ftec
کاربر تازه وارد
اون وقت به نظرت میکنه ؟ داریم مردم ؟
دیگه پول خودشه .اگر دوست داشت میکنه. این روش حداقل مشکل خیلی از بچه های پی تی رو که نیاز به سرمایه کوچک دارن برطرف میکنه.
اون وقت به نظرت میکنه ؟ داریم مردم ؟
سلام بچه ها
اینجا رو دیدم : یک لحظه خودمان را جای او بگذاریم
رفتم یه مبلغ ناچیزی بریزم..دیدم نوشته پرونده بسته شده..یعنی مردم به اندازه کافی به این بنده خدا کمک کردن...و میتونن عملش کنن! ..واقعا روحیه بخش بود ، خیلی..خیلی خوشحال شدم
یه دفعه ای این ایده به ذهنم رسید... که ما در پرشین تولز یه سازمان خیریه مجازی کوچیک راه بندازیم... بشه یه مبلغی جمع کرد و به افرادی که نیاز دارن کمک کرد..
لباس واسه بچه های یتیم..کیف و کتاب برای خرج تحصیل این بچه ها..کمک برای خرج درمان افرادی که توانایی مالی ندارن..
اینجا کلی کاربر داره ، باور کنین حتی با مبالغ خیلی اندک هم میشه کلی سرمایه جمع کرد...
واقعا نمی دونم ساز و کارش به چه صورت باید باشه (این تو اولیت دومه به نظرم)... شاید یه بار مضاعفی رو دوش مدیران پی تی بزاره شایدم اینطور نباشه...
ولی اینجا حتما عزیزانی هستن که حتی شاید مددکار اجتماعی باشن..یا فعالیتی تو این زمینه ها دارن...این دوستان میتونن تو پیش برد سریع این کار کمک کنن...
اونها به افرادی که نیاز دارن راحت تر دسترسی دارن..مشکل و خصوصیت این افراد رو مینویسن و تا حدی که در توان بچه ها ی اینجا هست میشه به این افراد کمک کرد..
فکر کنین....1/5 کاربرا ماهی فقط 2-3 تومن کمک کنن...مبلغ قابل توجهی میشه...باور کنین آن چنان تاثیر مثبتی حتی تو روحیه خودمون میزاره که توضیحش غیر قابل وصفه.. حتی تا حد زیادی فضا پی تی رو مثبت می کنه..
مطمئنم میشه یه ساز و کار برای این کار فراهم کردم..مهم اینه که ما بخایم و این درخواست رو به گوش مدیران برسونیم تا این اتفاق به بهترین و حرفه ای ترین شکل ممکن اتفاق بیفته..تاکید می کنم حرفه ای..چون پی تی گزیده کاربرای حرفه ای ایرانه..از هر رسته و رشته ای اینجا هستن...مطمئنا میشه طوری این کار انجام بشه که مثل سایر کارهای پرشین تولز خاص و منحصر به فرد باشه...
اگه با این پیشنهاد موافقین لطفا حمایت تون رو در این تاپیک اعلام کنین ، مرسی
عزیز چرا عملی نیست ؟ مگه میخواییم شاخ غول بشکنیم که میگی عملی نیست
دمه عیدی نفری 1000 تومن هم بدیم یک کاربر معتمد
بعدم فیش و اسکن مهم نیته ثوابش هم به همه برسه
100 تا هم بشیم کافیه 100 تومن
هر کیم خواست بیشتر بده
منم هستم فیشو اسکنم نمیخوام
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
از پتانسیل بالایی که تو این سایت هست، حیفه که استفاده نشه!
منکه کاملاً موافقم.
وقتی قیر هست، قیفش هم جور میشه.
باید دوستانی که تو این کار تجربه ای دارن رو پیدا کنیم تا راهکارشو بهمون نشون بدن.
هدف که خیره، دیگه چرا دوستان سنگ اندازی می کنن؟!!
ببخشید ولی از کسایی که بجای حل مشکل، صورت مسأله رو پاک می کنن، خیلی بدم میاد!
به نظرم دوستانی که معامله ای انجام میدن عرف بشه مایل بودن درصدیشو اختصاص بدن به این جور کارهای خوب!