• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیشنهاد برای طرز کار وب سایت (لطفا همه نظر بدهند)

MaxNet

Registered User
لایک‌ها
239
سلام
والا نمیدونم کجای مسئله رو اشتباه فهمیدم خودمم هر چی حساب کتاب میکنم به جایی نمیرسم
ما برای رسیدن به جواب باید حدودا 18/014/398/509/482/000 تیتر را بررسی و پژوهش کنیم، پژوهش هر تیتر حدودا 0.001 الی 0.006 ثانیه طول میکشد، (بستگی به سرعت اینترنت دارد)
حالا لطف کنید شما حساب کنید ببینیم مثلا برای اتمام این مقدار تیتر در مدت 5 روز طبق زمانی که عرض کردم به چند بازدید چند ثانیه ای نیازمندیم؟؟

پرداختی شرکت به ازاء دو جایزه اول 800 دلار و از پاسخ های سوم به بعد حداقل 3000 دلار بعلاوه درصد برای هر پاسخ یعنی مثلا پاسخ چهارم 3300 دلار.

البته من این مبالغ رو بازگو میکنم تا واقعا حساب کتاب کنیم ببینیم می ارزه دنبال این کار باشیم یا خیر؟؟ مثلا پرداخت ها رو ببریم آخر ماه، باید طوری بازدید تهیه کنیم که حداقل در یک ماه بتوانیم 3 پاسخ پیدا کنیم تا بتوانیم هزینه کاربران رو بپردازیم
با احتساب 0.001 ثانیه (بهترین صورت) به 18/014/398/509/482 ثانیه پردازش لازمه
با احتساب 100 ثانیه بازدید هر کاربر به180/143/985/094.82
و یک میلیون کاربر روزانه180/143.98509482
یعنی 180 هزار روز با بازدید 1 میلیون 100 ثانیه ای !!!
موفق باشید

zarpop

Registered User
لایک‌ها
282
چنین پردازشی مطمئنا PHP نیست چون PHP زبان تحت سروره و اصلا به سخت افزار کلاینت (کاربر) کاری نداره احتمالا از جاوااسکریپت استفاده میکنند.
پرداز اطلاعات در سایت مرجع انجام میگیره که به احتمال زیاد همون php باشه
حالا اینکه ایشون چطور میخوان صفحات را به کاربران ارائه بدن از طریق جاوا ای فریم و ... میشه

MaxNet

Registered User
لایک‌ها
239
حالا اینکه ایشون چطور میخوان صفحات را به کاربران ارائه بدن از طریق جاوا ای فریم و ... میشه
نه اینجا برای گفتار ساده به جای استفاده از کلمه واحد پردازشی اونا از اصطلاح صفحه استفاده میکنیم و اصلا با صفحات html و اینا اشتباه گرفته نشه
در حقیقت هر واحد پردازشی مثل یه فرمول ریاضیه که باید محاسبه و رمزگشایی بشه برای همین سایت فرمول رو دراختیار کاربر میذاره سخت افزار کاربر اونو حل میکنه و جواب رو برمیگردونه برای این کار هم چون سخت افزار کاربر باید درگیر بشه باید حتما از زبان های تحت کلاینت برای مرورگر ها مثل جاوااسکریپت استفاده بشه البته اگه بخواهند میتوانند نرم افزار شون رو هم ارائه بدن تا به جای استفاده از مرورگر و جاوااسکریپت از زبان های c++ و ... به کار ببرن و خودشون یه موتور رمزگشایی native بسازن
در هر صورت قسمت تحت سرور این قضیه فقط مختص ارسال و دریافت فرمول و جوابه و پردازشی از خودش نداره

naser007

Registered User
لایک‌ها
206

تمامی اطلاعات پردازش روی هاست خود ما و فایل های ما خواهد بود و هیچ ای فریم و یا جاوا و چیز دیگری وجود ندارد
یک میلیون بازدید روزانه کم نیست؟؟؟
من خودم به تنهایی با سیستم خودم روزانه 28/800/000 تا 48/000/000 تیتر روزانه بررسی میکنم

