• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیشنهاد برای سرمایه گذاری در خرید حواله ماشین (ویژه شب عید)

meysam_2012

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
443
الان قیمت پراید 111 صفر هیدرولیک با ایربگ نزدیک 19 تا 19.5 هست.
لینک : http://www.bama.ir/car/details-2-1041532/1392-pride-111-for-sale
لینک : http://www.bama.ir/car/details-2-1045953/1392-pride-111-for-sale
الان کسی حواله 111 تحویل 10 روزه بخره و 10 روز صبر کنه به قیمت 17.5 تا 18 صاحب 111 میشه.
لینک : http://www.bama.ir/car/details-2-1047466/1392-pride-111-for-sale
لینک : http://www.bama.ir/car/details-2-1046942/1392-pride-111-for-sale
2 تا مسئله وجود داره:
1- شما بعد از تحویل ماشین وقتی بخواین بفروشینش نزدیک 400 تومن جهت انتقال سند باید پرداخت کنید. پس سود شما میشه بین 1100 تا 1600
2-اگه شانستون بزنه و ماشین مدل 93 تحویل بگیرین (احتمالش تو ماه اسفند بالاست، یعنی اگه حواله 1 ماهه بگیرین احتمالش بالاست که این اتفاق بیافته) حداقل 500 گرونتر خواهید فروخت یعنی 1600 تا 2100 مقدار سود شماست.

به نظر من حدود 1 تا 2 تومن سود با 18 تومن سرمایه توی کمتر از یک ماه عالیه

نکته هیجان انگیز: بعد 10 اسفند همیشه بازار ماشین شیرینه و ماشین رو به قیمت خوبی می خرن، شاید از این چیزی که من گفتم بیشتر هم سود بکنین.
نکته غم انگیز: اگه تا 93/1/1 ماشینتون فروش نرفت احتمالا ضرر می کنید چون معمولا فروردین بدترین فصل بازار ماشینه.
نکته توجه انگیز: فقط 111 نیست، 4 5 نوع ماشین دیگه هم هست (پارس، SD، 405، 206) که به راحتی میشه حوالش رو پیدا کرد خرید. حتی از همون سایتی که بالا گفتم.
نکته سوال انگیز: عایا من اشتباه می کنم؟! بیاین بگین با هم صحبت کنیم در مورد این کار.
نکته جواب انگیز: الان نیاین بگین اگه اینجوری بود اون صاحب حواله اونو به شما نمیفروخت نگه می داشت خودش سود کنه، چون صاحب حواله 8 تومن داده ثبت نام کرده و الان نداره ببره 8 تومن بده ماشین رو تحویل بگیره؛ اون 17 تومن که من گفتم شما مثلا 8 تومن به سایپا می دین و 9 تومن به مالک حواله (به جای 8 تومنی که اون داده 6 ماه پیش ثبت نام کرده + سود پولش)
نکته ی دیگه ای هست؟ نظر شما چیه؟ من این کارو بکنم؟ شمام می کنین؟

Last edited:

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
پیشنهاد خوبیه ولی متخصصین خودرو و ... باید نظر بدن
اگه فروش خودرو تا آخر سال تضمینی بود عالی میشد.

karafarin

Registered User
لایک‌ها
266
شرکتها که فقط پیش فروش دارن اونم برا اونور سال
پارسال هم دم عید بازار حسابییییی خراب بود
الان یه پارس سال یورو2 سفید صفر دارم میدم 35 تحویل درب کارخونه
9355057646

karafarin

Registered User
لایک‌ها
266
جالبه الان ایران خودرو برا مرداد95 یعنی 30ماه دیگه هم پیش فروش میکنه!! با سود 25درصد چون نقدینگی ندارن و پول لازمن
http://ikco.iranecar.com

افتکم!

