mohammadrmm
Registered User
سلام
دوست عزیز بابت فارسی سازی پ.خ ارسال کردم .
دوست عزیز بابت فارسی سازی پ.خ ارسال کردم .
من هر سه صفحه این پست رو خوندم
اوضاتون خیلی خرابه
یکی اول از همه پست زده ولی هیچ جوای نگرفته
یعنی چی که برای فارسی سازی باز حتما از فایل زبان پشتیبانی کنه ؟
چون راحت تر میشه ترجمش کرد ؟
عزیزانی که می خوان تا قالب فارسی کنن
قالب رو برام ایمیل کنن تا بعد از نهایت یک هفته قالب رو به صورت فارسی شده در یافت کنن
[email protected]
دلیل این هم که میگم بعد یه هفته اینه که من دانشجو هستم و فقط در هفته یک روز وقت آزاد دارم که اونم سه شنبه هست .
چون لپ تاپ هم ندارم نمی تونم همون روز براتون ترجمه کنم و ارسال کنم ولی تمام تلاشم رو می کنم تا کارتون رو انجام بدم
من با نظر دوست مون خیلی خیلی موافق هستم..من هر سه صفحه این پست رو خوندم
اوضاتون خیلی خرابه
یکی اول از همه پست زده ولی هیچ جوای نگرفته
یعنی چی که برای فارسی سازی باز حتما از فایل زبان پشتیبانی کنه ؟
چون راحت تر میشه ترجمش کرد ؟
من با نظر دوست مون خیلی خیلی موافق هستم..
اگر نمی خواید فارسی کنید، خو بگید فارسی نمی کنم.. دیگه این بهانه ها چی می یارید!!!
سلام خدمت همه دوستان وردپرسی مخصوصاً وردپرس پارسی
به تازگی سایت وردپرس پارسی فعالیت خودشو مجدداً شروع کرده و با همفکری دوستانی که تو تیم وردپرس پارسی فعالیت می کنن تصمیم گرفتیم که روند پیشرفت سایت بر اساس نیاز کاربر باشه . همین امر باعث شد تا این تاپیک رو ایجاد کنم.
شما تو این تاپیک قالبی که نیاز دارید فارسی بشه در خواست می کنید و تیم فارسی سازی ما به نوبت و با توجه به موجود بودن و سلامت قالب اون رو واسه شما عزیزان فارسی می کنن و از طریق سایت به صورت رایگان منتشر می کنن تا کلیه عزیزان استفاده کنن !
توجه:
* قالب هایی که فایل زبان (language file) داشته باشن ، تو اولویت قرار دارن.
* قالب های رایگان تو اولویت قرار دارن.
* دوستانی که قالب به صورت اختصاصی می خوان باشه یعنی واسشون فارسی سازی انجام بشه اما منتشر نشه با اخذ هزینه قابل انجامه ! (جزئیات در پیغام خصوصی)
* ویرایش قالب شامل این تاپیک نمیشه و دوستانی که نیاز به ویرایش قالب دارن با اخذ هزینه واسشون انجام میشه !
* برای با خبر شدن از میزان پیشرفت هر قالب می تونید به سایت ورپرس پارسی مراجه کنید و از طریق سایدبار سمت راست میزان پیشرفت کار رو ببینید.
* زمان آماده شدن قالب بسته به حجم کاری تیم و قالب ها متفاوت بوده و به ترتیب درخواست انجام داده خواهد شد.
دوستان عزیز می تونن از سایت های زیر قالب انتخاب کنن تا فارسی سازی بشه
پاینده باشید!
مدیریت تیم وردپرس پارسی
ببخشید دوست عزیز شما قالب اچ تی ام ال هم فارسی میکنی؟
ترجیحا میخوام خصوصی باشه و منتشر نشه و هزینه هم میدم.
قالب هم یک صفحه ای هست.
ممنون میشم پ.خ کنید.
با تشکر
سلام
زحمت این رو میتونید بکشید؟
http://www.hotup.ir/upload/pfp7_pinpress.jpg
البته فایل language نداره، شرمنده
این فایلشه:
http://www.hotup.ir/upload/znqe_pinpress.zip