MaxNet

Registered User
لایک‌ها
239
تمامی اطلاعات پردازش روی هاست خود ما و فایل های ما خواهد بود و هیچ ای فریم و یا جاوا و چیز دیگری وجود ندارد
یک میلیون بازدید روزانه کم نیست؟؟؟
من خودم به تنهایی با سیستم خودم روزانه 28/800/000 تا 48/000/000 تیتر روزانه بررسی میکنم
در این صورت ریت از 0.001 صفحه بر ثانیه خیلی پایین تره

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
در این صورت ریت از 0.001 صفحه بر ثانیه خیلی پایین تره
من توی هر صفحه 300 تا تیتر گذاشتم تا پردازش بشه و اتوماتیک بره صفحه بعد
همون پردازش یک صفحه حدودا و معمولا 1 ثانیه طول میکشه
یعنی سیصد تا تیتر 1 ثانیه
تقریبا 0.003 برای هر تیتر
الان برای کمتر کردن اتلاف وقت بین ریدایرکت صفحات داریم سیستم کارکرد رو عوض میکنیم که فکر میکنم نتایج بازم بهتر بشه

MaxNet

Registered User
لایک‌ها
239
من توی هر صفحه 300 تا تیتر گذاشتم تا پردازش بشه و اتوماتیک بره صفحه بعد
همون پردازش یک صفحه حدودا و معمولا 1 ثانیه طول میکشه
یعنی سیصد تا تیتر 1 ثانیه
تقریبا 0.003 برای هر تیتر
الان برای کمتر کردن اتلاف وقت بین ریدایرکت صفحات داریم سیستم کارکرد رو عوض میکنیم که فکر میکنم نتایج بازم بهتر بشه
اینجوری 28 میلیونی که خودتون پردازش میکنید 23 ساعت طول میکشه یه جا اشتباه میکنید

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
اینجوری 28 میلیونی که خودتون پردازش میکنید 23 ساعت طول میکشه یه جا اشتباه میکنید
خب بزرگوار منم میگم تقریبا توی یک روز یعنی 24 ساعت حدودا 28 تا 48 میلیون تیتر بررسی میشه
این تفاوت هم ناشی از این میشه که بعلت اینکه کد نویسی تموم نشده گاهی اوقات متوقف میشه و یا حتی سرعت اینترنت کم و زیاد میشه و ..
ولی کف کف میشه روی 30 میلیون برای 24 ساعت حساب کرد

احتمالا تعویض راندمان ریدایرکت صفحات سرعت پردازش را بالاتر خواهد برد

MaxNet

Registered User
لایک‌ها
239
خب بزرگوار منم میگم تقریبا توی یک روز یعنی 24 ساعت حدودا 28 تا 48 میلیون تیتر بررسی میشه
این تفاوت هم ناشی از این میشه که بعلت اینکه کد نویسی تموم نشده گاهی اوقات متوقف میشه و یا حتی سرعت اینترنت کم و زیاد میشه و ..
ولی کف کف میشه روی 30 میلیون برای 24 ساعت حساب کرد

احتمالا تعویض راندمان ریدایرکت صفحات سرعت پردازش را بالاتر خواهد برد
والا من دیگه زبانم قاصره !! خودتون که شبانه روز پردازش میکنید و 5 تومان کسب میکنید بعد دنبال کاربر دو دقیقه ای هستید و پرداخت درآمد!!
البته قصد جسارت ندارم ولی خب در هر صورت موفق باشید ! :-/

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
والا من دیگه زبانم قاصره !! خودتون که شبانه روز پردازش میکنید و 5 تومان کسب میکنید بعد دنبال کاربر دو دقیقه ای هستید و پرداخت درآمد!!
البته قصد جسارت ندارم ولی خب در هر صورت موفق باشید ! :-/
ممنون از وقتتون
این کار زمانی ارزش داره که بصورت گروهی و دسته جمعی انجام بشه و در مدت کوتاهی به نتیجه برسه

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
دوست عزیز این کار هم یه چیزی شبیه ماینینگ است...
برای ماینینگ هم با سیستم های معمولی ضرره و صرفه اقتصادی نداره...
چه برسه به این که با جاوا اسکریپت (که اجراش خیلی کند تر از زبانی مثل c++ است) که روی سیستم معمولی کاربران اجرا می شه...