Registered User
لایک‌ها
376
نکته هیجان انگیز: بعد 10 اسفند همیشه بازار ماشین شیرینه و ماشین رو به قیمت خوبی می خرن، شاید از این چیزی که من گفتم بیشتر هم سود بکنین.
نکته غم انگیز: اگه تا 93/1/1 ماشینتون فروش نرفت احتمالا ضرر می کنید چون معمولا فروردین بدترین فصل بازار ماشینه.
نکته توجه انگیز: فقط 111 نیست، 4 5 نوع ماشین دیگه هم هست (پارس، SD، 405، 206) که به راحتی میشه حوالش رو پیدا کرد خرید. حتی از همون سایتی که بالا گفتم.
نکته سوال انگیز: عایا من اشتباه می کنم؟! بیاین بگین با هم صحبت کنیم در مورد این کار.
نکته جواب انگیز: الان نیاین بگین اگه اینجوری بود اون صاحب حواله اونو به شما نمیفروخت نگه می داشت خودش سود کنه، چون صاحب حواله 8 تومن داده ثبت نام کرده و الان نداره ببره 8 تومن بده ماشین رو تحویل بگیره؛ اون 17 تومن که من گفتم شما مثلا 8 تومن به سایپا می دین و 9 تومن به مالک حواله (به جای 8 تومنی که اون داده 6 ماه پیش ثبت نام کرده + سود پولش)
نکته ی دیگه ای هست؟ نظر شما چیه؟ من این کارو بکنم؟ شمام می کنین؟

من خودم ماشینم رو همینجوری خریدم و سود هم کردم. یعنی نسبت به اینکه برم از نمایشگاه بخرم حدود 1.5تومن ارزونتر شد -سال 84-. اما همونطور که خود شما نوشتی نکته های بسیاری داره.:D

نکته اولش اینه که اونا میگن تحویل فوری یا تحویل 10 روزه و 25 روزه. کیه که باور کنه ؟:D. من بهمن 83 حواله فوری خریدم ، آخر اردیبهشت 84 تحویلم دادن - مدل 84 البته-/ خسارت دیرکرد هم بصورت چک بنام صاحب اولیه حواله صادر میشه نه شمای خریدار حواله
نکته دومش اینه که اون نفری که حواله داره ، مستقیم نمیتونه به مصرف کننده بفروشه. حواله رو نمیشه انتقال داد یا فروحت ، فقط میشه به طرف مقابل صلح کرد. برای نوشتن صلحنامه و تضمین پول دو طرف ، یک واسطه این وسط هست که معمولا یکی از نمایندگیهاست. کمیسیون اون هم میاد روی سود فروشنده
نکته سومش اینه که بعضی وقتا شرکت میزنه زیر تعهداتش و اون چیزی که تحویل میده با چیزی که توی حواله است فرق داره. توی ماشینهای ساده مثل پراید ممکنه تفاوت رنگ باشه یا هیدرولیک و غیره. در ماشینهای گرونتر هم آپشنها و اینا

به نظر من احتمال اینکه شما ضرر کنی خیلی کمه. اما احتمال سود 6 تا 11 درصدی در یکماه هم خیلی کمه. به احتمال زیاد آخرش که حساب میکنی کمی بیشتر از سود بانکی سود کردی.... البته قضیه ماشینهای تولید جدید کلا فرق داره... ماشینی که برای اولین بار وارد بازار میشه ، ممکنه بخاطر اقبال بازار خیلی بیشتر از قیمت فروش کارخونه ، مشتری داشته باشه

meysam_2012

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
443
من خودم ماشینم رو همینجوری خریدم و سود هم کردم. یعنی نسبت به اینکه برم از نمایشگاه بخرم حدود 1.5تومن ارزونتر شد -سال 84-. اما همونطور که خود شما نوشتی نکته های بسیاری داره.:D

نکته اولش اینه که اونا میگن تحویل فوری یا تحویل 10 روزه و 25 روزه. کیه که باور کنه ؟:D. من بهمن 83 حواله فوری خریدم ، آخر اردیبهشت 84 تحویلم دادن - مدل 84 البته-/ خسارت دیرکرد هم بصورت چک بنام صاحب اولیه حواله صادر میشه نه شمای خریدار حواله
نکته دومش اینه که اون نفری که حواله داره ، مستقیم نمیتونه به مصرف کننده بفروشه. حواله رو نمیشه انتقال داد یا فروحت ، فقط میشه به طرف مقابل صلح کرد. برای نوشتن صلحنامه و تضمین پول دو طرف ، یک واسطه این وسط هست که معمولا یکی از نمایندگیهاست. کمیسیون اون هم میاد روی سود فروشنده
نکته سومش اینه که بعضی وقتا شرکت میزنه زیر تعهداتش و اون چیزی که تحویل میده با چیزی که توی حواله است فرق داره. توی ماشینهای ساده مثل پراید ممکنه تفاوت رنگ باشه یا هیدرولیک و غیره. در ماشینهای گرونتر هم آپشنها و اینا

