟ مثلا avionics يا bionics يا sound engineering يا optoelectronics سالي چند تا پست ميتونه داشته باشه؟ همونطور كه hwt هم گفت اگر سايت مال خودتون بود هر چقدر دلتون ميخواست ميتونستين ريز كنين ولي اينجا مهمونين و بايد تعديل كنين ولي به كمتر از فروم مستقل رضايت ندين! الان كه حساب ميكنم ميبينم زيرفروم هم دردي دوا نميكنه. تصور ميكنم مستقل كردن فروم الكترونيك در مقايسه با اينكه فقط يك تاپيك باشه بار سرور رو حداقل بخاطر عدم نياز به جستجو و در صفحات متوالي دنبال يك مطلب خاص بودن كمتر هم ميكنه! بهرحال اين خاصيت نظم هست.
عناوين اصلي رو چيزهايي بگذاريد كه بيشتر مسايل رو دربر بگيره ولي تعدادش هم كم باشه - مثلا:
طراحي و ساخت فيبرهاي مدار چاپي
تجزيه و تحليل مدار
ابزار دقيق و اندازه گيري
الكترونيك قدرت و الكترونيك صنعتي
الكترونيك سيستمهاي صوتي و تصويري
مدارهاي مخابراتي و آنتنها
ادوات الكترونيك
متفرقه

سلام! تبريك به خاطر گشايش اينجا!
بايد بگم كه تقسيم بندی خوبه ولی کار رو حجیم می کنه. به هر حال باید به الکترونیک بگم که داداش ادبیات جزو علوم
پایه نیست! :hmm:
به هر حال من بسیار مسرورم از اینجا بودن!

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از daydad :
سلام! تبريك به خاطر گشايش اينجا!
بايد بگم كه تقسيم بندی خوبه ولی کار رو حجیم می کنه. به هر حال باید به الکترونیک بگم که داداش ادبیات جزو علوم
پایه نیست! :hmm:
به هر حال من بسیار مسرورم از اینجا بودن!
آقا تسلیم:من از همین جا به تمانی حهانیان اعلام می کنم که ادبیات جز علوم پایه نیست!! این گستاخی الکتعرونیک را نادیده بگیرید!
منتهی چون بخش دیگه ای به نظرم نرسید اونجا گذاشتمش!

Azalia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نظر من جا براي ادبيات و علوم از اين قبيل ! خاليه و مشكل فقط با افزودن 1 كلمه ي " ادب " به فروم "هنر" حل ميشه
يعني بشه " ادب و هنر " يا "ادبيات و هنر و ... " ! اون وقت آدم اگه بخواد يك آموزش آنلاين مثلا زبان فرانسه راه بندازه %^%گيج ( اين حرف بي ادبي نيست ها - يعني خيلي گيج ! ) نميشه كه كجا جاشه و آدم بره لابلاي ،%،@×% هاي گفتگوي آزاد تاپيك با مسما بزنه .

Azalia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از ehsan :
از راهنمايي دوستان ممنونم. حق با شماست و بخش بندي لازم داره ولي همونطور كه hwt گفت اجازه بدین چند هفته از فعالیت این بخش بگذره. میزان استقبال و انواع تاپیک ها رو ببینیم. بعد در مورد بخش بندی و بخشهای جدید تصمیم بگیریم. در هر صورت بازم اگه چیزی به ذهنتون میرسه همینجا بنویسید.

من چيزي كه به ذهنم رسيد رو همين جا نوشتم

daydad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از electronic :
آقا تسلیم:من از همین جا به تمانی حهانیان اعلام می کنم که ادبیات جز علوم پایه نیست!! این گستاخی الکتعرونیک را نادیده بگیرید!
منتهی چون بخش دیگه ای به نظرم نرسید اونجا گذاشتمش!
شرمنده مهندس قصد توهين نبود. ادبيات جزو علوم انسانی هست. علوم پایه شامل: ریاضی، فیزیک، شیمی، زمین شناسی و زیست شناسی می شه. :)

..hamid..