پردازش سمت سرور نیست.. اگر بود نیاز به کاربر نبود...
در این صورت اصلا رو php و جاوا اسکریپت پیاده نمی کردن این کار رو...

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
دوستان گرامی خواهشا اصلا این مسئله رو به ماینینگ و استخر و این چیزها ربط ندید
من این پروژه رو روی زبان برنامه نویسی سی هم اجرا کردم که سرعتش برابر با همین فایل های php بود، منتها باعث استفاده بیش از حد از سی پی یو و رم میشد
توی پروژه ما پردازش سمت سروره، برای همین نیاز به کاربر هست، منتها تعداد صفحات زیاده و باید فکری برای این مورد کرد

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
توی پروژه ما پردازش سمت سروره، برای همین نیاز به کاربر هست، منتها تعداد صفحات زیاده و باید فکری برای این مورد کرد
اگه پردازش شما سمت سرور است و سیستم کاربران پردازشی انجام نمی دهد.
چه نیازی به کاربر دارید؟

رو خود سرور با برنامه مولتی ترد ران کنید دیگه...

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
در کد نویسی جدید
اگه پردازش شما سمت سرور است و سیستم کاربران پردازشی انجام نمی دهد.
چه نیازی به کاربر دارید؟

رو خود سرور با برنامه مولتی ترد ران کنید دیگه...

بر خلاف حوزه برنامه نویسی سمت کاربر که بیشتر بر روی عناصر ظاهری سر و کار دارد ، در حوزه برنامه نویسی سمت سرور عملیات پشت صحنه مانند ارتباط با سرویس دهنده بانک های اطلاعاتی و یا داده ها مورد توجه است. در این میان زبان PHP بیشترین سهم را در اختیار خود دارد

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
دوستان عزیز کد نویسی ما تموم شد، سعی کردم صفحه رو در کم حجم ترین حالت ممکن قرار بدم تا لود آن زمان زیادی رو از ما نگیره

http://smca.cf/index.php
ممنون میشم نظرتون رو بفرمایید
باتشکر

love.st24

Registered User
لایک‌ها
79
کاری به اعداد و ارقام و .. ندارم من تا جایی که متوجه شدم شما نیاز دارید کاربر داخل سایتتون مدتی بمونه تا از سخت افزار کاربر بتونید برای پردازش استفاده کنید حالا دو تا فاکتور وجود داره یکی تعداد کاربر و یکی هم مدت زمان حضور کاربر در سایت شما , نسبت به این موارد پیشنهاد میدم

شما میتونید بازی طراحی کنید و برای نگه داشتن کاربر انگیزه هاشو بیشتر کنید
freebitco این سایتو ببینید , یه جور قرعه کشی دارند و هر کسی که شرکت کنه یه حداقلی برنده میشه
حالا هر چی کاربر مدت بیشتری تو این بازی باشه قرعه بالاتری بهش میرسه
فاصله هر بار قرعه کشی 60 ثانیه ست با این کار فاکتور دوم داره انجام میشه یعنی باعث میشه کاربر 60 ثانیه صبر کنه تا دوباره بتونه تو قرعه کشی شرکت کنه
مثلا من به عنوان کسی که اولین بار هست شرکت میکنم و 1 واحد تو قرعه کشی برنده میشم
و کسی که 2 سال هست مرتب شرکت میکنه با هر بار قرعه کشی 20 واحد برنده میشه (اعداد مثال هستن)