به نظر من احتمال اینکه شما ضرر کنی خیلی کمه. اما احتمال سود 6 تا 11 درصدی در یکماه هم خیلی کمه. به احتمال زیاد آخرش که حساب میکنی کمی بیشتر از سود بانکی سود کردی.... البته قضیه ماشینهای تولید جدید کلا فرق داره... ماشینی که برای اولین بار وارد بازار میشه ، ممکنه بخاطر اقبال بازار خیلی بیشتر از قیمت فروش کارخونه ، مشتری داشته باشه
برای این ماشین های تولید جدید یه مورد عالی الان هست : تیبا 2 (هاچ بک) اولین سریش قراره این هفته تحویل بشه(اگه بشه)

meysam_2012

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
443
شرکتها که فقط پیش فروش دارن اونم برا اونور سال
پارسال هم دم عید بازار حسابییییی خراب بود
الان یه پارس سال یورو2 سفید صفر دارم میدم 35 تحویل درب کارخونه
9355057646
من خیلی سعی کردم دقیق بنویسم ولی دوست عزیز شما مثل اینکه متوجه نشدین، منظور من صلح در نمایندگی و خرید حواله ثبت نامی یکی دیگست. منظورم ثبت نام ماشین نبود اصلا.
پارسال هم دم عید از دی و بهمن بهتر بود، امسال هم وضعیت همینه، مردم واسه عید ماشین می خرن.
توی این ماشینها که من گفتم پارس بد فروش ترین هست ولی به هرحال اگه قیمت ماشین شما 35 تومنه من امروز می تونم حواله 15 روز تحویل رو براتون 32 تا 33 بخرم.
لینک: http://www.bama.ir/car/details-2-1047257/1392-peugeot-pars-for-sale
پس میشه یه 2 3 تومنی سود کرد این وسط، اگه مدل 93 تحویل بشه که دیگه 4 تومن رو شاخشه، راحت میشه 36 فروخت شب عید
به نظر من از این راه قطعا میشه 3 تا 5 درصد توی مدت 30 روز سوذ کرد

افتکم!

Registered User
لایک‌ها
376
برای این ماشین های تولید جدید یه مورد عالی الان هست : تیبا 2 (هاچ بک) اولین سریش قراره این هفته تحویل بشه(اگه بشه)
خیلی خوبه. اگر خوب از کار در بیاد و مشتریهای اولیه راضی باشن ،یهو قیمتش میاد بالا. اما من همچنان ترجیح میدم تا اطلاع ثانوی حداقل 80 درصد دار و ندار و زار و زندگیم :D به شکل ارز باشه

meysam_2012

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
443
من می خوام این کار رو انجام بدم، حالا تهش اینه که توی یه 206 1 تومن ضرر می کنم دیگه :دی ولی دوست دارم نظر بقیه رو بدونم و شاید کسی با کمک این ایده تونست پولی در بیاره و بزنه به زخم زندگیش.

poyyesh

Registered User
لایک‌ها
649
سلام حواله 405 اس ال اکس و پارس سال یورو 4 الان چند در میاد چند زیز قیمت کف بازار ؟

قطعی قطعی کی تحویل میدن ؟ اگه این دو تا رو بخرم

farzad.sadeshi3

Registered User
لایک‌ها
57

میدونی مشکل چیه ؟

مشکل اینه که تفکر شما برای اونموقع جواب نمیده
چون دیگر حواله ای نیست اونموقع

فکر خوبه اما زمانش جواب نمیده

meysam_2012

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
443
میدونی مشکل چیه ؟

مشکل اینه که تفکر شما برای اونموقع جواب نمیده
چون دیگر حواله ای نیست اونموقع

فکر خوبه اما زمانش جواب نمیده
کدوم موقع؟ من دارم در مورد امروز صحبت می کنم، حواله هست تو تاپیک اول هم لینک دادم. ماشین نهایتا تا هفته اول اسفند تحویل میشه 20 روز فرصت دارین بفروشین

meysam_2012

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
443
سلام حواله 405 اس ال اکس و پارس سال یورو 4 الان چند در میاد چند زیز قیمت کف بازار ؟

قطعی قطعی کی تحویل میدن ؟ اگه این دو تا رو بخرم
توی bama.ir دنبالش بگردین و همچنین نیازمندیهای همشهری

meysam_2012

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
443

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
منم نظرم اینه که:پول این کارها خوردن نداره .بگذارید ماشین را کسی بخره که واقعا نیاز داره یا شغلش خرید و فروش ماشینه و برای این کار مالیات میده (البته اگر بده;))

meysam_2012

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
443
کسی نظر دیگه ای نداره؟

hamid_khapid

Registered User
لایک‌ها
89
سود داره
مشکلی از این بابت نیس