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان.
چقدر دنبال تاپیک الکترونیک گشتم تا فهمیدم یه بخش تازه ایجاد شده.
به نظر منم دسته علم و دانش باید زیر دسته هایی به صورت رشته های دانشگاهی داشته باشه.مثل:
مهندسی برق
مهندسی مکانیک
.
.
چون اینطوری برای هر بخش میشه مدیر تعیین کرد.چون مثلا کسی که رشته اش برق باشه هم از الکترونیک سر در میاره هم از رباتیک و مخابرات.و مینونه مدیریت کنه.بعدش تمام اون بخش های ریزی که همه معرفی کردند میتونه تو تاپیک های مختلف بحث بشه.
اینو از روی تجربه ای که روی مدیریت فروم داشتم میگم.چون توی اینجور فروم ها هیچ وقت کاربران طبق اون دسته بندی های ریزی که انجام دادید عمل نمی کنند.

فعلا تاسیس این بخش رو هم تبریک میگم.از اینکه از بخش گفتگوی آزاد اومدیم بیرون خودش کلیه!

30yavash

Registered User
لایک‌ها
16
به نقل از ehsan :
از راهنمايي دوستان ممنونم. حق با شماست و بخش بندي لازم داره ولي همونطور كه hwt گفت اجازه بدین چند هفته از فعالیت این بخش بگذره. میزان استقبال و انواع تاپیک ها رو ببینیم. بعد در مورد بخش بندی و بخشهای جدید تصمیم بگیریم. در هر صورت بازم اگه چیزی به ذهنتون میرسه همینجا بنویسید.
منم با اين كار موافقم.و به نظرم منطقي مي ياد.
فكر كنم بهتره كه دوستان به همين بخش فانع باشن و تاپيك هاي خودشون رو ايجاد كنن حالا چه در باره الكترونيك و چه در باره روباتيك يا هر چيز ديگه.بعدا كه مطالب زياد شد احسان و ممد رضا خودشون همش رو جابجا مي كنن!! و از اين بابت خيال شما راحت باشه.

و اما نظر من:
با اين وضعيت گمان نمي كنم اين بخش يعني بخش علمي بتونه موفقيتي كسب كنه براي اينكه از وقتي باز شده تا به اين لحظه دوستان در باره همه چي بحث كردن به جز علم و دانش.

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از daydad :
شرمنده مهندس قصد توهين نبود. ادبيات جزو علوم انسانی هست. علوم پایه شامل: ریاضی، فیزیک، شیمی، زمین شناسی و زیست شناسی می شه. :)
جدی نگیر.به هر حال بخش انتقادات و پیشنهاداته دیگه!

daydad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ..hamid.. :
سلام دوستان.
چقدر دنبال تاپیک الکترونیک گشتم تا فهمیدم یه بخش تازه ایجاد شده.
به نظر منم دسته علم و دانش باید زیر دسته هایی به صورت رشته های دانشگاهی داشته باشه.مثل:
مهندسی برق
مهندسی مکانیک
.
.
چون اینطوری برای هر بخش میشه مدیر تعیین کرد.چون مثلا کسی که رشته اش برق باشه هم از الکترونیک سر در میاره هم از رباتیک و مخابرات.و مینونه مدیریت کنه.بعدش تمام اون بخش های ریزی که همه معرفی کردند میتونه تو تاپیک های مختلف بحث بشه.
اینو از روی تجربه ای که روی مدیریت فروم داشتم میگم.چون توی اینجور فروم ها هیچ وقت کاربران طبق اون دسته بندی های ریزی که انجام دادید عمل نمی کنند.

فعلا تاسیس این بخش رو هم تبریک میگم.از اینکه از بخش گفتگوی آزاد اومدیم بیرون خودش کلیه!

من پیشنهاد می کنم، احسان و بقیه ی مدیرا اینجا رو تقسیم بندی کنن:
مهندسی
علوم پایه
علوم انسانی
و ...
که مهندسی با علوم و علوم انسانی با علوم پایه قاطی نشه اینقدر!

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از daydad :
من پیشنهاد می کنم، احسان و بقیه ی مدیرا اینجا رو تقسیم بندی کنن:
مهندسی
علوم پایه
علوم انسانی
و ...
که مهندسی با علوم و علوم انسانی با علوم پایه قاطی نشه اینقدر!
از قرار معلوم باید همین جوری ادامه بدیم بعد خودشون مطالب رو جابجا میکنن.

بالا