شاید بگین چرا باید 20 واحد بهش بدم صرفه داره؟ آره داره چون این فرد 60 ثانیه های بیشتری داخل سایتتون بوده
حتی گردونه قرعه کشی رو هم میتونید مثلا مدت گردششو چند ثانیه بیشتر بذارید (کاربر روی دکمه کلیک میکنه و چند ثانیه منتظر می مونه تا مبلغ برنده شدنشو ببینه)

Last edited:

MaxNet

Registered User
لایک‌ها
239
دوستان عزیز کد نویسی ما تموم شد، سعی کردم صفحه رو در کم حجم ترین حالت ممکن قرار بدم تا لود آن زمان زیادی رو از ما نگیره

http://smca.cf/index.php
ممنون میشم نظرتون رو بفرمایید
باتشکر
این فایل رو خود سرور میتونه میلیون ها بار اجرا کنه نمیدونم چه نیازی به کاربر دارن :-|

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
این فایل رو خود سرور میتونه میلیون ها بار اجرا کنه نمیدونم چه نیازی به کاربر دارن :-|

لطف میکنید بفرمایید چگونه؟
اینجوری باشه مشکل بسیار بزرگی رو حل کردید

البته توسط cronjobs میشه این کار رو انجام داد که متاسفانه کمتر از دقیقه امکان اجرا نیست
مثلا بگی هر دقیقه یکبار صفحه ایکس رو باز کن

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
کاری به اعداد و ارقام و .. ندارم من تا جایی که متوجه شدم شما نیاز دارید کاربر داخل سایتتون مدتی بمونه تا از سخت افزار کاربر بتونید برای پردازش استفاده کنید حالا دو تا فاکتور وجود داره یکی تعداد کاربر و یکی هم مدت زمان حضور کاربر در سایت شما , نسبت به این موارد پیشنهاد میدم

شما میتونید بازی طراحی کنید و برای نگه داشتن کاربر انگیزه هاشو بیشتر کنید
freebitco این سایتو ببینید , یه جور قرعه کشی دارند و هر کسی که شرکت کنه یه حداقلی برنده میشه
حالا هر چی کاربر مدت بیشتری تو این بازی باشه قرعه بالاتری بهش میرسه
فاصله هر بار قرعه کشی 60 ثانیه ست با این کار فاکتور دوم داره انجام میشه یعنی باعث میشه کاربر 60 ثانیه صبر کنه تا دوباره بتونه تو قرعه کشی شرکت کنه
مثلا من به عنوان کسی که اولین بار هست شرکت میکنم و 1 واحد تو قرعه کشی برنده میشم
و کسی که 2 سال هست مرتب شرکت میکنه با هر بار قرعه کشی 20 واحد برنده میشه (اعداد مثال هستن)

شاید بگین چرا باید 20 واحد بهش بدم صرفه داره؟ آره داره چون این فرد 60 ثانیه های بیشتری داخل سایتتون بوده
حتی گردونه قرعه کشی رو هم میتونید مثلا مدت گردششو چند ثانیه بیشتر بذارید (کاربر روی دکمه کلیک میکنه و چند ثانیه منتظر می مونه تا مبلغ برنده شدنشو ببینه)
بله درست حدس زدید
پیشنهاد جالبی دادید ولی دئر هر صورت برای جذب ویزیتور باید تبلیغ کنم تا در وهله اول کاربر سایت من رو بشناسه بعد من بتونم اون رو جذب کنم
برای همین میخوام سهم زیاد جایزه رو مستقیما بین کاربران تقسیم کنم ولی بازهم برای دفعات اول مبلغ زیادی نمیشه

MaxNet

Registered User
لایک‌ها
239
لطف میکنید بفرمایید چگونه؟
اینجوری باشه مشکل بسیار بزرگی رو حل کردید

البته توسط cronjobs میشه این کار رو انجام داد که متاسفانه کمتر از دقیقه امکان اجرا نیست
مثلا بگی هر دقیقه یکبار صفحه ایکس رو باز کن
خب باید تعداد خیلی زیادی cronjob یک دقیقه ای تنظیم کنید در فایل php هم میتونید کد رو چند بارتکرار کنید تا راندمان بالاتر بره

بالا